Burun Estetiği Hasta Yorumları

Merhaba, bende anadolu sigortalıyım. Bir süredir ameliyat için sigortamdan onay bekliyorum. Sigortamdan cevap geldi, sadece sinüsü karşılıyormuş ama kemik eğriliğine bağlı solunum sorunu kapsam dışıymış. Poliçe maddelerinde yazıyormuş ama tabi bilmiyordum ben bunu.

Bir de sigorta ödemeyi daha sonradan yapacakmış. Hastane faturası çıkınca faturadan bakıp bir kendi kısmını karşılayacakmış. Böyle bir durumla karşılaşan var mı? Ne kadarını karşıladı sigortanız? Hastane masraflarına da sonra da karşılamıyorum bunu da der mi ki?

Canim ben sigorta kullanmamistim ameliyatimda. Ama bildigim kadariyla estetik operasyonlari karsilamiyor. Bunu doktor beyin klinigini arayip sekretere sorabilirsin. Ozel sigortalar muayeneyi karsilar eger ayakta teminatin varsa. Bi muayeneye gidip orada konuyu doktor beyle de gorusebilirsin bence. Hem muayene de olmus olursun.

Hahahaha çok iyi ya:)) ben de Mart'ta olmuştum 2012. Ben de hiç pişman olmadım
Geçenlerde yeğeninle resmin vardı facede bayıldım:)

Canım teşekkür ederim cevabın için. Zaten doktor bey ve Deniz hanımla konuşmuştuk bu konuyu. Estetik olmayan sağlık ile ilgili fonksiyonel bozuklukların sigorta tarafından karşılanmasıyla ilgili. (Benim estetik dışında nefes almamı engelleyen: kemik eğriliği, sinüsler, alerji kaynaklı etler var) Neyse, genel olarak bu kısmını karşılıyormuş. Doktor bey ve deniz hanımın söylediğine göre sigortam önceden ödeyeceği miktarı söylüyormuş. Ancak şu anda benim sigortam faturayı getir öyle bakarız diyor, bu da pek güven verici değil.

Klinikte Deniz hanım izinde olduğu için, aradığımda çıkan kişi de pek bilgili değildi bu konuyla ilgili ondan bir sorayım dedim. Bakalım bugün akşama doğru yeniden soracağım.

Bu aksam muayene olmaya gittim doktor beye. Grip oldum da ( bir de gitmisken botoks yaptirdim. Vakti coktan gecmisti bile :) deniz hanim yoktu evet. İzinliymis. Bu arada soracaklarini doktor beye sorman en iyisi sanirim. Burnunla ilgili bu kadar sorun varsa o zaman hic vakit kaybetme derim. Nefes alabilmenin guzelligi cok harika. Yillarca yasamamisim resmen. BEnde de kemik egriligi, deviasyon vardi. Simdi cok mutluyum sukur. Basimi yastiga koydugum her gece agzimin kapali oldugunu farkedip sukrediyorm. Onceden sabah uyandigimda bogazim kurumus kalkiyordum. Simdi ise huzur icinde ve dinlenmis uyaniyorm. Hic bekleme derim. Nacizane tavsiyem. Simdiden gecmis olsun cnm. SOrularin olursa her zaman sorabilirsin cnm.

arkadaşlar yarın benim ameliyat günüm cok heyecanlıyım hepinizin duasını bekliyorum:) ve bana dogru doktor secimi yapmamda yardımcı olduğunuz icin hepinize cok TSK ediyorum:) umarım her şey yolunda gecer..

arkadaşlar yarın benim ameliyat günüm cok heyecanlıyım hepinizin duasını bekliyorum:) ve bana dogru doktor secimi yapmamda yardımcı olduğunuz icin hepinize cok TSK ediyorum:) umarım her şey yolunda gecer..

