- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #4.521
Kızlar bugun bantlarımı çıkardım direk kendimi dışarı attım gezdım tozdum daha yeni resim atabiliyorum o yüzden ilk resim 7. Günden diğer 3 ü bugun yani 12. Gün :) Eki Görüntüle 1109512
leylanınkini bn açamadım bilgdan açılır umarım merak ediyorum :)
merhaba arkadaşlar öncelikle aranızda anne olan varsa annelergünü kutlu olsun ben henüz değilim:)
benim burun sırtım çok ince ve zayıfmış, dolayısı ile burun derim tamamen önde toplanmış... bnde orasını küçültmek için gitmedik doktor bırakmadım ama hep senin istediğin kadar küçülmez dediler, abulkadir bey de diyor ki burun sırtını rekonstrüksiyon yapınca ve burun ucunu destekleyince, burun ucundaki toplanmış boş deri rahatlıcak ve yayılacak dolayısı ile güzel olacak. ayrıca dudak üstündeki bıyık bölgesi çok gerideymiş, oraya da biraz kıkırdak koyarak tasarım yaptı bak nasıl oldu falan dedi ben de farkı anlamadımorasını yapmasak da olur bence aynı ddim, o zaman bu ameliyatı yapmam çünkü benim de bir başarım söz konusu dedi bilmiyorum bende pek estetik gözü yoktur zaten, o yüzden ii olsun dedim çünkü zaten ameliyat zorluğunu değiştirmeyecekmiş daha fazla ağrılı falan olmayacakmış... burun ucundaki eğriliği düzeltemeyebilirim konuşması geçmedi bile, hatta kendisi aradaki milimetrik farkları ekranda gösterdi, benim bile fark etmediğim hataları buldu. mesela benim burnum eğri ama yüzümde de genel bi asimetri varmış gözlerimde, yanaklarımda, dolayısı ile burun kanatlarımda da eğrilik var onu düzeltecek ama tam dümdüz olmazmış ama şuanki halinden tabiki 1000 kat iyi olacak...
neyse çok mutluyum kızlar ameliyat gününü alma kaldı bitek , bu arada sigorta konusunda da çok yardımcı oldu çünkü hastane parasının bir kısmını ödeyecek sigorta nefesim de alamadığım için... roaccutane tedavimin bitip bir süre geçmesi lazım bir de dermatologumla konuşucam
Kağıthavlu senin adına çok sevindim en azından çözümsüz değil Göksel beyin estetik gözüne ve tecrübesine bilgisine mutlaka güvenmelisin kimsenin farkedemediği ayrıntıları görüyor
Bence güzellikler gerçekten ayrıntılarda gizli
Ne zaman ameliyat olmayı düşünüyorsun?
Evet ben anneyim tebrik için tşk ler:)
canım kaldırdım ben o resmi senin için yenilerden koyayımönden hala şiş baya
Eki Görüntüle 1110023 Eki Görüntüle 1110024 Eki Görüntüle 1110026
Kızlar fıstıklar guzel anneler ve anne adayları:)))
Burun iyileşme süreci diğer estetiklere göre ağırdır
Ben meme protezide oldum 3 ay oldu çok dan olması gereken hali aldı
Ancak burun ağır ve emin adımlarla ilerler ancak sonuç yapan Göksel bey olunca mutlaka guzel olur:)
Kızlar bugun bantlarımı çıkardım direk kendimi dışarı attım gezdım tozdum daha yeni resim atabiliyorum o yüzden ilk resim 7. Günden diğer 3 ü bugun yani 12. Gün :) Eki Görüntüle 1109512
Valla ben sis haliylede memnunum zaten ama yandan daha bi cok cok seviyormdaha 1 ay olmadan bu haldeyse 1.yilimda taparim burnuma
Çok güzel olmuş canım
Burun dudak yanak maşallah tüm hataların güzelliği ortada:)
