Burun Estetiği Hasta Yorumları

Son düzenleyen: Moderatör:
Haydi hayırlı olur inşallah :)) muayene yada görüşme senin burnunun yapılıp yapılmayacağını çoook merak ediyorum :) benim ameliyatım açık olmuştu ama açık yada kapalı bence buna doktor karar vermeli onun işini ondan iyi kimse bilemez. Sen herşeyi Abdülkadir beye bırak bakalım o nediyecek ? Herşey güzel olacak bence ama mutlaka yaz çok merak ediyorum çünkü :)) bol şans tatlım

Ay lütfen ben eskilerdenim tabi şimdi ameliyat olacak hastalara göre çok eski hastayım :))))) evet ya ne telaşlaydım amannnn bak ben oldum bitti şimdi kardeşime uzatma ol hemen diye akıl veriyorum :)))

Ay lütfen ben eskilerdenim tabi şimdi ameliyat olacak hastalara göre çok eski hastayım :))))) evet ya ne telaşlaydım amannnn bak ben oldum bitti şimdi kardeşime uzatma ol hemen diye akıl veriyorum :)))

Hahahaa. Evet ya eskidin sen de :))) kardeşin ameliyat olmaya karar verdi mi? Ne dedi Göksel bey?

Kızlar bugun bantlarımı çıkardım direk kendimi dışarı attım gezdım tozdum daha yeni resim atabiliyorum o yüzden ilk resim 7. Günden diğer 3 ü bugun yani 12. Gün :)

Teşekkür ederim canım katılamasamda senınde yazdıklarını okudum kararın hayırlı olsun benım arkadasım 4.amelıyatını oldu Göksel beye sonuc cok guzel emınım senınde burnun cok guzel olucak :)

Kagithavlu en son kaldığım yerden itibaren yazdıklarını büyük bi heyecanla sonunu merak ederek okudum :) çok sevindim sonuca. Göksel bey yapamayacağı şeyi söylemez eminim sonuç beklediğin gibi olucak şimdiden hayırlı olsun :))

Kızlar bugun bantlarımı çıkardım direk kendimi dışarı attım gezdım tozdum daha yeni resim atabiliyorum o yüzden ilk resim 7. Günden diğer 3 ü bugun yani 12. Gün :) Eki Görüntüle 1109512

Vaay be! Yerebbim ne güzeller çıkıyor
çok güzel olmuş cnm
leylanınkini bn açamadım bilgdan açılır umarım merak ediyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…