Burun Estetiği Hasta Yorumları

canım peki siz ön görüşme yapmışş mıydınız direk muayene mi oldunuz?
evet ya düzelmeyen burun ne demek bilmiyorum yani:)
bende ctesi gideyim bari merak ettim

canım peki siz ön görüşme yapmışş mıydınız direk muayene mi oldunuz?
evet ya düzelmeyen burun ne demek bilmiyorum yani:)
bende ctesi gideyim bari merak ettim

Canım ben Kasım ayında ameliyat olmuştum doktor beyin eski hastalarındanım. Ben muayene öncesi gidip ön görüşmemi yapıp sonra muayeneye karar verdim ama kardeşim için gittiğimizde direk muayene olduk zaten tanıdığımız bildiğimiz doktordu :) sende git önce doktoru tanı sonra için ısınır aklına yatarsa muayeneni olursun. Bakalım Abdülkadir bey ne diyecek çok merak ediyorum çünkü biz kardeşim için gittiğimizde gördük inanılmaz revizyon ameliyatları var ve çokta başarılı sonuçlar çıkarmış.Ne burunlar düzelmiş görmelisin gerçi Cumartesi görürsün eminim kendini çok iyi hissedeceksin :)) sonucuda mutlaka paylaş çok merak ediyorum :)))

:) mutlu mutlu ne güzel haberler
tabi şaşırmıyoruz biz artık buna ama paylaşıyoruz mutluluğunuzu bi z de burdan mutlu oluyoruz tekrar tekrar:)

Geçmiş olsun çok hoş olmuş burnunuz
Minosenin dediği gibi artık şaşırmıyoruz
Bizim için doğal bir sonuç
Doğallık ve güzellik
Göksel bey gerçekten işinde çok başarılı

Zahide'nin programına konuk olmuştu bi ara Göksel bey. Bir bayanın burnunda nasıl bir değişiklik yapmıştı. O burun düzeldiyse bence her burun düzelir canım. İzlemeni tavsiye ederim.
Göksel bey revizyonda çok iyidir. Muayene olmak için randevu almış olman ilk adım... bakalım ne diyecek Göksel bey?

Ceylinceeee

Yukarıdaki şu cümleye bayıldım ve sesli güldüm resmen. Canım ben Kasım ayında ameliyat olmuştum doktor beyin eski hastalarındanım.
hhahahahaa. Gerçekten eski hasta olmuşsun. Kasım ayında mı oldun sen ameliyatı. Ama daha dün gibi hatırlıyorum çene ve burun ile ilgili sorularını ve endişelerini :)

Leylaaa

Senin burnun nasıl oldu? Ameliyat olalı 2 haftayı geçti galiba?

Dilayonur,

sesin çıkmadığına göre herşey yolunda sanırım :)))) nasıl oldun bakalım? Bantlar çıktı mı??

sekreteri ile görüşüp ön görüşmeye çevirdim, eğer ön görüşmede burnumu yapabileceğini söylerse o zamn muayeneye çevirip ücret de ödeyeceğim, çünkü önündeki yamukluğu artı burnumun ucunun patates gibiliğini hiçbi dr ok yaparım demiyo. eğer yaparım derse o zaman ameliyat kararını kesin verdim gibi :)
bir de abdulkadir bey kapalı teknik mi açık teknik mi yapıyor? burun kanatlarını daraltmak için içerden mi kesiyor ben dışarıdan kesi istemiyorum da..

Benim sonucum da çok iç açıcı değil canım, ben ameliyat sonrası mutlu olmayı umuyordum ama olmadı. 6 ay geçsin ben de düşünüyorum2. ameliyatı ama ailem karşı çıkar sanırım. Bir de maddi boyutu var tabi. Bütün bunların üstüne onun sonucu da beni mutlu etmezse vay halime.

sen daha yeni ameliyat olmadın mı ki? biraz bekle cnm bari. ben 9500 ü gözden çıkardım artık bi kısmını da sigortanın ödeyebileceğini düşünerek. herşey yarın netleşecek. çok heyecanlı.
sen kime olmuştun bu arada acbaa?

evet yeni ameliyat oldum 22 nisanda. Doktorum Fahri Mola. Şişliklerim inmedi henüz, ama biraz karamsar bir yapım var. En kötüsüne hazırlıyorum kendimi. Burun ucum hala top gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…