Valla ben sis haliylede memnunum zaten ama yandan daha bi cok cok seviyormdaha 1 ay olmadan bu haldeyse 1.yilimda taparim burnuma
canım seni alçılıyken gördüğümdede gayet güzel gözüküyodu zaten çok hoş olmuş maşallah nazar değmesin buruncuklarımıza
ayyyyyy burnunuz cok guzel ve dogal olmussssss gülere güle kullanın
Ohh ohh maşallah maşallaah :) ne güzel ya :)
Ve Teşekkür ederim tekrar yüklediğin için :)[/QUOTE
Ne demek canim sizin gorusleriniz iyi oluyo 1 ay dolsun insallah onlerden sisler inmis olursa biraz daha tekrar paylasicam
Çooook teşekkür ederim :))
Bizler isin inceligini bilmedigimiz icin burn estetigi olsak duzelecek ve guzellesecegiz diyoruz. Ama is her zaman oyle olmuyor iste. Ben de kendisine muayeneye gittigimde sadece burun diye gidip cene estetigi olmam gerektigini ogrenip cikmistim ve akabinde burun + cene ameliyati oldum. Goksel bey daha farkli gozle yuzun butunune bakip yapilmasi gereken tum seyleri soyluyor. Eger ben ona guvenip cene ameliyati olmasaydim su anda bu kadar mutlu olmayacaktim. Yapilan ameliyat yuzunde radikal bir degisim yapmaz ama guzellestirir. Ona guvenmelisin ve yapalim dedigi islemleri yaptirmalisin bence. Isinde cok iyi. Bunu sende gormussun zaten :) adina gercekten cok sevindim canim. Gelismeleri bildir lutfen :)
evet abdulkadir beyin yüzü bir bütün olarak düşündüğünü ve gerektiğinde çenede de işlem önerdiğini okumuştum cnm senin resmini görmüş müydüm hatırlamıyorum. bende çene önermedi zaten çenem ileride bnm baya, önerseydi de olabilir miydim bilmiyorum ek maliyet çıkıyor çünkü:)
mesela bende yanaklarım çok büyük deyince aslında büyük değil ama elmacık kemiklerin geride, normalde onların çıkık olması gerekir oraya yağ dolgusu yapılabilir dedi.. o da ek işlem olduğu için sanırım ek bir maliyet getirir o yüzden çok üstünde durmadım bir de burun ameliyatı olacağımı ailem kabullendi ama yüzüme estetik değişikliklere çok karşı çıkarlar ya:)
Kağıthavlu senin adına çok sevindim en azından çözümsüz değil Göksel beyin estetik gözüne ve tecrübesine bilgisine mutlaka güvenmelisin kimsenin farkedemediği ayrıntıları görüyor
Bence güzellikler gerçekten ayrıntılarda gizli
Ne zaman ameliyat olmayı düşünüyorsun?
Evet ben anneyim tebrik için tşk ler:)
Cnm benim ameliyatıma en az 1 ay var çnkü önce roaccutane tedavimin bitmesi gerekiyor. Doktorların tavsiyesine uymayıp ilaca rağmen ameliyat olmayı düşünmüştüm ama sonradan vazgeçtim, riske atmamak lazım. Abdulkadir bey de ne zaman ilacın bitti deyince 1 hafta oldu biteli diye attım ama daha bitmedi. Onun sebebi ise bir önceki gittiğim doktor bittikten en az 6 ay geçmeden asla ameliyat etmem filan demişti bende 6 ay bekleyemem yani, bu doktor da öyle bir şey der diye korktum ama makul bir süre söyledi yani dermatoloğumla uyumlu bir süre, en azndan 15-20 gün geçsin dedi o yüzden bende ilaç bittikten sonra 1 ay beklicem ona göre ameliyat günü alıcam. Bir de bu hafta sigorta işlerini araştırmam lazım. Sigortanın ödediği kadarını düşüp benim ne kadar ödemem gerektiğini bulucam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?