Burun Estetiği Hasta Yorumları

Canim bence bir sorun yok. Daha cok yeni ameliyatin. Ama sen yine de Goksel bey gelince bi goster kendisine.

Esracim
Ne hos dimi? Daha ameliyatin yeni olmasina ragmen tecrubelerini paylasmaya basladin bile :))) kesinlikle Goksel bey insana guven veriyor. Bu sebeple baskasiyla gorusmek istemiyor insan :)

Esracim
Ne hos dimi? Daha ameliyatin yeni olmasina ragmen tecrubelerini paylasmaya basladin bile :))) kesinlikle Goksel bey insana guven veriyor. Bu sebeple baskasiyla gorusmek istemiyor insan :)

Ya sorma meselA burun ucum cok dik herkeste cok kaldirmis diyor ama Goksel Beyin bana sabret inicek demesi yetti duzelecegine inandirdim kendimi ve kimseye kulak asmiyorum halbuki azicik suphe duyup inmeme ihtimalini dusunsem psikolojim bozulur iste boyle birsey guven :)

Gideceğim bi ara,tşk etmek için, göğüs için önerdiği doktor gerçekten iyi bir doktormuş:)

Ecemali bu aksam donuyormus. :)

Tşk ederim canım sen hemen yarına randevu al

Hığmm sanki telefonda birine öyle söylenmişti ama senn de bi bildiğin vardır :)
bence de biran önce git madem. Yeliz hemşire gittiğinde bişey dedi mi o şişlik için...umarım olabiliteli geçici bişeydir.

Ecemali tahmin ettim :) Muayenede sürekli tetikteyim buralardan tanıdık birini bulcam diye çok eğlenceli o yüzden de sordum

ben resımlerı neden göremıyorum

Galiba yeni üye oldun, hoşgeldin :)
Yeni üye olduysan en az 25 tane msj yazmış olman gerekiyor.. maalesef sitenin kuralı..
Eğer fotoğraf görmek istiyorsan facebookta Op.Dr.A.Göksel sayfasına bak hastalarının pansuman, kontrol fotoları var ama kesinlikle kendisiyle görüş

Cnm dun watsaptan sordum burnum boyle boyle normalmi diye oda yarin donuyorum c.tesi goruselim yszmis oradan biliyorum ama burnum normale dondu bugun :)))) etim cok havali heralde arara havalaniyo arAra iniyor agrida kesildi. Vede anladimki sorunlu olan benim hemen pimpirikleniyorum :) bu halimi goksel beye gostersem guler bunun icinmi telaslandin diye ama napiyim dun boyle drgildi agriluydi bugun tam tersi :))

Evet esracım doktoruna guvenmek çok önemli,
Benimde öyle dik ve kalkıktı zamanla şu an ki halini aldı
Herkese kulağı tıkamak bazen doğru bir davranış oluyor:))
Sadece Göksel bey i dinle:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…