Burun Estetiği Hasta Yorumları

arkadaşlar yarın benim ameliyat günüm cok heyecanlıyım hepinizin duasını bekliyorum:) ve bana dogru doktor secimi yapmamda yardımcı olduğunuz icin hepinize cok TSK ediyorum:) umarım her şey yolunda gecer..

Nasıl oldun canım? Herşeyin yolunda gideceğinden eminim:)

Canim bence sen bu konuyu direkt Goksel bey ile konus. Onunla cozume kavusturacaginiza eminim.

arkadaşlar yarın benim ameliyat günüm cok heyecanlıyım hepinizin duasını bekliyorum:) ve bana dogru doktor secimi yapmamda yardımcı olduğunuz icin hepinize cok TSK ediyorum:) umarım her şey yolunda gecer..

Canim mesajini simdi gordum. Eminim hersey yolunda gitmistir. Sonucun guzel olacagina hic suphem yok. Guzel haberlerini bekliyoruz. Iyilesme surecinde de dogru doktoru sectigini her gecen gun daha iyi anlayacaksin. Gecmis olsun :) haberdar et ltf :)

Canim bunu duyduguma cok uzuldum inan. Cunku Goksel bey bu iste gercekten bence en iyi doktor. Zira yillar gecmesine ragmen hepimiz sonuctan hala cok memnunuz. Eger para ise sorun bence parani denklestirene kadar bekle. Cunku sonrasinda yanlis bir mudahale sonucu ikinci ameliyati olmak zorunda kalanilirsin. O zaman hem daha cok mutsuz olup, daha fazla para vermek zorunda kalacaksin. Hem de iyilesme sureci daha zor. Sana fiyati daha uygun bir doktor tavsiye edemeyecegim inan cunku fiyatlari sanirim hep ayni seviyelerde veya daha yuksek. Acikcasi ben kredi cekip ameliyat olmustum. Burnumun guzel sonucunu gorunce taksitleri odemek hic zor gelmemisti. Taksitle tatile gitmekten daha manali birsey :) dedigim gibi risk alma ve parani tamamlayana kadar bence bekle

Neyse ben bugün hallettim sorunu teşekkürler... Kimseye ulaşamayınca uzunca süre telaş yapmıştım buralara dökmüştüm derdimi ama telaş yapacak bir şey yokmuş. Şöyleki, sigorta şirketi onayı bir hafta önce hastaneye bildirmiş (en azından öyle olduğunu iddia ettiler) ama hastane bunu görmemiş. Dolayısıyla benim de haberim olamadı, olduktan sonra da sigorta şirketi "ohoo biz verdik onayı çoktan, ameliyat olma süreniz dolmak üzere" deyince ben acayip telaş yaptım, ne oluyo benim haberim yok, nasıl olcam bir haftada diye. Ama bugün sonunda kliniğe ulaşmış onayım, bir de o sigorta dalgası zaten uzatılabiliyormuş, sigortacılar beni boşa telaşa kaptırtmışlar... Neyse sorun çözüldü... happy ending :)

Sorununun hallolmasına sevindim canım ne zaman ameliyat oluyorsun şimdi?

Kizlar ameliyatim 20 ocakti biliyorsun ama ben hala nefes alamiyorum herkez nezlemsn diyor niye boyle oldu minose senin nefes durumu nasil

Canım çok normal daha 1 ay olmuş senin benim 3 ayım doldu burun içindeki şişlikler daha yeni yeni inmeye başladı ilk 1 ay bende nefes alamıyordum burnumun içi ödemliydi zamanla daha rahat nefes almaya başlayacaksın benim birde alerjik sorunum var ilaç kullanmadığım zaman daha da tıkalı oluyor burnum belki senin de öyle bir durumun vardır

Geçmiş olsun canım. nihayet çözmüşsün. elinden birşey kurtulmuyor bakıyorum da :))
Ameliyat günü aldın mı?

Kizlar ameliyatim 20 ocakti biliyorsun ama ben hala nefes alamiyorum herkez nezlemsn diyor niye boyle oldu minose senin nefes durumu nasil

esra,

burnunun içi hala şiş. burnumun sol deliğinde (asıl işlem o taraftaydı) ilk üç ay ara ara tıkanıklık yaşamıştım. ama sonra kendiliğinden geçiyor zamanla. ilk ay kontrolünü yaptırdın mı Göksel beye. En iyisi yine de onun görmesi tabii ki....

Esra, daha çok yeni içi hala yaranır zyk nin dediği gibi
Gene de Göksel beyle konuş tabi canım

Dun goksel beyle konustuk alerjik durumun olabilir dedi bugun randevum var kedin belli olur. Sislikler 3 aydA iyilesiyorsa iyi ya yarilamisim :)

aynen cok yeni. kocama yazik gece kesin horluyorumdur :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…