- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #3.861
Haklısın ama çok güven veren bir doktora denk gelmedim sanırım, ikna olamadım
Göksel Beyle kesinlikle tanışmalısın :)
Minose cim burnun ne durumda simdilik sekli tatmin ettimi seni. Beni facede eklrrmisin ckb.27@hotmail.com
Evet etti gerçekten de çok doğal duruyor. Yüzümün genelinde bi değişiklik varmış gibi olmadı ki bn değişmekten korkuyordum :) tabi şimdi şiş bakalım sonra nasıl olacak. Sende durumlar nasıl. Ekledim bu arada:)
Güzel değişiklikler iyidir, gözler kişiyi tanımlar bana göre:) onlar değişmediği müddetçe değişimden korkma:)
OK, teşekkür ederim
Haklısın ama çok güven veren bir doktora denk gelmedim sanırım, ikna olamadım
Merhaba herkeze ben bugün yeni üye oldum. Ben baska bir Doktorda ikinci kez burun ameliyati oldum ama sonucundan dolayi mutsuzum. Burnum yüzüme uymuyor. Kalkik ve kavisli oldu. Burnumun hakkinda yorumlarinizi merak ediyorum acaba sizce cokmu kötü. Resmimi nasil ulastirabilirim size ? Simdiden yardiminiz icin tesekkürler
Tabii haklısın gözler! :)).. fazla değişmekten, ifademin değişmesinden diyim daha doğrusu.. hıı çok güzel bi değişim olsaydı niye böyle oldu demezdim heralde ki yüzümün bütününde dikkat çekmeyen bi burnumun olması olumlu bi değişiklik korkum mutlaka ki olumsuzluktandı..:))
Kesinlikleee :))Göksel beye muayeneye gittiğimde bana bir kişinin yüzüne ilk baktığında senin dikkatini çeken gözler ise o burunda sorun yoktur ama ilk etapta burun dikkati çekiyorsa burunda sorun vardır demiştir. Artık senin yüzüne ilk bakıldığında burnun öncelikli göze çarpmıyor :) tadını çıkar bence :))) Değişiklikler güzeldir, özellikle de doğal görünümlü olanlar :)
Ne bekliyorsun doktordan?
Göksel Beyle kesinlikle tanışmalısın :)
Blackpurple seni ekledim istersen benimde profilimden resimlerime bakabilirsin, en zor aşama doktora karar vermek, kolay gelsin:) benim resimlerim 2 aylıkken çekilmişti bayağı şiş hali yani yine de bir fikir verir sana, şimdi 7 ay oldu yakında yeni resimlerimi ekliycem:)
Goksel bey ile karsilasmadigin icin :). Kendisine muayene olmani oneririm. Kesonlikle cok basarili bir doktor. İsinde cok cok iyi
araştırmam gereken dr listesine ekledim kendisinitşk
Tabii haklısın gözler! :)).. fazla değişmekten, ifademin değişmesinden diyim daha doğrusu.. hıı çok güzel bi değişim olsaydı niye böyle oldu demezdim heralde ki yüzümün bütününde dikkat çekmeyen bi burnumun olması olumlu bi değişiklik korkum mutlaka ki olumsuzluktandı..:))
en ufak detaya kadar bilgi verilmesi sanırım
Ben Güzel ve doğal olacağından çok eminim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?