- 21 Mayıs 2012
- 2.170
- 100
- 173
- 50
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #4.501
Merhaba Ecemali ben dün bir Dr a gittim o da derim kalın olduğu için burun ucunda istediğim sonucu alamayacağımı söyledi .
Ayrıca da burun kanatlarını daralmak için de dışardan kesicekmiş o da iz yapacak ben dışardan kesi istemiyorm kesinlikleAbdülkadir bey kalın derilerde başarılı mı biliyor musunuz çünkü dünkü Dr da çok ünlü ce ii bi Dr yani Abdülkadir bey resmen son şansım galiba
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Slm canım Göksel bey revizyonda çok başarılı ben de kendisine revizyon oldum ancak kalın derili ince derili ayrımda nasıl bilmiyorum
Ancak çok revizyon hastası olduğunu ve başarılı sonuçlar aldığını gerek bu platformda gerek face sayfasında ve gerek muaynanesindeki resimlerde gördüğüm kadarıyla sonuçlar çok tatmin edici
Biranönce kendisiyle görüşmeye git canım
Slm canım Göksel bey revizyonda çok başarılı ben de kendisine revizyon oldum ancak kalın derili ince derili ayrımda nasıl bilmiyorum
Ancak çok revizyon hastası olduğunu ve başarılı sonuçlar aldığını gerek bu platformda gerek face sayfasında ve gerek muaynanesindeki resimlerde gördüğüm kadarıyla sonuçlar çok tatmin edici
Biranönce kendisiyle görüşmeye git canım
yarın gidicem ama işte dün gittiğim doktor da abdulkadir bey kadar ünlü aslında, o beklediğin kadar güzel olmaz, bu halinden bir tık iyi olur dedio kadar para vereceksin bekleidğine değmeyecek bence ameliyat olma dedi yani çünkü ben ucu incelsin istiorum, neyse yrın bir de bu doktorla konuşayım bakalım o da olmaz derse estetik yaptırmayıp normal bi hastanede sadecde nefesimi düzelttircem
Leylaaa
Senin burnun nasıl oldu? Ameliyat olalı 2 haftayı geçti galiba?
Haydi hayırlı olur inşallah :)) muayene yada görüşme senin burnunun yapılıp yapılmayacağını çoook merak ediyorum :) benim ameliyatım açık olmuştu ama açık yada kapalı bence buna doktor karar vermeli onun işini ondan iyi kimse bilemez. Sen herşeyi Abdülkadir beye bırak bakalım o nediyecek ? Herşey güzel olacak bence ama mutlaka yaz çok merak ediyorum çünkü :)) bol şans tatlımsekreteri ile görüşüp ön görüşmeye çevirdim, eğer ön görüşmede burnumu yapabileceğini söylerse o zamn muayeneye çevirip ücret de ödeyeceğim, çünkü önündeki yamukluğu artı burnumun ucunun patates gibiliğini hiçbi dr ok yaparım demiyo. eğer yaparım derse o zaman ameliyat kararını kesin verdim gibi :)
bir de abdulkadir bey kapalı teknik mi açık teknik mi yapıyor? burun kanatlarını daraltmak için içerden mi kesiyor ben dışarıdan kesi istemiyorum da..
Ceylinceeee
Yukarıdaki şu cümleye bayıldım ve sesli güldüm resmen. Canım ben Kasım ayında ameliyat olmuştum doktor beyin eski hastalarındanım.
hhahahahaa. Gerçekten eski hasta olmuşsun. Kasım ayında mı oldun sen ameliyatı. Ama daha dün gibi hatırlıyorum çene ve burun ile ilgili sorularını ve endişelerini :)
yarın gidicem ama işte dün gittiğim doktor da abdulkadir bey kadar ünlü aslında, o beklediğin kadar güzel olmaz, bu halinden bir tık iyi olur dedio kadar para vereceksin bekleidğine değmeyecek bence ameliyat olma dedi yani çünkü ben ucu incelsin istiorum, neyse yrın bir de bu doktorla konuşayım bakalım o da olmaz derse estetik yaptırmayıp normal bi hastanede sadecde nefesimi düzelttircem
Merak ediyorum bakalım Göksel bey ne diyecek:)
Mutlaka paylaş canım
Eki Görüntüle 1108496 Eki Görüntüle 1108497
canım 13.günümden bunlar, bugün 17.günümdeyim yanlardan bu şekilde gayet memnunum önden resmi birinci ayda eklerim inşallah şu an biraz şiş çünkü :)
Ay lütfen ben eskilerdenim tabi şimdi ameliyat olacak hastalara göre çok eski hastayım :))))) evet ya ne telaşlaydım amannnn bak ben oldum bitti şimdi kardeşime uzatma ol hemen diye akıl veriyorum :)))
Kağıthavlu, Ne yaptın merak ettim?
