- 21 Mayıs 2012
- 2.170
- 100
- 173
- 50
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #4.061
Merhaba arkadaşlar benim burnumda da eğrilik vardı önceden pek belli olmuyordu. İçerde bir tarafta kemik çıkıntısı bir tarafta da et vardı; başka bir doktorda bunları sağlık amaçlı yaptırınca eğrilik daha da arttı. Şimdi anadolu yakasında iyi bir doktor arıyorum. Hakan beyde süreç nasıl oluyor revizyon ameliyatı ne kadara mal olur bilen arkadaşlar varsa yazsın lütfen. Derdim para da değil aslında yeter ki düzgün olsun. eğriliğe çözüm istiyorum.
Slm canım öncelikle Hakan bey kim?:) KBB uzmanı Abdülkadir Göksel grubundasın .ben iki sene önce Göksel bey e revizyon oldum.bende de deviasyon vardı , nefes alamıyordum hem de şekil olarak düzeltilmesini istiyordum .ilk ameliyatımı plastik cerraha oldum ancak memnun kalmadım 8 ay içinde çökme oldu, deviasyonumu almamış ve şekil olarakta memnun kalmadım sonra Göksel beye revizyon oldum şeklinden çok memnun kaldım nefes almamda düzeldi ayrıca Göksel bey o kadar ilgili ki burnunuzun gelebileceği her aşamayı siz yaşamadan söylediğinden kendinizi güvende hissediyorsunuz Fiat olarakta revizyon için bire bir görüşme sağlamalısın
merhaba yazıyı yanlışlıkla buraya da kopyalamışım. Hakan Elçin'den bahsediyordum; ama Abdülkadir Beyi de düşünüyordum zaten yazdıkların iyi olmuş. teşekkürler. Kafamda Dr. Yusuf Can, Abdülkadir Göksel, Hakan Elçin ve Emre İlhan var. Aslında Emre beyden çok iyi duyumlar aldım da maalesef süre ve ücret bana uymuyor.Bu doktorlara muayene gidip kafama yatana ameliyat olmak istiyorum. Yine de hayırlısı.
Söylediğin doktorlardan birsek Emre ilhanın ismini duydum burda diğerlerini hiç duymadım
Alternatiflerini ikiye indir bence sonra yüz yüze görüş aklında olan tüm soruların cevabını al ondan sonra karar ver
Zor bir süreç:) ne zaman olmayı planlıyorsun?
Revizyonu her Dr üstlenmiyor nede olsa başkasının yaptığı yanlışı düzeltmeye çalışıyorlar ciddi bir uzmanlık gerektiriyor
cevapların için sağol canım çok geçmeden nisan başında olmak istiyorum. Ben de yüz yüze görüşüp karar vermeyi düşünüyorum.
merhaba yazıyı yanlışlıkla buraya da kopyalamışım. Hakan Elçin'den bahsediyordum; ama Abdülkadir Beyi de düşünüyordum zaten yazdıkların iyi olmuş. teşekkürler. Kafamda Dr. Yusuf Can, Abdülkadir Göksel, Hakan Elçin ve Emre İlhan var. Aslında Emre beyden çok iyi duyumlar aldım da maalesef süre ve ücret bana uymuyor.Bu doktorlara muayene gidip kafama yatana ameliyat olmak istiyorum. Yine de hayırlısı.
Bugün işe gitmedim Göksel beye gideceğim
Baş dönmesi sıkıntıymış resmen
Tşk ederim canım
Ne yaptin canim merak ettim
Vertigoymuş canım sağ kulaktanki kristallerle alakalı. İlaç verdi Göksel bey ani hareketlerde bulunma dedi dinlenme yani rapor verdi tuz yasak dedi
Saol canım benim alakan için
20...................................................cok sacma bi kural bu ya!!!!
Evdeyim sporada gidemiyorum
Kızlar Perşembe Göksel bey in muaynanesinde resim sergisi var katılacakmısınız?
Evet Cnm ben katılıcam
20...................................................cok sacma bi kural bu ya!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?