Burun Estetiği Hasta Yorumları

Öncelikle geçmiş olsun canım. Morluklar sıkıntı değil. 1 haftada herşey bitmiş oluyor zaten. Aramıza hoşgeldin. Güzel güzel resimlerini yayınlarsın artık :) bol bol profil resmi çektireceğine şüphem yok :))
Bu arada yazdıklarını okuyunca kendi ameliyatım aklıma geldi. Ben de asansörden sonrasını hatırlamıyorum :) Bir tane bile ağrı kesici ilaç içmeden iyileşme sürecinin tamamlanması da işin daha da güzel kısmı.

Sen gününü aldın mı Decke?

Sen gününü aldın mı Decke?
Evet aldim :))) hayirlisiyla ekimin ortasinda ameliyatim. Göksel bey ne kadar iyi bir doktor, bana mesaj yazdi , piskolog doktorum hazir oldugumu düsünüyormu diye sordu, burun düsünmedigim günler varmi gibi sorular, vallah bir numara doktor:))) insallah sizlerlende görüsme firsatimiz olur...

Ceylince

Yaptirdin mi botoksunu ?
Evet yaptırdım bugün 6. Günüm gerçekten kaşlara çok etkisi varmış botoxun. Bundan sonra her 3 yada 4 ayda bir Göksel beye botoxu gideceğim kızlar. Makyaj bile farklı duruyor artık yüzümde kaşlarım kalkınca bence çok başarılı , benim gibi kaşı düşük olanlar botox bizim için biçilmiş kaftan bilginiz olsun :)))

Burun ucu diye gittim ama kemeri de törpületmem gerekiyormuş.Bir ay sonrasına randevu aldım.Heyecan dorukta :)
Hayırlı olsun şimdiden :)) doğru ellerdesin bence hiç heyecan yapma eminim çok güzel olacaktır burnun. Fotografların varmı ? Ben hiç düşünmemiştim burnunun ucu yapılsa yeter diye nasıl karar vermiştin ki sen burun ucuna ? Ben direk burnum kemerli burun estetiği yaptırmam lazım diye araştırmaya başlamıştım. Iyiki de herşeyi Göksel beye bırakmışım, Göksel bey muayene esnasında burun çene orantısını hesaplayıp o şekilde bir tasarım yapmıştı.tasarımdan anlıyor insan zaten nasıl bir burnu olacağına. Mutlaka fotograflarını bekliyoruz :)))

Hahahaa... bir Botox müdavimi daha oldu. :)

Canım haber vereceksin ya :)

Canım haber vereceksin ya :)
Evet , istanbulda Arkadasimin filim cekimleri var, hayatiyla ilgili filim ceviriyor ve yaninda olmami istiyor, filimin adi " 8 saniye" ... Yönetmen ömer Faruk, hikayenin gercek kahramani ise Arkadasim , cok yogun gececek ama sizi görmeden gitmem,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…