Burun Estetiği Hasta Yorumları

İç kısmı değildi benim söylediğim bir de estetik ipi kullanılarak gerçekleşen dikişler var ben de göğüs estetiğinde görünen dikişler hiç alınmadı sezeryandada öyle..
Göksel bey in burun estetiğinde evet ben de de iz kalmadı kendisinden memnunum zaten canımcım

Cok güzel olmus burnunuz ...

H

hayir canim hissetmiyorsun bile. Ben bittigine inanmamistim. Sadece gorunen kismi makasla kesiyor. Gerisi eriyor zaten :)
Hiç endişe etme canım canın acımıyor zyk nin dediği gibi görünen kısmı ince uçlu makasla alıyo o kadar hissettiğin acıda kaş alırken ki his ile aynı:) hatta daha bile hafifi

Çok haklısın ecemali. Benim de Ocak ayında 3 yıl olacak. 2,5 yılı geçti. Daha dün gibi. bugün kaz ayağı çizgilerime baktım. Botoksun etkisi geçmeye başladı da :))
Ben de ekimde botox yaptıracağım 4 ay doluyo nasıl da alışıyo insan yaw:))

Saka maka bir yana benimde Reviziyon ameliyata az kaldi , hayatimin en kötü yilini yasadim, insallah cok mutlu olurum, emin ellerde oldugumu biliyorum, fakat dünden beri heycanliyim , ama bu mutluluk heycani, size anlatigim bir kiz vardi ya, bundan bir kac gün önce Reviziyon ameliyati oldu, henüz alci alinmadi ama simdiden Cok mutlu oldugunu söylüyor :)))

Göksel beyin yeni bi hastası olarak sizinle daha çarşamba günü olmuş olduğum ameliyat maceramı anlatayım. Hayatımda ilk defa ameliyat olucaktım. Doğal olarak burnumdan rahatsız olduğum için yaklaşık bir 6 aydır doktor araştırması peşindeydim, doktoru seçmek ona güvenmek o kadar önemli ki sonuçta bi can emanet ediyorsunuz.. Temmuz ayında Göksel beyle ilk görüşmemizi yaptık. Kendisi o kadar sempatik ve güven verici bir insan ki anlatamam size. Direk burnumun fotoğraflarını çektikten sonra ne istediğim üstünde konuştuk ama dediği şu şey çok hoşuma gitmişti "sen ne kadar istersen iste ben senin burnunu kaldırmam yüzüne ne yakışıcaksa onu yapabilirim sonuçta bana kendini emanet ediyorsun" uzun bi konuşma sürecinden sonra kendisine tam anlamıyla güvendim. Bir güzelce tatilimi yaptıktan sonra 10 eylülde ameliyatımı oldum. Ameliyatlardan korkanlar için söylüyorum ben ameliyathaneye giderken asansörde zaten sakinleştiricinin etkisiyle kendimi uykuya bırakmıştım. Hiçbir şey hissetmeden oluveriyorsunuz zaten. Ameliyattan çıktıktan sonra kendime geldim gözümü açtım ve odadaydım. İnanın gram acı hissetmiyorsunuz. Bir gece hastanede kalıp buz maskesini uyguladıktan sonra sabah kalktığımda neredeyse hiç morluk yoktu sadece alın bölgemle göz çevremin iç kısımlarında şişlikler vardı. Ama tabii eve döndüğümde morluklarım başladı ama şuan 3. Günümü bitirmek üzere olmamla beraber morluklarım inmeye başladı. Bugün burnumun içinin ilk temizliği yapıldı. İlaçları düzenli kullandığınız zaman hiçbir sıkıntınız olmuyo gerçekten. Hayırlısıyla çarşamba günü alçım çıkıcak o zaman fotoğrafları paylaşıcam. Uzun bir yazı oldu ama paylaşmak istedim. En azından aklınızın bir köşesinde bulunsun.. :))))))

Simdiden tebrik ediyorum sizi, yine harika, yüze uyumlu bir burun görücegiz :)))

Geçmiş olsun canım :) aramıza hoşgeldin:)
Başarılı bir süreç geçirmişsin
Bundan sonraki zamanda burnunun hızla şekil alacağı ve şişliklerin morlukların iyileşeceği bir dönme gşreceksin
Burnunun güzelleşmesini izlemek çok keyifli
Keyifli günler dilerim:)

Teşekkür ederim şimdiden morluklarım %60 oranda azaldı sayılır. Alçının çıkmasından sonra bakıcaz artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…