- 21 Mayıs 2012
- 2.170
- 100
- 173
- 50
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #4.101
Bi dahaki seferi yaparız :):)
Ben de öyle düşünmüştüm canım organize olalım sen o gün rahat gittin mi eve?
Hayırlı olsun canım görüşmenin mutlu geçmesine ve ameliyat günü Alman'a sevindim:)
Göksel beye ben her gittiğimde yeni şeyler öğreniyorum :)
Sen nerde yaşıyorsun canım?
olalım :) evet çok rahat gittim gelişimden çok çok kolay oldu :)
avrupa yakasındayım ben gidiş gelişler biraz zorlucak ama herşey güzel sağlıklı bir burun için :)
İyi sevindim canım gene görüşeceğiz ona göre:))
e buna sevinirim ancak
yupi skmfkdgds yaparım
Saçımın rengini değiştirdimmm:))) 5 saat sürdü yaw
Aaa dediğin gibi mi yaptın.. tabi zamn almıştır açmaları:) da merak ettim nasıl oldu memnun musun
Dediğim gibi değilde moka diye tanımladıkları bir renk türü kahve tonlarında beğendim şimdilik canım
Resim çeker yayınlarım:))
biraz gec okudum kismet değilmiş. Artik birdahaki sefere
Dediğim gibi değilde moka diye tanımladıkları bir renk türü kahve tonlarında beğendim şimdilik canım
Resim çeker yayınlarım:))
avrupa yakasındayım ben gidiş gelişler biraz zorlucak ama herşey güzel sağlıklı bir burun için :)
kızlarrr bugün randevuma gittim. çok değişik şeyler öğrendim aydınlandım resmenbir de 22 nisana ameliyat tarihimi yazdırdım heyecanlı bekleyişim başladı
Peki deviasyon için güncel fiyat bilgisi verebilecek arkadaş var mı?
Hayırlı olsun canım. Doğru karar vermiştin ameliyat olmaya karar vermekle. Ne gibi değişik şeyler öğrendin merak ettim :) söylesene biz de aydınlanalım :))
Çılgınsın gerçekten :)) yakışmıştım eminim. Resmini yayınla çok merak ettim :)
teşekkürler canımm ya kendimle alakalı değişik şeyler öğrendim mesela ağzı açık uyumamın sebebi bunca senedir doktorların dediği et var ondandır değilmiş aslında alt çenem biraz ilerideymiş sebep buymuş ameliyat sonrasında yine ağzı açık uyumak durumundaymış mesela. ve bugüne kadar ailem de bende çenemde bu durumu görmemiştik belli olucak derecede değil ama doktorumuz bir bakışta söyledi annemle ben kaldık öylesonradan çekilen fotolara dikkatlice bakınca anladık olayı. birde mesela daha önceleri 2 kez gitmiştim kbb ye küçükken düşmüşsündür kırık olmuş demişlerdi ama yine sevgili doktorumuz burada kırıktan değil doğuştan gelen hafif bir aks var dedi sadece odadan çıkarken aydınlanmış hissettim ondan :)
Canım çok pahalı olacağını sanmıyorum. Ben sadece deviasyon olmadım. Fiyat veremem bu sebeple. Son zamanlarda da burada sadece deviasyon ameliyatı olan görmedim. Ama kliniği ararsan telefonda fiyat öğrenebilirsin. Senin sadece deviasyon mu?
Vay be,çenenin ağzı açık uyumakta bu kadar etken olduğunu ben de bilmiyordum doktorumuza bu derin tespiti için birkez daha hayran kaldım:)
O zaman sen hem çene hem burun operasyonumu geçireceksin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?