- 21 Mayıs 2012
- 2.170
- 100
- 173
- 50
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #4.481
Valla kafa gidip gelio bakalım nolcek
Ooo süper bence bu çok güzel bir adım olacak senin için , düzelmeyen burunmu olur Allah aşkına ya :) herşey güzel olacaktır , sen en iyisini yaptın bence randevu almakla, git görüş ne kaybedersin sadece yarım saat harcarsın okadar. Abdülkadir beyin ön görüşmeleri ücretsiz zaten canım , muayene olursan ücret ödüyorsun. Hem bizim doktorumuz hiçmi hiç maddiyatçı değil bak sende göreceksin. Benim kardeşim çok umutlu , onunda 2 yıl oldu ilk ameliyatını olalı , ama çocuk ne nefes alabiliyordu nede şekli düzgün. Psikolojisi bozulacak diye çok korktuk ama düzelecek inşallah hepsi , oda sende mutlu burunlar gülen gözler kervanına katılacaksınız :)))
canım peki siz ön görüşme yapmışş mıydınız direk muayene mi oldunuz?
evet ya düzelmeyen burun ne demek bilmiyorum yani:)
bende ctesi gideyim bari merak ettim
bende ctesi gideyim bari merak
Düzelmeden deilde düzeltmeye cesaret edemeyen desek daha doğru
Göksel beye direk gidip görüşme yapın
Ben de eski hastalarındanım
Birtanedir bizim doktorumuz
:) mutlu mutlu ne güzel haberler
tabi şaşırmıyoruz biz artık buna ama paylaşıyoruz mutluluğunuzu bi z de burdan mutlu oluyoruz tekrar tekrar:)
bende ctesi gideyim bari merak
Düzelmeden deilde düzeltmeye cesaret edemeyen desek daha doğru
Göksel beye direk gidip görüşme yapın
Ben de eski hastalarındanım
Birtanedir bizim doktorumuz
Merhaba Ecemali ben dün bir Dr a gittim o da derim kalın olduğu için burun ucunda istediğim sonucu alamayacağımı söyledi .
Ayrıca da burun kanatlarını daralmak için de dışardan kesicekmiş o da iz yapacak ben dışardan kesi istemiyorm kesinlikleAbdülkadir bey kalın derilerde başarılı mı biliyor musunuz çünkü dünkü Dr da çok ünlü ce ii bi Dr yani Abdülkadir bey resmen son şansım galiba
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ya evet düzele de bilir düzelmeyedebilir diyorlar ama yoktan burun var ediyorlar ufacık bir yamukluğu neden yapamıyorlar anlamıyorum, ben de hazır ameliyat olmuşken düzgün olsun herşey istiyorum. reklama gelince herkes internet sitesini dolduruyor ama. cnm ben senin msjınla gaza gelip ctesiye randevu aldım ama muayene diye aldım ve 250 tl miş, ön görüşme desem ücretsize çevirir mi? ücretsiz ön görüşme diye bişi var mı? ben çünkü kara kara düşünüyodum nası vercem bu parayı diye daha ameliyat olmadan 1 milyar görüşmelere gidecek ya, valla içime su serptin tşk ederim kardeşine de şimdiden geçmiş olsun
Canım ben Kasım ayında ameliyat olmuştum doktor beyin eski hastalarındanım. Ben muayene öncesi gidip ön görüşmemi yapıp sonra muayeneye karar verdim ama kardeşim için gittiğimizde direk muayene olduk zaten tanıdığımız bildiğimiz doktordu :) sende git önce doktoru tanı sonra için ısınır aklına yatarsa muayeneni olursun. Bakalım Abdülkadir bey ne diyecek çok merak ediyorum çünkü biz kardeşim için gittiğimizde gördük inanılmaz revizyon ameliyatları var ve çokta başarılı sonuçlar çıkarmış.Ne burunlar düzelmiş görmelisin gerçi Cumartesi görürsün eminim kendini çok iyi hissedeceksin :)) sonucuda mutlaka paylaş çok merak ediyorum :)))