Kağıthavlu, Ne yaptın merak ettim?
Zyk ve ceylince kızlar evettttt bugün gittim önce ön görüşme ve muayene parasına o kdr takılan ben hemen arkasından muayene oldum iyi li bu kdr muhteşem bir Dr u bulmuşum yaaaa daha muayene başlamadan ona ameliyat olmalıyım dedim bi kere burnumun ucunu n büyük görünmesi burun sırtımın aşırı incelmeainden dolayıymış orayı dolduracak. Başka doktora gitsen senin derin kalın yapamayız deyip gönderir dedi aynen de öyle olduu. Halbuki bütün burun derim önde toplanmış o yüzden. Böle süper yorumları kimse yapmamıştı daha önce. Gerisini de eve gidince pc den yazicam :)
Zyk ve ceylince kızlar evettttt bugün gittim önce ön görüşme ve muayene parasına o kdr takılan ben hemen arkasından muayene oldum iyi li bu kdr muhteşem bir Dr u bulmuşum yaaaa daha muayene başlamadan ona ameliyat olmalıyım dedim bi kere burnumun ucunu n büyük görünmesi burun sırtımın aşırı incelmeainden dolayıymış orayı dolduracak. Başka doktora gitsen senin derin kalın yapamayız deyip gönderir dedi aynen de öyle olduu. Halbuki bütün burun derim önde toplanmış o yüzden. Böle süper yorumları kimse yapmamıştı daha önce. Gerisini de eve gidince pc den yazicam :)
Mutlu olmana çok sevindim canım. Aynı durumu burada başka birinden daha okumuştum. O da dolgu yaptırmıştı. Biraz daha detay vermeni bekleyeceğim. Nasıl oluyormuş merak ettim doğrusu.
Kızlar bugun bantlarımı çıkardım direk kendimi dışarı attım gezdım tozdum daha yeni resim atabiliyorum o yüzden ilk resim 7. Günden diğer 3 ü bugun yani 12. Gün :) Eki Görüntüle 1109512
Mutlu olmana çok sevindim canım. Aynı durumu burada başka birinden daha okumuştum. O da dolgu yaptırmıştı. Biraz daha detay vermeni bekleyeceğim. Nasıl oluyormuş merak ettim doğrusu.
Haydi hayırlı olur inşallah :)) muayene yada görüşme senin burnunun yapılıp yapılmayacağını çoook merak ediyorum :) benim ameliyatım açık olmuştu ama açık yada kapalı bence buna doktor karar vermeli onun işini ondan iyi kimse bilemez. Sen herşeyi Abdülkadir beye bırak bakalım o nediyecek ? Herşey güzel olacak bence ama mutlaka yaz çok merak ediyorum çünkü :)) bol şans tatlım
Merak ediyorum bakalım Göksel bey ne diyecek:)
Mutlaka paylaş canım
merhaba arkadaşlar öncelikle aranızda anne olan varsa annelergünü kutlu olsun ben henüz değilim:)
benim burun sırtım çok ince ve zayıfmış, dolayısı ile burun derim tamamen önde toplanmış... bnde orasını küçültmek için gitmedik doktor bırakmadım ama hep senin istediğin kadar küçülmez dediler, abulkadir bey de diyor ki burun sırtını rekonstrüksiyon yapınca ve burun ucunu destekleyince, burun ucundaki toplanmış boş deri rahatlıcak ve yayılacak dolayısı ile güzel olacak. ayrıca dudak üstündeki bıyık bölgesi çok gerideymiş, oraya da biraz kıkırdak koyarak tasarım yaptı bak nasıl oldu falan dedi ben de farkı anlamadımorasını yapmasak da olur bence aynı ddim, o zaman bu ameliyatı yapmam çünkü benim de bir başarım söz konusu dedi bilmiyorum bende pek estetik gözü yoktur zaten, o yüzden ii olsun dedim çünkü zaten ameliyat zorluğunu değiştirmeyecekmiş daha fazla ağrılı falan olmayacakmış... burun ucundaki eğriliği düzeltemeyebilirim konuşması geçmedi bile, hatta kendisi aradaki milimetrik farkları ekranda gösterdi, benim bile fark etmediğim hataları buldu. mesela benim burnum eğri ama yüzümde de genel bi asimetri varmış gözlerimde, yanaklarımda, dolayısı ile burun kanatlarımda da eğrilik var onu düzeltecek ama tam dümdüz olmazmış ama şuanki halinden tabiki 1000 kat iyi olacak...
