Burun Estetiği Hasta Yorumları

Siz olmasaniz ben her gun panik yapip durucam. Evhamlanip panikledigim her an yaziyorum size. Sizde icimi rahatlatiyorsunuz....tsk ederim...

Yaz tabi canim. Iyilestigindr sana da sorular soracak yeni ameliyat olacaklar. Yardimci olmaya calismak cok keyifli. Tecrubelerini anlatmak o yasadiklarindan sonraki sonucu hatirlatiyor insana. Ve keyif veriyor. Ne yaptin? Gorustunmu doktor bey ile?

Mrb canım daha yeni 3 ay oldu ameliyat olalı normal bir iyileşme süresi için 3 ay çok uzun bir süre ama burun ameliyatı için 3 ay çok kısa bir süre iyileşme açısından, Göksel hocam ve burdaki arkadaşlarımız 6 ay ve 1 yıl sabretmemiz gerektiğini defalarca söylüyorlar canım :) benim de hala burnumun ucu şiş hala his yok eminim zamanla çok güzel sonuçlar alacağız önemli olan aldığımız nefestir sonrası ise görselliktir güzel burunlarımız oldu şükürler olsun. iyi ki yolumuz Göksel hocamızla kesişti ben bundan dolayı çok mutluyum olumsuzluğa kapılma herşey yoluna girecektir :))

Kızlar burun estetikleri en zor estetiklerden biri.ve gerçekten güzel bir sonuç elde etmek için sabretmek gerekiyor, ben olalı 2 sene olacak şu anda tam oturdu ve yüzüme uyumlu hale geldi iki seneye kadar hergün ilk zamanlardaki gibi hızlı değişime uğramasada mutlaka değişiyor.azıcık sabır sonrası gönül rahatlığı:)

Kesinlikle haklisin. Sabir sart. Burun her gecen gun guzellesiyor.

Kesinlikle haklisin. Sabir sart. Burun her gecen gun guzellesiyor.

Huuh bayadır yazamadım.. hemen dahil oluyorum mevzuulara :)) evet evet yani bnmki için "heralde yani" olmasına rağmen demek istiyorum ki "hergün başka bir burunla hergün güzel bir burunla günümü gün ediyorum sefam olsun ohh ohh " yani değişiyor :)))

Ya hanimiş o hoşgeldiniz yazılı kit nasıl bişeymiş :)))

Senin de iki sene oldu değil mi canım?

Evet canim 2 yil oldu. 2012 ocak ayinda olmustum. Bir kere bile pisman olmadim. Bugun babam soyle yandan inceleyip cok guzel oldun kizim dedi. Sonra da espriyi patlatti. Bizim yapamadigimizi doktorun yapti diyor. Ilk cocugum da, acemiliklerine gelmisim :) ne guldum yaa :)))(

Ever sekerim nerelerdesin. Gerci sesin cikmiyorsa sorun yok demektir. Demekki mutlusun :))
Sefan olsun tabi. Hergun daha guzel bir burunla uyaniyorsun :)) resim bekliyoruz :)

Ever sekerim nerelerdesin. Gerci sesin cikmiyorsa sorun yok demektir. Demekki mutlusun :))
Sefan olsun tabi. Hergun daha guzel bir burunla uyaniyorsun :)) resim bekliyoruz :)

Hayır sadece sorunlar için değil güzel paylaşımlar için de sizi örnek alabilirim ben de kolay ayrılamam galiba burdan :)

Mutluyum evet ameliyat düşünen herkese nasip olsun inş :))

:))) baban harikaymış

evt aslında herşey sabır işi. ama işte yine de insan her gün çabucak geçsin bitsin istiyor...

evt aslında herşey sabır işi. ama işte yine de insan her gün çabucak geçsin bitsin istiyor...

Tabiiki bitip gitsin istiyorsun. Bakma sen simdi sabir gerek falan diye ahkam kestigime, bende herkes gibi sabirsizlaniyordum :) ama sonra anladimki sabretmek gerekiyormus. Sonuca odaklanip beklemek en guzeli. Sonu belli olmayan veya belirsiz birseyi beklemiyorsun. En azindan az cok zamani belli :)) ya olmasaydi :)))

Hayır sadece sorunlar için değil güzel paylaşımlar için de sizi örnek alabilirim ben de kolay ayrılamam galiba burdan :)

Mutluyum evet ameliyat düşünen herkese nasip olsun inş :))

Mutlu olman harika. Burada guzel tecrubelerini paylasmak keyifli zaten. Bu haberi duymak guzel. Demekki daha cok gorusecegiz :)

Hani resim desem :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…