- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #5.141
Göksel beyin yeni bi hastası olarak sizinle daha çarşamba günü olmuş olduğum ameliyat maceramı anlatayım. Hayatımda ilk defa ameliyat olucaktım. Doğal olarak burnumdan rahatsız olduğum için yaklaşık bir 6 aydır doktor araştırması peşindeydim, doktoru seçmek ona güvenmek o kadar önemli ki sonuçta bi can emanet ediyorsunuz.. Temmuz ayında Göksel beyle ilk görüşmemizi yaptık. Kendisi o kadar sempatik ve güven verici bir insan ki anlatamam size. Direk burnumun fotoğraflarını çektikten sonra ne istediğim üstünde konuştuk ama dediği şu şey çok hoşuma gitmişti "sen ne kadar istersen iste ben senin burnunu kaldırmam yüzüne ne yakışıcaksa onu yapabilirim sonuçta bana kendini emanet ediyorsun" uzun bi konuşma sürecinden sonra kendisine tam anlamıyla güvendim. Bir güzelce tatilimi yaptıktan sonra 10 eylülde ameliyatımı oldum. Ameliyatlardan korkanlar için söylüyorum ben ameliyathaneye giderken asansörde zaten sakinleştiricinin etkisiyle kendimi uykuya bırakmıştım. Hiçbir şey hissetmeden oluveriyorsunuz zaten. Ameliyattan çıktıktan sonra kendime geldim gözümü açtım ve odadaydım. İnanın gram acı hissetmiyorsunuz. Bir gece hastanede kalıp buz maskesini uyguladıktan sonra sabah kalktığımda neredeyse hiç morluk yoktu sadece alın bölgemle göz çevremin iç kısımlarında şişlikler vardı. Ama tabii eve döndüğümde morluklarım başladı ama şuan 3. Günümü bitirmek üzere olmamla beraber morluklarım inmeye başladı. Bugün burnumun içinin ilk temizliği yapıldı. İlaçları düzenli kullandığınız zaman hiçbir sıkıntınız olmuyo gerçekten. Hayırlısıyla çarşamba günü alçım çıkıcak o zaman fotoğrafları paylaşıcam. Uzun bir yazı oldu ama paylaşmak istedim. En azından aklınızın bir köşesinde bulunsun.. :))))))
Saka maka bir yana benimde Reviziyon ameliyata az kaldi , hayatimin en kötü yilini yasadim, insallah cok mutlu olurum, emin ellerde oldugumu biliyorum, fakat dünden beri heycanliyim , ama bu mutluluk heycani, size anlatigim bir kiz vardi ya, bundan bir kac gün önce Reviziyon ameliyati oldu, henüz alci alinmadi ama simdiden Cok mutlu oldugunu söylüyor :)))
Ben de ekimde botox yaptıracağım 4 ay doluyonasıl da alışıyo insan yaw:))
Evet aldim :))) hayirlisiyla ekimin ortasinda ameliyatim. Göksel bey ne kadar iyi bir doktor, bana mesaj yazdi , piskolog doktorum hazir oldugumu düsünüyormu diye sordu, burun düsünmedigim günler varmi gibi sorular, vallah bir numara doktor:))) insallah sizlerlende görüsme firsatimiz olur...Sen gününü aldın mı Decke?
Evet yaptırdım bugün 6. Günüm gerçekten kaşlara çok etkisi varmış botoxun. Bundan sonra her 3 yada 4 ayda bir Göksel beye botoxu gideceğim kızlar. Makyaj bile farklı duruyor artık yüzümde kaşlarım kalkınca bence çok başarılı , benim gibi kaşı düşük olanlar botox bizim için biçilmiş kaftan bilginiz olsun :)))Ceylince
Yaptirdin mi botoksunu ?
Slm bence hiç takma dikişlere ve pansumanlara okadar kolay ve okadar çabuk bitiyor ki nezaman başladı nezaman bitti anlamıyorsun :)))ben dikişlere taktım, dikişler alınırken çok canınız yandı mı?
Hayırlı olsun şimdiden :)) doğru ellerdesin bence hiç heyecan yapma eminim çok güzel olacaktır burnun. Fotografların varmı ? Ben hiç düşünmemiştim burnunun ucu yapılsa yeter diye nasıl karar vermiştin ki sen burun ucuna ? Ben direk burnum kemerli burun estetiği yaptırmam lazım diye araştırmaya başlamıştım. Iyiki de herşeyi Göksel beye bırakmışım, Göksel bey muayene esnasında burun çene orantısını hesaplayıp o şekilde bir tasarım yapmıştı.tasarımdan anlıyor insan zaten nasıl bir burnu olacağına. Mutlaka fotograflarını bekliyoruz :)))Burun ucu diye gittim ama kemeri de törpületmem gerekiyormuş.Bir ay sonrasına randevu aldım.Heyecan dorukta :)
Evet yaptırdım bugün 6. Günüm gerçekten kaşlara çok etkisi varmış botoxun. Bundan sonra her 3 yada 4 ayda bir Göksel beye botoxu gideceğim kızlar. Makyaj bile farklı duruyor artık yüzümde kaşlarım kalkınca bence çok başarılı , benim gibi kaşı düşük olanlar botox bizim için biçilmiş kaftan bilginiz olsun :)))
Evet aldim :))) hayirlisiyla ekimin ortasinda ameliyatim. Göksel bey ne kadar iyi bir doktor, bana mesaj yazdi , piskolog doktorum hazir oldugumu düsünüyormu diye sordu, burun düsünmedigim günler varmi gibi sorular, vallah bir numara doktor:))) insallah sizlerlende görüsme firsatimiz olur...
Merhabaiyi akşamlar arkadaşlar. göksel beye ben de burun estetiği olmak istiyorum. fiyat hakkında bilgisi olan var mı?
ilk ameliyat olacak. pek bilgim de yok. hiçbir doktorla konuşmadım
cevaplarınız için teşekkür ederimIlk ameliyat 8000 TL diye biliyorum.
Rica ederim.cevaplarınız için teşekkür ederim
Evet , istanbulda Arkadasimin filim cekimleri var, hayatiyla ilgili filim ceviriyor ve yaninda olmami istiyor, filimin adi " 8 saniye" ... Yönetmen ömer Faruk, hikayenin gercek kahramani ise Arkadasim , cok yogun gececek ama sizi görmeden gitmem,Canım haber vereceksin ya :)
Yok ya bana herşey serbestti sadece darbeden güneşten kolla dedihttp://www.aksam.com.tr/magazin/8-saniyeye-75-milyon-s/haber-326400
Vallah ameliyatan sonra ne kadar hareketli ola bilirim bilmiyorum ama ilk ameliyatimda kemiklerim cok zayif oldugu icin bana ilk günler yürümek , gülmek yasagini koymustu doktor. Sizde nasildi?
Slm canım zyk nin dediği gibi 8000 tl den başlıyoriyi akşamlar arkadaşlar. göksel beye ben de burun estetiği olmak istiyorum. fiyat hakkında bilgisi olan var mı?
http://www.aksam.com.tr/magazin/8-saniyeye-75-milyon-s/haber-326400
Vallah ameliyatan sonra ne kadar hareketli ola bilirim bilmiyorum ama ilk ameliyatimda kemiklerim cok zayif oldugu icin bana ilk günler yürümek , gülmek yasagini koymustu doktor. Sizde nasildi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?