- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #3.801
Benim de erimedi hala doktor iki tane düğüm gibi iplik uçları vardı onları kesti 3 tane çizgi duruyo. yemek yerden biraz zorlanıyorum ben de ama her şeyi yiyorum
Randevu aldinmi sen
Hıhı gitmeden söylemişti tarihini
Minose Goksel bey ne zam donuyor canim?
Ipe reaksiyon gostermis vucut dikisleri aldi ve bitti cok sukur. Peki ben yine baska birssey sorucam cok olmaaada gunde 5_6 defa burnuma sanci giriyo ama uzun surmuyor birde sol tarafim burun cizgisinin basladigi yer cok sert kemiklesmis gibi sancida oraya giriyr ztn sag tarafta bisey yok normalmi bu enfeksiyon riski fln nedir. Cokmu pimpirikliyim herkeste olurmu bunlar
10undan sonra galiba
Canim benim cok yeni ama karar verdiysen ameliyata Goksel beyle gorusmeye gidipte baska dr.a ameliyat olma luksun yok cunku guven veriyor ikna ediyor ben pisman olmadim olacagimida sanmiyorjm sanada kesinlikle tavsiye ddiyorum . Ameliyattan korkma hersey super olacak
Selincim enyakin sensin bana amwliyat gunu olarak. Burnunda semsert sislik varmi birde arada agri oluyomu diken batiyor gibi
Sanırım ama yüksek ihtimal öylePzt burda yani:))
Bende o gün işe başlıyorum
Sanırım ama yüksek ihtimal öyle
Gitcek miydin
Minose Goksel bey ne zam donuyor canim?
Esracim
Ne hos dimi? Daha ameliyatin yeni olmasina ragmen tecrubelerini paylasmaya basladin bile :))) kesinlikle Goksel bey insana guven veriyor. Bu sebeple baskasiyla gorusmek istemiyor insan :)
Ecemali bu aksam donuyormus. :)
Gideceğim bi ara,tşk etmek için, göğüs için önerdiği doktor gerçekten iyi bir doktormuş:)
Ecemali bu aksam donuyormus. :)
Tşk ederim canım sen hemen yarına randevu al
ben resımlerı neden göremıyorum
Hığmm sanki telefonda birine öyle söylenmişti ama senn de bi bildiğin vardır :)
bence de biran önce git madem. Yeliz hemşire gittiğinde bişey dedi mi o şişlik için...umarım olabiliteli geçici bişeydir.
Ecemali tahmin ettim :) Muayenede sürekli tetikteyim buralardan tanıdık birini bulcam diye çok eğlencelio yüzden de sordum
Ya sorma meselA burun ucum cok dik herkeste cok kaldirmis diyor ama Goksel Beyin bana sabret inicek demesi yetti duzelecegine inandirdim kendimi ve kimseye kulak asmiyorum halbuki azicik suphe duyup inmeme ihtimalini dusunsem psikolojim bozulur iste boyle birsey guven :)
ben resımlerı neden göremıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?