neyse çok mutluyum kızlar ameliyat gününü alma kaldı bitek , bu arada sigorta konusunda da çok yardımcı oldu çünkü hastane parasının bir kısmını ödeyecek sigorta nefesim de alamadığım için... roaccutane tedavimin bitip bir süre geçmesi lazım bir de dermatologumla konuşucam
merhaba arkadaşlar öncelikle aranızda anne olan varsa annelergünü kutlu olsun ben henüz değilim:)
benim burun sırtım çok ince ve zayıfmış, dolayısı ile burun derim tamamen önde toplanmış... bnde orasını küçültmek için gitmedik doktor bırakmadım ama hep senin istediğin kadar küçülmez dediler, abulkadir bey de diyor ki burun sırtını rekonstrüksiyon yapınca ve burun ucunu destekleyince, burun ucundaki toplanmış boş deri rahatlıcak ve yayılacak dolayısı ile güzel olacak. ayrıca dudak üstündeki bıyık bölgesi çok gerideymiş, oraya da biraz kıkırdak koyarak tasarım yaptı bak nasıl oldu falan dedi ben de farkı anlamadımorasını yapmasak da olur bence aynı ddim, o zaman bu ameliyatı yapmam çünkü benim de bir başarım söz konusu dedi bilmiyorum bende pek estetik gözü yoktur zaten, o yüzden ii olsun dedim çünkü zaten ameliyat zorluğunu değiştirmeyecekmiş daha fazla ağrılı falan olmayacakmış... burun ucundaki eğriliği düzeltemeyebilirim konuşması geçmedi bile, hatta kendisi aradaki milimetrik farkları ekranda gösterdi, benim bile fark etmediğim hataları buldu. mesela benim burnum eğri ama yüzümde de genel bi asimetri varmış gözlerimde, yanaklarımda, dolayısı ile burun kanatlarımda da eğrilik var onu düzeltecek ama tam dümdüz olmazmış ama şuanki halinden tabiki 1000 kat iyi olacak...
neyse çok mutluyum kızlar ameliyat gününü alma kaldı bitek , bu arada sigorta konusunda da çok yardımcı oldu çünkü hastane parasının bir kısmını ödeyecek sigorta nefesim de alamadığım için... roaccutane tedavimin bitip bir süre geçmesi lazım bir de dermatologumla konuşucam
Bizler isin inceligini bilmedigimiz icin burn estetigi olsak duzelecek ve guzellesecegiz diyoruz. Ama is her zaman oyle olmuyor iste. Ben de kendisine muayeneye gittigimde sadece burun diye gidip cene estetigi olmam gerektigini ogrenip cikmistim ve akabinde burun + cene ameliyati oldum. Goksel bey daha farkli gozle yuzun butunune bakip yapilmasi gereken tum seyleri soyluyor. Eger ben ona guvenip cene ameliyati olmasaydim su anda bu kadar mutlu olmayacaktim. Yapilan ameliyat yuzunde radikal bir degisim yapmaz ama guzellestirir. Ona guvenmelisin ve yapalim dedigi islemleri yaptirmalisin bence. Isinde cok iyi. Bunu sende gormussun zaten :) adina gercekten cok sevindim canim. Gelismeleri bildir lutfen :)
Kızlar bugun bantlarımı çıkardım direk kendimi dışarı attım gezdım tozdum daha yeni resim atabiliyorum o yüzden ilk resim 7. Günden diğer 3 ü bugun yani 12. Gün :) Eki Görüntüle 1109512
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?