- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #5.201
Zyk cim senin kadar güzel değişen bir bayan görmedim
Ama alt yapın ve göksel bey in başarısı eşittir sen oldun:)
olursun canım,olmaman için bir sebebin yok ki:)Canım çok teşekkür ederim ama senin de aşağı kalır yanın yok. Senin de ifaden olumlu yönde çok güzel değişmiş. Senin yaşındayken senin gibi olmak isterim şahsen :)
benimkini yayınla canım:)Reviziyon Arkadaslardan bir isteyim olacak, Alman Forumda göksel beyi tahfsiye bulunuyordum, fakat o forumda yeni bir kural cikti , sadece resimlerle tahfsiyede buluna bilirsin , cok sacma oldu. Sizden ricam, resimlerinizi oradan paylasa bilirmiyim ? Reviziyon olmak istiyen Arkadaslara yardimci oluruz, paylasmak isteyenler lütfen bana özelden yazsin.
Tesekür ederim :)))benimkini yayınla canım:)
Revizyon olmasi sart degilse benim icin de sakincasi yok.Reviziyon Arkadaslardan bir isteyim olacak, Alman Forumda göksel beyi tahfsiye bulunuyordum, fakat o forumda yeni bir kural cikti , sadece resimlerle tahfsiyede buluna bilirsin , cok sacma oldu. Sizden ricam, resimlerinizi oradan paylasa bilirmiyim ? Reviziyon olmak istiyen Arkadaslara yardimci oluruz, paylasmak isteyenler lütfen bana özelden yazsin.
Tesekür ederim, ben sadece Reviziyon arkadaslarla yazistigim icin, Reviziyon resimleri dahada gerek duydum, ama ilk ameliyat olanlar icin tabiki paylasirim, tesekürler.Revizyon olmasi sart degilse benim icin de sakincasi yok.
Meşhur yap bizi şekerim:))))Tesekür ederim, ben sadece Reviziyon arkadaslarla yazistigim icin, Reviziyon resimleri dahada gerek duydum, ama ilk ameliyat olanlar icin tabiki paylasirim, tesekürler.
Meraba zeyn78 ve sizin abdulkadir goksel 'e yaptirdiginiz burunlar ve guveniniz bemide yureklendirdi. Benim ilk ameliyatimin 2,5 ayi ikinci ameliyatimin 36.gunu.1 ay arayla iki ameliyat oldumCanım sen daha önce hiç görüşmemişmiydin Göksel bey ile?
Olumlu ve yapıcı sonucu da mutlu geçer, sen içini ferah tut
slm canım,seni olumlu yönde yüreklendirdiğimize sevindim,Meraba zeyn78 ve sizin abdulkadir goksel 'e yaptirdiginiz burunlar ve guveniniz bemide yureklendirdi. Benim ilk ameliyatimin 2,5 ayi ikinci ameliyatimin 36.gunu.1 ay arayla iki ameliyat oldumhala sikintilarim devam ediyp ( umarim gerek kalmaz ama 3.bi revizyona gerek kalirsa burnumla bitlikte cenemine yaptiricam.hakan gence ve abdulkadir goksel arasindayim suan.emre ilhan revizyonlarda cok basariliymis ama 1 yil sonrasina gorusme randevusu veriyomus !!!! O yuzden o elendi..umarim burnum icin gerek kalmaz ama cene ameliyati gerekli.burnumla ilgili de soyle sikintilarim var burun deliklerime mudehale edilmedigi halde orantisiz ve kanadinin biri digerine gore asagida.bununda nedeninin su oldugunu dusunuyorum burnumun iki yanindan et aldi daha dar gorunsun diye sanirim.sag taraf ice dogru cok cokuk.dolayisiyla sag tarafin burun deligi daha dar ve kanadi asagida.ve en buyuk derdim burnumun kalkikligi henuz istedigim derecede deil.bana kalkik geliyo.ozellikle kalkik istemedigimi soyldim.36.gunumdeyim daha iner mi ? Anladigim kadariyla sizin bayagi olmus ameliyat olali siz bu sikintilari yasadiniz mi? Yani normal mi sonradan duzelir mi bunlar lutfennnnnn duzelsin artik 3. Ameliyata ne maddi ne manevi gucum yok..ustelik benim eski burnumda aman aman cok kotu bi burun deildi.nerden girdim bu burun isine cok pismanim.bundan sonra sanirim buruna calisicam ( goksel beyin revizyon fiyatlar nedir? Bide benim cenede var..cok tesekkurler simdiden
