Burun Estetiği Hasta Yorumları

Bu doktor!!!!! Abdülkadir Göksel her doktorun aldığı gibi muayne ücreti alıyor

"bu doktor" kelimeleri sizi neden rahatsız etti ki anlayamadım, başka doktoru mu sorayım bu başlıkta:) yine de tşkler. çoğu dr alıyor evet ancak bütçesi müsait olmayanlar önceden araştırmak isteyebilir

Aliyor canim 250 tl. Tasarimini ve muayeni yapiyor foto cekimide yapiliyor hersey icinde yani

aslında olmuşken de gerçekten garanti bir doktor seçmek lazım ama 10.000 ler falan çok uçuk fiyatlar ben bir de revizyon olacağım. bir doktorun bozduğunu yapmak için (eskiden nefes alabiliyordum şimdi geceleri uyuyamıyorum). başka doktorlar daha fazla para istiyorlar ne kdr haksızlık ama hepsi böyle malesef..

benimki ztn revizyon olcak ama revizyon ameliyatları da pahalı. doktoru görmeye gitmeden doktorunun kim olacağına karar vermelisin sanırım. bunu istiyorlar..

benimki ztn revizyon olcak ama revizyon ameliyatları da pahalı. doktoru görmeye gitmeden doktorunun kim olacağına karar vermelisin sanırım. bunu istiyorlar..

Evet malesef pahalı ben de düşünüyorum 1 aydır araştırıyorum resmen. Ameliyatlar pahalı, 2-3 doktor belirleyip gitmek gerekiyor ben 1 tanesine gittim normal geldi öyle beklediğim gibi değildi. 1-2 yerden daha alıp kafama yatana olmayı düşünüyorum.

Eğer görüşme uzun olup muayne olunuyorsa ücret yansıyor kısa sürerse almaz

"bu doktor" kelimeleri sizi neden rahatsız etti ki anlayamadım, başka doktoru mu sorayım bu başlıkta:) yine de tşkler. çoğu dr alıyor evet ancak bütçesi müsait olmayanlar önceden araştırmak isteyebilir

Orda Dr değil hitap şekli garibime gitti , araştırmanız yorumları okumanız vs zaten hepimizin yaşadığı doğal süreçler
Her işte olduğu gibi her doktorun fiyatı farklı ben de revizyon oldum çünkü Fiat odaklı hareket ettim ve astarı yüzünden pahalıya geldi bana.
Revizyon konusunda tecrübeli estetik göze sahip burun anatomisini çok iyi bilen doğal iş çıkaran doktor bulmanız gerek bana sorarsanız elbette Göksel bey derim çünkü bu saydığım özellikler kendisinde mevcut
Size arayışınızda kolaylıklar dilerim
Herhangi bir sorunuz olursa seve seve yanıtlarım

Çok haklısın. insan ameliyat öncesi parayı düşünüyor ancak sonuç kötü olup da sıkıntısını yaşadığında gözünü para falan görmez muhtemelen. okuduğum revizyon hikayelerinde aynısı oldu. Ayrıca bir arkadaşımın da başına geldi. Eğer doktora güveniliyorsa fiyatı çok önemli olmamalı bencede. Sonuca odaklanmak en doğrusu. Söz konusu olan şey sağlığımız ve güzelliğimiz ne de olsa :)

anladım, özel olarak küçümseme amaçlı filan yazmamıştım aslında ama hızlıca yazayım derken yazım dili olunca yanlış anlaşılabiliyor.
teşekkür ederim aslında başlıkta memnun olmayan kimse görmedim işini iyi çıkardığı belli bilmiyorum belki kbb olarak nefes alma problemim açısından değerlendirilirse bir kısmını karşılanabilir onu dr la konuşmak lazım, karşılanan kısım dışında ekstra ne kdr ücret istiyor, ona göre karar verebilirim. bunu görüşmeye gitmeden maille sorsam yanıt verir mi acaba?

