Burun Estetiği Hasta Yorumları

Hummam evet sormuş sen şimdi burun olacaksın değil mi Nisan ayı sonunda:)) tatlı heycan vardır sen de şimdi

Hummam evet sormuş sen şimdi burun olacaksın değil mi Nisan ayı sonunda:)) tatlı heycan vardır sen de şimdi

Ya ı padden yazıyorum otomatik kelimeleri tamamlıyor ben hızlıca birşeyler yazıyorum bir bakmışım saçmalamış( kusura bakmayın kızlar
Bu arada yeni ameliyat olan burundaşlarım:))) resimlerinizi yayınlasanıza merak ediyorummm

Canım Göksel bey yüzün bütününe baktığı için bu sonuca şaşırmadım. Zira aynı şey benim de başıma geldi. Bende de çene geriliği varmış. Bunu bende ondan öğrendim. Burun ameliyatım ile birlikte çene ameliyatı da oldum o yüzden. İşte bu zaten doktor beye güven duymasını sağlıyor kişinin. Şimdiden geçmiş olsun. Gelişmeleri bildirirsin :)

Sağol canım bu hafta sorun olmazsa randevu alacağım o zaman net öğrenirim büyük ihtimalle ama düzgün doktorlarda fiyatlar hep 7-10 bin arasında. Hayırlısı deyim yine de .

Sağlığın için parayı düşünme bence çünkü başarısız bir sonuçta revizyon riskin olur Allah korusun. O daha da çok pahalıya patlar sana. Kaldı ki o zaman insan parayı düşünmez bile. Psikolojisi yeter insana. Doğru karar vereceğine eminim.

Canım çene ameliyatı kemikten olursa zor demişti doktor bey babada. Çene küçültme ameliyatı zor. Sen burnunda ilgilen şimdi en iyisi :)

Canım çene ameliyatı kemikten olursa zor demişti doktor bey babada. Çene küçültme ameliyatı zor. Sen burnunda ilgilen şimdi en iyisi :)

Yani çenen normalden büyükse ve küçültülmesi gerekiyorsa zor olan bu ancak küçükse biraz boyut büyültülecekse o daha mı kolay?
Mesela senin zyk78 büyültüldü protez takılarak değil mi?

Yani çenen normalden büyükse ve küçültülmesi gerekiyorsa zor olan bu ancak küçükse biraz boyut büyültülecekse o daha mı kolay?
Mesela senin zyk78 büyültüldü protez takılarak değil mi?

Evet canım. Ben de çene geriliği vardı. Büyütme operasyonu yapıldı. Sadece çeneye silikon parça takıldı. Bende de silikon var anlayacağın :)))

teşekkürler canım. Evet ben de ondan korkuyorum. Düzgün olsun 1 kere olsun.

Sağol canım bu hafta sorun olmazsa randevu alacağım o zaman net öğrenirim büyük ihtimalle ama düzgün doktorlarda fiyatlar hep 7-10 bin arasında. Hayırlısı deyim yine de .

Ben de bundan 3 sene önce yaklaşık 3 sene.maddi açıdan değerlendirip burun estetiği ve deviasyon oldum Deviasyonum alınmamıştı bile şeklinide beğenmedim ve 8 ayda çökme başlamıştı sonra Göksel beye oldum şimdi 2 sene oldu bir sıkıntım yok çok şükür.maddi açı herkes için önemli ancak astar yüzünden pahalıya gelebiliyor aman dikkat derim canım

Kızlar sizin sayfanızda da oldu mu? Arkadaş sayım ve sayfamı ziyaret eden sayım azalmış hayırdır

teşekkürler canım. Evet ben de ondan korkuyorum. Düzgün olsun 1 kere olsun.

Tabi canım. zaten iyileşme sürecin kısa değil. bir de onu 2 kere yaşamak çok zor. Allah korusun. Ecemali revizyon oldu. o sana süreçleri ve psikolojik sıkıntıyı çok rahat anlatabilir. Çok şükür ki şimdi iyi. ben de çok şükür ki ilk ameliyatımda doğru kişiye ameliyat oldum :) darısı senin başına :)

İnşallah iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…