Burun Estetiği Hasta Yorumları

Haha o zaman herşey normal ilerliyor :))
bu arada bandajları çıkardım bugün vee mutluyum şimdiden :)) bi de şişler insin.. oh be çok şükür Göksel Bey sayesinde bu işi depresyona girmeden atlattık

Canim hosgeldin :) mutlu olmama gibi bi ihtimali hic dusunmemistik zaten biz. Hepimiz daha once bu surecleri yasadik. Kusursuz guzellikteyiz hepimiz su an :)

Canim hosgeldin :) mutlu olmama gibi bi ihtimali hic dusunmemistik zaten biz. Hepimiz daha once bu surecleri yasadik. Kusursuz guzellikteyiz hepimiz su an :)

:)) evet o kadar emindiniz ki gerçekten hissettirdiniz, destek oldunuz. özellikle sana ve ecemali ye htczn (unuttum rumuzunu ) ye çook teşekkür ederim :))

merhaba ameliyat sonrası fotonuz varsa bakabilir miyim lütfen, ben de doktor araştırıyorum

Teşekkür ederim, size de geçmiş olsun, sonuçtan memnun musunuz, fotoğrafınız varsa görmem mümkün mü acaba

evet keşke daha önce olsaymışım gerçekten yüzde olumlu değişme yapıyor.bugün hastam ilk bakışta tanıyamadı:)fotoğraf olarak haftasonu dr beyle çektirip yayınlıyabilirim.:)

merhaba ameliyat sonrası fotonuz varsa bakabilir miyim lütfen, ben de doktor araştırıyorum

Slm ,öncelikle arkadaşlık gönder sonra profilinde resimlerimize bakabilirsin Göksel bey in Facebook sayfasından hastaların resimlerine bakabilirsin canım
Revizyon mu ilk ameliyat mı düşünüyorsun?

Slm ,öncelikle arkadaşlık gönder sonra profilinde resimlerimize bakabilirsin Göksel bey in Facebook sayfasından hastaların resimlerine bakabilirsin canım
Revizyon mu ilk ameliyat mı düşünüyorsun?

İlk ameliyat benim, ama dr konusunda aylardır karar veremiyorum neredeyse vazgeçmek üzereyim

İlk ameliyat benim, ama dr konusunda aylardır karar veremiyorum neredeyse vazgeçmek üzereyim

Alternatifler çoğalınca karar vermek zorlaşır
Nasıl bir burun istiyorsun?
Doğal, yuzune uyumlu
Önce bunları belirle
Ve bence alternatif doktorların yaptığı ama üzerinden en az bir yıl geçmiş burunları incelemelisin
Ve yüzyüze görüşme yapmalısın

Haklısın ama çok güven veren bir doktora denk gelmedim sanırım, ikna olamadım

:)) evet o kadar emindiniz ki gerçekten hissettirdiniz, destek oldunuz. özellikle sana ve ecemali ye htczn (unuttum rumuzunu ) ye çook teşekkür ederim :))

Sanırım üçüncü rumuz bana ait :)) rica ederiz canım sonuçta bizler de aynı yollardan geçtik tabiki destek oluruz her zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…