Burun Estetiği Hasta Yorumları

Zyk cim senin kadar güzel değişen bir bayan görmedim
Ama alt yapın ve göksel bey in başarısı eşittir sen oldun:)

Canım çok teşekkür ederim ama senin de aşağı kalır yanın yok. Senin de ifaden olumlu yönde çok güzel değişmiş. Senin yaşındayken senin gibi olmak isterim şahsen :)

Reviziyon Arkadaslardan bir isteyim olacak, Alman Forumda göksel beyi tahfsiye bulunuyordum, fakat o forumda yeni bir kural cikti , sadece resimlerle tahfsiyede buluna bilirsin , cok sacma oldu. Sizden ricam, resimlerinizi oradan paylasa bilirmiyim ? Reviziyon olmak istiyen Arkadaslara yardimci oluruz, paylasmak isteyenler lütfen bana özelden yazsin.

benimkini yayınla canım:)

Revizyon olmasi sart degilse benim icin de sakincasi yok.

Canım sen daha önce hiç görüşmemişmiydin Göksel bey ile?
Olumlu ve yapıcı sonucu da mutlu geçer, sen içini ferah tut
Meraba zeyn78 ve sizin abdulkadir goksel 'e yaptirdiginiz burunlar ve guveniniz bemide yureklendirdi. Benim ilk ameliyatimin 2,5 ayi ikinci ameliyatimin 36.gunu.1 ay arayla iki ameliyat oldum hala sikintilarim devam ediyp ( umarim gerek kalmaz ama 3.bi revizyona gerek kalirsa burnumla bitlikte cenemine yaptiricam.hakan gence ve abdulkadir goksel arasindayim suan.emre ilhan revizyonlarda cok basariliymis ama 1 yil sonrasina gorusme randevusu veriyomus !!!! O yuzden o elendi..umarim burnum icin gerek kalmaz ama cene ameliyati gerekli.burnumla ilgili de soyle sikintilarim var burun deliklerime mudehale edilmedigi halde orantisiz ve kanadinin biri digerine gore asagida.bununda nedeninin su oldugunu dusunuyorum burnumun iki yanindan et aldi daha dar gorunsun diye sanirim.sag taraf ice dogru cok cokuk.dolayisiyla sag tarafin burun deligi daha dar ve kanadi asagida.ve en buyuk derdim burnumun kalkikligi henuz istedigim derecede deil.bana kalkik geliyo.ozellikle kalkik istemedigimi soyldim.36.gunumdeyim daha iner mi ? Anladigim kadariyla sizin bayagi olmus ameliyat olali siz bu sikintilari yasadiniz mi? Yani normal mi sonradan duzelir mi bunlar lutfennnnnn duzelsin artik 3. Ameliyata ne maddi ne manevi gucum yok..ustelik benim eski burnumda aman aman cok kotu bi burun deildi.nerden girdim bu burun isine cok pismanim.bundan sonra sanirim buruna calisicam ( goksel beyin revizyon fiyatlar nedir? Bide benim cenede var..cok tesekkurler simdiden

slm canım,seni olumlu yönde yüreklendirdiğimize sevindim,
kısa sürede 2 burun estetiği olmak cidden maddi manevi zor
ama doğru dpktpra denk gelmeyince böyle oluyor
ben de yaşadım çok şükür Göksel bey son oldu,
Burun ilk zamanlarda kalkık oluyor ancak sen 36. gün diyorsun benim o zamanlarda öyle kalkıklığı yoktu
Göksel bey burnumu yüzümden bağımsız yapmadı benim burnum yüzümle orantılı bu sebeple doğal duruyor ve insanlar ben söyleyince anlıyorlar ilk bakışta anlaşılmıyor
umarım 3. ameliyat olmak zorunda kalmazsın benim tüm evrelere ait burun resimlerim profilimde var istersen incele şu anda 3 sene olacak maşallah hiç sıkıntım yok inş seninde öyle olur canım

Burnunu daha önce kime yaptırdın ?

