Burun Estetiği Hasta Yorumları

Oyle cok ayri kalmamak gerek. Hemen kaciriyorsun gundemi :)) bende aliskanlik yapti. Hergun bi bakiyorum aksamlari. Burada sohbet etmek cok keyifli. Facebook bile bu kadar keyif vermiyor artik :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canim sen ilk defa yaziyorsun galiba :) hosgeldin guzel burunlular kervanina :) Goksel bey gercekten cok dogru bir doktor. Hastayi cok rahatlatiyor kesinlikle. Ustelik cok guzel ve dogal burunlar yapiyor :) resim yayinlasana :))
Evet daha yeniyim canim, sisliklerim tamamen gidinde koyarim resim canim

yaa işte ben bir kere konuştum zaten ben de hemen parlarım bir daha terslense bende ona terslenicem yani aaa sanki kendisi doktor sevemedim yok ne biriktirmişim içimde ben ya ay kendime gülüyorum valla

ayy evet fena alışkanlık yaptı ben de bakıyorum mutlaka cevap veremesem bile ama cevap veremeyince de zaten birbirine giriyo

yaa işte ben bir kere konuştum zaten ben de hemen parlarım bir daha terslense bende ona terslenicem yani aaa sanki kendisi doktor sevemedim yok ne biriktirmişim içimde ben ya ay kendime gülüyorum valla

Ahaha du bakalım ben seni bilmem Denizi bilirim ne malum senin tersine gelmediği diye ortalık karıştırırmışım

neyse şaka bi tarafa ya da bu tarafa zati hepsi şakadan hallice sanırım ne hissettiğini sen bilirsin canım bi şekil halledersiniz

Canım:) deniz iyi kızdır tarzı biraz soğuk gibidir ama işine hakimdir.zyk nin dediği gibi hamile.ve hamile psikolojisi gerçekten anlatmakta olmaz yaşamak lazım:))) ben huy değiştirmiştim
Kuzum botox zor bir işlem deil o sebeple araya alırlar seni.dün gittim aldılar güzelleştirme döndüm:)))) Göksel beye mutlaka botox düşünüyorsan yaptır:)

Canımm tamda sorularımı yanıtlamışssın öncelikle çok teşekkür ederim ekledim seni eğer msjlaşma şansımız varsa çok sevinirim

Otomatik yazma beni de deli ediyor
Bence botox ve dolgu evet erken başlamamalı ama 30 a doğru da yaptırmalı gibime geliyor düşük dozajda
Yani 30/31 gibi:)

Ben 33 yaşımda başladım. 30'dan sonra zaten mimik çizgilerin belirmeye başlıyor. kesinlikle 30'dan sonra başlanmalı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…