- 21 Mayıs 2012
- 2.170
- 100
- 173
- 50
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #3.981
Normalde olur muydu mevsimde? Gerçi belli olmuştur :) nedenmiş
Dun platformda yazimdan sonra tam elime teli aldim wstsaptan goksel beye yazacaktimki oan gokselbey bana yazmis burnun nasil diye bukadar olur :) bugun icin randevu aldim bakalim nediyck.
Canim
Ameliyattan sonra ilk baharda alerjik reaksiyon olabiliyor. Bendede olmustu. Goksel bey rhinolight teknigiyle tedavi etmisti. Gecti ve bir daha olmadi.
Canim
Ameliyattan sonra ilk baharda alerjik reaksiyon olabiliyor. Bendede olmustu. Goksel bey rhinolight teknigiyle tedavi etmisti. Gecti ve bir daha olmadi.
canım bende de alerjik bir durum söz konusu şuan ilaç ve burun spreyi kullanıyorum bıraktığım zaman burun akıntısı çok fazla oluyor ve tıkanıyor haftaya kontrolüm var bakalım göksel bey ne diyecek :)
Botox zamanım geliyorrr:)))
Burnumun ici kabuk olmus cnm insallah tekrarlamaz. Sende durumlar nsl?
kızlar dr beyın ameliyat fiyatı ne kadar?
Ben de gecen hafta yaptirdim cnm. Biraz vakti gecmisti. Butun alnima ve goz cevreme mimik cizgilerim hemen yerlesti. 3 gun oldu yaptirali. Yeni yeni tutmaya basladi. Cok mutluyum. Saniyorum bundan vazgecemeyecegim :)
Burcuerdem selam.
Ilk ameliyatin ise 8000 tl. Gecen hafta gittigimde sormustum.
Iste buuu :))) gecmis olsun cnm
Bende vazgeçemem valla kardeşimi de alıştırdım:)
Göksel beye çok güveniyorum ama, gerek dozaj gerek kullandığı malzeme açısından
Ben de Nisan'da mı yaptırsam acaba?
Burnumun ici kabuk olmus cnm insallah tekrarlamaz. Sende durumlar nsl?
Bahar mevsimine giriyoruz ondan olabilir ,
Canim
Canım bende de alerjik bir durum söz konusu şuan ilaç ve burun spreyi kullanıyorum bıraktığım zaman burun akıntısı çok fazla oluyor ve tıkanıyor haftaya kontrolüm var bakalım Göksel bey ne diyecek :)
Ne kadar aralıklarla yaptırıyosunuz?
Dört bilemedin 5 ayda bir canım:) ancak alışkanlık yapıyor:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?