- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #3.901
.merhaba cok sagolun.bende ameliyat olmak istiorum göksel beye ama onu ameliyatlarin hicbir örnegini resmini görmedim.fiyatlari cok yüksek ama herkes cok önerior.sizin resimlerinisi görme imkeanim varmi diye soracakdim.ve ameliyatiniuo kaca yaptirdiniz??
Teşekkür ederim bilgi için sağol umarım benim düşündüğümden yüksek bi fiyat çıkmaz.
Merhaba
Resim gorebilmek icin arkadas olman gerekiyor. Ben sana arkadaslik yolluyorum simdi. Kabul edersen albumume bakabiliyorsun. Ben 2 yil once hem burun hem de cene ameliyati oldum. Cok memnunum. Darisi basina :) muayene olmaya gitmelisin kesinlikle...
Merhaba
Resim gorebilmek icin arkadas olman gerekiyor. Ben sana arkadaslik yolluyorum simdi. Kabul edersen albumume bakabiliyorsun. Ben 2 yil once hem burun hem de cene ameliyati oldum. Cok memnunum. Darisi basina :) muayene olmaya gitmelisin kesinlikle...
Merhaba arkadaşlar dr bey yarın 9 da kanal d doktorum program da olacakmış.
Merhaba arkadaşlar,
Dün uzun zamandan sonra Göksel bey'in muayenehanesine gidebildim. Bir yakınımın deviasyon sorunu olduğu için nefes almakta oldukça zorlanıyordu. Kendisi bir sürü doktor ile görüşmüş, burnunu ve sağlığını emanet edebileceği içine sinen bir kişiye rastlamamıştı. Gözüm kapalı olarak tabiki Göksel bey'i tavsiye ettim ve muayene sonrasında doğru tavsiye vermenin rahatlığını hissettim :) çünkü hiç bir doktora güvenmeyen, herkese temkinli olarak yaklaşan kişi gitmiş, Göksel bey'den ameliyat randevusu almak için bekleyen hastalar arasında yerini almıştı. Muayene sırası beklerken geçen hafta ameliyat olmuş ve pansuman için gelmiş yaklaşık 4 hasta gördüm ve aralarından birkaçı ile konuşma fırsatım oldu. 1 hafta önce ameliyat olmuş ve aslında burnu daha şiş dönemde olanlar bile gerçekten çok doğal bir görünüme sahipti. Konuştuklarımın hepsi de ameliyat öncesi ve sonrası gerçekten çok iyi bilgilendirildiğinden ve doktor beye ne zaman isteseler ulaşabilmelerinin rahatlığından bahsetti. Bunun hasta-doktor ilişkisinde çok önemli bir yere sahip olduğunu en iyi bilenlerdenim sanırım. Çünkü burun eti aldırmak için ameliyata girip, çöken burun ile ameliyattan çıkan tersine estetik kurbanıyım :) Ve o zamanki doktorum bu olayın geçici olduğunu, 6 ay sonra çöküntünün eski formuna kavuşacağından bahsedip durmuş, sonrasında da ulaşılamaz olmuştu.. Yine de şanslıyım ki geç de olsa Göksel bey'i tanımışım. Şu an burnum yaptığı dolgu sayesinde eski görünümüne kavuştu. Bu arada doktor bey sanırım ameliyat olacak hastalarına bir kit veriyor. İçerisinde ameliyat öncesi ve sonrası yapılacaklar/yapılmayacakların listesi ve sıcak bir ailemize hoşgeldin yazısı bulunuyor. Daha önce böyle birşey var mıydı bilmiyorum ama benim çok hoşuma gitti. İnsan kendini değerli hissediyor.
Bu arada bu ara fena halde alnımdaki bir kaç çizgi için botoxu araştırıyorum. Forumda Göksel beye botox uygulaması yaptıran arkadaşlar varsa beni de bilgilendirmesini rica ederim..:13:
Mrb. Yarin 3 ayim bitiyor ve kontrol icin yari. Istanbulda olucam. Ama ben halen burnumla ilgili binlerce soru tasiyorum kafamda. Bu da beni mutsuz ediyor senden ricam 3 ay ve bir yil arasi yasadigin degisim fotolarini bana mail atarmisin? Cunku ben bayagi taktim kafaya. Ya iyilesmem yavas gidiyor ya da ben goksel beye kendimi cok iyi anlatamadim. guner-kubra@hotmail.com mail adresim. Simdiden tskler..
merhaba, ilk önce resimlerinisi göre bildim icin size cok tskr ederim.siz cok büyük bir degisiklige ugrasmisiniz gercekden cokkk güzel olmus cok basarili ve cok dogal duruyor.yeni bir insan olmusunuz sanki.evet sizide gördükden sonra göksel beye gönül rahatliyla gide bilirim :) sagolun
Mrb. Yarin 3 ayim bitiyor ve kontrol icin yari. Istanbulda olucam. Ama ben halen burnumla ilgili binlerce soru tasiyorum kafamda. Bu da beni mutsuz ediyor senden ricam 3 ay ve bir yil arasi yasadigin degisim fotolarini bana mail atarmisin? Cunku ben bayagi taktim kafaya. Ya iyilesmem yavas gidiyor ya da ben goksel beye kendimi cok iyi anlatamadim. guner-kubra@hotmail.com mail adresim. Simdiden tskler..
