- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #4.221
Bir dahaki sefere mutlaka gelmelisin :) çok keyifli oldu gerçekten :)
Evet ya kacirdim ama birdahaki sefere onceden haberlesiriz ben cok gec ogrendim organize oldugunuzu :)
cnm benim durumum biraz karışık. ilk ameliyatımı uzun süre önce göğüsle ilgili rekonstrüksiyon yapan doktor yapmıştı, ilk konumda açıklamıştım burda da. öyle heveslenip aynı operasyonda burnumu da yapalım demiştim. sonuç hem göğüs hem burun hüsran. göğüsle ilgili de geçen sene tekrar ameliyat oldum ztn başka dr a, ona da aynı ameliyatta burunum da düzletebilir misiniz demiştim kabul etmemişti 2. ameliyatlar çok zor olur deri yapışmış olur oynanamamak lazım demişti. estetik olarak deviasyon ve burun ucumun hiç düzelmemesinin dışında bende nefes problemi bıraktı ilk doktorum, tek yaptığı şey burnumun üst kısmını biraz törpülemekti. nefret ediyorum ondan. ne kdr verdiğimi bilmiyorum küçüktüm zaten ailem karşılamıştı ama şimdi karşılamıyolar:) diğer estetik ameliyatlara çok para verdiğim için tüm kazancımı ameliyatlara harcamaktan sıkıldım. o yüzden uygun olsun istiyorum..
Kendi aramızda yapalım bu sefer:) keyifli oluyor konu erkekler değil güzellik ve estetik hahaha
Gecmiş olsun canım. Burun estetiğini kesinlikle rinoplasti eğitimi almış bir doktorun yapması şart. Gördüğüm kadarıyla hep nefes problemi ve şekil bozukluğu oluyor burunda sonrasında. Bu sebeple Tabiiki iyi düşünüp karar vermelisin kesinlikle. İşte sırf bu sebeple ben sana Göksel beyi öneririm. Kendisi çok iyi eğitimli ve çok tecrübeli bir doktor. Özellikle burun ucuna yaptığı antipinching yöntemi ile yıllar sonra mandalar sıkıştırılmış gibi oluşan görüntünün olmaması için bu yöntemi uyguladığını bir tv programındaki röportajında izlemiştim. Kaldı ki yine burada 10 yıl önce ameliyat olmuş birkaç hastası yazmıştı. Ben kendisine güvendim ve pişman olmadım. 2 yılı geçti ameliyatımın üzerinden. Kendisine muayeneye gittiğimde bana sorunun sadece burnumda olmadığını söylemişti. Meğer bende çene geriliği de varmış. Yüze bir bütün olarak bakıp karar veriyor ve sana da tüm detaylarıyla izah ediyor. Söylediği herşeyi birebir yaşadım ve hala düzenli olara gidip Botox falan yaptırıyorum. Paranı ayarlayıp onda. Sonra ameliyat ol derim. Ama kesinlikle parayı düşünme. Eğer para sorun ise ameliyatını ertele. Ben kredi çekip ameliyat olmuştum. Sonra da sonucu görünce taksitlerini ödemek hiç zor gelmedi. Bu da bir çözüm olabilir bence. Şimdiden geçmiş olsun sana. Resimlerime profilinden bakmanı öneririm. Ne demek istediğimi o zaman daha iyi anlayacaksın :)
teşekkürler çok pahalı geldi bana
nasıl görücem ki resimlerini cnm. ben bugün muhammet dilbere gittim, revizyon olacağını deyince direk normal fiyatın üstüne 5000 koydu. insaf ya.. çok üzüldüm açıkçası
Kim pahalı geldi?aynen......................
3. ameliyatı olmam gerekiyor
nasıl görücem ki resimlerini cnm. ben bugün muhammet dilbere gittim, revizyon olacağını deyince direk normal fiyatın üstüne 5000 koydu. insaf ya.. çok üzüldüm açıkçası
Canım arkadaş olarak ekledim seni. Görebildin mi resimleri?
Revizyon adı bile pek havalı:) Göksel bey ile görüş bence
Hahahaaa. Revizyona havalu yakistirmasu pek hos :))
Arkadaşlar GÖksel bey e revizyon olalı iki seneyi geçti ve çok şükür ne görsel ne fonksiyonel sorun yaşamadım:)))
Benimde 2 yili gecti. Cok sulur ben de hala cok mutluyum. Sonuc kendine guveni artmis bir ben :))))
Aynen arkadaşım özgüven tavan:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?