Burun Estetiği Hasta Yorumları

Minose aklıma burun ameliyatı olmadan önceki hallerin geldi ne çok araştırma yapmıştın ama en sonunda Göksel bey içine sindi:) vay be

Minose aklıma burun ameliyatı olmadan önceki hallerin geldi ne çok araştırma yapmıştın ama en sonunda Göksel bey içine sindi:) vay be

Yettiiiim :) aslında çok komik Göksel Beyin etrafında dolanmıştım kararsızken de sizi dideledim ancak .. yani yine başkalarını araştırmamıştım daha doğrusu araştırmak istememiştim Göksel beyi tanıdıktan sonra. Belki başkalarının ısrarıyla laf olsun die baktım. Yani bnm derdim estetik olacak olmamdı "hem isteyip hem istememem".. çatışmanın alası :)))

Iyi ki olmuşsun canım çünkü şu an ki halin çok hoş:) ve çok doğal

Minose,
yanlış hatırlamıyorsam bi ara yok ben olmaktan vazgeçtim falan demiştin. Yanlış mı hatırlıyorum acaba... ne yemiştin bizi. Üşenmesem şimdi eski yazışmalarını bulup, yapıştıracam buraya ama gerçekten çok zor geldi. Üzerinden çok zaman geçti çünkü.

bu arada güzel olan hiç pişmanlık duymamış olman. Hatta mutlu hastalar arasına geçip, yeni ameliyat olacaklara buradan tavsiyeler veriyor olman :))) bunun keyfi bence bambaşka :)

Ahaha hiç de öyle bişey hatırlamıyorum şöyle ki huyum kurusun bi yola çok zor girerim ama girdim mi de sızlansam da vazgeçemem. Bu bazen kötü oluyor ama bu konuda iyi ki de öyle oldu dediğin gibi yedim bitirdim sizi ama neticeden memnunum gerçi siz bitmezsiniz o ne sabır o ne hoşgörü arkadaş ve evet çok keyifli böyle sıkıntıları olan herkese anlatmalıyım diye düşünüyorum biliyorum ne kadar önemli olduğunu artık :) sonucun iyi olacağından da şüphem yokken...:)

Eveet iyikii önceki halimle kıyas kabul etmez ve bunu söyleyebilmek ohhh bee bazen inanamıyorum ameliyat olduğuma çok zordu karar verme süreci şimdiysee ohh işte

Hahaha birde bana bak iki estetik oldum hemen karar verdim:)ikisinden de çok memnunum çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…