Burun Estetiği Hasta Yorumları

Gecmiş olsun canım. Burun estetiğini kesinlikle rinoplasti eğitimi almış bir doktorun yapması şart. Gördüğüm kadarıyla hep nefes problemi ve şekil bozukluğu oluyor burunda sonrasında. Bu sebeple Tabiiki iyi düşünüp karar vermelisin kesinlikle. İşte sırf bu sebeple ben sana Göksel beyi öneririm. Kendisi çok iyi eğitimli ve çok tecrübeli bir doktor. Özellikle burun ucuna yaptığı antipinching yöntemi ile yıllar sonra mandalar sıkıştırılmış gibi oluşan görüntünün olmaması için bu yöntemi uyguladığını bir tv programındaki röportajında izlemiştim. Kaldı ki yine burada 10 yıl önce ameliyat olmuş birkaç hastası yazmıştı. Ben kendisine güvendim ve pişman olmadım. 2 yılı geçti ameliyatımın üzerinden. Kendisine muayeneye gittiğimde bana sorunun sadece burnumda olmadığını söylemişti. Meğer bende çene geriliği de varmış. Yüze bir bütün olarak bakıp karar veriyor ve sana da tüm detaylarıyla izah ediyor. Söylediği herşeyi birebir yaşadım ve hala düzenli olara gidip Botox falan yaptırıyorum. Paranı ayarlayıp onda. Sonra ameliyat ol derim. Ama kesinlikle parayı düşünme. Eğer para sorun ise ameliyatını ertele. Ben kredi çekip ameliyat olmuştum. Sonra da sonucu görünce taksitlerini ödemek hiç zor gelmedi. Bu da bir çözüm olabilir bence. Şimdiden geçmiş olsun sana. Resimlerime profilinden bakmanı öneririm. Ne demek istediğimi o zaman daha iyi anlayacaksın :)

nasıl görücem ki resimlerini cnm. ben bugün muhammet dilbere gittim, revizyon olacağını deyince direk normal fiyatın üstüne 5000 koydu. insaf ya.. çok üzüldüm açıkçası

Kağıthavlu resimlerimizi görebilmen için arkadaş olmamız gerekiyor aynı zamanda Göksel bey in Facebook sayfasındada hastalarıyla resimleri var

Kızlar eskiden botox denince çok korkardım çünkü ifade kayboluyor diye ancak yapanla alakalıymış şimdi ise alışkanlık yaptı:))

Arkadaşlar GÖksel bey e revizyon olalı iki seneyi geçti ve çok şükür ne görsel ne fonksiyonel sorun yaşamadım:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…