Burun Estetiği Hasta Yorumları

Minose cim burnun ne durumda simdilik sekli tatmin ettimi seni. Beni facede eklrrmisin ckb.27@hotmail.com

Evet etti gerçekten de çok doğal duruyor. Yüzümün genelinde bi değişiklik varmış gibi olmadı ki bn değişmekten korkuyordum :) tabi şimdi şiş bakalım sonra nasıl olacak. Sende durumlar nasıl. Ekledim bu arada:)

Güzel değişiklikler iyidir, gözler kişiyi tanımlar bana göre:) onlar değişmediği müddetçe değişimden korkma:)

Güzel değişiklikler iyidir, gözler kişiyi tanımlar bana göre:) onlar değişmediği müddetçe değişimden korkma:)

Tabii haklısın gözler! :)).. fazla değişmekten, ifademin değişmesinden diyim daha doğrusu.. hıı çok güzel bi değişim olsaydı niye böyle oldu demezdim heralde ki yüzümün bütününde dikkat çekmeyen bi burnumun olması olumlu bi değişiklik korkum mutlaka ki olumsuzluktandı..:))

Son düzenleme:
Merhaba herkeze ben bugün yeni üye oldum. Ben baska bir Doktorda ikinci kez burun ameliyati oldum ama sonucundan dolayi mutsuzum. Burnum yüzüme uymuyor. Kalkik ve kavisli oldu. Burnumun hakkinda yorumlarinizi merak ediyorum acaba sizce cokmu kötü. Resmimi nasil ulastirabilirim size ? Simdiden yardiminiz icin tesekkürler

Çok geçmiş olsun öncelikle, burun zamanla çok değişiyor hemen üzülmeyin yeni ameliyat olduysanız eğer zamanla mutlaka inecektir, resimlerinizi profilinizden albüm oluşturup resim ekleyerek yapabilirsiniz

Göksel beye muayeneye gittiğimde bana bir kişinin yüzüne ilk baktığında senin dikkatini çeken gözler ise o burunda sorun yoktur ama ilk etapta burun dikkati çekiyorsa burunda sorun vardır demiştir. Artık senin yüzüne ilk bakıldığında burnun öncelikli göze çarpmıyor :) tadını çıkar bence :))) Değişiklikler güzeldir, özellikle de doğal görünümlü olanlar :)

Kesinlikleee :))

ok tşk ederim, çk geçmiş olsun ekledim seni ben de

Ben Güzel ve doğal olacağından çok eminim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…