Burun Estetiği Hasta Yorumları

merhaba, peki sizin burnunuzu görme ihtimalim varmi resim koya bilirmisiniz.sadece burun gösüksede olur.bende .dr abdülkadir beyi düsünoyrum

merhaba... bende resimlerinizi görmek istiorum lütfen, ama gösükmüyor albüm.bende göksel beye ameliyat olmak istiorum.

Canım Göksel bey bu anlamda tam istediğin gibi biri çünkü çok detaycı . Ve hastasını çok iyi dinleyen ,ihtiyacını anlayan biri.
Yüzyüze görüşmeni öneririm:)

anladım, sağol, şu aralar biraz ara verdim dr araştırmaya, birkaç haftaya kadar tekrar vaktim olunca kendisi ile de görüşmek için arayacağım.

Slm canım yardımcı olmaya hazırım :) soruları alayım:)))))

.merhaba cok sagolun.bende ameliyat olmak istiorum göksel beye ama onu ameliyatlarin hicbir örnegini resmini görmedim.fiyatlari cok yüksek ama herkes cok önerior.sizin resimlerinisi görme imkeanim varmi diye soracakdim.ve ameliyatiniuo kaca yaptirdiniz??

Canım ben arkadaşlık gönderdim kabul edersen resimlerimi görürsün
Sakın Fiat odaklı karar vermeden de öyle karar vermiştim 3 sene önce sonra memnun kalmadım sıkıntı yaşadım bu sebeple Göksel beye koştum:)) 6500 7000 tl arasıydı 2 sene önce .

nasil göre bilirim arkadaslik teklifinizi.gelmedide ve bende yenim sayfada cok bilgim yok

simdi göre bildim.aman allahim siz nasil degismisiniz.amerikan oyuncularina bile tas cikarirsiniz.cok güzel olmusunuz.nazar degmezin.bi burun insanin halini nasil degistiriyor her yöndenxok güzel cikiorsunuz.ben resim cekdirmeyi hic sevmiorum hep kötü cikior bu burnum

Burun insanı gerçekten değiştiriyor canım tabii önemli olan olumlu değişim olsun yapılan burun yüzüne yakışsın doğal gözüksün Göksel bey ile bu sonucu elde etmek zor değil.mutlaka görüşmeye gitmelisin.sonra resim çektirmekten keyif almış hale gelirsin:)

merhaba chillen özelden mesaj sayım dolmadığı için yazamadım.dr beyle haftasonu görüştük.benim ilk ameliyatım.fotoğraf çektirdik yakında yayınlarız.bu sitede revizyon ile ilgili fotoğraf görmek isteyen arkadaşlar olduğunu söyledim.dr bey yapmış olduğu ameliyatların çoğunluğunu revizyon olduğunu söyledi.sanırım yakında fotoğraf paylaşacaktır.senin için hayırlısı olsun ben dr beyden çok memnun kaldım.tasarımı kendi belirledi.en güzeli ise budaki prof ların dr beyin ameliyatını başarılı bulması oldu.sormak istediğin şeylerde yardımcı olurum.benim ameliyatımın bir kısmını özel sigorta karşıladı.....

tesekkürler canim peki muayne ücreti aliyormu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…