Burun Estetiği Hasta Yorumları

kızlarrr bugün randevuma gittim. çok değişik şeyler öğrendim aydınlandım resmen bir de 22 nisana ameliyat tarihimi yazdırdım heyecanlı bekleyişim başladı

Hayırlı olsun canım. Doğru karar vermiştin ameliyat olmaya karar vermekle. Ne gibi değişik şeyler öğrendin merak ettim :) söylesene biz de aydınlanalım :))

Peki deviasyon için güncel fiyat bilgisi verebilecek arkadaş var mı?

Canım çok pahalı olacağını sanmıyorum. Ben sadece deviasyon olmadım. Fiyat veremem bu sebeple. Son zamanlarda da burada sadece deviasyon ameliyatı olan görmedim. Ama kliniği ararsan telefonda fiyat öğrenebilirsin. Senin sadece deviasyon mu?

Hayırlı olsun canım. Doğru karar vermiştin ameliyat olmaya karar vermekle. Ne gibi değişik şeyler öğrendin merak ettim :) söylesene biz de aydınlanalım :))

teşekkürler canımm ya kendimle alakalı değişik şeyler öğrendim mesela ağzı açık uyumamın sebebi bunca senedir doktorların dediği et var ondandır değilmiş aslında alt çenem biraz ilerideymiş sebep buymuş ameliyat sonrasında yine ağzı açık uyumak durumundaymış mesela. ve bugüne kadar ailem de bende çenemde bu durumu görmemiştik belli olucak derecede değil ama doktorumuz bir bakışta söyledi annemle ben kaldık öylesonradan çekilen fotolara dikkatlice bakınca anladık olayı. birde mesela daha önceleri 2 kez gitmiştim kbb ye küçükken düşmüşsündür kırık olmuş demişlerdi ama yine sevgili doktorumuz burada kırıktan değil doğuştan gelen hafif bir aks var dedi sadece odadan çıkarken aydınlanmış hissettim ondan :)

Vay be,çenenin ağzı açık uyumakta bu kadar etken olduğunu ben de bilmiyordum doktorumuza bu derin tespiti için birkez daha hayran kaldım:)
O zaman sen hem çene hem burun operasyonumu geçireceksin?

Sağol canım bu hafta sorun olmazsa randevu alacağım o zaman net öğrenirim büyük ihtimalle ama düzgün doktorlarda fiyatlar hep 7-10 bin arasında. Hayırlısı deyim yine de .

Vay be,çenenin ağzı açık uyumakta bu kadar etken olduğunu ben de bilmiyordum doktorumuza bu derin tespiti için birkez daha hayran kaldım:)
O zaman sen hem çene hem burun operasyonumu geçireceksin?

Bende sasirdim cene kaslarim gun boyu yorulup gece gevsiyomus ondan acik kaliyomus bidahaki gorusmede daha detayli ogrenirim:) yok canim cene olmucam zormus ameliyat hocanin tek basina yapabilecegi bir ameliyatta degilmis ortodonti ekibide olmaliymis okulundan olursun iyilesme sureci uzun dedi. Ortodontik tedavi alirsin gerek yok dedi kisacasi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…