- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #4.041
Üstadlarıniyim canım TSK ederim:) burnum suan cok şiş domuzcuk burnu gibi ama her şeye rağmen güzel görünüyor bence:)) göksel beye cok güvendiğim icin eminimki sonucu cok daha güzel olacak,,, evet Cnm pazar günü bantlarım çıkacak:)
Üstadlarındediği gibi Göksel beyin mutlu hastaları arasına Hoşgeldin o zaman :))
Herkese slmlar kizkar bende estetik olmayi düşünüyorum ankarada oturuyorum bu kararsızlık cok fena yakup avsar emre ilhan zuhtu demur vs forumu her okudugumda kafam karisiyo zaten cok pimpirikli kararsiz biriyim pisman olurmuyum eski burnumu ararmiyim sagliyim bozulurmu burnum dysermi vs vs a goksel beyin ismini duymusdum sizlerin yorumlari ve resimler guzel en don amrliyat olan sanirim eeessraaa nefes onun son durumunu mrrak ediyorum nefes problem i vardi.nefes problemim yok kemikli bi burnumda yok ucu buyuk biraz asagi dogru yani korkularim bu yonde acidan yana korkum yok 2 sezeryan ve guatr ameliyatim var)))) benim korkum sonuc pismamligi yasarmiyim.......
minose ve zyk tavsiyeleriniz için teşekkür ediyorum sağolun kızlar muayeneden sonra size haber vereceğim
Evet hosgeldin Goksel beyin mutlu hastalari arasina :)) ustadlar kim bu arada :)))))
Üstadlardan çömezlere huhuhu nerdesiniz)
minose ve zyk tavsiyeleriniz için teşekkür ediyorum sağolun kızlar muayeneden sonra size haber vereceğim
Ahaha eveeett tabi ki siiiz:)
Anladım zaten şekerim:)))
Yatın Göksel beye muayne olmaya gidiyorum vertigo meselesi için
Senin burnun nasıl oldu canım
Ya bişey sorcam çok pardon ama kafam çok karıştı. Ben de Göksel Bey e amlyat olmayı düşünüyorum. Ancak ameliyat sonrasında bana yaklaşık bir hafta sonra işe gidebilirsin ya da istersen 10 gün dinlen dedi. Forumda kimsi bir ay kimisi 15 gün falan diyor . Sen Göksel beye ameliyat olmuşsun kaç gün sonra normale dndün canım?
Slm leylacım bendede hiç vakit kaybetme çünkü bu ay içersinde olsan ya da Nisan'da bile olsan Haziran'a kadar burnun gayet iyi görünür benim bir aylık iki aylık burnumun halleri gayet hoş hem bol bol profil resimleri çektirirsin mezuniyet ayol:)))
Sen hemen Göksel Bey'den randevu ayarla canım yalvar yakar :) mezuniyetim var fıstık gibi gözükmem lazım de:) hemen erkenden araya gir ve ol ameliyatını sonra Bursa'da mezuniyet resimlerini paylaş canım olur mu:)
Ya bişey sorcam çok pardon ama kafam çok karıştı. Ben de Göksel Bey e amlyat olmayı düşünüyorum. Ancak ameliyat sonrasında bana yaklaşık bir hafta sonra işe gidebilirsin ya da istersen 10 gün dinlen dedi. Forumda kimsi bir ay kimisi 15 gün falan diyor . Sen Göksel beye ameliyat olmuşsun kaç gün sonra normale dndün canım?
Stres değil ya gerçek
vertigo hakkında pek birşey bilmiyorum kristallerin yer değiştirmesi, baş dönmesine sebep olması dışında tedavi edilebilir birşey de mi
bnm burunda bir aydan sonra ciddi bi değişiklik olmadı hızla değişirken iyiydi
bir iki kafama takılan şey var onların da geçici olacağını düşünüyorum bakalım Göksel Bey muayenede söyler zaten:) bunun dışında gayet iyim hala doğal
yapanlar memnun mu acaba cok merak ettım
vertigo hakkında pek birşey bilmiyorum kristallerin yer değiştirmesi, baş dönmesine sebep olması dışında tedavi edilebilir birşey de mi
bnm burunda bir aydan sonra ciddi bi değişiklik olmadı hızla değişirken iyiydi
bir iki kafama takılan şey var onların da geçici olacağını düşünüyorum bakalım Göksel Bey muayenede söyler zaten:) bunun dışında gayet iyim hala doğal
Ahaha eveeett tabi ki siiiz:)
Vertigo ya kulaktan ya gözden tetikleniyormuş ben de netten öğrendim baş dönmesi ama tetikleyin ne?
Belki yarın öğleden sonra işten izin alıp Göksel bey e gitmeyi planlıyorum
Senin tarafında işlerin iyi gitmesine sevindim canım:)
Geçmiş olsun canım. İhmal etme, bir an önce git o zaman. zor bir hastalık biliyorum. Arkadaşımın başına gelmişti. seyahat edemiyor, araba kullanamıyordu. ama şimdi sorun yok bildiğim kadarıyla. Tedavisini oldu, geçti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?