- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #4.001
Ovv bakalım ilerleyen günlerde umarım olmaz :)))
yapar tabii daha iyisi varsa :)
:) eğer botoks yaptırırsam kime yaptıracağım belli zaten
Kontrol oldum sorun yok kabuk olusmus iceride hernekadar az kabuk var desede GOksel Bey bence bayagi cikartmis cunku nefesim normale döndü.
Canim 3 aydan sonra rahatlarsin.
Elbette belli olması lazım şekerim:)
Adres belli Göksel bey:))
Tani kii :)) Artık şaşmaz adresimiz :)
valla canım zaten insanın başka doktora gidesi gelmiyor. Güvendiğin ve bildiğin kişi varken macera aramaya gerek yokki... benim botokslu olduğumu kimse bilmez mesela. anlamazlar çünkü. Göksel beyin en çok sevdiğim tarafı bu. bizleri doğal görünümlü güzelleştiriyor :))
kızlar ben bugün muayene randevusu almak için aradım 250 tl muayene ücreti olduğunu ve ilk görüşmede tasarımın da yapıldığını da söylediler burada okudum da bazı arkadaşlar ilk görüşmede tasarım yapılmadığını söylemişler. acaba tasarım ilk görüşmede yapılıyor mu yoksa 2. görüşmeye mi sarkıyor ?:44:
Canim muayenede tasarim da yapiliyor. Kapsamli bir muayene de oluyor. Zaten o tasarimda nasil bir sonuc cikacagini goruyorsun.
valla canım zaten insanın başka doktora gidesi gelmiyor. Güvendiğin ve bildiğin kişi varken macera aramaya gerek yokki... benim botokslu olduğumu kimse bilmez mesela. anlamazlar çünkü. Göksel beyin en çok sevdiğim tarafı bu. bizleri doğal görünümlü güzelleştiriyor :))
çok teşekkürler canım inşallah senin gibi güzel sonuçlar alırım bende :116:
evet ayın 14 ü için aldım canım
Bu aralar başım çok dönüyor verdigi olabilirmeye Göksel beye gitmem gerekBen geçenlerde kızkardeşimle çekilmiş resmimi yayınladım
Sizlerde yayınlasanıza görelim o güzel burunlarınızı
Göksel bey face sayfasında yayınlıyor ancak burda bir çoğunuzun gerçek ismini bilmediğimden kim kimdir bilemiyorum:))
Bu aralar başım çok dönüyor verdigi olabilirmeye Göksel beye gitmem gerektecrübesi olan var mı?
Slm canım, ilk görüşme mi ayın 14 üne?
Revizyon mu ilk ameliyat mı?
evet ayın 14 ü için aldım canım
Bu aralar başım çok dönüyor verdigi olabilirmeye Göksel beye gitmem gerektecrübesi olan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?