- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #4.161
Evet daha yeniyim canim, sisliklerim tamamen gidinde koyarim resim canimCanim sen ilk defa yaziyorsun galiba :) hosgeldin guzel burunlular kervanina :) Goksel bey gercekten cok dogru bir doktor. Hastayi cok rahatlatiyor kesinlikle. Ustelik cok guzel ve dogal burunlar yapiyor :) resim yayinlasana :))
Heey noluyor uzak kaldım ya bn yaaefenim yeni memnun burunlar ve adayları varmış hoşgelmişler :) valla deniz haanım bana sabretyse herkese sabreder heralde sapığı gibi olmuştum bi ara :-D onun ses tonunu çok beğeniyorum ama bazen sinirli hissi verebiliyor sanki :)
Oyle cok ayri kalmamak gerek. Hemen kaciriyorsun gundemi :)) bende aliskanlik yapti. Hergun bi bakiyorum aksamlari. Burada sohbet etmek cok keyifli. Facebook bile bu kadar keyif vermiyor artik :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
yaa işte ben bir kere konuştum zaten ben de hemen parlarım bir daha terslense bende ona terslenicem yaniaaa sanki kendisi doktor sevemedim yok ne biriktirmişim içimde ben ya ay kendime gülüyorum valla
zyk ve ecemali sizler buranın en çıtırlarısınız valla minose demeli hem üstatlar hem güzeller hem çıtırlar
Öyleler vallahi tersini söylersem çarpılırım hafazanAllah
ayy sorma sen beni görsen kendine hassas demezsin emin ol dokununca morarırım buz maskesi iyimiş teşekkür ettim bilgi için. ya bide siz botox a falan randevuylamı gidiyosunuz açıkçası ben asistanı Deniz Hanım mıydı pek haz etmedim. bir sinirli geçen gün aradım 2. görüşme ayarlamıştık onun tarihini değiştirmek için tersleyerek konuşuyor daha sözümü bitirmeden veremiyorum o zaman randevu falan diyor zaten görüşme yapmışsınız diyor sinir oldumAbdülkadir Bey deki nezaket kendisinde yok bana öyle geldi. şurada iki dakikada dedikodu yaptım kusura bakmayın
Alemsiniz kizlar :) sizin kadar citir olmasakta direniyoruz iste zamana ve direnmeye devam edecegiz :))))
evet ameliyatımı olalı bugun tam 34. günüm artık benimde güzel bir burun ve sevimli bir çenem var :)) doktorumun ellerine sağlık , hiç bukadar kolay olacağını tahmin etmemiştim,ameliyat öncesi sonrası pansumanlar harıkaydı hersey.Ameliyat sabahı hastanede odama geçtiğimde doktorum abdülkadir bey beni sakınlestırmeye geldi herkes gibi bende çok ama çok heyecanlıydım :) hastası olan diğer arkadaşlar da bilir o konuşmaya başladığında karşısındaki insana inanılmaz bir güven ve huzur veren bir doktor.Ameliyat öncesi doktorunuzu görmek çok ama çok önemli birşey sakın atlamayın bunu bence .sonrasında ameliyat için hazırlıklarım başladı ve küçük bir ilaç sonrasında ben zaten uyumuşum.gözlerimi bir kapattım açtım ameliyat olmusum ve odamda yatağımda yatıyorum tek fark yüzümde bir maske vardı hiloterapi maskesi deniliyor yüzümüz ameliyat sonrasında şişmesin diye doktor bey o uygulamayı yaptırıyormus herşey okadar kolay olmustu. akşama doğru kendimi iyi hissettiğimde hastaneden çıkabileceğimi söylediler.hastaneden çıktıktan sonra evımde çok ıyı beslenmeye çalıştım çünkü benım cenemdede mudahale vardı ve 1 hafta sıvı beslenmem gerektığı söylendi.ama ben komposto meyveli yoğurt sürekli birşeyler yemeye çalıştım :)ameliyattan 2 gün sonra doktor beyin yanına pansuma gittim,burnumun içinde yarım ay şeklinde silikonlar varmış onları çıkardı hıç hissetmedim oysaki ne korkutmuslardı beni.bunları yazıyorumkı benim gibi korkuları olanlar okusun korkularımız asılsızmışşşş:))4 gün sonra tekrar gittim burnumun üzerindeki kalıp alındı ve artık rahattım.çeneme hiç pansuman yapmadık çunku çenemdeki dikişler ağzımın içinde kendiliğinde kaybolanlardandı.10 gün sonra tekrar bir kontrole gittim herşey yolundaydı.en son 4 gün önce kendisini tekrar rahatsız ettim hersey yolunda dedi ,fotoğraf çekimi yaptık öncesi sonrası halime baktım burnumu yaptırdığıma çok memnunum ama çenemide iyiki yaptırmışım ,iyiki dinlemişim abdülkadir beyi.çok şanslıyım abdülkadir beye ameliyat olduğum için ,doktorum yüz analizini yaparken bana çenenin yapılması gerektiğini söylemişti,onu dinlediğim ve onun gibi bir doktorum oldugu için çok şanslıyım.1 ay sonra tekrar kontrole çağırdı ,abdülkadir bey gerçekten anlatıldığı gibi ameliyat öncesi ameliyat sonrası hastalarıyla sürekli iletişim halinde olan bir doktor ,asla hiçbir sorunuz yanıtsız kalmıyor.
Maşallah maşallah :) ne çıtrı sizinle kıyaslarsam bn şimdiden başlasam olur valla botoks motoks :)
Hahambaşa. Deli kız. Senin daha çok vaktin var merak etme :)
Su otomatik düzeltme yine saçmalamışım :))))
Otomatik yazma beni de deli ediyor
Bence botox ve dolgu evet erken başlamamalı ama 30 a doğru da yaptırmalı gibime geliyor düşük dozajda
Yani 30/31 gibi:)
Hahambaşa. Deli kız. Senin daha çok vaktin var merak etme :)
Otomatik yazma beni de deli ediyor
Bence botox ve dolgu evet erken başlamamalı ama 30 a doğru da yaptırmalı gibime geliyor düşük dozajda
Yani 30/31 gibi:)
Ben 33 yaşımda başladım. 30'dan sonra zaten mimik çizgilerin belirmeye başlıyor. kesinlikle 30'dan sonra başlanmalı :)
Ben çok geç başladım 37 yaşındaydım yawama olsun arada geçen zamanı telafi etmişimdir:)
Kesinlikle etmişsinn.. Ay maşallah nazar değdirmem de mi... Allah esirgesin :) daha bn bişey demiimBen çok geç başladım 37 yaşındaydım yawama olsun arada geçen zamanı telafi etmişimdir:)
Kesinlikle etmişsinn.. Ay maşallah nazar değdirmem de mi... Allah esirgesin :) daha bn bişey demiim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?