- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #4.021
Sevindim randevu aldigina. Bu yakinda ameliyat gunun belli olacak anlamina geliyor :) seni de bekliyoruz guzel burunlular kervanina :))
Gecmis olsun ecemali. Ertelemeden git doktor beye bence. Umarim kotu birsey yoktur. Tansiyonun falan normal mi?
ilk görüşme olucak ilk ameliyat. hayırlısı bakalım sizlerin ne kadar memnun kaldığınızı görünce bende bir görüşmek istedim. bu arada geçmiş olsun umarım önemli birşeyin yoktur:116:
Geçmiş olsun ecemali umarım sandığın gibi değil basit bişeydir
zyk ve ecemali sizlere sorularım olucak burada en deneyimliler sizsiniz diye düşündüm. şimdi benin burnumda hem eğrilik hem nefes alamama hem kemik birsürü birsürü bişeyler var zor bir burun yani:26: haftaya Abdülkadir beyle görüşücem birde Muhammet Dilbere gitmeyi planlıyorum ama Abdülkadir Bey kafama daha çok yatıyor açıkçası şimdi sorum şu ameliyat tarihini 1 ay sonraya verseler ki doluysa o zamana bile vermeyebilirler Haziran da üniversiteden mezun oluyorum o zamana kadar toparlayabilir miyim acaba? herkesin süreci farklı oluyor gerçi ama bilemiyorum acaba şimdilik sadece gidip görüşsem ve okulun bitiminden sonraya mı bıraksam ameliyatı siz ne dersiniz :44: ama mezuniyetime de güzel bir burunla katılmak istiyorum sizlerinde görüşlerinizi almak istedim
arkadaslar burun ameliyatımın 9 günü bugün,, gülmek esnemek burnuma bir zarar verirmi?
Saol canım Göksel bey burda değilmiş şikayetimden bahsedince vertigodur dedi ilaç verdi Cmt muaynanesine gideceğim
Gecmis olsun canim. Cumartesi gunu bende botoks kontrolum icin ugrayabilirim. Saat kacta gideceksin?
arkadaslar dr abdülkadir beye revizyon olan varmi
Saol canım Göksel bey burda değilmiş şikayetimden bahsedince vertigodur dedi ilaç verdi Cmt muaynanesine gideceğim
Herkese slmlar kizkar bende estetik olmayi düşünüyorum ankarada oturuyorum bu kararsızlık cok fena yakup avsar emre ilhan zuhtu demur vs forumu her okudugumda kafam karisiyo zaten cok pimpirikli kararsiz biriyim pisman olurmuyum eski burnumu ararmiyim sagliyim bozulurmu burnum dysermi vs vs a goksel beyin ismini duymusdum sizlerin yorumlari ve resimler guzel en don amrliyat olan sanirim eeessraaa nefes onun son durumunu mrrak ediyorum nefes problem i vardi.nefes problemim yok kemikli bi burnumda yok ucu buyuk biraz asagi dogru yani korkularim bu yonde acidan yana korkum yok 2 sezeryan ve guatr ameliyatim var)))) benim korkum sonuc pismamligi yasarmiyim.......
zyk ve ecemali sizlere sorularım olucak burada en deneyimliler sizsiniz diye düşündüm. şimdi benin burnumda hem eğrilik hem nefes alamama hem kemik birsürü birsürü bişeyler var zor bir burun yani:26: haftaya Abdülkadir beyle görüşücem birde Muhammet Dilbere gitmeyi planlıyorum ama Abdülkadir Bey kafama daha çok yatıyor açıkçası şimdi sorum şu ameliyat tarihini 1 ay sonraya verseler ki doluysa o zamana bile vermeyebilirler Haziran da üniversiteden mezun oluyorum o zamana kadar toparlayabilir miyim acaba? herkesin süreci farklı oluyor gerçi ama bilemiyorum acaba şimdilik sadece gidip görüşsem ve okulun bitiminden sonraya mı bıraksam ameliyatı siz ne dersiniz :44: ama mezuniyetime de güzel bir burunla katılmak istiyorum sizlerinde görüşlerinizi almak istedim
arkadaslar burun ameliyatımın 9 günü bugün,, gülmek esnemek burnuma bir zarar verirmi?
iyim canım TSK ederim:) burnum suan cok şiş domuzcuk burnu gibi ama her şeye rağmen güzel görünüyor bence:)) göksel beye cok güvendiğim icin eminimki sonucu cok daha güzel olacak,,, evet Cnm pazar günü bantlarım çıkacak:)
Bn de zyk78e katılıyorum aynı şeyleri tekrar söylemeye gerek yok hiç zaman kaybetme :)
hayir hic duymadim
minose ve zyk tavsiyeleriniz için teşekkür ediyorum sağolun kızlar muayeneden sonra size haber vereceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?