- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #5.161
Canım ben burun ucumu düşük bülüyorum gülünce aşağı iyice sarkıyor.Yani burnumun büyüklüğü falan yüzüme göre bence normal yüzüm geniş çenem azıcık ilerde.Yüzüme bakınca senin burnunu da daraltalım falan demedi.Demek ki oda normal buluyor.Sadece kemere takıldı.Hazır açmışım zaten onu törpülersem sonuç daha iyi olur dedi.Ee uzman şimdi işine karışmamak lazım :)İşin ilginç yanı yüzümün sol tarafında simetri sorunu varmış.Burnumun ucunun hafif sola bakmasının bu nedenleymiş. Ucu kaldırınca olacak şekli gösterdi.Ben beğendim zaten burun ucu tavana dikilmiş birşey istemem.Çok çok heyecanlıyım keşke hemen yarın olsam ama bekliycez mecbur.Hayırlı olsun şimdiden :)) doğru ellerdesin bence hiç heyecan yapma eminim çok güzel olacaktır burnun. Fotografların varmı ? Ben hiç düşünmemiştim burnunun ucu yapılsa yeter diye nasıl karar vermiştin ki sen burun ucuna ? Ben direk burnum kemerli burun estetiği yaptırmam lazım diye araştırmaya başlamıştım. Iyiki de herşeyi Göksel beye bırakmışım, Göksel bey muayene esnasında burun çene orantısını hesaplayıp o şekilde bir tasarım yapmıştı.tasarımdan anlıyor insan zaten nasıl bir burnu olacağına. Mutlaka fotograflarını bekliyoruz :)))
Sagol canim, haklisinBen evde bir başıma yemeğimi kendim yaptım. Hafta sonu da şehir dışına otobüsle seyahate çıktım. Hiçbir sorun yok. O psikolojiye sokma kendini.
Harika:)))Yok ya bana herşey serbestti sadece darbeden güneşten kolla dedi
Sende de öyle olur fıstık:)Harika:)))
Ne zamandı ameliyat?Canım ben burun ucumu düşük bülüyorum gülünce aşağı iyice sarkıyor.Yani burnumun büyüklüğü falan yüzüme göre bence normal yüzüm geniş çenem azıcık ilerde.Yüzüme bakınca senin burnunu da daraltalım falan demedi.Demek ki oda normal buluyor.Sadece kemere takıldı.Hazır açmışım zaten onu törpülersem sonuç daha iyi olur dedi.Ee uzman şimdi işine karışmamak lazım :)İşin ilginç yanı yüzümün sol tarafında simetri sorunu varmış.Burnumun ucunun hafif sola bakmasının bu nedenleymiş. Ucu kaldırınca olacak şekli gösterdi.Ben beğendim zaten burun ucu tavana dikilmiş birşey istemem.Çok çok heyecanlıyım keşke hemen yarın olsam ama bekliycez mecbur.
Ne zamandı ameliyat?
Sagol canim, haklisin
10 Ekim :)
Aynen öyle oldu valla çok işe yarıyor kesinlikle çok kolay ve etkili bir yöntem :))Hahahaa... bir Botox müdavimi daha oldu. :)
Slm ilk ameliyatınsa 8000 yada 9000 tl . Seçeceğin hastaneye görede fiyat değişiyor Central hospıtal ve memorial ataşehirde yapıyor ameliyatlarını. Ben ve kardeşim Central hospıtalde olduk ameliyatımızı.ilk ameliyat olacak. pek bilgim de yok. hiçbir doktorla konuşmadım
Bendede kesinlikle doktorun tavsiyelerini dinleyip işine çok fazla karışmamak en doğrusu, umarım herşey istediğin gibi olur. Kesinliklede öyle olacaktır ben şimdiye kadar memnun olmayan duymadım. Ama işte tarihin ileri tarih olması heyecanı dahada arttırıyor değil mi ? Yokmuydu daha yakın bir tarih ?Canım ben burun ucumu düşük bülüyorum gülünce aşağı iyice sarkıyor.Yani burnumun büyüklüğü falan yüzüme göre bence normal yüzüm geniş çenem azıcık ilerde.Yüzüme bakınca senin burnunu da daraltalım falan demedi.Demek ki oda normal buluyor.Sadece kemere takıldı.Hazır açmışım zaten onu törpülersem sonuç daha iyi olur dedi.Ee uzman şimdi işine karışmamak lazım :)İşin ilginç yanı yüzümün sol tarafında simetri sorunu varmış.Burnumun ucunun hafif sola bakmasının bu nedenleymiş. Ucu kaldırınca olacak şekli gösterdi.Ben beğendim zaten burun ucu tavana dikilmiş birşey istemem.Çok çok heyecanlıyım keşke hemen yarın olsam ama bekliycez mecbur.
Bendede kesinlikle doktorun tavsiyelerini dinleyip işine çok fazla karışmamak en doğrusu, umarım herşey istediğin gibi olur. Kesinliklede öyle olacaktır ben şimdiye kadar memnun olmayan duymadım. Ama işte tarihin ileri tarih olması heyecanı dahada arttırıyor değil mi ? Yokmuydu daha yakın bir tarih ?
Gecmis olsun canim. Bant cikinca daha da cok begeneceksin. Sisliklerin inmeye basladiginda burnunun nasil sekil alacagini az cok anliyorum. Cok guzel olmus. Super olmus masallah :))Burnumun öncesi ve sonrası.
Sonunda alçım çıktı tabi şuan ucunu yukarı doğru kaldıran bir bant koydu ama yinede beğendim.:)Eki Görüntüle 1245666 Eki Görüntüle 1245668
Gecmis olsun , simdiden mutlusun:))) dahada mutlu olursun insallah ...Burnumun öncesi ve sonrası.
Sonunda alçım çıktı tabi şuan ucunu yukarı doğru kaldıran bir bant koydu ama yinede beğendim.:)Eki Görüntüle 1245666 Eki Görüntüle 1245668
Az kalmış mutlu sona:) hangi hastanede olacaksın?10 Ekim :)
Ben de bu cmt gşdiyorumAynen öyle oldu valla çok işe yarıyor kesinlikle çok kolay ve etkili bir yöntem :))
Az kalmış mutlu sona:) hangi hastanede olacaksın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?