QUOTE="elfista, post: 37074844, member: 627754"]Meraba zeyn78 ve sizin abdulkadir goksel 'e yaptirdiginiz burunlar ve guveniniz bemide yureklendirdi. Benim ilk ameliyatimin 2,5 ayi ikinci ameliyatimin 36.gunu.1 ay arayla iki ameliyat oldum hala sikintilarim devam ediyp ( umarim gerek kalmaz ama 3.bi revizyona gerek kalirsa burnumla bitlikte cenemine yaptiricam.hakan gence ve abdulkadir goksel arasindayim suan.emre ilhan revizyonlarda cok basariliymis ama 1 yil sonrasina gorusme randevusu veriyomus !!!! O yuzden o elendi..umarim burnum icin gerek kalmaz ama cene ameliyati gerekli.burnumla ilgili de soyle sikintilarim var burun deliklerime mudehale edilmedigi halde orantisiz ve kanadinin biri digerine gore asagida.bununda nedeninin su oldugunu dusunuyorum burnumun iki yanindan et aldi daha dar gorunsun diye sanirim.sag taraf ice dogru cok cokuk.dolayisiyla sag tarafin burun deligi daha dar ve kanadi asagida.ve en buyuk derdim burnumun kalkikligi henuz istedigim derecede deil.bana kalkik geliyo.ozellikle kalkik istemedigimi soyldim.36.gunumdeyim daha iner mi ? Anladigim kadariyla sizin bayagi olmus ameliyat olali siz bu sikintilari yasadiniz mi? Yani normal mi sonradan duzelir mi bunlar lutfennnnnn duzelsin artik 3. Ameliyata ne maddi ne manevi gucum yok..ustelik benim eski burnumda aman aman cok kotu bi burun deildi.nerden girdim bu burun isine cok pismanim.bundan sonra sanirim buruna calisicam ( goksel beyin revizyon fiyatlar nedir? Bide benim cenede var..cok tesekkurler simdiden[/QUOTE]
Ge
cok gecmis olsun, kendini üzme bu kadar, caresi var Cok sükür , keskeler fayda etmiyor malesef, tam tersi beynine firsat veriyorsun ve dahada kötü oluyorsun. Ben Reviziyon ameliyatim icin Cok doktor arastirdim, ve bana göre en basarili doktor göksel bey, cünkü hem dogal yapiyor hemde yüzüne uygun burun yapiyor, üstelik insanligi bir numara , yani seni Cok iyi anliya biliyor , bende yakinda revizyon ameliyati olucagim hayirlisiyla az kaldi, Reviziyon ameliyat ücretine gelince 9500 tl, ama revizyon ameliyat icin 1 yil gecmesi lazim, ikinci ameliyati Cok cabuk olmusun, hakinda hayirlisi olur insallah ...

Merhaba canım,

Öncelikle geçmiş olsun. Bizim seni yüreklendirdiğimizi söylediğine göre 3. ameliyatı da olmaya niyetli gibisin. Normalde revizyon ameliyatları ortalama 1 yıl geçtikten sonra yaparlar. Sen nasıl böyle kısa sürede 2. ameliyatını oldun merak ettim. Bir hata oldu da aynı doktor mu yaptı yoksa başka başka doktorlara mı yaptırdın burnunu.
Burun ucu kalkıklığına gelince benim burnumda bantlar varken burun ucum kalkıktı. Ama bantlar çıkınca o kadar kalkık olmadı. Biraz şişti. Sonra zamanla şişlik indi. Ama sana şunu söyleyeyim ilk ayı iye 3. veya 6. ay arasında fark var. burnunun şeklinin oturmasını bekle istersen. İlk 1 ay şekline alışamamıştım bende. her aynaya baktığımda inceliyordum. şimdi öyle alıştım ki burnuma değil, aynada yüzüme bakıyorum :) sen de canını sıkma, muhakkak şeklinde değişiklik olacaktır. takıntı haline getirirsen 3. ameliyatı da yaptırsan mutlu olamayabilirsin. bunun olmasına mani olmalısın.

