Burun Estetiği Hasta Yorumları

Yasanan tecrubeden sonra guzel sonuc alinca insan bunu seve seve paylasmak istiyor kesinlikle. Sen de dahil hepimizin yaptigi sey aslinda sadece bu :) ameliyat oncesi karar verme surecinin ne kadar zor oldugunu hepimiz gayet iyi hiliyoruz. Sonrasinda da aslinda yersiz endiselendigimizi anliyor ve yeni ameliyat olacaklara bunu izah etmeye calisiyoruz. Karar asamasi zor tabiiki. Sen bunu en yeni yasayansin. Cok sukurki Goksel beye ameliyat olan sansli hastalardaniz da sonucu tatli tatli bekliyoruz. Darisi yeni ameliyat olacaklarin basina. Insanin yeni haliyle mutlu olmasi durumu gercekten paha bicilemez diye dusunuyorum. Yaniliyor muyum?

Sekerim sen idolsun zaten :) cesur hatunsun :) kutlarim vallahi

Cesaret timsali ben:)) istediğim iki estetik vardı biri burun diğeri meme:) ve ikisi içinde Göksel beye minnettarım çünkü mene için onun tavsiye ettiği doktora gittim ve oldum sonuç mükemmel burnuma diyecek laf yok zaten sanki bu burunlar doğdum :)) öncesini hatırlamıyorum bile

Zaten öyle oluyor insan. eski resimlerime bakıp, inceliyorum. sanki ben değilmişim gibi. Sonra diyorum ki keşke daha önce olsaydım şu ameliyatı :)

Hahaha birde bana bak iki estetik oldum hemen karar verdim:)ikisinden de çok memnunum çok şükür

Sekerim sen idolsun zaten :) cesur hatunsun :) kutlarim vallahi

Ecemali zyk78e feba katılıyorum
kesinlikle öyle zky78 yanii dediğim gibi bazen algılıyor ve inanamıyorum ameliyat olduğuma ve mutku olduğuma keşke daha önce olsaymışım diyorum... çok korkmuştum ya insan içine çıkamazsam diye :))

Şekerim Göksel beyle insan içine gururla çıkarsın:) iyi bir doktorumuz var:)

Kesinlikle :) buarada geçmiş olsun belinle ilgili..kaçırmışım.. umarım geçicidir

Tşk ederim canım, kalçam ağrıyor birkaç gündür dün gece ağrımadı Allah'tan ,hafta sonu ankaradaydım arabayla gittim belki de uzun oturmaktan bilmiyorum gideceğim bi ara Dr a

Tşk ederim canım, kalçam ağrıyor birkaç gündür dün gece ağrımadı Allah'tan ,hafta sonu ankaradaydım arabayla gittim belki de uzun oturmaktan bilmiyorum gideceğim bi ara Dr a

Hımm olabilir..evet devam ederse ihmal etme
ya bnm de az önce bi ufaklık sarılayım diye kafasını burnuma vurdu çok acımadı ama canım sıkıldı ağlıcaktım neredeyse ahahaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…