Burun Estetiği Hasta Yorumları

Canım ben burun ucumu düşük bülüyorum gülünce aşağı iyice sarkıyor.Yani burnumun büyüklüğü falan yüzüme göre bence normal yüzüm geniş çenem azıcık ilerde.Yüzüme bakınca senin burnunu da daraltalım falan demedi.Demek ki oda normal buluyor.Sadece kemere takıldı.Hazır açmışım zaten onu törpülersem sonuç daha iyi olur dedi.Ee uzman şimdi işine karışmamak lazım :)İşin ilginç yanı yüzümün sol tarafında simetri sorunu varmış.Burnumun ucunun hafif sola bakmasının bu nedenleymiş. Ucu kaldırınca olacak şekli gösterdi.Ben beğendim zaten burun ucu tavana dikilmiş birşey istemem.Çok çok heyecanlıyım keşke hemen yarın olsam ama bekliycez mecbur.

Ne zamandı ameliyat?

Bendede kesinlikle doktorun tavsiyelerini dinleyip işine çok fazla karışmamak en doğrusu, umarım herşey istediğin gibi olur. Kesinliklede öyle olacaktır ben şimdiye kadar memnun olmayan duymadım. Ama işte tarihin ileri tarih olması heyecanı dahada arttırıyor değil mi ? Yokmuydu daha yakın bir tarih ?

En yakın 24 Eylül ü vermek istediler ancak o tarih benim iş durumuma hiç uymadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…