Burun Estetiği Hasta Yorumları

bnmki de arkası yarın gibiydi değil mi cnm:) heyecanıma ortak oldğuunuz için çok tşk ederim burası olmasa bu doktoru bulamazdım çünkü internette herkesin sitesi var ve hangisi iyi hangisi kötü anlayamıyorum, sonuçta bütün doktorlar en iisi oldğuunu iddia ediyor ben artık abdulkadir bey hk herkese bahsedicem çünkü bütün burun hastalarının doktor beyi tanıması lazım

kağıthavlu,
kesinlikle çok doğru söylemişsin. Bütün burun hastalarının doktor beyi tanıması lazım. işinde gerçekten çok iyi... Her gün hüsran ile karşılaşan bir sürü hasta duyuyoruz. Tüm bunları görünce, duyunca halime şükrediyor ve iyi ki Göksel beye ameliyat olmuşum diyorum. Bunu diyebilmek çok güzel. Bu sebeple de buradan paylaşmaktan da vazgeçmiyorum. Ben 10 yıllık hastasının dahi hala çok mutluyum demesini okudum bu web sitesinde. O yorum benim için çok önemliydi. Çünkü burnumun zamanla deforme olmasından korkuyordum ameliyat öncesi. Önceden başka kişiye ameliyat olan bir arkadaşımın başına geldi çünkü. İnsan korkuyor ama Göksel bey ile bu korkularımı yendim.
Biliyorum ki 10 yıl sonra da benim doğal görünümlü burnum aynı güzelliğini koruyacak :) Darısı senin başına canım :)

Son düzenleyen: Moderatör:

zyk cnm ben dr beye burnumu biraz kaldıralım mı dediğimde kesinlikle tavsiye etmiyorum çünkü senin orta yüzün yukarı yüzünden daha uzun, kaldırınca da daha da uzun gözükcek dedi, ekranda işlemi yapınca ben aradaki farkı pek anlamadım ama azıcık bi kalkıklık olsa güzel olur diye düşünüyorum çünkü öbür hali de hiç estetik gibi durmuyo, yani biraz hoşluk olsun acaba bunu desem dr bey kabul eder mi ki:) sonuçta herkes doktor bey kadar detaylı düşünemez orta yüzü çok uzun duruyo filan demez ki bunu ancak çok inceleyen insan anlar, halbuki insanlar ilk burna bakıp kalkık olup olmadığını anlar yanlış mı düşünüyorum acaba

Aynen öyle:) çok şanslıyız ki biz tanıma fırsatı bulduk.. aynı düşünceyle burayı terk edemiyoruz :)

Hmm yine de varmis yani.. Cok saol adasim:))

canım sen muhammet dilberide araştırıyosun sanırım bende görüşmüştüm sana kendi durumumu anlatayım arayış aşamanda belki yardımı olur :) ben ilk önce Abdülkadir Gökselle görüştüm çok ta memnum kaldığım bir görüşmeydi sonrasında evime yakın olduğu için muhammet dilberlede görüşmek istedikm gittik gayet ilk görüşmede hiç bir olumsuz şey söylemedi bana işte derin çok uygun herşey çok güzel sadece bir iki olumsuz özellik söyledi o kada r kendisine ben doğal bir burun istiyorum demiştim özellikle o da bana tabiki zaten bana kalsa herkese doğal yaparım dedi sonra ikinci görüşmeyi ayarladık ikinci görüşmede hersey tersine döndü gerçekten o gün o kadar moralim bozulmuştu ki sana anlatamam. bana ilk görüşmede hiç bahsetmediği bir şey söyledi sen doğal istiyosun ama ben çok azcık bile ucuna dokunsam senin burnun kalkık durucak çünkü dudak ve burnun arasındaki o çukurluk varya orası çok belirgin duruyo dedi yani bende ne alakası var o belirginlikle burnun kalkıklığının dedim bana bişeyler anlattı yani tabi bizde bilmiyoruz doktordur deyip güveniyoruz bir kaç ta resim gösterdi böyle olucak diye görsen resimler hani önden bakınca delikleri gözüken domuzcuk burunlarından. sen düşün taşın dedi bana kısacası bildiğin vazgeçirmeye çalıştı beni sanırım güvenemedi kendisine ben o gün eve ağlayarak gidicektim kendimi o kadar odaklamıştım ki çünkü ameliyata hani kalkık olucak başka yolu yok diyince vazgeçme aşamasına geldim. sonrasında tekrar sevgili doktorum Göksel beyle olan ikinci görüşmeme gittim ve açıkça söyledim ben muhammet dilberlede görüştüm böyle böyle dedi bana diye hani Göksel bey sasırarak baktı bana ne alaka gibisinden asla öyle bir şey yok dedi ve ameliyatımı olalı daha 20.günüm olmasına rağmen çok memnunum. ben de çok araştırma yaptım parası şusu busu hatta ailem 1 yıl kadar benim için ameliyat parası biriktirdi sana diyeceğim eğer gerçekten olmak istiyorsan göksel beyle görüş 250 tl ver sonuçta doğal yüzünle tamamen uyumlu bir burna kavuşacaksın sonradan pişman olmaktansa. ama yok dersen ki ben yüzüm nasıl olursa olsun yüzümde minicik duran olabildiğine kalkık bir burun istiyorum o zaman zevkler renkler tartışılmaz derim :) çok uzun oldu sıkılabilirsin okurken ama yazmak istedim kendim o kadar araştırmıştım ki yeni araştırma yapanlara da faydam olsun istedim :))

Sağol canım teşekkür ediyorum ilerde bir before after yapabilirim belki

Hmm yine de varmis yani.. Cok saol adasim:))

önce ön görüşme yapabilyorsun o ücretsiz, doktor bey genel olarak kendisini anlatıyor ve senin yüzünle ilgili genel yorumlar yapıyor ama asıl fotograf çekip tasarım yapma aşaması muayeneye giriyor, eğer ön görüşmeden memnun kalırsan muayeneye çevirebiliyorsun o ücretli ama bugüne kadar gittiğim doktorlar arsında aldığı muayene parasını hak eden tek doktor diyebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…