- 1 Aralık 2013
- 74
- 2
- 18
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #4.541
Pöffff hataların değil hatların demek istedim Dilayonur
I padden yazıyorum otomatik yazı tamamlayıcısı beni deli ediyo canım
Çok güzel olmuşsun ne hatası
Kagithavlu en son kaldığım yerden itibaren yazdıklarını büyük bi heyecanla sonunu merak ederek okudum :) çok sevindim sonuca. Göksel bey yapamayacağı şeyi söylemez eminim sonuç beklediğin gibi olucak şimdiden hayırlı olsun :))
evet abdulkadir beyin yüzü bir bütün olarak düşündüğünü ve gerektiğinde çenede de işlem önerdiğini okumuştum cnm senin resmini görmüş müydüm hatırlamıyorum. bende çene önermedi zaten çenem ileride bnm baya, önerseydi de olabilir miydim bilmiyorum ek maliyet çıkıyor çünkü:)
mesela bende yanaklarım çok büyük deyince aslında büyük değil ama elmacık kemiklerin geride, normalde onların çıkık olması gerekir oraya yağ dolgusu yapılabilir dedi.. o da ek işlem olduğu için sanırım ek bir maliyet getirir o yüzden çok üstünde durmadım bir de burun ameliyatı olacağımı ailem kabullendi ama yüzüme estetik değişikliklere çok karşı çıkarlar ya:)
tabiiki yüzüne yaptıracağın her işlem ilave tutar demek. zamanla yavaş yavaş yaptırıyor insan zaten sonrasında tüm hepsini :) Güzelleştikçe güzelleşesi geliyor insanın :) Ne zaman yaptıracaksın şimdi burnunu peki?
canım kaldırdım ben o resmi senin için yenilerden koyayımönden hala şiş baya
Eki Görüntüle 1110023 Eki Görüntüle 1110024 Eki Görüntüle 1110026
Çok tesekkur ederimm :)
bnmki de arkası yarın gibiydi değil mi cnm:) heyecanıma ortak oldğuunuz için çok tşk ederim burası olmasa bu doktoru bulamazdım çünkü internette herkesin sitesi var ve hangisi iyi hangisi kötü anlayamıyorum, sonuçta bütün doktorlar en iisi oldğuunu iddia ediyor ben artık abdulkadir bey hk herkese bahsedicem çünkü bütün burun hastalarının doktor beyi tanıması lazım
tabiiki yüzüne yaptıracağın her işlem ilave tutar demek. zamanla yavaş yavaş yaptırıyor insan zaten sonrasında tüm hepsini :) Güzelleştikçe güzelleşesi geliyor insanın :) Ne zaman yaptıracaksın şimdi burnunu peki?
roaccutane sivilce tedavim bitince olmam gerkiyo cnm yaza filan gelecek benim ama başka bir sorunumda var bnm göğüs ameliyatı olmam lazım acaba iksiini aynı ameliyatta olmayı abdulkadir bey kabul eder mi? mesela öbür doktorumu memorial da ameliyat yapmak için ikna etsem olur mu ki?
kağıthavlu,
kesinlikle çok doğru söylemişsin. Bütün burun hastalarının doktor beyi tanıması lazım. işinde gerçekten çok iyi... Her gün hüsran ile karşılaşan bir sürü hasta duyuyoruz. Tüm bunları görünce, duyunca halime şükrediyor ve iyi ki Göksel beye ameliyat olmuşum diyorum. Bunu diyebilmek çok güzel. Bu sebeple de buradan paylaşmaktan da vazgeçmiyorum. Ben 10 yıllık hastasının dahi hala çok mutluyum demesini okudum bu web sitesinde. O yorum benim için çok önemliydi. Çünkü burnumun zamanla deforme olmasından korkuyordum ameliyat öncesi. Önceden başka kişiye ameliyat olan bir arkadaşımın başına geldi çünkü. İnsan korkuyor ama Göksel bey ile bu korkularımı yendim.
