- 21 Mayıs 2012
- 2.170
- 100
- 173
- 50
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #4.121
Bende sasirdim cene kaslarim gun boyu yorulup gece gevsiyomus ondan acik kaliyomus bidahaki gorusmede daha detayli ogrenirim:) yok canim cene olmucam zormus ameliyat hocanin tek basina yapabilecegi bir ameliyatta degilmis ortodonti ekibide olmaliymis okulundan olursun iyilesme sureci uzun dedi. Ortodontik tedavi alirsin gerek yok dedi kisacasi:)
Hummam evet sormuş sen şimdi burun olacaksın değil mi Nisan ayı sonunda:)) tatlı heycan vardır sen de şimdi
teşekkürler canımm ya kendimle alakalı değişik şeyler öğrendim mesela ağzı açık uyumamın sebebi bunca senedir doktorların dediği et var ondandır değilmiş aslında alt çenem biraz ilerideymiş sebep buymuş ameliyat sonrasında yine ağzı açık uyumak durumundaymış mesela. ve bugüne kadar ailem de bende çenemde bu durumu görmemiştik belli olucak derecede değil ama doktorumuz bir bakışta söyledi annemle ben kaldık öylesonradan çekilen fotolara dikkatlice bakınca anladık olayı. birde mesela daha önceleri 2 kez gitmiştim kbb ye küçükken düşmüşsündür kırık olmuş demişlerdi ama yine sevgili doktorumuz burada kırıktan değil doğuştan gelen hafif bir aks var dedi sadece odadan çıkarken aydınlanmış hissettim ondan :)
Sağol canım bu hafta sorun olmazsa randevu alacağım o zaman net öğrenirim büyük ihtimalle ama düzgün doktorlarda fiyatlar hep 7-10 bin arasında. Hayırlısı deyim yine de .
Bende sasirdim cene kaslarim gun boyu yorulup gece gevsiyomus ondan acik kaliyomus bidahaki gorusmede daha detayli ogrenirim:) yok canim cene olmucam zormus ameliyat hocanin tek basina yapabilecegi bir ameliyatta degilmis ortodonti ekibide olmaliymis okulundan olursun iyilesme sureci uzun dedi. Ortodontik tedavi alirsin gerek yok dedi kisacasi:)
Canım çene ameliyatı kemikten olursa zor demişti doktor bey babada. Çene küçültme ameliyatı zor. Sen burnunda ilgilen şimdi en iyisi :)
Yani çenen normalden büyükse ve küçültülmesi gerekiyorsa zor olan bu ancak küçükse biraz boyut büyültülecekse o daha mı kolay?
Mesela senin zyk78 büyültüldü protez takılarak değil mi?
Evet canım. Ben de çene geriliği vardı. Büyütme operasyonu yapıldı. Sadece çeneye silikon parça takıldı. Bende de silikon var anlayacağın :)))
Sağlığın için parayı düşünme bence çünkü başarısız bir sonuçta revizyon riskin olur Allah korusun. O daha da çok pahalıya patlar sana. Kaldı ki o zaman insan parayı düşünmez bile. Psikolojisi yeter insana. Doğru karar vereceğine eminim.
Sağol canım bu hafta sorun olmazsa randevu alacağım o zaman net öğrenirim büyük ihtimalle ama düzgün doktorlarda fiyatlar hep 7-10 bin arasında. Hayırlısı deyim yine de .
Hahaha,göğüstede küçültme zor büyültme daha kolay:)
teşekkürler canım. Evet ben de ondan korkuyorum. Düzgün olsun 1 kere olsun.
Tabi canım. zaten iyileşme sürecin kısa değil. bir de onu 2 kere yaşamak çok zor. Allah korusun. Ecemali revizyon oldu. o sana süreçleri ve psikolojik sıkıntıyı çok rahat anlatabilir. Çok şükür ki şimdi iyi. ben de çok şükür ki ilk ameliyatımda doğru kişiye ameliyat oldum :) darısı senin başına :)
İnşallah iyi olur
Aaaa doğru...Demekki silikon taktırmak daha kolay : ))))))))))))
İnşallah iyi olur
olur olur :)
sen randevu almış mıydın?
Kızlar yeni saç rengimi merak ediyorsanız eğer yayınladımmm:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?