Burun Estetiği Hasta Yorumları

Kızlar yaklaşık bir ay önce Dr.Abdülkadir Göksel beye estetik ameliyatı oldum, kendimden takıntılı birini tanımıyorum ona rağmen aklımda hiçbir soru işareti ve tedirginlik kalmadı burnum hem çook güzel olmasına rağmen çok doğal görünüyo bütün samimiyetimle Göksel beyi öneriyorum..

ben onu hiç kontrol etmiyorum cnm. dikkat edeyim. e sayfadan ayrılanlar siliyordur belki

Yok canım kk da güncelleme yapmışlar orda herkes etkilenmiş benim ziyaretçi sayım beşbin küsürsen ikibin küsüre inmiş bir gecede .kazene yazdım bakalım

Hoşgeldin senin gibi düşünenlerin arasına canım:)

central hospital da buz maskesi var mıydı yoksa normal buz mu veriyolardı merak ettim de :126:

Centralda buz maskesi veriyorlar canım, onu sık sık tatbik et ben yapmadım morardım gerçi benim cildim çok hassas ama kullansaydım minimum seviyesinde olurdu

Centralda buz maskesi veriyorlar canım, onu sık sık tatbik et ben yapmadım morardım gerçi benim cildim çok hassas ama kullansaydım minimum seviyesinde olurdu

ayy sorma sen beni görsen kendine hassas demezsin emin ol dokununca morarırım buz maskesi iyimiş teşekkür ettim bilgi için. ya bide siz botox a falan randevuylamı gidiyosunuz açıkçası ben asistanı Deniz Hanım mıydı pek haz etmedim. bir sinirli geçen gün aradım 2. görüşme ayarlamıştık onun tarihini değiştirmek için tersleyerek konuşuyor daha sözümü bitirmeden veremiyorum o zaman randevu falan diyor zaten görüşme yapmışsınız diyor sinir oldum Abdülkadir Bey deki nezaket kendisinde yok bana öyle geldi. şurada iki dakikada dedikodu yaptım kusura bakmayın

Canim sen ilk defa yaziyorsun galiba :) hosgeldin guzel burunlular kervanina :) Goksel bey gercekten cok dogru bir doktor. Hastayi cok rahatlatiyor kesinlikle. Ustelik cok guzel ve dogal burunlar yapiyor :) resim yayinlasana :))

Hahahaa cok guldum yaw :)) deniz hanim da iyidir. Gecen gun ogrendim. Hamileymis ve biraz sorunlu bir gebelikmis. BELKİ ONDAn dolayi cani sıkkındir. Takilma sen cnm. Randevu ile gidiyorsun evet botoksa da. Ama gecerkwn de ugrasan cok kisa bir islem oldugu icin araya alirlar bence. Kontrole gittiginde yaptirirsin olmazsa. BOtox harika birsey. Kesinlikle herkese tavsiye ediyorum. Genclesiyor insan resmen :)

Ben daha 21 im ya daha erken bana botox sey icim dedim hani ecemali ugradim falan diyo ya Deniz hanim bana mi gicik diye taktim ben ona ama hamileymis madem o zaman tamam yaptigim giybeti geri aldim

Canim pek erken daha botoks icin tabi. Sen daha citirmissin :)))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Heey noluyor uzak kaldım ya bn yaa efenim yeni memnun burunlar ve adayları varmış hoşgelmişler :) valla deniz haanım bana sabretyse herkese sabreder heralde sapığı gibi olmuştum bi ara :-D onun ses tonunu çok beğeniyorum ama bazen sinirli hissi verebiliyor sanki :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…