- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #4.181
Tşk ederim kuzucum:)
Burnumdan botoxumdan çok memnunum bazen düşünüyorumda iyi ki Göksel beye burnumu yaptırmıştım :)
Merhaba, biraz gec okudum yazini yogunluktan giremiyorum epeydir. Benim nefeste problem yok cnm hersey yolunda ilk zamanlar kabuklsnma oluyormus Goksel bey muayenede aldi onlari nefesim cok iyi cok sukur. Benim fikrimi sorarsan ikilemde kalma derim Goksel bey hem kisinin yuzune gore burun yaiyor hemde aklina takilan bir durum oldugunda telefonun ucunda yani ulasmak cok kolay ben burnu yaptim isim bitti demiyor. Ben iyiki Goksel Bey i tercih etmisim diyorum. Ama tercih senin tabiki cnm hayirlisi olur insallah
Bunları yaptırıp tersini düşünen insanlardan değiliz ya çoook şanslıyız :))
arkadaşlar bu doktor muayene ücreti alıyor mu? başka bir sayfada ön görüşme ücretsiz gibi birşey yazılmış ama ben aradığımda da 250 tl dediler
arkadaşlar bu doktor muayene ücreti alıyor mu? başka bir sayfada ön görüşme ücretsiz gibi birşey yazılmış ama ben aradığımda da 250 tl dediler
Bu doktor!!!!! Abdülkadir Göksel her doktorun aldığı gibi muayne ücreti alıyor
Ecemaliii tum doktorlar almiyo ki ucret Muhammet Dilber almiyo ornegin. Bana da 250 tl biraz fazla gelmisti acikcasi ama ilgisi guzel pisman degilim verdigime :)
Ben ön görüşmeye para almıyor ama muayene için ücret alıyor diye biliyorum. Muayene olmadan zaten buruna nebişlem yapılacağını bilemezsin ki. Ameliyat düşünülüyorsa muayene olmak şart. O aşamada tüm doktorlar muayene ücreti alıyor.
Canımm tamda sorularımı yanıtlamışssın öncelikle çok teşekkür ederim ekledim seni eğer msjlaşma şansımız varsa çok sevinirim
21...............................................................................................................................
bu da 4. mesaj..............
24. mesaj :)...........................
250 tl alıyor............................................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?