- 1 Aralık 2013
- 74
- 2
- 18
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #3.821
Dilayonur doğru doktor seçtiğin için öncelikle tebrik ederim
Göksel bey hem doğal hem yuze uyumlu harika burunlar yapıyor
Ne zaman olacaksın peki? Tarih belli mi?
Ecemali,teşekkür ederim evet benimde kararımı destekleyen en önemli unsur doğal burunlar yapması.Hafta içi kendisi ile görüşmeye gidicem o zaman az çok bir tarih belirlemiş oluruz ama maddi açıdan kendimi tamamlamam için Nisandan önce olamam malesef ..
Cnm dun watsaptan sordum burnum boyle boyle normalmi diye oda yarin donuyorum c.tesi goruselim yszmis oradan biliyorum ama burnum normale dondu bugun :)))) etim cok havali heralde arara havalaniyo arAra iniyor agrida kesildi. Vede anladimki sorunlu olan benim hemen pimpirikleniyorum :) bu halimi goksel beye gostersem guler bunun icinmi telaslandin diye ama napiyim dun boyle drgildi agriluydi bugun tam tersi :))
Cnm dun watsaptan sordum burnum boyle boyle normalmi diye oda yarin donuyorum c.tesi goruselim yszmis oradan biliyorum ama burnum normale dondu bugun :)))) etim cok havali heralde arara havalaniyo arAra iniyor agrida kesildi. Vede anladimki sorunlu olan benim hemen pimpirikleniyorum :) bu halimi goksel beye gostersem guler bunun icinmi telaslandin diye ama napiyim dun boyle drgildi agriluydi bugun tam tersi :))
Ahahaha :)) hep de öyle olur de mi ya:)) neyse neyse en azından geçmiş :)
Pimpirikleniyoruz iştee:-D Sürekli deneyimlediğimiz bi süreç değil ki önemli bi ameliyat geçirdik :)
Yeri gelmişken :-D bnm de pimpiriklendiğim şeyler var buruncuğumla çok mu oynuyorum ne. üstelik hala bantlı yarın çıkarıcam. Gözlerim çok kaşınıyor farkettim ki kaşırken burun kökünü itekleyip duruyorum, çok sık hapşırıyprum ya da hıhlıyorum, içini peçeteyle temizliyorum, yan yatıyorum vs vs.. çok mu üstüne giditorum acep
Evet esracım doktoruna guvenmek çok önemli,
Benimde öyle dik ve kalkıktı zamanla şu an ki halini aldı
Herkese kulağı tıkamak bazen doğru bir davranış oluyor:))
Sadece Göksel bey i dinle:)
Aynen :) inaallah hersey guzel olur herkes icin diliyorum bunu...
Bugune randevu aldın mı esra
Malesef alamadim bugun icin isim cikti ecemali. Benim kont. Hafta icine kaldi
Bende oyleyim cnm elim burnumdan dusmuyor oynamasak iyi ama yinede darbe olmayinca bisey olmZ diyorlar. Senin yaptiklaeinin tumunu bemde yapiyrm :)
Ya sorma meselA burun ucum cok dik herkeste cok kaldirmis diyor ama Goksel Beyin bana sabret inicek demesi yetti duzelecegine inandirdim kendimi ve kimseye kulak asmiyorum halbuki azicik suphe duyup inmeme ihtimalini dusunsem psikolojim bozulur iste boyle birsey guven :)
Bende oyleyim cnm elim burnumdan dusmuyor oynamasak iyi ama yinede darbe olmayinca bisey olmZ diyorlar. Senin yaptiklaeinin tumunu bemde yapiyrm :)
Herkes ayni surecten geciyor galiba :)) biz de yaptik aynilarini :))
Malesef alamadim bugun icin isim cikti ecemali. Benim kont. Hafta icine kaldi
Haha o zaman herşey normal ilerliyor :))
bu arada bandajları çıkardım bugün vee mutluyum şimdiden :)) bi de şişler insin.. oh be çok şükür Göksel Bey sayesinde bu işi depresyona girmeden atlattık
Ama endişe edecek sıkıntın kalmadı sanırım
Ben de bugün memişlerimi Dr a götürdüm
Çok şükür hersey yolunda:)
Mutluluğun daim olsun canım:)resim ne zaman koyacaksın?
Amiiiin hepimizin :))
Foto konusunu özelden konuşalım
Kulak asma tabi. Onlar simdi senin yeni haline henuz alisamadilar. Zaten sislik inince daha guzel bir burnun olacak. Doktoruna guven :)))
Haha o zaman herşey normal ilerliyor :))
bu arada bandajları çıkardım bugün vee mutluyum şimdiden :)) bi de şişler insin.. oh be çok şükür Göksel Bey sayesinde bu işi depresyona girmeden atlattık
Cok gecmis olsunhosgeldin Göksel beyin sihirli ellerinden cikan guzel burunlu kadinlar arasina:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?