Burun Estetiği Hasta Yorumları

Merhaba

Resim gorebilmek icin arkadas olman gerekiyor. Ben sana arkadaslik yolluyorum simdi. Kabul edersen albumume bakabiliyorsun. Ben 2 yil once hem burun hem de cene ameliyati oldum. Cok memnunum. Darisi basina :) muayene olmaya gitmelisin kesinlikle...

Teşekkür ederim bilgi için sağol umarım benim düşündüğümden yüksek bi fiyat çıkmaz.

Aman canım sakın Fiat odaklı karar verme, burun çok önemli yüzün tam ortasında ve kötü olduğunda maddi manevi seni mutsuz eder..Göksel bey ile mutlaka görüşmelisin sonucun seni tatmin edeceğinden eminim..
Iki sene oldu ameliyat olalı çok memnunum burnumdan...

merhaba, ilk önce resimlerinisi göre bildim icin size cok tskr ederim.siz cok büyük bir degisiklige ugrasmisiniz gercekden cokkk güzel olmus cok basarili ve cok dogal duruyor.yeni bir insan olmusunuz sanki.evet sizide gördükden sonra göksel beye gönül rahatliyla gide bilirim :) sagolun

Merhaba arkadaşlar,
Dün uzun zamandan sonra Göksel bey'in muayenehanesine gidebildim. Bir yakınımın deviasyon sorunu olduğu için nefes almakta oldukça zorlanıyordu. Kendisi bir sürü doktor ile görüşmüş, burnunu ve sağlığını emanet edebileceği içine sinen bir kişiye rastlamamıştı. Gözüm kapalı olarak tabiki Göksel bey'i tavsiye ettim ve muayene sonrasında doğru tavsiye vermenin rahatlığını hissettim :) çünkü hiç bir doktora güvenmeyen, herkese temkinli olarak yaklaşan kişi gitmiş, Göksel bey'den ameliyat randevusu almak için bekleyen hastalar arasında yerini almıştı. Muayene sırası beklerken geçen hafta ameliyat olmuş ve pansuman için gelmiş yaklaşık 4 hasta gördüm ve aralarından birkaçı ile konuşma fırsatım oldu. 1 hafta önce ameliyat olmuş ve aslında burnu daha şiş dönemde olanlar bile gerçekten çok doğal bir görünüme sahipti. Konuştuklarımın hepsi de ameliyat öncesi ve sonrası gerçekten çok iyi bilgilendirildiğinden ve doktor beye ne zaman isteseler ulaşabilmelerinin rahatlığından bahsetti. Bunun hasta-doktor ilişkisinde çok önemli bir yere sahip olduğunu en iyi bilenlerdenim sanırım. Çünkü burun eti aldırmak için ameliyata girip, çöken burun ile ameliyattan çıkan tersine estetik kurbanıyım :) Ve o zamanki doktorum bu olayın geçici olduğunu, 6 ay sonra çöküntünün eski formuna kavuşacağından bahsedip durmuş, sonrasında da ulaşılamaz olmuştu.. Yine de şanslıyım ki geç de olsa Göksel bey'i tanımışım. Şu an burnum yaptığı dolgu sayesinde eski görünümüne kavuştu. Bu arada doktor bey sanırım ameliyat olacak hastalarına bir kit veriyor. İçerisinde ameliyat öncesi ve sonrası yapılacaklar/yapılmayacakların listesi ve sıcak bir ailemize hoşgeldin yazısı bulunuyor. Daha önce böyle birşey var mıydı bilmiyorum ama benim çok hoşuma gitti. İnsan kendini değerli hissediyor.
Bu arada bu ara fena halde alnımdaki bir kaç çizgi için botoxu araştırıyorum. Forumda Göksel beye botox uygulaması yaptıran arkadaşlar varsa beni de bilgilendirmesini rica ederim..:13:

Mrb. Yarin 3 ayim bitiyor ve kontrol icin yari. Istanbulda olucam. Ama ben halen burnumla ilgili binlerce soru tasiyorum kafamda. Bu da beni mutsuz ediyor senden ricam 3 ay ve bir yil arasi yasadigin degisim fotolarini bana mail atarmisin? Cunku ben bayagi taktim kafaya. Ya iyilesmem yavas gidiyor ya da ben goksel beye kendimi cok iyi anlatamadim. guner-kubra@hotmail.com mail adresim. Simdiden tskler..