Resimlerinize baktim burnunuz gercekten harika sapasaglam bi burun oldugu belli ve yuzunuze cok yakismis.onemli olanda bu zaten sizinde dediniz gibi burnun yuzden bagimsiz olmamasi yani tek basina burun guzel olmus bi ise yaramiyo onemli olan yeni burnun o yuze guzellik getirmesi.umuyorum bende odemlerim inince burnumu begenirim cunku gercekten burnumla ugrasmak onunla zaman kaybetmek istemiyorum artik.ben 2 aydir dogru duzgun disari cikmiyorum umarim sizin gibi burnumla mutlu ozguvenli bi hayatim olur diliyorum bundan sonra sizede nazarlar degmesin hep mutlu olun :)

Ge

cok gecmis olsun, kendini üzme bu kadar, caresi var Cok sükür , keskeler fayda etmiyor malesef, tam tersi beynine firsat veriyorsun ve dahada kötü oluyorsun. Ben Reviziyon ameliyatim icin Cok doktor arastirdim, ve bana göre en basarili doktor göksel bey, cünkü hem dogal yapiyor hemde yüzüne uygun burun yapiyor, üstelik insanligi bir numara , yani seni Cok iyi anliya biliyor , bende yakinda revizyon ameliyati olucagim hayirlisiyla az kaldi, Reviziyon ameliyat ücretine gelince 9500 tl, ama revizyon ameliyat icin 1 yil gecmesi lazim, ikinci ameliyati Cok cabuk olmusun, hakinda hayirlisi olur insallah ...[/QUOTE]

Evet cok doru soyluyosunuz keskeler fayda etmiyor biran once kabullenip bi yol aramak lazim.dediniz gibide caresi var cok sukur allah caresiz dert vermesin ama iste isin icine maddiyat girince ister istemez kafaya takiyorsun neden bi kerede olmadi niye basima geldi diyorsun evet ikinci ameiyatimi doktorum memnun kalmadim bu sonuctan hemen gel duzeltelim yada bi kac ay bekliyelim dedi bende disari insan icine bile cikamiyodum boyle deil bikac ay bir gun bile fazladan yasamak izdirap geliuodu.bende apar topar gittim.oldum ameliyati benim ilk ameliyatimdaki sorun asiri kalkik olmasiydi.burnum doktorun ayatladigi dereceye inmemisti.alti indi ustte bi gorseniz resmen yukari cekilmis balon gibiydi.doktprumun soyledigine gore kikirdaklarim beklediginden saglam cikmis..benim istedigim tek sey dogallik zaten doktorumada soylemistim beni tanimayan insanlar burnumun estetik oldugunu anlamasin demistim.aslinda burnumun dogallik yonunden bi sikintisi yok.tek sorun bazi seylerin istedigim gibi olmamasi.mesela benim eski burun deliklerimde hic bi orantisizlik yokken suanda paramla busekle getirmis olmak beni uzuyu..umarim daha erkendir ve duzelir.birde suan burun kokum 1 cm se burun ucum 5 cm atiyorum.yani orantisizliklar beni yoruyo.burun ucum ve deliklerim odemden boyledir diye dusunuyorum ve bekliyorum.zaten 6 ay beklicem.insallah sizin revizyon ameliyatiniz cok basarili olur ve cok mutlu olursunuz :) ben bundan cok eminim cok guzel bi burna kavusucaksiniz..umarim bende bir daha ame
iyata gerek duymam ve burnumun sonucundan mutlu olurum

