- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #3.941
merhaba, benim de özel sigortam var nefes sorunumdan ötürü sigortanın karşılama ihtimali varmış ama sigortalar çok yanaşmıyor diyorlar benimki anadolu sigorta. sizin sigortanız ameliyatın yüzde kaçını karşıladı?
Merhaba, bende anadolu sigortalıyım. Bir süredir ameliyat için sigortamdan onay bekliyorum. Sigortamdan cevap geldi, sadece sinüsü karşılıyormuş ama kemik eğriliğine bağlı solunum sorunu kapsam dışıymış. Poliçe maddelerinde yazıyormuş ama tabi bilmiyordum ben bunu.
Bir de sigorta ödemeyi daha sonradan yapacakmış. Hastane faturası çıkınca faturadan bakıp bir kendi kısmını karşılayacakmış. Böyle bir durumla karşılaşan var mı? Ne kadarını karşıladı sigortanız? Hastane masraflarına da sonra da karşılamıyorum bunu da der mi ki?
Evet canim 2 yil oldu. 2012 ocak ayinda olmustum. Bir kere bile pisman olmadim. Bugun babam soyle yandan inceleyip cok guzel oldun kizim dedi. Sonra da espriyi patlatti. Bizim yapamadigimizi doktorun yapti diyor. Ilk cocugum da, acemiliklerine gelmisim :) ne guldum yaa :)))(
evt aslında herşey sabır işi. ama işte yine de insan her gün çabucak geçsin bitsin istiyor...
Canim ben sigorta kullanmamistim ameliyatimda. Ama bildigim kadariyla estetik operasyonlari karsilamiyor. Bunu doktor beyin klinigini arayip sekretere sorabilirsin. Ozel sigortalar muayeneyi karsilar eger ayakta teminatin varsa. Bi muayeneye gidip orada konuyu doktor beyle de gorusebilirsin bence. Hem muayene de olmus olursun.
Mutlu olman harika. Burada guzel tecrubelerini paylasmak keyifli zaten. Bu haberi duymak guzel. Demekki daha cok gorusecegiz :)
Hani resim desem :)
Canım teşekkür ederim cevabın için. Zaten doktor bey ve Deniz hanımla konuşmuştuk bu konuyu. Estetik olmayan sağlık ile ilgili fonksiyonel bozuklukların sigorta tarafından karşılanmasıyla ilgili. (Benim estetik dışında nefes almamı engelleyen: kemik eğriliği, sinüsler, alerji kaynaklı etler var) Neyse, genel olarak bu kısmını karşılıyormuş. Doktor bey ve deniz hanımın söylediğine göre sigortam önceden ödeyeceği miktarı söylüyormuş. Ancak şu anda benim sigortam faturayı getir öyle bakarız diyor, bu da pek güven verici değil.
Klinikte Deniz hanım izinde olduğu için, aradığımda çıkan kişi de pek bilgili değildi bu konuyla ilgili ondan bir sorayım dedim. Bakalım bugün akşama doğru yeniden soracağım.
Evet umarım :)))
Fotoyu burada paylaşmaktan mı bahsediyorsun..şeey galiba onu yapamıcam :$
Yeni arkadaşlar resim paylaşsanıza güzel burunlarınızı görelim:)
arkadaşlar yarın benim ameliyat günüm cok heyecanlıyım hepinizin duasını bekliyorum:) ve bana dogru doktor secimi yapmamda yardımcı olduğunuz icin hepinize cok TSK ediyorum:) umarım her şey yolunda gecer..
Canim album olustur bence. Begeni aldikca daha da keyif alacaksin :) niye yayinlamiyorsun ki resim :)
Bence de canim yaa. Merak ediyorum guzel burnlari bende senin gibi :)
Kızlar merhaba dün nıhayet abdulkadır beyle görüşmek imkanım oldu ama maalesef görüşme umduğum gıbı olmadı maddı acıdan ve ben ne yazıkkı abdulkadır beyın mutlu hastaları arasına gıremıcemsizlerden bir ricam olucak amelıyat oncesı emınımkı hepınız baska doktorlarda araştınız veya görüştünüz abdulkadır beye olmasam su doktora olurdum dedıgınız ısımler kımler ? teşekkür ederim ..
Kızlar merhaba dün nıhayet abdulkadır beyle görüşmek imkanım oldu ama maalesef görüşme umduğum gıbı olmadı maddı acıdan ve ben ne yazıkkı abdulkadır beyın mutlu hastaları arasına gıremıcemsizlerden bir ricam olucak amelıyat oncesı emınımkı hepınız baska doktorlarda araştınız veya görüştünüz abdulkadır beye olmasam su doktora olurdum dedıgınız ısımler kımler ? teşekkür ederim ..
Bu aksam muayene olmaya gittim doktor beye. Grip oldum da( bir de gitmisken botoks yaptirdim. Vakti coktan gecmisti bile :) deniz hanim yoktu evet. İzinliymis. Bu arada soracaklarini doktor beye sorman en iyisi sanirim. Burnunla ilgili bu kadar sorun varsa o zaman hic vakit kaybetme derim. Nefes alabilmenin guzelligi cok harika. Yillarca yasamamisim resmen. BEnde de kemik egriligi, deviasyon vardi. Simdi cok mutluyum sukur. Basimi yastiga koydugum her gece agzimin kapali oldugunu farkedip sukrediyorm. Onceden sabah uyandigimda bogazim kurumus kalkiyordum. Simdi ise huzur icinde ve dinlenmis uyaniyorm. Hic bekleme derim. Nacizane tavsiyem. Simdiden gecmis olsun cnm. SOrularin olursa her zaman sorabilirsin cnm.
Ben de beklemek istemiyorum ama 12 gün oldu cevap bekliyorum. Şimdi deniz hanım da olmayınca kimseye ulaşamıyorum.. hastaneyle, sigorta, doktor üçgeninde bir sorun var, çözemedim. Sigorta onaylamış, hastaneye de bildirmişler, hatta 24'üne ameliyat yazılmış ama klinikten kimsenin ve de benim haberim yok! Sigorta da 15 gün süre veriyormuş ameliyat olmak için. Şu anda 6 gün geçti, yani bir hafta içinde olmam lazım ameliyatı.
Merhaba, bende anadolu sigortalıyım. Bir süredir ameliyat için sigortamdan onay bekliyorum. Sigortamdan cevap geldi, sadece sinüsü karşılıyormuş ama kemik eğriliğine bağlı solunum sorunu kapsam dışıymış. Poliçe maddelerinde yazıyormuş ama tabi bilmiyordum ben bunu.
Bir de sigorta ödemeyi daha sonradan yapacakmış. Hastane faturası çıkınca faturadan bakıp bir kendi kısmını karşılayacakmış. Böyle bir durumla karşılaşan var mı? Ne kadarını karşıladı sigortanız? Hastane masraflarına da sonra da karşılamıyorum bunu da der mi ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?