- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #3.921
Siz olmasaniz ben her gun panik yapip durucam. Evhamlanip panikledigim her an yaziyorum size. Sizde icimi rahatlatiyorsunuz....tsk ederim...
Boston dediğin nedir ve nasıl bir uygulamadır ecemali?
Boston dediğin nedir ve nasıl bir uygulamadır ecemali?
Botoks demek istemis cnm ama yazi duzeltme var sanirim ecemalinin telefonunda :))))))
Mrb. Yarin 3 ayim bitiyor ve kontrol icin yari. Istanbulda olucam. Ama ben halen burnumla ilgili binlerce soru tasiyorum kafamda. Bu da beni mutsuz ediyor senden ricam 3 ay ve bir yil arasi yasadigin degisim fotolarini bana mail atarmisin? Cunku ben bayagi taktim kafaya. Ya iyilesmem yavas gidiyor ya da ben goksel beye kendimi cok iyi anlatamadim. guner-kubra@hotmail.com mail adresim. Simdiden tskler..
Aynennn canım:)) botoxxx dolgu :))
şimdi oldu :) işlem sanırım çok uzun sürmüyor ve çok da acımıyor di mi?
şimdi oldu :) işlem sanırım çok uzun sürmüyor ve çok da acımıyor di mi?
Mrb canım daha yeni 3 ay oldu ameliyat olalı normal bir iyileşme süresi için 3 ay çok uzun bir süre ama burun ameliyatı için 3 ay çok kısa bir süre iyileşme açısından, Göksel hocam ve burdaki arkadaşlarımız 6 ay ve 1 yıl sabretmemiz gerektiğini defalarca söylüyorlar canım :) benim de hala burnumun ucu şiş hala his yok eminim zamanla çok güzel sonuçlar alacağız önemli olan aldığımız nefestir sonrası ise görselliktir güzel burunlarımız oldu şükürler olsun. iyi ki yolumuz Göksel hocamızla kesişti ben bundan dolayı çok mutluyum olumsuzluğa kapılma herşey yoluna girecektir :))
Kızlar burun estetikleri en zor estetiklerden biri.ve gerçekten güzel bir sonuç elde etmek için sabretmek gerekiyor, ben olalı 2 sene olacak şu anda tam oturdu ve yüzüme uyumlu hale geldi iki seneye kadar hergün ilk zamanlardaki gibi hızlı değişime uğramasada mutlaka değişiyor.azıcık sabır sonrası gönül rahatlığı:)
Kesinlikle haklisin. Sabir sart. Burun her gecen gun guzellesiyor.
Kesinlikle haklisin. Sabir sart. Burun her gecen gun guzellesiyor.
Senin de iki sene oldu değil mi canım?
Huuh bayadır yazamadım.. hemen dahil oluyorum mevzuulara :)) evet evet yani bnmki için "heralde yani" olmasına rağmen demek istiyorum ki "hergün başka bir burunla hergün güzel bir burunla günümü gün ediyorum sefam olsun ohh ohh " yani değişiyor :)))
Ya hanimiş o hoşgeldiniz yazılı kitnasıl bişeymiş :)))
Ever sekerim nerelerdesin. Gerci sesin cikmiyorsa sorun yok demektir. Demekki mutlusun :))
Sefan olsun tabi. Hergun daha guzel bir burunla uyaniyorsun :)) resim bekliyoruz :)
Evet canim 2 yil oldu. 2012 ocak ayinda olmustum. Bir kere bile pisman olmadim. Bugun babam soyle yandan inceleyip cok guzel oldun kizim dedi. Sonra da espriyi patlatti. Bizim yapamadigimizi doktorun yapti diyor. Ilk cocugum da, acemiliklerine gelmisim :) ne guldum yaa :)))(
Kızlar burun estetikleri en zor estetiklerden biri.ve gerçekten güzel bir sonuç elde etmek için sabretmek gerekiyor, ben olalı 2 sene olacak şu anda tam oturdu ve yüzüme uyumlu hale geldi iki seneye kadar hergün ilk zamanlardaki gibi hızlı değişime uğramasada mutlaka değişiyor.azıcık sabır sonrası gönül rahatlığı:)
evt aslında herşey sabır işi. ama işte yine de insan her gün çabucak geçsin bitsin istiyor...
:))) baban harikaymış
Hayır sadece sorunlar için değil güzel paylaşımlar için de sizi örnek alabilirimben de kolay ayrılamam galiba burdan :)
Mutluyum evetameliyat düşünen herkese nasip olsun inş :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?