Meraba zeyn78 ve sizin abdulkadir goksel 'e yaptirdiginiz burunlar ve guveniniz bemide yureklendirdi. Benim ilk ameliyatimin 2,5 ayi ikinci ameliyatimin 36.gunu.1 ay arayla iki ameliyat oldumhala sikintilarim devam ediyp ( umarim gerek kalmaz ama 3.bi revizyona gerek kalirsa burnumla bitlikte cenemine yaptiricam.hakan gence ve abdulkadir goksel arasindayim suan.emre ilhan revizyonlarda cok basariliymis ama 1 yil sonrasina gorusme randevusu veriyomus !!!! O yuzden o elendi..umarim burnum icin gerek kalmaz ama cene ameliyati gerekli.burnumla ilgili de soyle sikintilarim var burun deliklerime mudehale edilmedigi halde orantisiz ve kanadinin biri digerine gore asagida.bununda nedeninin su oldugunu dusunuyorum burnumun iki yanindan et aldi daha dar gorunsun diye sanirim.sag taraf ice dogru cok cokuk.dolayisiyla sag tarafin burun deligi daha dar ve kanadi asagida.ve en buyuk derdim burnumun kalkikligi henuz istedigim derecede deil.bana kalkik geliyo.ozellikle kalkik istemedigimi soyldim.36.gunumdeyim daha iner mi ? Anladigim kadariyla sizin bayagi olmus ameliyat olali siz bu sikintilari yasadiniz mi? Yani normal mi sonradan duzelir mi bunlar lutfennnnnn duzelsin artik 3. Ameliyata ne maddi ne manevi gucum yok..ustelik benim eski burnumda aman aman cok kotu bi burun deildi.nerden girdim bu burun isine cok pismanim.bundan sonra sanirim buruna calisicam ( goksel beyin revizyon fiyatlar nedir? Bide benim cenede var..cok tesekkurler simdiden
Meraba zeyn78 ve sizin abdulkadir goksel 'e yaptirdiginiz burunlar ve guveniniz bemide yureklendirdi. Benim ilk ameliyatimin 2,5 ayi ikinci ameliyatimin 36.gunu.1 ay arayla iki ameliyat oldumhala sikintilarim devam ediyp ( umarim gerek kalmaz ama 3.bi revizyona gerek kalirsa burnumla bitlikte cenemine yaptiricam.hakan gence ve abdulkadir goksel arasindayim suan.emre ilhan revizyonlarda cok basariliymis ama 1 yil sonrasina gorusme randevusu veriyomus !!!! O yuzden o elendi..umarim burnum icin gerek kalmaz ama cene ameliyati gerekli.burnumla ilgili de soyle sikintilarim var burun deliklerime mudehale edilmedigi halde orantisiz ve kanadinin biri digerine gore asagida.bununda nedeninin su oldugunu dusunuyorum burnumun iki yanindan et aldi daha dar gorunsun diye sanirim.sag taraf ice dogru cok cokuk.dolayisiyla sag tarafin burun deligi daha dar ve kanadi asagida.ve en buyuk derdim burnumun kalkikligi henuz istedigim derecede deil.bana kalkik geliyo.ozellikle kalkik istemedigimi soyldim.36.gunumdeyim daha iner mi ? Anladigim kadariyla sizin bayagi olmus ameliyat olali siz bu sikintilari yasadiniz mi? Yani normal mi sonradan duzelir mi bunlar lutfennnnnn duzelsin artik 3. Ameliyata ne maddi ne manevi gucum yok..ustelik benim eski burnumda aman aman cok kotu bi burun deildi.nerden girdim bu burun isine cok pismanim.bundan sonra sanirim buruna calisicam ( goksel beyin revizyon fiyatlar nedir? Bide benim cenede var..cok tesekkurler simdiden
