Burun Estetiği Hasta Yorumları

Beni Arkadas olarak eklermisin lütfen, bu yeni kk Systemimde Arkadas eklemek istiyorum ama olmuyor!!!

Çok hoş gözüküyorsun canım, burnun yüxüne çok yakışmış çok başarılı maşallah

Sağol canım aradım bugün salı gününe hem kontrol hemde botoksu yapılabilir diye randevumu aldım.Acıyormu? Birde sen hiç kaşlarına yaptırdın mı ?

Sevindim canim. Ben alnimin ortadina ve kaz ayaklarina yaptiriyorum. Kas kaldirma yaptirmadim. Benim kaslarim zaten biraz kalkik. Ihtiyac duymadim.

Canim doktor bey maille sekil veriyor tabii ama muayene sart. Burun yapini ve yuzunun butununu de gormesi gerek. Burnunla ilgili sorun varsa zaten hic durma hemen ameliyat ol. Ameliyattan sonra olmadigin her gun icin uzuluyor keske daha once olsaymisim diyorsun :)

okuduğum bir yazıya göre; aynen kopyalıyorum ''daha pahalı olmasına karşın 4-6 ay arasında tamamen eriyerek kaybolan cerrahi dikiş malzemelerinin kullanılması yerine nispeten daha ucuz olan ancak erimeyen dikişlerin kullanılması zaman içinde yabancı cisim reaksiyonu, enfeksiyon gibi problemlere neden olabilmektedir.''

Çok güzel olmuş burnunuz , öncesi fotoğrafınız varmı ben göremiyorum

İyi estetikçiler kendi kendine zaman içinde kaybolan cerrahi dikiş malzemesini kullanıyorlar mesela benim göğüs operasyonumda dikiş ipi alınmadı kendi kendine eridi
Ama bu durum burun estetiğinde açık ameliyattada geçerli olur mu bilemem çünkü göksel beye dikişlerim için gitmiştim

Ecemali

Ilk kontrolde burun ucu dikislerini aliyor ama onlari da goruntusu sebebiyle aliyor. Burun icindeki dikisler kendisi eriyor. Ayrica Goksel beyin attigi dikis izi hic kalmiyor. Hem seklinden hem de iz kalmamasindan ameliyat oldugun hic anlasilmiyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…