Burun Estetiği Hasta Yorumları

Sevindim randevu aldigina. Bu yakinda ameliyat gunun belli olacak anlamina geliyor :) seni de bekliyoruz guzel burunlular kervanina :))

zyk ve ecemali sizlere sorularım olucak burada en deneyimliler sizsiniz diye düşündüm. şimdi benin burnumda hem eğrilik hem nefes alamama hem kemik birsürü birsürü bişeyler var zor bir burun yani:26: haftaya Abdülkadir beyle görüşücem birde Muhammet Dilbere gitmeyi planlıyorum ama Abdülkadir Bey kafama daha çok yatıyor açıkçası şimdi sorum şu ameliyat tarihini 1 ay sonraya verseler ki doluysa o zamana bile vermeyebilirler Haziran da üniversiteden mezun oluyorum o zamana kadar toparlayabilir miyim acaba? herkesin süreci farklı oluyor gerçi ama bilemiyorum acaba şimdilik sadece gidip görüşsem ve okulun bitiminden sonraya mı bıraksam ameliyatı siz ne dersiniz :44: ama mezuniyetime de güzel bir burunla katılmak istiyorum sizlerinde görüşlerinizi almak istedim

ilk görüşme olucak ilk ameliyat. hayırlısı bakalım sizlerin ne kadar memnun kaldığınızı görünce bende bir görüşmek istedim. bu arada geçmiş olsun umarım önemli birşeyin yoktur:116:

Göksel bey her derde deva doktor sanırım ben de vertigo var canım Cmt ye Göksel beye gideceğim, Göksel bey ile görüştükten sonra ilk işin ameliyat günü almak olacaktır
Aramıza hoş geleceksin canım:)

Canim

Benimde burnunda kemik egriligi, deviasyon ve cene geriligim vardi. Hepsini tek ameliyatta oldum ve 10 gun sonra ise basladim. 10 gunde toparliyorsun. Normal hayata donuyorsun. Yazin ameliyat olmak sorun degil ama gunese cikmaman gerekiyor. Ben sana hemen ameliyat olmani oneririm. Ameliyat gununu alman 1 ayi bulmayacaktir saniyorum. Muayeneye gittiginde zaten kafanda oturacaktir hersey. Baska doktora gitmene gerek kalacagini sanmiyorum :)

Gecmis olsun canim. Cumartesi gunu bende botoks kontrolum icin ugrayabilirim. Saat kacta gideceksin?

Tık ederim canım saati belli değil benim cep telim kapandı ı phone 4 arasıra kapanıyor bu sebeple whats upp tan Göksel bey ile konuşamadım mıuayneyi aramam lazım

Herkese slmlar kizkar bende estetik olmayi düşünüyorum ankarada oturuyorum bu kararsızlık cok fena yakup avsar emre ilhan zuhtu demur vs forumu her okudugumda kafam karisiyo zaten cok pimpirikli kararsiz biriyim pisman olurmuyum eski burnumu ararmiyim sagliyim bozulurmu burnum dysermi vs vs a goksel beyin ismini duymusdum sizlerin yorumlari ve resimler guzel en don amrliyat olan sanirim eeessraaa nefes onun son durumunu mrrak ediyorum nefes problem i vardi.nefes problemim yok kemikli bi burnumda yok ucu buyuk biraz asagi dogru yani korkularim bu yonde acidan yana korkum yok 2 sezeryan ve guatr ameliyatim var)))) benim korkum sonuc pismamligi yasarmiyim.......

Gamtek Göksel beye gittiğimde gösterdiği örnekler eminim sen görsen seni de tatmin ederdi çünkü burnumun ucu büyük diye giden birinin aslında burun ucunda değil ince olan burun kemiğinde olduğu ve sadece oraya müdahale ile kişinin nasıl değişim geçirdiğini gördüm...ankarada olduğIn için gelip görüşmen belki zordur ama bnce Göksel bey in senn burnun özelindeki görüşleri önemli ki Göksel bey çok doğal yüze uygun burunlar yapıyor.. pişman placağını sanmıyorum..zaten öyle bi durum varsa emin ol onu da söyler Göksel bey :)

Bn de zyk78e katılıyorum aynı şeyleri tekrar söylemeye gerek yok hiç zaman kaybetme :)

arkadaslar burun ameliyatımın 9 günü bugün,, gülmek esnemek burnuma bir zarar verirmi?

Maisune nasılsın herşey yolunda mı sanırım yarın öbür gün bantları çıkarırsın :) hayır yok tabi gülerken sen de kontrollü olursun biraz ama bn de bol bol gülmek durumunda kalmıştım :) zaten Yeliz hemşire korkma gülmekten burnun düşmez demişti :))

iyim canım TSK ederim:) burnum suan cok şiş domuzcuk burnu gibi ama her şeye rağmen güzel görünüyor bence:)) göksel beye cok güvendiğim icin eminimki sonucu cok daha güzel olacak,,, evet Cnm pazar günü bantlarım çıkacak:)

Geçmiş olsun canım aramıza hoşgeldin:) doktora güvenmek zaten olayın %50 sını tamamlamışsın demek :) gerisi sadece sabır:) güzel burnunun resimlerini sabırsızlıkla bekliyoruz:)

minose ve zyk tavsiyeleriniz için teşekkür ediyorum sağolun kızlar muayeneden sonra size haber vereceğim

Slm leylacım bendede hiç vakit kaybetme çünkü bu ay içersinde olsan ya da Nisan'da bile olsan Haziran'a kadar burnun gayet iyi görünür benim bir aylık iki aylık burnumun halleri gayet hoş hem bol bol profil resimleri çektirirsin mezuniyet ayol:)))
Sen hemen Göksel Bey'den randevu ayarla canım yalvar yakar :) mezuniyetim var fıstık gibi gözükmem lazım de:) hemen erkenden araya gir ve ol ameliyatını sonra Bursa'da mezuniyet resimlerini paylaş canım olur mu:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…