- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #3.881
Sanırım buruna göre fiya değişiyor o nedenle bana verilen fiyat belki de senin ki için geçerli olmayabilir:44:
4500 TL benim burnum. Ama doktor bey fotoğraflar gösterdi ve inanamazsın kaburga kıkırdağından kulak kıkırdağından hiç yoktan brun yapmış bazılarına ve revizyon ameliyatlarnın fiyatı daha yüksekmiş.
Busepınr fotolarını gördüm canım ne kadar doğal olmuş. Şiş haliyle bile çok beğendim. Nefesin rahat mı canım çok korkuyorum ben ameliyat günüm mayıs da ama ertelesem mi diye hergün içimden geçiriyorum.
Kızlar sakin olunnnnn geldim ben şimdi sorularınızı yanıtlayacağım.
Sorman gereken birsey olursa buradan sorabilirsin cnm. Kendisi ile gorustugunde zaten tum detaylari anlatacaktir sana. Aklinda soru isareti kalmaz. Simdiden gecmis olsun
Canım Göksel bey bu anlamda tam istediğin gibi biri çünkü çok detaycı . Ve hastasını çok iyi dinleyen ,ihtiyacını anlayan biri.
Yüzyüze görüşmeni öneririm:)
lütfen benide ekliyen.bana yardimci olun.cok karasizim
Slm canım yardımcı olmaya hazırım :) soruları alayım:)))))
lütfen benide ekliyen.bana yardimci olun.cok karasizim
Ekledim canım. Sen kabul et resimlerime bakabilirsin
Ben iki sene önce Göksel be ye revizyon oldum çok da mutluyum:))
.merhaba cok sagolun.bende ameliyat olmak istiorum göksel beye ama onu ameliyatlarin hicbir örnegini resmini görmedim.fiyatlari cok yüksek ama herkes cok önerior.sizin resimlerinisi görme imkeanim varmi diye soracakdim.ve ameliyatiniuo kaca yaptirdiniz??
nasil göre bilirim arkadaslik teklifinizi.gelmedide ve bende yenim sayfada cok bilgim yok
nasil göre bilirim arkadaslik teklifinizi.gelmedide ve bende yenim sayfada cok bilgim yok
simdi göre bildim.aman allahim siz nasil degismisiniz.amerikan oyuncularina bile tas cikarirsiniz.cok güzel olmusunuz.nazar degmezin.bi burun insanin halini nasil degistiriyor her yöndenxok güzel cikiorsunuz.ben resim cekdirmeyi hic sevmiorum hep kötü cikior bu burnum
Abdülkadir beyin revizyon ücreti hakkında bilginiz var mı?
merhaba chillen özelden mesaj sayım dolmadığı için yazamadım.dr beyle haftasonu görüştük.benim ilk ameliyatım.fotoğraf çektirdik yakında yayınlarız.bu sitede revizyon ile ilgili fotoğraf görmek isteyen arkadaşlar olduğunu söyledim.dr bey yapmış olduğu ameliyatların çoğunluğunu revizyon olduğunu söyledi.sanırım yakında fotoğraf paylaşacaktır.senin için hayırlısı olsun ben dr beyden çok memnun kaldım.tasarımı kendi belirledi.en güzeli ise budaki prof ların dr beyin ameliyatını başarılı bulması oldu.sormak istediğin şeylerde yardımcı olurum.benim ameliyatımın bir kısmını özel sigorta karşıladı.....
tesekkürler canim peki muayne ücreti aliyormu
evet. özel sigortadan dolayı biz geri aldık.[/QUOTE
himm peki canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?