Burun Estetiği Hasta Yorumları

Merhaba, biraz gec okudum yazini yogunluktan giremiyorum epeydir. Benim nefeste problem yok cnm hersey yolunda ilk zamanlar kabuklsnma oluyormus Goksel bey muayenede aldi onlari nefesim cok iyi cok sukur. Benim fikrimi sorarsan ikilemde kalma derim Goksel bey hem kisinin yuzune gore burun yaiyor hemde aklina takilan bir durum oldugunda telefonun ucunda yani ulasmak cok kolay ben burnu yaptim isim bitti demiyor. Ben iyiki Goksel Bey i tercih etmisim diyorum. Ama tercih senin tabiki cnm hayirlisi olur insallah

Canim

Nefesinim duzelmesine sevindim. Dedigin gibi Goksel beye her zaman ulasabilmek ve her zaman cozumle sana donecegini bilmek insani rahatlatiyor. Ben gozum kapali tavsiye ediyorum kendisini.

Esra bu arada sen netede oturuyordun? Biz yarin aksam Goksel beyin klinige gidecegiz sergi icin. Sende gelsene

Gamtek Slm canım kafanın karışması o kadar doğal ki ,çünkü alternatifler var.ben de iki sene önce revizyon oldum Göksel bey e .nefes alamıyordum ben de .Deviasyonum vardı .hayatım boyunca hep ağzım açık uyutdun bu sebeple sık sık bademciğim şişerdi.allahtan burun estetiği istedim de sağlık problemimde Göksel bey sayesinde sona erdi.şu anda çok rahat nefes alabiliyorum bademciğim şişmiyor artık.şekline gelince çok doğal yüzüme uyumlu bir burnum var Göksel bey sadece doktor olarak mükemmel değil insan olarakta mükemmel bir insan ikisi birleşince ortaya ilgili , dürüst işinde uzman bir doktor ve mükemmel sonuçlar çıkıyor ,
Kesinlikle tavsiye ederim canım

selam, resim paylasabilirmisin acaba? bende burun ameliyati düsünüyorum. almanyada kaliyorum, ordaki forumlarda bazi türk arkadaslar türkiyede burun ameliyati tercih etmisler. onlarin resimlerini görünce bende ikna oldum. türkiyede cok daha dogal burun yapiliyo. bu yüzden burun estetik cerrahi ariyorum. bircok icim duydum bende kararsizim. malesef resimleri henüz göremiyorum burda

Resimleri görebilmen için 25 mesaj yazmış olman gerekiyor. Saçma bir uygulama ama sitenin kuralı bu maalesef. Arkadaşlık isteği gönderiyorum sana. Kabul et. Profilimizdeki resimleri görebilirsin. Yada mail adresini verirsen daha kolayı mail atabilirim sana. Doğal burun istiyorsan Abdülkadir Göksel çok doğru bir kişi. Burada hastalarının resimlerini görünce ne demek istediğimi anlayacaksın :)

Slm canım zyk78 in dediği gibi forumda resim görebilmen için 25 msg yazıyor olman lazım değişik gruplara olabilir sonrasında arkadaşlık gönder o zaman tüm albümü görebilirsin bu arada Abdülkadir Göksel bey in op Dr diye geçer face sayfasında hastalarıyla çekilmiş fotografları var oradan da takip edebilirsin canım

kızlarrr bugün randevuma gittim. çok değişik şeyler öğrendim aydınlandım resmen bir de 22 nisana ameliyat tarihimi yazdırdım heyecanlı bekleyişim başladı

Face den op.dr.a.göksel in fotoların bakın orada çook var :)

çok teşekkürler ya çok söyledim daha erkene olmaz mı diye nisanın 4 ü vardı bide o arada da benim vizelerim var maalesef beklicem artık

Hığğm neyse zaman çabuk geçiyor aslında bi de bakmışsın olmuşsun e bi daha bakmışsın mutlusun ne görsel ne psikolojik inanamıosun olduğuna o zamn da diosun ki keşke daha önce olsaymışım :-D o sebepten yani..

kızlarrr bugün randevuma gittim. çok değişik şeyler öğrendim aydınlandım resmen bir de 22 nisana ameliyat tarihimi yazdırdım heyecanlı bekleyişim başladı

Hayırlı olsun canım görüşmenin mutlu geçmesine ve ameliyat günü Alman'a sevindim:)
Göksel beye ben her gittiğimde yeni şeyler öğreniyorum :)
Sen nerde yaşıyorsun canım?

Minose:) kuzumın zaman evet çok çabuk geçiyor ,ben de kendine kızıyorum burun estetiği erkenden olsaydımmm

biraz gec okudum kismet değilmiş. Artik birdahaki sefere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…