Merhaba arkadaşlar,
Dün uzun zamandan sonra Göksel bey'in muayenehanesine gidebildim. Bir yakınımın deviasyon sorunu olduğu için nefes almakta oldukça zorlanıyordu. Kendisi bir sürü doktor ile görüşmüş, burnunu ve sağlığını emanet edebileceği içine sinen bir kişiye rastlamamıştı. Gözüm kapalı olarak tabiki Göksel bey'i tavsiye ettim ve muayene sonrasında doğru tavsiye vermenin rahatlığını hissettim :) çünkü hiç bir doktora güvenmeyen, herkese temkinli olarak yaklaşan kişi gitmiş, Göksel bey'den ameliyat randevusu almak için bekleyen hastalar arasında yerini almıştı. Muayene sırası beklerken geçen hafta ameliyat olmuş ve pansuman için gelmiş yaklaşık 4 hasta gördüm ve aralarından birkaçı ile konuşma fırsatım oldu. 1 hafta önce ameliyat olmuş ve aslında burnu daha şiş dönemde olanlar bile gerçekten çok doğal bir görünüme sahipti. Konuştuklarımın hepsi de ameliyat öncesi ve sonrası gerçekten çok iyi bilgilendirildiğinden ve doktor beye ne zaman isteseler ulaşabilmelerinin rahatlığından bahsetti. Bunun hasta-doktor ilişkisinde çok önemli bir yere sahip olduğunu en iyi bilenlerdenim sanırım. Çünkü burun eti aldırmak için ameliyata girip, çöken burun ile ameliyattan çıkan tersine estetik kurbanıyım :) Ve o zamanki doktorum bu olayın geçici olduğunu, 6 ay sonra çöküntünün eski formuna kavuşacağından bahsedip durmuş, sonrasında da ulaşılamaz olmuştu.. Yine de şanslıyım ki geç de olsa Göksel bey'i tanımışım. Şu an burnum yaptığı dolgu sayesinde eski görünümüne kavuştu. Bu arada doktor bey sanırım ameliyat olacak hastalarına bir kit veriyor. İçerisinde ameliyat öncesi ve sonrası yapılacaklar/yapılmayacakların listesi ve sıcak bir ailemize hoşgeldin yazısı bulunuyor. Daha önce böyle birşey var mıydı bilmiyorum ama benim çok hoşuma gitti. İnsan kendini değerli hissediyor.
Bu arada bu ara fena halde alnımdaki bir kaç çizgi için botoxu araştırıyorum. Forumda Göksel beye botox uygulaması yaptıran arkadaşlar varsa beni de bilgilendirmesini rica ederim..:13:
Merhaba arkadaşlar dr bey yarın 9 da kanal d doktorum program da olacakmış.
Kızlar merhaba :) Cuma gunu Abdulkadir beyle görüşmem var :) Sormak istediğim birsey var henüz tasarım yapmayacagız ama sizler burnunuz için kendiniz mi begendiğiniz resimlerle gittiniz yoksa tamamen doktora mı bıraktınız sizce nasıl yapmalıyım ?
Canım benim burun ilk 6 ayda hızlı sonraki 6 ayda yavaş değişime uğruyor bak benim profilinde var ilk altı ay ve sonraki zamanlar
Ben mart 2012 de oldum ona göre resimlerimi inceleyebilirsin
Yollarim tabiiki. Zaten Goksel beye gidiyormussun. Kendisi de gorunce senin icin daha da rahatlayacaktir. Bence en az 6 ay sabretmen gerekiyor. Biraz evhamliyiz galiba :)
Siz olmasaniz ben her gun panik yapip durucam. Evhamlanip panikledigim her an yaziyorum size. Sizde icimi rahatlatiyorsunuz....tsk ederim...
evet. özel sigortadan dolayı biz geri aldık.
merhaba, benim de özel sigortam var nefes sorunumdan ötürü sigortanın karşılama ihtimali varmış ama sigortalar çok yanaşmıyor diyorlar benimki anadolu sigorta. sizin sigortanız ameliyatın yüzde kaçını karşıladı?
Göksel bey hastalarına ameliyat öncesi detaylı ilgilendirdiği gibi ameliyat sonrasında hastasının yanında olduğunu her istediğinizde ulaşabildiğinizden hissediyorsunuz.göksel bey kendini devamlı geliştiren ve hastalarına en iyi hizmeti sunmayı amaç edinen bana göre çok başarılı bir doktor ne zaman muaynaneye gitsem bende kendimi değerli hissederim hoşgeldin yazısını ben de okudum çok başarılıyı kendimi Göksel ailesinin bir parçası olarak hissettim.göksel beye iki senedir düzenli Boston ve dolgu yaptırıyorum sonuçlardan aynen burun gibi çok memnunum.yüz mimik hareketlerini kullanabiliyorum:)
Yüzündeki ince çizgiler dağıtırken ifadem bozulmuyor önerebilirim gönülrahatlığıyla:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?