Burun Estetiği Hasta Yorumları

Dilayonur doğru doktor seçtiğin için öncelikle tebrik ederim
Göksel bey hem doğal hem yuze uyumlu harika burunlar yapıyor
Ne zaman olacaksın peki? Tarih belli mi?

Ecemali,teşekkür ederim evet benimde kararımı destekleyen en önemli unsur doğal burunlar yapması.Hafta içi kendisi ile görüşmeye gidicem o zaman az çok bir tarih belirlemiş oluruz ama maddi açıdan kendimi tamamlamam için Nisandan önce olamam malesef ..

Olsun canım işin en zor olan kısmı doğru doktor seçebilmek
Sen onu halletmiştim , inşa maddi olarak hazırlanırsın da Nisan'da ameliyat olursun:)

Ahahaha :)) hep de öyle olur de mi ya:)) neyse neyse en azından geçmiş :)
Pimpirikleniyoruz iştee:-D Sürekli deneyimlediğimiz bi süreç değil ki önemli bi ameliyat geçirdik :)

Yeri gelmişken :-D bnm de pimpiriklendiğim şeyler var buruncuğumla çok mu oynuyorum ne. üstelik hala bantlı yarın çıkarıcam. Gözlerim çok kaşınıyor farkettim ki kaşırken burun kökünü itekleyip duruyorum, çok sık hapşırıyprum ya da hıhlıyorum, içini peçeteyle temizliyorum, yan yatıyorum vs vs.. çok mu üstüne giditorum acep

Ahahaha :)) hep de öyle olur de mi ya:)) neyse neyse en azından geçmiş :)
Pimpirikleniyoruz iştee:-D Sürekli deneyimlediğimiz bi süreç değil ki önemli bi ameliyat geçirdik :)

Yeri gelmişken :-D bnm de pimpiriklendiğim şeyler var buruncuğumla çok mu oynuyorum ne. üstelik hala bantlı yarın çıkarıcam. Gözlerim çok kaşınıyor farkettim ki kaşırken burun kökünü itekleyip duruyorum, çok sık hapşırıyorum ya da hıhlıyorum, içini peçeteyle temizliyorum, yan yatıyorum vs vs.. çok mu üstüne gidiyorum şimdiden acep.. canım bnm sıkıntı çıkarmıyor gibi bunlara ama bilemedim.. al işte belki de ne gereksiz şeyleri düşünüyorum :)

Bende oyleyim cnm elim burnumdan dusmuyor oynamasak iyi ama yinede darbe olmayinca bisey olmZ diyorlar. Senin yaptiklaeinin tumunu bemde yapiyrm :)

Kulak asma tabi. Onlar simdi senin yeni haline henuz alisamadilar. Zaten sislik inince daha guzel bir burnun olacak. Doktoruna guven :)))

Bende oyleyim cnm elim burnumdan dusmuyor oynamasak iyi ama yinede darbe olmayinca bisey olmZ diyorlar. Senin yaptiklaeinin tumunu bemde yapiyrm :)

Herkes ayni surecten geciyor galiba :)) biz de yaptik aynilarini :))

Haha o zaman herşey normal ilerliyor :))
bu arada bandajları çıkardım bugün vee mutluyum şimdiden :)) bi de şişler insin.. oh be çok şükür Göksel Bey sayesinde bu işi depresyona girmeden atlattık

Son düzenleme:
bu arada bandajları çıkardım bugün vee mutluyum şimdiden :)) bi de şişler insin.. oh be çok şükür Göksel Bey sayesinde bu işi depresyona girmeden atlattık

Mutluluğun daim olsun canım:)resim ne zaman koyacaksın?

Cok gecmis olsun hosgeldin Göksel beyin sihirli ellerinden cikan guzel burunlu kadinlar arasina:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…