çıkmış tamponların kurtulmuşsun sevindim senin adına =) Göksel Bey demeli şu an patates gibi şiş ama yinede güzel hafiften tatlı bir kavisi var deliklere dokunmamıştık zaten kemeri de gitmiş 1 ayı dolduralım resim ekleriz buraya =)
Kızlarrrr :)) Çok keyifliyim bugun alçım alındı ve burnum sevgili doktorumun tabiri olan patates haliyle bile harika gözüküyor :) Gecen hafta bugun ameliyat olan ağrı eşiğimin düşük olması sebebiyle mızmızlanıp ağrım var diyen ben bile şuan ameliyat olmamış gibiyim :) Burdan güzel yorumlarıyla beni ameliyat olmam için cesaretlendiren tercihimi Göksel Bey'den yana kullanmama etkisi olup güzel bir burna sahip olmama neden olan herkese teşekkür ediyorum .. Ve benim gibi karar aşamasında tek tek tüm sayfasında okuyanlar hiç şüpheniz olmadan güvenebileveginiz sıze sızın kendınıze yakısacagını düşündüğünüz burundan daha harıka bır burun tasarlayıp cok daha güzelini yapan ve alçınız çıktığı anda bile hayran kalacağınız burunlara kavuşturan sevgili doktorum Abdulkadir Göksele güvenebilirsiniz. Ameliyat dediğin narkozun etkisinin gecmesıyle beraber 3 saat harıka hiloterapi maskesi sayesinde 0 morluk ve etraf tarafından bolca şımartılmak :) Dilerim herkes burun ameliyatından sonra bu duyguları yaşar hepinizi öpüyorum :) Resimler her ay düzenli gelecek ! :)))
Banlarımı yarın çıkarıyorum ve ilk resmimide yarın koyacağım :))))
Hersey yolunda gayet güzel gidiyor :)
Hersey yolunda gayet güzel gidiyor :)
Canım ben Kasım ayında ameliyat olmuştum doktor beyin eski hastalarındanım. Ben muayene öncesi gidip ön görüşmemi yapıp sonra muayeneye karar verdim ama kardeşim için gittiğimizde direk muayene olduk zaten tanıdığımız bildiğimiz doktordu :) sende git önce doktoru tanı sonra için ısınır aklına yatarsa muayeneni olursun. Bakalım Abdülkadir bey ne diyecek çok merak ediyorum çünkü biz kardeşim için gittiğimizde gördük inanılmaz revizyon ameliyatları var ve çokta başarılı sonuçlar çıkarmış.Ne burunlar düzelmiş görmelisin gerçi Cumartesi görürsün eminim kendini çok iyi hissedeceksin :)) sonucuda mutlaka paylaş çok merak ediyorum :)))
arkadaşlar revizyonda ne kadar ek maliyet çıkıyor normali 8000 sanırım da. ben giderek pahalı dr lara kaymaya başladım çünkü ucuz yapanlar burnumun garantisini vermiyo bende o kdr ameliyat olup bişeye benzemezse yıkılırım yani. ama bir buruna da 10.000 nasıl vericem ya offfffffffffffffffff. ilk ameliyatı olduğum güne lanet olsun
Benim sonucum da çok iç açıcı değil canım, ben ameliyat sonrası mutlu olmayı umuyordum ama olmadı. 6 ay geçsin ben de düşünüyorum2. ameliyatı ama ailem karşı çıkar sanırım. Bir de maddi boyutu var tabi. Bütün bunların üstüne onun sonucu da beni mutlu etmezse vay halime.
Cok sevindim canim. Bir an gercekten endiselendim senin icin :))
sen daha yeni ameliyat olmadın mı ki? biraz bekle cnm bari. ben 9500 ü gözden çıkardım artık bi kısmını da sigortanın ödeyebileceğini düşünerek. herşey yarın netleşecek. çok heyecanlı.
sen kime olmuştun bu arada acbaa?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?