Burun Estetiği Hasta Yorumları

Kontrol oldum sorun yok kabuk olusmus iceride hernekadar az kabuk var desede GOksel Bey bence bayagi cikartmis cunku nefesim normale döndü.

Rahatlamana sevindim canım ben oksijen suyuna kulak çubuğunu batırıp, nazik dokunuşlarla burun içini temizliyordum:)

Son düzenleme:
Tani kii :)) Artık şaşmaz adresimiz :)

valla canım zaten insanın başka doktora gidesi gelmiyor. Güvendiğin ve bildiğin kişi varken macera aramaya gerek yokki... benim botokslu olduğumu kimse bilmez mesela. anlamazlar çünkü. Göksel beyin en çok sevdiğim tarafı bu. bizleri doğal görünümlü güzelleştiriyor :))

Aynen adres belli çünkü doğal güzelliğin adresi Göksel bey:)

kızlar ben bugün muayene randevusu almak için aradım 250 tl muayene ücreti olduğunu ve ilk görüşmede tasarımın da yapıldığını da söylediler burada okudum da bazı arkadaşlar ilk görüşmede tasarım yapılmadığını söylemişler. acaba tasarım ilk görüşmede yapılıyor mu yoksa 2. görüşmeye mi sarkıyor ?:44:

Canim muayenede tasarim da yapiliyor. Kapsamli bir muayene de oluyor. Zaten o tasarimda nasil bir sonuc cikacagini goruyorsun.

Çok haklısın.. e aklın yolu bir.. doğal görünümlü güzelleşme tabiri de gerçekten hoş :))

Ben geçenlerde kızkardeşimle çekilmiş resmimi yayınladım
Sizlerde yayınlasanıza görelim o güzel burunlarınızı
Göksel bey face sayfasında yayınlıyor ancak burda bir çoğunuzun gerçek ismini bilmediğimden kim kimdir bilemiyorum:))

Bu aralar başım çok dönüyor verdigi olabilirmeye Göksel beye gitmem gerek tecrübesi olan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…