cok gecmis olsun, kendini üzme bu kadar, caresi var Cok sükür , keskeler fayda etmiyor malesef, tam tersi beynine firsat veriyorsun ve dahada kötü oluyorsun. Ben Reviziyon ameliyatim icin Cok doktor arastirdim, ve bana göre en basarili doktor göksel bey, cünkü hem dogal yapiyor hemde yüzüne uygun burun yapiyor, üstelik insanligi bir numara , yani seni Cok iyi anliya biliyor , bende yakinda revizyon ameliyati olucagim hayirlisiyla az kaldi, Reviziyon ameliyat ücretine gelince 9500 tl, ama revizyon ameliyat icin 1 yil gecmesi lazim, ikinci ameliyati Cok cabuk olmusun, hakinda hayirlisi olur insallah ...Meraba zeyn78 ve sizin abdulkadir goksel 'e yaptirdiginiz burunlar ve guveniniz bemide yureklendirdi. Benim ilk ameliyatimin 2,5 ayi ikinci ameliyatimin 36.gunu.1 ay arayla iki ameliyat oldumhala sikintilarim devam ediyp ( umarim gerek kalmaz ama 3.bi revizyona gerek kalirsa burnumla bitlikte cenemine yaptiricam.hakan gence ve abdulkadir goksel arasindayim suan.emre ilhan revizyonlarda cok basariliymis ama 1 yil sonrasina gorusme randevusu veriyomus !!!! O yuzden o elendi..umarim burnum icin gerek kalmaz ama cene ameliyati gerekli.burnumla ilgili de soyle sikintilarim var burun deliklerime mudehale edilmedigi halde orantisiz ve kanadinin biri digerine gore asagida.bununda nedeninin su oldugunu dusunuyorum burnumun iki yanindan et aldi daha dar gorunsun diye sanirim.sag taraf ice dogru cok cokuk.dolayisiyla sag tarafin burun deligi daha dar ve kanadi asagida.ve en buyuk derdim burnumun kalkikligi henuz istedigim derecede deil.bana kalkik geliyo.ozellikle kalkik istemedigimi soyldim.36.gunumdeyim daha iner mi ? Anladigim kadariyla sizin bayagi olmus ameliyat olali siz bu sikintilari yasadiniz mi? Yani normal mi sonradan duzelir mi bunlar lutfennnnnn duzelsin artik 3. Ameliyata ne maddi ne manevi gucum yok..ustelik benim eski burnumda aman aman cok kotu bi burun deildi.nerden girdim bu burun isine cok pismanim.bundan sonra sanirim buruna calisicam ( goksel beyin revizyon fiyatlar nedir? Bide benim cenede var..cok tesekkurler simdiden
slm canım,seni olumlu yönde yüreklendirdiğimize sevindim,
kısa sürede 2 burun estetiği olmak cidden maddi manevi zor
ama doğru dpktpra denk gelmeyince böyle oluyor
ben de yaşadım çok şükür Göksel bey son oldu,
Burun ilk zamanlarda kalkık oluyor ancak sen 36. gün diyorsun benim o zamanlarda öyle kalkıklığı yoktu
Göksel bey burnumu yüzümden bağımsız yapmadı benim burnum yüzümle orantılı bu sebeple doğal duruyor ve insanlar ben söyleyince anlıyorlar ilk bakışta anlaşılmıyor
umarım 3. ameliyat olmak zorunda kalmazsın benim tüm evrelere ait burun resimlerim profilimde var istersen incele şu anda 3 sene olacak maşallah hiç sıkıntım yok inş seninde öyle olur canım
Burnunu daha önce kime yaptırdın ?