Aa Maisune dualarım ve eminim dualarımız seninle.. inan normalde çoğu insanın yaşadığından çok çok daha kolay atlatıcaksın süreci :) niyesi malum :)) o yüzden rahat ol ve hatıra kalıcak bu zamn diliminin keyfini çıkar kötü gibi görünen herşey acısız, geçici ve güzele meyilli olacak :)) şimdiden geçmiş olsun

Bence de canim yaa. Merak ediyorum guzel burnlari bende senin gibi :)

Çok güzel bir heyecan ben iki sene önce ilk resmimi yayınlamaya başladığımda burnumun güzel görüntüsüne hayran kalmıştım.estetik olmadan önce sağ ve sol profilden resim çektirmezdim şimdi hiç öyle kaygılarım yok burun güzel:))))

Kızlar merhaba dün nıhayet abdulkadır beyle görüşmek imkanım oldu ama maalesef görüşme umduğum gıbı olmadı maddı acıdan ve ben ne yazıkkı abdulkadır beyın mutlu hastaları arasına gıremıcem sizlerden bir ricam olucak amelıyat oncesı emınımkı hepınız baska doktorlarda araştınız veya görüştünüz abdulkadır beye olmasam su doktora olurdum dedıgınız ısımler kımler ? teşekkür ederim ..

Umarım her şekilde mutlu olursun :) fiyat konusu bnm için de sıkıntıydı olmayan parayla ameliyat oldum :) fiyat tabi ki belirleyici bi kriter değil doktorun iyi ya da kötü olduğunu anlamamız için. ama sonuçtan korktuğumdan ve Göksel Beye güvendiğimden ona karar verdim.. hala çok para verdiğimi söyleyen ve çok ucuza yaptıranları örnek verenler var zerre kadar pişman değilim.. hem doğal hem de eminim ki uzun vadede sağlıklı bir burnum var :) doktor tavsiyesinde bulunamıcam maalesef ama lütfen içine sinmeden kimseye ameliyat olma..

Slm canım:) maddi yetersizlikten dolayı Göksel bey i tercih etmemene üzüldüm çünkü aynı durumu ben de yaşadım başka doktora burun estetiği oldum sonra 8 ay sonra Göksel bey e olmak durumunda kaldım
Sonra anladım ki estetik olmak istiyorsan para konusunda dolgun olmalısın eğer yeterli değilse olma daha iyi
Çünkü isim yapmış işinde gerçekten iyi olan doktorların fiyatları belli
Risk alınmaz,20 gün önce silikon ameliyatı oldum ve Göksel bey in tavsiye ettiği bir doktordu Fiat olarak ta piyasanın biraz üzerindeydi ama hiç düşünmeden paramı tedarik edip oldum
Sakın paradan dolayı iyi doktora olma şansını yok etme
Ben Göksel bey in dışında birini hiç düşünmedim öncesinde düşünmek zorunda kaldım sıonra ikincisini olmak durumunda kaldım

Ben de beklemek istemiyorum ama 12 gün oldu cevap bekliyorum. Şimdi deniz hanım da olmayınca kimseye ulaşamıyorum.. hastaneyle, sigorta, doktor üçgeninde bir sorun var, çözemedim. Sigorta onaylamış, hastaneye de bildirmişler, hatta 24'üne ameliyat yazılmış ama klinikten kimsenin ve de benim haberim yok! Sigorta da 15 gün süre veriyormuş ameliyat olmak için. Şu anda 6 gün geçti, yani bir hafta içinde olmam lazım ameliyatı.

Slm , aa çok şaşırdım dediklerine çünkü koordinasyonda hiç sorun olmazdı sigortadan ne onayı bekliyorsun? Yani sen 24 ünde ameliyat olacağının bilgisini kimden aldın? Muaynaneye nasıl kimsenin haberi olmuyor?

Ben de özel sağlık sigortasından faydalanmamıştım. Ben de de deviasyon vardı ancak estetikte olacağımdan diğer durumları Sigorta'nın karşılamayacağız yönünde bilgi aldım ve sigortaya hiç başvurmamıştım.en iyi bilgiyi sigorta şirketinden edinebilirsin bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…