Göksel bey hastalarına ameliyat öncesi detaylı ilgilendirdiği gibi ameliyat sonrasında hastasının yanında olduğunu her istediğinizde ulaşabildiğinizden hissediyorsunuz.göksel bey kendini devamlı geliştiren ve hastalarına en iyi hizmeti sunmayı amaç edinen bana göre çok başarılı bir doktor ne zaman muaynaneye gitsem bende kendimi değerli hissederim hoşgeldin yazısını ben de okudum çok başarılıyı kendimi Göksel ailesinin bir parçası olarak hissettim.göksel beye iki senedir düzenli Boston ve dolgu yaptırıyorum sonuçlardan aynen burun gibi çok memnunum.yüz mimik hareketlerini kullanabiliyorum:)
Yüzündeki ince çizgiler dağıtırken ifadem bozulmuyor önerebilirim gönülrahatlığıyla:)

Canım benim burun ilk 6 ayda hızlı sonraki 6 ayda yavaş değişime uğruyor bak benim profilinde var ilk altı ay ve sonraki zamanlar
Ben mart 2012 de oldum ona göre resimlerimi inceleyebilirsin

Cok tesekkur ederim canim. Kesinlikle beni bastan yaratti. Yan profilden fotograf cektirmez, toplulukta cekilen videolarda yer almak istemezdim. Simdi inanilmaz rahatim. Cok keyifli. Ustelik cok saglikli bir burnum var. kendine guven + saglikli nefes. Daha ne isterim ki doktorumdan. Kesinlikle ona muayene olmadan kararini verme derim.

Yollarim tabiiki. Zaten Goksel beye gidiyormussun. Kendisi de gorunce senin icin daha da rahatlayacaktir. Bence en az 6 ay sabretmen gerekiyor. Biraz evhamliyiz galiba :)

Zaten ameliyattan sonra o ailenin bir parcasi oluyorsun. Aile de her gecen gun hizla buyuyor. Yaziyi ben gormedim. Merak ettim simdi. Lakin hic sasirmadim. Her gittigimde zaten bir yenilik duyuyor veya goruyorum.

Bu arada ben Goksel beye 2 yildir duzenli botox yaptiriyorum. Cok da memnunum. Kas mimiklerimi kullanabiliyorum. Alnimdaki ve giz kenarimdaki ince cizgiler yok oluyor. Coldim daha saglikli gorunuyor. Hic baska yerde aranma bence. Git yaptir hemen.

Kızlar merhaba :) Cuma gunu Abdulkadir beyle görüşmem var :) Sormak istediğim birsey var henüz tasarım yapmayacagız ama sizler burnunuz için kendiniz mi begendiğiniz resimlerle gittiniz yoksa tamamen doktora mı bıraktınız sizce nasıl yapmalıyım ?

Merhaba Dilayonur,

Çok sevindim randevu aldığına. Gerisi sırayla gelir artık. en zor kısmı halletmişsin :) Ben resim ile gitmemiştim. Doktor bey zaten yüz şekline göre en uyumlu burunu sana öneriyor. hatta yüzün tamamına bakıp, çene yapılmalı mı, yanak dolgusu olsa nasıl olur gibi önerilerde bulunuyor. Bence gerek yok ama yine de istiyorsan yanına resim al. Ama şunu unutma sen götüreceğin resimdeki burunu değil aslında yüzün bütününü beğeniyorsun. ve aynı burun sende asla aynı durmayacak çünkü senin yüzün farklı :) Sen muayeneye gittiğinde zaten doktor bey sana tüm herşeyi gayet güzel izah edecek. O zaman ne demek istediğimi daha net anlarsın canım :) şimdiden geçmiş olsun. muayene sonrası yorumlarını paylaşırsın bizlerle :)

Canım benim burun ilk 6 ayda hızlı sonraki 6 ayda yavaş değişime uğruyor bak benim profilinde var ilk altı ay ve sonraki zamanlar
Ben mart 2012 de oldum ona göre resimlerimi inceleyebilirsin

Yollarim tabiiki. Zaten Goksel beye gidiyormussun. Kendisi de gorunce senin icin daha da rahatlayacaktir. Bence en az 6 ay sabretmen gerekiyor. Biraz evhamliyiz galiba :)

Siz olmasaniz ben her gun panik yapip durucam. Evhamlanip panikledigim her an yaziyorum size. Sizde icimi rahatlatiyorsunuz....tsk ederim...

Siz olmasaniz ben her gun panik yapip durucam. Evhamlanip panikledigim her an yaziyorum size. Sizde icimi rahatlatiyorsunuz....tsk ederim...

Her paniklediğinde yaz canım, ben iki kere burun ameliyatı geçirdim bu nedenle her aşamayı sindire sindire yaşadım canım hiçi endişelenmedi sadece sabırlı ol canım:)

evet. özel sigortadan dolayı biz geri aldık.

merhaba, benim de özel sigortam var nefes sorunumdan ötürü sigortanın karşılama ihtimali varmış ama sigortalar çok yanaşmıyor diyorlar benimki anadolu sigorta. sizin sigortanız ameliyatın yüzde kaçını karşıladı?

merhabalar.benim tamamını karşıladı estetik kısmını kendimiz ödedik.yalnız ilk anda sigorta kabul etmedi merkez ile görüştük.onlara estetik kısmını biz ödeyeceğimizi söyleyince beni bursadaki mahkeme dr gönderip gerçekten böyle bir rahatsızlığım olduğunu teğit edip.cd ve raporlar istedikten sonra ödeme yaptılar.tabi ameliyat öncesi ve sonrası röntgende istediler.(keni dosyaları için)umarım sıkıntı yaşamazsın.:))))))

Boston dediğin nedir ve nasıl bir uygulamadır ecemali?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…