GeQUOTE="elfista, post: 37074844, member: 627754"]Meraba zeyn78 ve sizin abdulkadir goksel 'e yaptirdiginiz burunlar ve guveniniz bemide yureklendirdi. Benim ilk ameliyatimin 2,5 ayi ikinci ameliyatimin 36.gunu.1 ay arayla iki ameliyat oldumhala sikintilarim devam ediyp ( umarim gerek kalmaz ama 3.bi revizyona gerek kalirsa burnumla bitlikte cenemine yaptiricam.hakan gence ve abdulkadir goksel arasindayim suan.emre ilhan revizyonlarda cok basariliymis ama 1 yil sonrasina gorusme randevusu veriyomus !!!! O yuzden o elendi..umarim burnum icin gerek kalmaz ama cene ameliyati gerekli.burnumla ilgili de soyle sikintilarim var burun deliklerime mudehale edilmedigi halde orantisiz ve kanadinin biri digerine gore asagida.bununda nedeninin su oldugunu dusunuyorum burnumun iki yanindan et aldi daha dar gorunsun diye sanirim.sag taraf ice dogru cok cokuk.dolayisiyla sag tarafin burun deligi daha dar ve kanadi asagida.ve en buyuk derdim burnumun kalkikligi henuz istedigim derecede deil.bana kalkik geliyo.ozellikle kalkik istemedigimi soyldim.36.gunumdeyim daha iner mi ? Anladigim kadariyla sizin bayagi olmus ameliyat olali siz bu sikintilari yasadiniz mi? Yani normal mi sonradan duzelir mi bunlar lutfennnnnn duzelsin artik 3. Ameliyata ne maddi ne manevi gucum yok..ustelik benim eski burnumda aman aman cok kotu bi burun deildi.nerden girdim bu burun isine cok pismanim.bundan sonra sanirim buruna calisicam ( goksel beyin revizyon fiyatlar nedir? Bide benim cenede var..cok tesekkurler simdiden
Merhaba canım,
Öncelikle geçmiş olsun. Bizim seni yüreklendirdiğimizi söylediğine göre 3. ameliyatı da olmaya niyetli gibisin. Normalde revizyon ameliyatları ortalama 1 yıl geçtikten sonra yaparlar. Sen nasıl böyle kısa sürede 2. ameliyatını oldun merak ettim. Bir hata oldu da aynı doktor mu yaptı yoksa başka başka doktorlara mı yaptırdın burnunu.
Burun ucu kalkıklığına gelince benim burnumda bantlar varken burun ucum kalkıktı. Ama bantlar çıkınca o kadar kalkık olmadı. Biraz şişti. Sonra zamanla şişlik indi. Ama sana şunu söyleyeyim ilk ayı iye 3. veya 6. ay arasında fark var. burnunun şeklinin oturmasını bekle istersen. İlk 1 ay şekline alışamamıştım bende. her aynaya baktığımda inceliyordum. şimdi öyle alıştım ki burnuma değil, aynada yüzüme bakıyorum :) sen de canını sıkma, muhakkak şeklinde değişiklik olacaktır. takıntı haline getirirsen 3. ameliyatı da yaptırsan mutlu olamayabilirsin. bunun olmasına mani olmalısın.
Ge
cok gecmis olsun, kendini üzme bu kadar, caresi var Cok sükür , keskeler fayda etmiyor malesef, tam tersi beynine firsat veriyorsun ve dahada kötü oluyorsun. Ben Reviziyon ameliyatim icin Cok doktor arastirdim, ve bana göre en basarili doktor göksel bey, cünkü hem dogal yapiyor hemde yüzüne uygun burun yapiyor, üstelik insanligi bir numara , yani seni Cok iyi anliya biliyor , bende yakinda revizyon ameliyati olucagim hayirlisiyla az kaldi, Reviziyon ameliyat ücretine gelince 9500 tl, ama revizyon ameliyat icin 1 yil gecmesi lazim, ikinci ameliyati Cok cabuk olmusun, hakinda hayirlisi olur insallah ...
Seni Cok iyi anliyorum, ceken bilir cünkü, bende senin gibi aylarca disariya cikmadim, Cok zayifladim, hep uyumak istiyordum cünkü kafam sürekli burunla ilgileniyordu, hakim olamiyordum duygularima , beynime... Sürekli burun... Ortamlara girdiyimde insanlar ne konustugunu bile bilmiyordum, bana ne oluyor diye kendimi sorguya cekmeye basladim , piskolog doktora gitim , ilac yazdi, icimi döktüm, yara izi kaldi ama gecmedi, sonra göksel beyle tanistim , onun yaptigi burunlari gördüm, görüstüm ve bir kac aydir rahatladim. Cok haklisin burun istedigin kadar güzel olsun, önemli olan yüze yakismasi... Sen daha cok yenisin, bunlari sana dile getirdim cünkü aynisini yasamani istemiyorum, caresi var sükür Ve doktorumuz basarili... Beynine izin verme, Meditation yap, Yoga , kötü oldugunda disariya cik, hava al, Güzel seyleri düsün cünkü hayat Güzel Ve burnun olacak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?