Burun Estetiği Hasta Yorumları

Canim

Ameliyattan sonra ilk baharda alerjik reaksiyon olabiliyor. Bendede olmustu. Goksel bey rhinolight teknigiyle tedavi etmisti. Gecti ve bir daha olmadi.

Canım bende de alerjik bir durum söz konusu şuan ilaç ve burun spreyi kullanıyorum bıraktığım zaman burun akıntısı çok fazla oluyor ve tıkanıyor haftaya kontrolüm var bakalım Göksel bey ne diyecek :)

kontrolden sonra umarım rahatlarsın. Cok şükür ben rahatladım. Nefes alamamak cok kotu bırseymıs

Ben de gecen hafta yaptirdim cnm. Biraz vakti gecmisti. Butun alnima ve goz cevreme mimik cizgilerim hemen yerlesti. 3 gun oldu yaptirali. Yeni yeni tutmaya basladi. Cok mutluyum. Saniyorum bundan vazgecemeyecegim :)

Bende vazgeçemem valla kardeşimi de alıştırdım:)
Göksel beye çok güveniyorum ama, gerek dozaj gerek kullandığı malzeme açısından
Ben de Nisan'da mı yaptırsam acaba?

Burnumun ici kabuk olmus cnm insallah tekrarlamaz. Sende durumlar nsl?

İnş..önemli bişey değilmiş neyse ki.. bn de dediğim gibi sol taraf daima açık çok şükür diğer taraf tıkalı..
içini temizliyo musun bi şekilde? bn teramicin li pamuk koyuyorum arada o temizlio gibi yumuşatıo da

Son düzenleme:
Bahar mevsimine giriyoruz ondan olabilir ,

Canim

Ameliyattan sonra ilk baharda alerjik reaksiyon olabiliyor. Bendede olmustu. Goksel bey rhinolight teknigiyle tedavi etmisti. Gecti ve bir daha olmadi.

Ovv bakalım ilerleyen günlerde umarım olmaz :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…