Meraba tekrar,cok tesekkur ederim gecmis olsun dileklerinize.3.ameliyata niyetli deilim hiiiccc istemiyorum.ne maddi ne manevi yonden hazirda deilim.ama burnumdan mutlu olmazsam 3.ameliyat fikri yavas yavas kafamda normallesmeye basladi.umuyorum ve diliyorum buna gerek kalmaz.
Benim 2 ameliyatimida ayni doktor yati.evet bi hata oldu artik benim sansizligim mi diyelim kader mi diyelim hayirlisimi diyelim bilemiyorum..ilk ameliyattan ciktigimda doktorum yanima geldi ve burnun cok guzel oldu dedi.zaten ameliyat oncesi gorusmelerimizde cok zor bi burnun yok demisti.hakikaten oyleydi.cok problemli bi burnum yoktu.aslinda beni encok uzende bu durup duruken kasindim diyorum kendime.sadece hafif bi kemerim ve burun egriligim vardi.ama burnumda kemik oldugu icin o alinirken estetigide oliyim dedim.ilk ameliyatimda doktorum burnun cok guzrl oldu diyince cok sevindim.ama acayip kalkikti ona artik kalkiklik denmez resmen gokyuzune bakiuodu.doktorum inicek dedi.cunku doktorumdan tek istedigim sey duz bi burun sirti ve kalkik olmayan tam 90 derece burun ucu.inicek diyince sabirla bekledim.tam 1 ay gecti inmedi alti sarkti ustu tuhaf bi sekilde uzamis gibi kaldi.doktorum da burnun beni mutlu etmedi gel indirelim dedi.yani ikinci ameliyatimi sadece burnumu indirtmek icin oldum.yine tabi ameliyat genel anestezi burnum ayni yerden kesildi acildi tekrar 1,5 saat falan surdu yine.bide ilk ameliyattan sonra yamulmustu onu duzellti galiba.kemige falan dokunmadi 2.sinde.sadece burun ucumu kisaltti ve indirdi.dedigine gore kikirdaklarim beklediginden saglam cikmis.o yuzden inmemisler.3.ayi dort gozle bekliyorum zaten.burun deliklerim duzelsin kalkiklik tam 90 dereceye insin burun ucumdaki odemler insin baska bi beklentim yok zaten.buarada ben hala nefes alamiyorum.bunu sorundan bile saymiyorum ama en buyuk sorun bu aslinda.burnumun sekli duzelince sanirim farkina varicam bu sorunun.suan sekline odaklanmis durumdayim :) umarim hersey duzelir...gercekten cok buyuk bi psikolojik savasmis..burlari onceden kestirebilseydim inanin hic girmezdim bu ise.millete bakiyorum burun estetigi olup 10 gun sonra hic bisi yokmus gibi.bdn yok orasi insin burasi duzelsin.sansli insanlar iyi doktorlara denk geliyo sanirim.birazda maddiyat isi tabi.ben biraz isin ucuzuna kactim.sizden abdulkadir goksel' e ulasabilecegim ofis telefonu yada mail adresini alabilirmyim.

