Burun Estetiği Hasta Yorumları

Aslında tarih çok güzelmiş , nekadar erken ameliyat olursan okadar az kafan karışıyor
doktorunuza ne kadar çok güvenirseniz söylenenlerede o kadar kulak tıkarsınız
herşeyden önce güvenilir bir doktora kendinizi emanet ediyorsunuz
göksel bey gerçekten işinde çok başarılı ve çok doğal burunlar yapan hastasıyla her daim ilgilenen bir doktor
teoride bunları herkes yapıyor gibi görünüyor ancak maalesef çevremde mutsuz çok hasta var
şanslıyız kızlar :)

ben doktoruma güveniyorum kendim seçtim onu zaten ama duyan arkadaşlarım şimdiden ne gereği var demeye başladı.Aslında bende duyurmadım ama kulaktan kulağa gidiyor demek ki

ben doktoruma güveniyorum kendim seçtim onu zaten ama duyan arkadaşlarım şimdiden ne gereği var demeye başladı.Aslında bende duyurmadım ama kulaktan kulağa gidiyor demek ki
Bence hiç kulak asma canım etraftan gelen seslere çünkü sen eğer rahatsız olmasaydın zaten böyle bir araştırma içine giripte gidip muayene olmazdın. Demekki ayna karşısında seni rahatsız eden bişey var.önemli olan senin kendini nasıl mutlu hissettiğin. Zaten okadar doğal olacakki kimse anlamayacak

Burnumun öncesi ve sonrası.
Sonunda alçım çıktı tabi şuan ucunu yukarı doğru kaldıran bir bant koydu ama yinede beğendim.:)Eki Görüntüle 1245666 Eki Görüntüle 1245668
Slm bantların çıksın daha iyi gözükecek burnun bence , buarada hiç şişliğin yok gibi maşallah.en yakın zamanda eski burnunu unutacaksın , güzel şeyleri kabul etmek hiç zaman almıyor. 1-2 aya daha çok şekilleniyor burnun , mutlaka paylaş fotoğrafını merak ederiz :)

Evet o yorumlar hep olur; ne gereği var
Benim için gerek vardı çok kötü bir burnum yoktu ama estetik ve sağlık açısından bakarsak gerekliydi
İyi ki olmuşum valla:) o ne gereği vardı diyenler şimdi benim orjinal burnumu hatırlamıyorlar:)

Onu bana da diyorlardi. Yok karakteristik bi burnun var, yok sen boyle cok guzelsin. Ama sonunda babam bile iyiki olmussun ameliyat kizim dedi. Herkes sonrasinda alisip yeni dogal burnuna guzel seyler soyleyecek zeten. Onemli olan senin kendini nasil hissettigin. Insanlar hep konusuyorlar zaten. Kulak asma canim.

Benim göksel bey i seçmem de en büyük etken senin müthiş değişimin :)

Canım çok teşekkür ederim detaylı cevabın için, ciddi ciddi düşünüyorum gittiğim zaman size de yazarım detayları:)
Ama biraz korku da var tabi, sonra bir sorun olur mu, pişman olur muyum diye...

Canım vakit ayırıp detaylıca yanıtladığın içim çok teşekkür ederim, ilk fırsatta gideceğim! Ben daha önce Dr.Naci Çelik'e göğüs estetiği oldum, o ameliyatımdan da çok memnunum.Hiç pişman olmadım, keşke daha önce olsaydım dedim hep:) Burun estetiğinden korkuyordum aslında ama yorumlarınızı okuyunca Abdulkadir Hoca'dan çok memnun olduğunuzu gördüm bu alanda... İnşallah ilk fırsatta ben de giderim:)

Rica ederim ne demek, her zaman elimden geldiğince yardımcı olurum:)
Göksel bey işinde gerçekten çok iyi, görüştüpünde anlayacaksın,
Ben de 7,5 ay önce meme estetiği oldum serhat tuncere
Çok memnun kaldım
Herkesin tercihleri hangi dr olursa olsun sonuçlardan memnun olmasını her zaman temenni ediyorum

Benim göksel bey i seçmem de en büyük etken senin müthiş değişimin :)

:)) Ben değişimime çok çabuk ayak uydurdum. Keşke daha önce olsaymışım diyorum. Hem gençleştim, hem güzelleştim hem de çok rahat nefes alıyorum. Ameliyatımın üzerinden 2,5 yıldan fazla süre geçti hemde. Sen de öyle olacaksın emin ol.

Canım çok teşekkür ederim detaylı cevabın için, ciddi ciddi düşünüyorum gittiğim zaman size de yazarım detayları:)
Ama biraz korku da var tabi, sonra bir sorun olur mu, pişman olur muyum diye...

Korku tabiiki olacak. bunun sebebi bilmiyor olman. Muayeneden sonra bu yok olup, yerini heyecana bırakıyor. Pişman kesinlikle olmazsın. Ben Göksel beye ameliyat olup, pişman olan şahsen görmedim, duymadım, okumadım. Benim ameliyatımdan sonra hem kız hem de erkek arkadaşlarım ameliyat oldular kendisine. Herkes memnun. Bilgi verirsen sevinirim. Merak ederim. Bu arada eğer burnundan memnun değilsen hiç düşünme. sonuç başarılı olduğunda keşke bu kadar düşünmeseymişim, olsaymışım hemen diye düşünüyorsun.

Zyk cim senin kadar güzel değişen bir bayan görmedim
Ama alt yapın ve göksel bey in başarısı eşittir sen oldun:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…