- 21 Mayıs 2012
- 2.170
- 100
- 173
- 50
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #4.241
Yeni ameliyat olanlaaar. Hani resimler nerede? Merak ediyoruz :)
Evet daha yeniyim canim, sisliklerim tamamen gidinde koyarim resim canim
Merhaba dnevin
Hani resim :)
Bu aralar kimse kk da yazmıyor(( resim paylaşmıyor ((
Evet. Herkes kayip. Ses cikmadigina gore herkes mutlu :)
Revizyon gerçekten zor hem hasta hem doktor için
Düşünsenize ortada ciddi bir hayalkırıklığı Maximum beklenti ve güzel bir sonuç için tecrübesini ortaya koyan bir Dr :)
Doğru düşünmek ve kararlı olmaz lazım
Ön görüşme önemli
Minose aklıma burun ameliyatı olmadan önceki hallerin geldi ne çok araştırma yapmıştın ama en sonunda Göksel bey içine sindi:) vay be
Yettiiiim :) aslında çok komik Göksel Beyin etrafında dolanmıştım kararsızken de sizi dideledim ancak.. yani yine başkalarını araştırmamıştım daha doğrusu araştırmak istememiştim Göksel beyi tanıdıktan sonra. Belki başkalarının ısrarıyla laf olsun die baktım. Yani bnm derdim estetik olacak olmamdı "hem isteyip hem istememem".. çatışmanın alası :)))
Iyi ki olmuşsun canım çünkü şu an ki halin çok hoş:) ve çok doğal
Goksel bey ve biz melekleri:) ellerine saglik doktorcugum.sihirli eller mutlu kadinlar
Aynen canım resimlerime bakıyorum iyi ki göksel beye estetik olmuşum:)
Resim yayınladım:) melek sen de yayınlasanıza canım
Goksel bey ve biz melekleri:) ellerine saglik doktorcugum.sihirli eller mutlu kadinlar
Yettiiiim :) aslında çok komik Göksel Beyin etrafında dolanmıştım kararsızken de sizi dideledim ancak.. yani yine başkalarını araştırmamıştım daha doğrusu araştırmak istememiştim Göksel beyi tanıdıktan sonra. Belki başkalarının ısrarıyla laf olsun die baktım. Yani bnm derdim estetik olacak olmamdı "hem isteyip hem istememem".. çatışmanın alası :)))
evet biraz uzak kaldim:) ama gonlum sizlerle,Aaaa Melek geldi. nerelerdesin yaw? Kayıplara karıştın?
evet biraz uzak kaldim:) ama gonlum sizlerle,goksel beyin yeni guzel burunlarini takip ediyorum..bir sürü mutlu kadin olduk:)
Minose,
yanlış hatırlamıyorsam bi ara yok ben olmaktan vazgeçtim falan demiştin. Yanlış mı hatırlıyorum acaba... ne yemiştin bizi. Üşenmesem şimdi eski yazışmalarını bulup, yapıştıracam buraya ama gerçekten çok zor geldi. Üzerinden çok zaman geçti çünkü.
bu arada güzel olan hiç pişmanlık duymamış olman. Hatta mutlu hastalar arasına geçip, yeni ameliyat olacaklara buradan tavsiyeler veriyor olman :))) bunun keyfi bence bambaşka :)
Iyi ki olmuşsun canım çünkü şu an ki halin çok hoş:) ve çok doğal
Eveet iyikii önceki halimle kıyas kabul etmezve bunu söyleyebilmek ohhh bee bazen inanamıyorum ameliyat olduğuma çok zordu karar verme süreci şimdiysee ohh işte
Hahaha birde bana bak iki estetik oldum hemen karar verdim:)ikisinden de çok memnunum çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?