Evet cok doru soyluyosunuz keskeler fayda etmiyor biran once kabullenip bi yol aramak lazim.dediniz gibide caresi var cok sukur allah caresiz dert vermesin ama iste isin icine maddiyat girince ister istemez kafaya takiyorsun neden bi kerede olmadi niye basima geldi diyorsun evet ikinci ameiyatimi doktorum memnun kalmadim bu sonuctan hemen gel duzeltelim yada bi kac ay bekliyelim dedi bende disari insan icine bile cikamiyodum boyle deil bikac ay bir gun bile fazladan yasamak izdirap geliuodu.bende apar topar gittim.oldum ameliyati benim ilk ameliyatimdaki sorun asiri kalkik olmasiydi.burnum doktorun ayatladigi dereceye inmemisti.alti indi ustte bi gorseniz resmen yukari cekilmis balon gibiydi.doktprumun soyledigine gore kikirdaklarim beklediginden saglam cikmis..benim istedigim tek sey dogallik zaten doktorumada soylemistim beni tanimayan insanlar burnumun estetik oldugunu anlamasin demistim.aslinda burnumun dogallik yonunden bi sikintisi yok.tek sorun bazi seylerin istedigim gibi olmamasi.mesela benim eski burun deliklerimde hic bi orantisizlik yokken suanda paramla busekle getirmis olmak beni uzuyu..umarim daha erkendir ve duzelir.birde suan burun kokum 1 cm se burun ucum 5 cm atiyorum.yani orantisizliklar beni yoruyo.burun ucum ve deliklerim odemden boyledir diye dusunuyorum ve bekliyorum.zaten 6 ay beklicem.insallah sizin revizyon ameliyatiniz cok basarili olur ve cok mutlu olursunuz :) ben bundan cok eminim cok guzel bi burna kavusucaksiniz..umarim bende bir daha ame
iyata gerek duymam ve burnumun sonucundan mutlu olurum[/QUOTE]
Seni Cok iyi anliyorum, ceken bilir cünkü, bende senin gibi aylarca disariya cikmadim, Cok zayifladim, hep uyumak istiyordum cünkü kafam sürekli burunla ilgileniyordu, hakim olamiyordum duygularima , beynime... Sürekli burun... Ortamlara girdiyimde insanlar ne konustugunu bile bilmiyordum, bana ne oluyor diye kendimi sorguya cekmeye basladim , piskolog doktora gitim , ilac yazdi, icimi döktüm, yara izi kaldi ama gecmedi, sonra göksel beyle tanistim , onun yaptigi burunlari gördüm, görüstüm ve bir kac aydir rahatladim. Cok haklisin burun istedigin kadar güzel olsun, önemli olan yüze yakismasi... Sen daha cok yenisin, bunlari sana dile getirdim cünkü aynisini yasamani istemiyorum, caresi var sükür Ve doktorumuz basarili... Beynine izin verme, Meditation yap, Yoga , kötü oldugunda disariya cik, hava al, Güzel seyleri düsün cünkü hayat Güzel Ve burnun olacak...

Seni Cok iyi anliyorum, ceken bilir cünkü, bende senin gibi aylarca disariya cikmadim, Cok zayifladim, hep uyumak istiyordum cünkü kafam sürekli burunla ilgileniyordu, hakim olamiyordum duygularima , beynime... Sürekli burun... Ortamlara girdiyimde insanlar ne konustugunu bile bilmiyordum, bana ne oluyor diye kendimi sorguya cekmeye basladim , piskolog doktora gitim , ilac yazdi, icimi döktüm, yara izi kaldi ama gecmedi, sonra göksel beyle tanistim , onun yaptigi burunlari gördüm, görüstüm ve bir kac aydir rahatladim. Cok haklisin burun istedigin kadar güzel olsun, önemli olan yüze yakismasi... Sen daha cok yenisin, bunlari sana dile getirdim cünkü aynisini yasamani istemiyorum, caresi var sükür Ve doktorumuz basarili... Beynine izin verme, Meditation yap, Yoga , kötü oldugunda disariya cik, hava al, Güzel seyleri düsün cünkü hayat Güzel Ve burnun olacak...

Decke cok tesekkur ederim canim nasilda moral vermissin.dilerim burnunda iyi niyetin iyi dileklerin kadar guzel olsun.merak ederim senin gelismelerini.burdan yazarsan sevinirim.aynen bende senin gibi cok zayifladim bide iki ameliyat yuzum coktu resmen su halimle en guzel burun olsa yakismaz zaten.aynaya bakmamaya ve resim cekmemeye kara verdim zatdn ( uygulayabilirsem !!) Para biriktirmeye simdiden baslamam lazim.bide ben suan calismiyorum bu ameliyatlar yuzunden is aramayada yogunlasamadim.ama artik kabullenip onume bakmam lazim.umarim burnumu 2 ay sonra iyiki yaptirmisim derim ve goksel beye sadece cenem icin giderim..buarada siz goksel bey diyosunuz abdulkadir deil mi ismi doktorun.yani adi abdukadir soyadi goksel? Biliyimde yanlis dr.lara gitmiyim buseferde amaninnnn :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…