Burun Estetiği Hasta Yorumları

Hımm olabilir..evet devam ederse ihmal etme
ya bnm de az önce bi ufaklık sarılayım diye kafasını burnuma vurdu çok acımadı ama canım sıkıldı ağlıcaktım neredeyse ahahaha

Hadi ya geçmiş olsun canım o da birşey mi sevgili eşim elindeki su şişesini ( Allah'tan içinde az su vardı) aliye atayım derken yüzüme yani direk burnuma gelmez mi valla bir saat ağladım burnuma birşey oldu diye:) Göksel beyi arayıp hemen whats upp tan resim yollamıştım

Ooff hakkaten ne kötü olmuş daha doğrusu olmuşsundur :) yoksa burun mikenmel

Oha 6 ay mı yaz geldi bile doyasıya güneşlenemicem mi ama sen bunu söylerken kremi hesaba katmadan dedin de mi :) öyle olsun lütfen bnm daha 2 buçuk ay olmak üzere

3 aydan once guneslenmek yasak. 6 aya kadar da krem ile bile olsa yuzunu yine de korumani tavsiye ederim. Sapka takip vucudunu guneslendirebilirsin :))

Aman allahim!!!
Bende dans ederken partnerim dirsek atmisti ama birsey olmadi. Canim cook yanmisti ama....
Burun direginin sizlamasinin ne oldugunu o zaman anladim :)

Hepimizin burnuna nazar değmiş anlaşılan

Guzel olan darbeye ragmen sorun yasamamis olmamiz. Normalde ameliyat oncesi de burnumuza darbe alabiliyorduk ama bu kadar uzerine dusmuyorduk. Ameliyat sonrasi gozbebegi gibi baktigimizdan evhamli oluyoruz iste :)))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Sakınan göze çöp batarmış misali:)
Bu arada Göksel beyin face sayfasından gördüm gene muhteşem bir burun yapmış çok beğendim:)

Meraba aylaca takip ediorum sizin yazdiklarinizi ve sonunda bende yazmaya kar verdim.. Keske sizin kadar sansli olsam. Hikayem uzun oluck biraz. Ben burnumdan bircokkez ameliyat oldum dogustan beri böyle ve hic normal degil . Sizin basarili ameliyat gecirmenizi okuyom ve sizin adiniza seviniorum..biyan danda agliorum ben okdr sansli degilim enson turkiyenin bi ilinde özel doktora oldum (detaya girmicem etkilemek istemem kimseyi) ve neyazikki HIC bir fark olmadi 8 binden fazla vermisdik.. Belkide bida olamicam doktor yapdirma bida demisdi peki benim gunahim ne? Sizin ki gibi degil cok zor bir burun ondan yapamamisdir belki ama butun umutlarim gitti surekli disarda milletin bakislarina maruz kaliorum goksel bey yaparmi acaba zaten tan duzelmez artik son ameliyatimi keske ona yaptirmasaydim suan sadece agliorum pismanlikdan .. Buarada 21yasindayim ve yurtdisindayim genc bir kiz olrk nekdr zor bilirsiniz sukrediorum tabi halime ama yapcak bisiy yoj artik hayalkerimde sadce istedigim gibiyim. Bunlarida neden yazdim bilmiorum belkide kimseye anlatamadigimdandir

Canım çok geçmiş olsun ama düzeltilmeyecek bir burun olduğunu sanmıyorum bak bende Göksel beye revizyon oldum benim sorunlu değildi öyle çok kötüde değildi ama Göksel bey erken müdahale etti kesinlikle Göksel Bey'den randevu al ve yüzyüze görüş karamsar ve mutsuz olma daha çok gençsin.burun en önemli estetiklerin başında geliyor çünkü yüzümüzün tam ortasında.guzel olursa sonuç harika kötü olursa tüm yüz etkileniyor.ben her zaman söylüyorum Fiat odaklı değil tamamen doktor odaklı hareket etmek lazım.bence sen daga fazla üzülmeden harekete geç ve Göksel bey ile irtibat sağla canım sen de mutlu ol:)

3 aydan once guneslenmek yasak. 6 aya kadar da krem ile bile olsa yuzunu yine de korumani tavsiye ederim. Sapka takip vucudunu guneslendirebilirsin :))

Kızlar koruyucu kremleri kışın bile kullanmamız gerekiyor en az 40 faktör

Demek öyle..Bn güneşli günlerde sürüyorum ama daha çok önemsiyim zati çilli bom um :)

Depresif üzüldüm şansın yaver gitmemiş ama bu kadar umutsuz olma lütfen.. vardır bence bi çaresi bak burada http://www...................../faydali-videolar/ gmksel beyin videoları var katıldığı programlardan..zahideyle yetiş hayata programında Hatun isimliydi galiba bi bayanın kimsenin yapmaya yanaşmadığı burnunu yapmak istiyor ve sonuç çok iyi.. sennki nasıl bilemem ama imkanın varsa görüşmende fayda var zaten Göksel bey olmayacak bişeyi yapmaya kalkışmaz en azından zarar vermez buna eminim. Senin de bi fikrin olur ya da zaten herşey yoluna girer :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…