- 21 Mayıs 2012
- 2.170
- 100
- 173
- 50
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #4.141
Ecemali çook beğendiim güle güle kullan.. siyahtan yanaydım ama gördüm ki bu da mikenmel oldu.. eeene demişler güzele ne yakışmaz :-D
Malesef alamadım. vaktim yok gitmeye olunca da üşeniyorum.
Kızlar sizin sayfanızda da oldu mu? Arkadaş sayım ve sayfamı ziyaret eden sayım azalmış hayırdır
ben onu hiç kontrol etmiyorum cnm. dikkat edeyim. e sayfadan ayrılanlar siliyordur belki
Kızlar yaklaşık bir ay önce Dr.Abdülkadir Göksel beye estetik ameliyatı oldum, kendimden takıntılı birini tanımıyorum ona rağmen aklımda hiçbir soru işareti ve tedirginlik kalmadı burnum hem çook güzel olmasına rağmen çok doğal görünüyo bütün samimiyetimle Göksel beyi öneriyorum..
Hoşbulduk canım, :)Hoşgeldin senin gibi düşünenlerin arasına canım:)
Hoşbulduk canım, :)
Ne zaman ameliyat oldun canım?
gecen ayın 19 da canım
central hospital da buz maskesi var mıydı yoksa normal buz mu veriyolardı merak ettim de :126:
Centralda buz maskesi veriyorlar canım, onu sık sık tatbik et ben yapmadım morardım gerçi benim cildim çok hassas ama kullansaydım minimum seviyesinde olurdu
Kızlar yaklaşık bir ay önce Dr.Abdülkadir Göksel beye estetik ameliyatı oldum, kendimden takıntılı birini tanımıyorum ona rağmen aklımda hiçbir soru işareti ve tedirginlik kalmadı burnum hem çook güzel olmasına rağmen çok doğal görünüyo bütün samimiyetimle Göksel beyi öneriyorum..
ayy sorma sen beni görsen kendine hassas demezsin emin ol dokununca morarırım buz maskesi iyimiş teşekkür ettim bilgi için. ya bide siz botox a falan randevuylamı gidiyosunuz açıkçası ben asistanı Deniz Hanım mıydı pek haz etmedim. bir sinirli geçen gün aradım 2. görüşme ayarlamıştık onun tarihini değiştirmek için tersleyerek konuşuyor daha sözümü bitirmeden veremiyorum o zaman randevu falan diyor zaten görüşme yapmışsınız diyor sinir oldumAbdülkadir Bey deki nezaket kendisinde yok bana öyle geldi. şurada iki dakikada dedikodu yaptım kusura bakmayın
Hahahaa cok guldum yaw :)) deniz hanim da iyidir. Gecen gun ogrendim. Hamileymis ve biraz sorunlu bir gebelikmis. BELKİ ONDAn dolayi cani sıkkındir. Takilma sen cnm. Randevu ile gidiyorsun evet botoksa da. Ama gecerkwn de ugrasan cok kisa bir islem oldugu icin araya alirlar bence. Kontrole gittiginde yaptirirsin olmazsa. BOtox harika birsey. Kesinlikle herkese tavsiye ediyorum. Genclesiyor insan resmen :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?