Sor canım Göksel bey cvp verir :) sonrada yüzyüze görüşmede netleştirirsin kararını,

Aynen katılıyorum sağlıkta geri dönüş olmuyor çünkü.

Ben hem ön görüşmeye hem muayeneye gittim açıkcası :) şu sıralar belki yoğunluktan öngörüşme almıyorlardır. Ama ön görüşmede doktoru tanımış gibi oluyorsun senn özelinde bişey yapılmıyor. Ama bn öngörüşmeden sonra Göksel beyden başka bi doktora ücretsiz bile olsa görüşmeye gitmek istemedim. Daha önce öz. estetik ameliyatlarda hasta ve doktor arasında yakalanan dialog enerji çok önemli uyuşursa o doktora ameliyat olun diye bi yazı okumuştum hakkaten öyle oluyor.. para tabi ki önemli ama öz revizyon olacakmışsınız umarim doğru bir karar verirsiniz bir daha bir daha o süreci yaşamak zordur heralde.

Revizyon gerçekten zor hem hasta hem doktor için
Düşünsenize ortada ciddi bir hayalkırıklığı Maximum beklenti ve güzel bir sonuç için tecrübesini ortaya koyan bir Dr :)
Doğru düşünmek ve kararlı olmaz lazım
Ön görüşme önemli

ben telefonla aradığımda direk muayene dedim ücretli mi diye sorunca 250 dedi, ön görüşme ile ilgili bişi bahsetmedi. aslında 1-2 sene önce olsa düşünmeden direk verirdim de bu aralar zor yani o kdr uçuk fiytları vermek neyse cnm ben bir düşüneyim tşk ederim:)

Tabi cnm düşün..bn de para konusunda çok sıkıldım ilk görüşmelerimde pahalı dediğimden fazlasını verdim sonra :) olmayan parayla ameliyat oldum.. doktora güvenmekle ilgili sanırım :) tabi doktorun iyi ya da kötü olduğu ücretle ölçülür bişey değil ama seb daha önceki ameliyatına ne kadar vermiştin?
neyse araştırmanda kolaylıklar ama belki içinin sindiği doktor için parayı bulmadan ameliyat olma :) biz ancak Göksel beyi önerebiliriz bizzat süreci onunla deneyimlediğimiz için :)

cnm benim durumum biraz karışık. ilk ameliyatımı uzun süre önce göğüsle ilgili rekonstrüksiyon yapan doktor yapmıştı, ilk konumda açıklamıştım burda da. öyle heveslenip aynı operasyonda burnumu da yapalım demiştim. sonuç hem göğüs hem burun hüsran. göğüsle ilgili de geçen sene tekrar ameliyat oldum ztn başka dr a, ona da aynı ameliyatta burunum da düzletebilir misiniz demiştim kabul etmemişti 2. ameliyatlar çok zor olur deri yapışmış olur oynanamamak lazım demişti. estetik olarak deviasyon ve burun ucumun hiç düzelmemesinin dışında bende nefes problemi bıraktı ilk doktorum, tek yaptığı şey burnumun üst kısmını biraz törpülemekti. nefret ediyorum ondan. ne kdr verdiğimi bilmiyorum küçüktüm zaten ailem karşılamıştı ama şimdi karşılamıyolar:) diğer estetik ameliyatlara çok para verdiğim için tüm kazancımı ameliyatlara harcamaktan sıkıldım. o yüzden uygun olsun istiyorum..

Geçmiş olsun canım bende birbuçuk ay önce göğüs estetiği oldum çok şükür sıkıntım yok burundada revizyon oldum
Hemen aynı süreçlerden gelmişiz .maddiyat önemli elbette ama işini iyi yapamayan bir sürü doktor var onlara denk gelmezsin bir daha inş.bence para biriktir ama iyi bir Dr a ol en azından tekrarı olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…