- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #3.841
Zyk Ben de meme estetiği oldum gördün mü resimlerimi ?
Haha o zaman herşey normal ilerliyor :))
bu arada bandajları çıkardım bugün vee mutluyum şimdiden :)) bi de şişler insin.. oh be çok şükür Göksel Bey sayesinde bu işi depresyona girmeden atlattık
Canim hosgeldin :) mutlu olmama gibi bi ihtimali hic dusunmemistik zaten biz. Hepimiz daha once bu surecleri yasadik. Kusursuz guzellikteyiz hepimiz su an :)
Canım senı cok ıyı anlıyorum korkman kaygılanman cok normal burun ameliyatı az degıl yüzün tam ortası sekil nasıl olcak yakısacakmı dıye düsünürsün ama bu kaygıların doktorun göksel bey ise hiç düşünme.bende 2 ay önce oldum amelıyat okadar memnununkı keske dedım cok once yaptırsaydım.okadar yüzüm acıldıkı herkesden olumlu tepkiler aldım esim yenıden bana aasık oldu diyebilirim simdi eski fotolarıma dahi bakmak istemiyorum.bana amelıyat 4.500 e mal oldu kemer vardı onu törpüledi.bırde et vardı onu aldı.10000 dese onuda verırdım ıyı olması cok onemlı .cevrede neler duyuyoruz.dogru yoldasın hıc dusunme hemen ol bence ınan bos yere hepsi.amelıyat sonrasıda cok rahat.damla verıyor kullan nefesın tıkanmıyor.sılıkonların cıkmasıda gayet kolay.gecmıs olsun sımdıden....
dr Abdulkadir Göksel açık mı kapalı mı yapıyor acaba burun ameliyatlarını
Canim kacirmisim foto yayinladigini. Simdi baktim harika olmus. Bi arkadasim da ameliyat olmak istiyor. Surec bitince seninle bunu detayli konusalim :)
açık yapıyor.aralıkta ameliyat oldum cumartesi kontrolüm var.senin için hayırlısı olsun....
Teşekkür ederim, size de geçmiş olsun, sonuçtan memnun musunuz, fotoğrafınız varsa görmem mümkün mü acaba
:)) evet o kadar emindiniz ki gerçekten hissettirdiniz, destek oldunuz. özellikle sana ve ecemali ye htczn (unuttum rumuzunu ) ye çook teşekkür ederim :))
merhaba ameliyat sonrası fotonuz varsa bakabilir miyim lütfen, ben de doktor araştırıyorum
Merhaba
Benim profilimde resimlerim var. ayrica doktorun facebook sayfasindan da gorebilirsin hastalarinin resimlerini. Op.dr.A.Goksel diye arayirsan gorebilirsin
:)) evet o kadar emindiniz ki gerçekten hissettirdiniz, destek oldunuz. özellikle sana ve ecemali ye htczn (unuttum rumuzunu ) ye çook teşekkür ederim :))
merhaba ameliyat sonrası fotonuz varsa bakabilir miyim lütfen, ben de doktor araştırıyorum
Slm ,öncelikle arkadaşlık gönder sonra profilinde resimlerimize bakabilirsin Göksel bey in Facebook sayfasından hastaların resimlerine bakabilirsin canım
Revizyon mu ilk ameliyat mı düşünüyorsun?
İlk ameliyat benim, ama dr konusunda aylardır karar veremiyorum neredeyse vazgeçmek üzereyim
Alternatifler çoğalınca karar vermek zorlaşır
Nasıl bir burun istiyorsun?
Doğal, yuzune uyumlu
Önce bunları belirle
Ve bence alternatif doktorların yaptığı ama üzerinden en az bir yıl geçmiş burunları incelemelisin
Ve yüzyüze görüşme yapmalısın
Haklısın ama çok güven veren bir doktora denk gelmedim sanırım, ikna olamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?