- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #4.081
18;00 gibi işten çıkıp direk muaynaneye geleceğim ayrılmayın ben gelene kadar:))
Iyi o zaman sevindim canımBenim de gelmem zaten 19:00'u bulur. O saate kadar biteceğini sanmıyorum.
ya bu arada diagonal nerelerde?
Herkese slmlar kizkar bende estetik olmayi düşünüyorum ankarada oturuyorum bu kararsızlık cok fena yakup avsar emre ilhan zuhtu demur vs forumu her okudugumda kafam karisiyo zaten cok pimpirikli kararsiz biriyim pisman olurmuyum eski burnumu ararmiyim sagliyim bozulurmu burnum dysermi vs vs a goksel beyin ismini duymusdum sizlerin yorumlari ve resimler guzel en don amrliyat olan sanirim eeessraaa nefes onun son durumunu mrrak ediyorum nefes problem i vardi.nefes problemim yok kemikli bi burnumda yok ucu buyuk biraz asagi dogru yani korkularim bu yonde acidan yana korkum yok 2 sezeryan ve guatr ameliyatim var)))) benim korkum sonuc pismamligi yasarmiyim.......
Merhaba, biraz gec okudum yazini yogunluktan giremiyorum epeydir. Benim nefeste problem yok cnm hersey yolunda ilk zamanlar kabuklsnma oluyormus Goksel bey muayenede aldi onlari nefesim cok iyi cok sukur. Benim fikrimi sorarsan ikilemde kalma derim Goksel bey hem kisinin yuzune gore burun yaiyor hemde aklina takilan bir durum oldugunda telefonun ucunda yani ulasmak cok kolay ben burnu yaptim isim bitti demiyor. Ben iyiki Goksel Bey i tercih etmisim diyorum. Ama tercih senin tabiki cnm hayirlisi olur insallah
Herkese slmlar kizkar bende estetik olmayi düşünüyorum ankarada oturuyorum bu kararsızlık cok fena yakup avsar emre ilhan zuhtu demur vs forumu her okudugumda kafam karisiyo zaten cok pimpirikli kararsiz biriyim pisman olurmuyum eski burnumu ararmiyim sagliyim bozulurmu burnum dysermi vs vs a goksel beyin ismini duymusdum sizlerin yorumlari ve resimler guzel en don amrliyat olan sanirim eeessraaa nefes onun son durumunu mrrak ediyorum nefes problem i vardi.nefes problemim yok kemikli bi burnumda yok ucu buyuk biraz asagi dogru yani korkularim bu yonde acidan yana korkum yok 2 sezeryan ve guatr ameliyatim var)))) benim korkum sonuc pismamligi yasarmiyim.......
Gamtek Slm canım kafanın karışması o kadar doğal ki ,çünkü alternatifler var.ben de iki sene önce revizyon oldum Göksel bey e .nefes alamıyordum ben de .Deviasyonum vardı .hayatım boyunca hep ağzım açık uyutdun bu sebeple sık sık bademciğim şişerdi.allahtan burun estetiği istedim de sağlık problemimde Göksel bey sayesinde sona erdi.şu anda çok rahat nefes alabiliyorum bademciğim şişmiyor artık.şekline gelince çok doğal yüzüme uyumlu bir burnum var Göksel bey sadece doktor olarak mükemmel değil insan olarakta mükemmel bir insan ikisi birleşince ortaya ilgili , dürüst işinde uzman bir doktor ve mükemmel sonuçlar çıkıyor ,
Kesinlikle tavsiye ederim canım
selam, resim paylasabilirmisin acaba? bende burun ameliyati düsünüyorum. almanyada kaliyorum, ordaki forumlarda bazi türk arkadaslar türkiyede burun ameliyati tercih etmisler. onlarin resimlerini görünce bende ikna oldum. türkiyede cok daha dogal burun yapiliyo. bu yüzden burun estetik cerrahi ariyorum. bircok icim duydum bende kararsizim. malesef resimleri henüz göremiyorum burda
selam, resim paylasabilirmisin acaba? bende burun ameliyati düsünüyorum. almanyada kaliyorum, ordaki forumlarda bazi türk arkadaslar türkiyede burun ameliyati tercih etmisler. onlarin resimlerini görünce bende ikna oldum. türkiyede cok daha dogal burun yapiliyo. bu yüzden burun estetik cerrahi ariyorum. bircok icim duydum bende kararsizim. malesef resimleri henüz göremiyorum burda
Peki deviasyon için güncel fiyat bilgisi verebilecek arkadaş var mı?
kızlarrr bugün randevuma gittim. çok değişik şeyler öğrendim aydınlandım resmenbir de 22 nisana ameliyat tarihimi yazdırdım heyecanlı bekleyişim başladı
Hayırlı olsuun :) çook varmış
çok teşekkürler ya çok söyledim daha erkene olmaz mı diye nisanın 4 ü vardı bide o arada da benim vizelerim var maalesefbeklicem artık
kızlarrr bugün randevuma gittim. çok değişik şeyler öğrendim aydınlandım resmenbir de 22 nisana ameliyat tarihimi yazdırdım heyecanlı bekleyişim başladı
Hığğm neyse zaman çabuk geçiyor aslında bi de bakmışsın olmuşsun e bi daha bakmışsın mutlusun ne görsel ne psikolojik inanamıosun olduğuna o zamn da diosun ki keşke daha önce olsaymışım :-D o sebepten yani..
Canim
Nefesinim duzelmesine sevindim. Dedigin gibi Goksel beye her zaman ulasabilmek ve her zaman cozumle sana donecegini bilmek insani rahatlatiyor. Ben gozum kapali tavsiye ediyorum kendisini.
Esra bu arada sen netede oturuyordun? Biz yarin aksam Goksel beyin klinige gidecegiz sergi icin. Sende gelsene
biraz gec okudum kismet değilmiş. Artik birdahaki sefere
eessrraaaa canım sen de olsaydın iyi olurdu keyifli bir ortam ve sonrasında keyifli bir sohbet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?