Burun Estetiği Hasta Yorumları

Üstadların dediği gibi Göksel beyin mutlu hastaları arasına Hoşgeldin o zaman :))

Cabim bunu ancak burnun ilgili tasarimi yaptirdiginda gorursun. Icine sinerse ameliyat karari verirsin. Goksel beye ameliyat olupta pisman olan gormedim. Ne burada ne de sosyal hayatimda. Kendisinden bi randevu alip muayene ol. Daha oturur bence kafanda. Bu arada benim bi erkek arkadasim burnunda sadece burun ucu ameliyati oldu. Morluk falan olmamisti bu yuzden. Cokta memnun. Eger simdiki halinle mutlu degilsen geciktirme ama cok sorun etmiyorsan olmayabilirsin. Resim yuklesen aslinda fikir yurutmek daha kolay olabilir. Profilinde resmin var mi?

Anladım zaten şekerim:)))
Yatın Göksel beye muayne olmaya gidiyorum vertigo meselesi için
Senin burnun nasıl oldu canım

vertigo hakkında pek birşey bilmiyorum kristallerin yer değiştirmesi, baş dönmesine sebep olması dışında tedavi edilebilir birşey de mi

bnm burunda bir aydan sonra ciddi bi değişiklik olmadı hızla değişirken iyiydi

bir iki kafama takılan şey var onların da geçici olacağını düşünüyorum bakalım Göksel Bey muayenede söyler zaten:) bunun dışında gayet iyim hala doğal

yapanlar memnun mu acaba cok merak ettım

vavvvvvvvvvvvv harıka bence ıkı ayda toparlanması

bu adam kaç amelıyat yapmış şimdiye kadr

Vertigo ya kulaktan ya gözden tetikleniyormuş ben de netten öğrendim baş dönmesi ama tetikleyin ne?
Belki yarın öğleden sonra işten izin alıp Göksel bey e gitmeyi planlıyorum
Senin tarafında işlerin iyi gitmesine sevindim canım:)

Sorun olmamasi cok guzel. Artik yavas yavas oturur burnunun sekli canim. Hizli donem gecti. Dogal gorunum kesinlikle sart. Kontrole gittiginde de sorarsin doktor beye kafana takilanlari :) her ne kadar buradan okusan da onun dedigi gibi rahatlatmaz seni :)

Geçmiş olsun canım. İhmal etme, bir an önce git o zaman. zor bir hastalık biliyorum. Arkadaşımın başına gelmişti. seyahat edemiyor, araba kullanamıyordu. ama şimdi sorun yok bildiğim kadarıyla. Tedavisini oldu, geçti.

Bugün işe gitmedim Göksel beye gideceğim
Baş dönmesi sıkıntıymış resmen
Tşk ederim canım

Merhaba arkadaşlar benim burnumda da eğrilik vardı önceden pek belli olmuyordu. İçerde bir tarafta kemik çıkıntısı bir tarafta da et vardı; başka bir doktorda bunları sağlık amaçlı yaptırınca eğrilik daha da arttı. Şimdi anadolu yakasında iyi bir doktor arıyorum. Hakan beyde süreç nasıl oluyor revizyon ameliyatı ne kadara mal olur bilen arkadaşlar varsa yazsın lütfen. Derdim para da değil aslında yeter ki düzgün olsun. eğriliğe çözüm istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…