Biliyorum ki 10 yıl sonra da benim doğal görünümlü burnum aynı güzelliğini koruyacak :) Darısı senin başına canım :)
Canım gerçekten çok sevindim senin adına , bak düzelmeyin burun yokmuş gördün mü :)) yada bizim doktorumuzun düzeltmeyeceği burun yoktur diyelim daha doğru olacaktır. Benim tavsiyem doktorun ne öneriyorsa onu yap çünkü bu işi en iyi o biliyor. Bildiğim kadarıyla hesapladıkları yüz oranları falan var çene burun hepsinin bir oranı var diye hatırlıyorum. Nezaman düşünüyorsun peki ameliyatı ?merhaba arkadaşlar öncelikle aranızda anne olan varsa annelergünü kutlu olsun ben henüz değilim:)
benim burun sırtım çok ince ve zayıfmış, dolayısı ile burun derim tamamen önde toplanmış... bnde orasını küçültmek için gitmedik doktor bırakmadım ama hep senin istediğin kadar küçülmez dediler, abulkadir bey de diyor ki burun sırtını rekonstrüksiyon yapınca ve burun ucunu destekleyince, burun ucundaki toplanmış boş deri rahatlıcak ve yayılacak dolayısı ile güzel olacak. ayrıca dudak üstündeki bıyık bölgesi çok gerideymiş, oraya da biraz kıkırdak koyarak tasarım yaptı bak nasıl oldu falan dedi ben de farkı anlamadımorasını yapmasak da olur bence aynı ddim, o zaman bu ameliyatı yapmam çünkü benim de bir başarım söz konusu dedi bilmiyorum bende pek estetik gözü yoktur zaten, o yüzden ii olsun dedim çünkü zaten ameliyat zorluğunu değiştirmeyecekmiş daha fazla ağrılı falan olmayacakmış... burun ucundaki eğriliği düzeltemeyebilirim konuşması geçmedi bile, hatta kendisi aradaki milimetrik farkları ekranda gösterdi, benim bile fark etmediğim hataları buldu. mesela benim burnum eğri ama yüzümde de genel bi asimetri varmış gözlerimde, yanaklarımda, dolayısı ile burun kanatlarımda da eğrilik var onu düzeltecek ama tam dümdüz olmazmış ama şuanki halinden tabiki 1000 kat iyi olacak...
neyse çok mutluyum kızlar ameliyat gününü alma kaldı bitek , bu arada sigorta konusunda da çok yardımcı oldu çünkü hastane parasının bir kısmını ödeyecek sigorta nefesim de alamadığım için... roaccutane tedavimin bitip bir süre geçmesi lazım bir de dermatologumla konuşucam
Merhaba Göksel bey hangi hastanelerde ameliyatlarını yapıyor acaba? Bilgi sahibi olan var mıdır?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bnmki de arkası yarın gibiydi değil mi cnm:) heyecanıma ortak oldğuunuz için çok tşk ederim burası olmasa bu doktoru bulamazdım çünkü internette herkesin sitesi var ve hangisi iyi hangisi kötü anlayamıyorum, sonuçta bütün doktorlar en iisi oldğuunu iddia ediyor ben artık abdulkadir bey hk herkese bahsedicem çünkü bütün burun hastalarının doktor beyi tanıması lazım
Cnm benim ameliyatıma en az 1 ay var çnkü önce roaccutane tedavimin bitmesi gerekiyor. Doktorların tavsiyesine uymayıp ilaca rağmen ameliyat olmayı düşünmüştüm ama sonradan vazgeçtim, riske atmamak lazım. Abdulkadir bey de ne zaman ilacın bitti deyince 1 hafta oldu biteli diye attım ama daha bitmedi. Onun sebebi ise bir önceki gittiğim doktor bittikten en az 6 ay geçmeden asla ameliyat etmem filan demişti bende 6 ay bekleyemem yani, bu doktor da öyle bir şey der diye korktum ama makul bir süre söyledi yani dermatoloğumla uyumlu bir süre, en azndan 15-20 gün geçsin dedi o yüzden bende ilaç bittikten sonra 1 ay beklicem ona göre ameliyat günü alıcam. Bir de bu hafta sigorta işlerini araştırmam lazım. Sigortanın ödediği kadarını düşüp benim ne kadar ödemem gerektiğini bulucam
Anladım canım ama zaten işin en önemli kısmını hallettin doktor kararını verdin:) zaman çabuk geçiyor
Herşey istediğin gibi olur inş
Bana göre doğru doktorda kara kıldın
Dr. A.goksel e muayene icin de bisey oduyomusunuz kizlar??
Hmm yine de varmis yani.. Cok saol adasim:))
Leylacım
harika görünüyorsun. maşallaahhh..
Daha çok şiş tabi. 15 günde bile çok farkediyor. sen ara ara resim paylaş bizimle :) yeni ameliyat olacakların içini rahatlatır :)
eski halinin resmi var mı? gerçi yayınlar mısın bilmiyorum ama ben merak ettim doğrusu :)
Hmm yine de varmis yani.. Cok saol adasim:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?