Burun Estetiği Hasta Yorumları

Canım geçmiş olsun inşallah 3.ye gerek kalmaz ama kalırsa da göksel bey revizyonda gerçekten iyi.Dr beyin adı Abdülkadir Göksel ama kısaca Göksel Bey yazmak daha kolay olduğu için bu ismi kullanıyoruz.

Canım geçmiş olsun inşallah 3.ye gerek kalmaz ama kalırsa da göksel bey revizyonda gerçekten iyi.Dr beyin adı Abdülkadir Göksel ama kısaca Göksel Bey yazmak daha kolay olduğu için bu ismi kullanıyoruz.

Cok tesekkur ederim canim butun kalbimle umuyorum ki 3.ye gerek kalmaz..

Meraba..goksel beye ulasabilecegim iletisim bilgilerine sizden rica etsem.telefon no.su falan varsa alabilir miyim.benimde sikintilarim var burunla ilgili..sizin ve goksel beyin diger hastalarinin yorumlarini okudukca ve resimlerinizi gordukce keske diyorum (

Meraba nekadara yapti ali bey ?

Ben de göksel bey in mutlu revizyon hastalarındanım,profil resimlerime bakabilirsin
Güvenilir ve işinde uzman bir doktor.hastalarını her zaman takip eden ve kendisi ne ulaşılmakta zorlanmamakta en sevdiğim tarafı
Şiddetle tavsiye edilir:) 3 sene olacak maşallah hiç sıkıntım olmadı
Rino plasti muaynanesi teli 0216 302 69 00

Tşk ederim canım hepimiz mutlu olalım ve kem gözlerden korunalım inş amin herşey gönlünce olsun içini ferah tut:)sevgiyle kal

Cok tesekkur ederim..ameliyat sonrasi ulasilir olmasi ilgisi tesellisi doktor seciminde en onemli ayrintilardan biri

Decke benide watsapptan eklesene canim.nasil yapicam numarami burdan mi vermem gerekiyo? Senin ameliyatinin sonuclarini dort gozle bekliyorum bende buarada para biriktiricem.burnumun revizyonuyla cenemide yaptiricam kesin karar verdim ama bu ameliyatim gibi aylarca sosyal ortamlardan insanlardan uzaklasmak eve kapanmak en buyuk korkum.cunku artik ameliyattan en fazla 10 gun sonra insan icine gogsumu gere gere cikmak istiyorum.o yuzden seni dort gozle takip edicem.wattsaptan takipleselim lutfeeeeennn

Okadar guzel,o kadar samimi,icten anlatmissin ki ne reklam kokuyo bu yazdigin ne yalan.zaten ben bu hayatta soylenen her sozun olunan her vesilenin yaptigimiz iyi kotu her davranisi gun gelip bicicegimizi dusunuyorum.yani herkes cehenneme kendi atesiyle gider.o yuzden bu forumda insanlarin zaaflarindan yaralarindan kotu durumlarindan faydalanip sirf remlam icin doktor tavsiye eden sizin dediniz gibi kalemsorluk yapan insanlarin biraz olsun vicdanlarini sorgulamalarini istiyorum.cunku yana yakila tavsiye ettikleri o doktor bi insanin hayatini karartabilir ve onlarda buna vesile olmus oluyorlar.ne buyuk bi agirlik onlar icin.ben bunu sadece ve sadece reklam icin kalemsorluk yapan insanlar icin soyluyorum.yoksa bu forumda her hasta memnun kaldigi doktorlari yazsa ne cok insana faydasi dokunucak.

Bende revizyon ameliyati icin doktor arayisindayim.gerci 2.ameliyatimin henuz 38.gunu.umarim diliyorum gerek kalmaz.ama simdiden arastiriyorum artik.6 ay beklicem.zaten istesemde o kadar vericek durumum yok suan.ya kredi cekicem ya para biriktiricem

Aaaaa decke bunu ilk defa senden ogreniyorum.buruna hicbi zaman resimlerde bakmicaz demek ki..bende telefonla foto cekip cekip gecelerce uyuyamadigim o kadar oldu ki.offf nasi bakicaz ozaman.etrafinda cok guvendigin insanlar olmali.cunku herkes teselli etmek icin gercegi soylemeyebiliyo maalesef.ayyy suan seninle tanismayi cok istedim.baksan burnuma ve yuzume cat cat gercek bi sekilde herseyi soylesen

Ayyy decke bunu ilk kez senden ogreniyorum.demek fotolara bakip karar vermicez.telefonla resim cekip uyuyamadim o kadar cok geceler oldu ki..nasi bakicaz peki aynada da incelemekten artik burnumun gerceklerini goremez oldum etrafimdaki insanlarda moralimi bozmamak icin guzel diyo duzelicek daha diyo ayyy suan seninle tanismayi cok istedim.yuzume baksan ve cat cat olumlu olumsuz herseyi soylesen.o kadar ihtiyaci oluyo ki insanin bu durumda gerceklere..

Elfers bana özelden Telefon numarani gönder istersen, Reviziyon olmak istiyen Arkadaslarala whats App. gurubumuzda tanisirsin, yalniz degilsin :)))

I
Insallah , sen bana Telefon nummarani gönder özelden :)))

Elfers bana özelden Telefon numarani gönder istersen, Reviziyon olmak istiyen Arkadaslarala whats App. gurubumuzda tanisirsin, yalniz degilsin :)))

Canim yolladim ozelden numarami :)
Suanda burnumun ucu cok uzun geliyo bana.yani burun kokum 1 cm se burun ucum 5 cm.sendede boyle bisey oldumu.odemlerdendir diye dusunuyorum ama 38. Gunum.milletin 10 gunluk burunlari bile fistik gibi ( cok sikildim artik bu burun isinden bunlari yasicagimi bilseydim asla olmazdim omrum gitt beee

E elfista ben 3 hafta sonra burun seklimi anladim, sislikler indikce burnundaki hatalar daha Cok gösterdi kendini, ki ben hatalari sis halinde bile göre biliyordum. Senin 2 ameliyat üst üste oldugu icin yorum yapmam, yalnis olur. Yarin yazisiriz , üzülme...

Decke canım benim de olduğum whats upp grubu değil mi.

Kızlar güzel olacak burun alçılıyken bile kendini belli ediyo
Ben ilk burun estetiğinde alçılı halinde bike istediğim gibi bir şekli olmadığını anlamıştım
Ama herkes sabırlı olmamı ve şişlikler indikçe burnun şeklinin ortaya çıkacağını söylemişti
Sonra Göksel bey e revizyon olduğumda alçılı hali bike çok hoşuma gitmişti
Sonuç ortada çok şükür

ecemali hayir sen o gurupta degilsin:))) bizim gurubumuz ayri :))) fistik gibi olmusun sen, bulustugumuzda öpücem senin o Güzel burnunu :))) iyiki tanidim seni:))) insallah hepimiz Cok mutlu oluruz

ecemali hayir sen o gurupta degilsin:))) bizim gurubumuz ayri :))) fistik gibi olmusun sen, bulustugumuzda öpücem senin o Güzel burnunu :))) iyiki tanidim seni:))) insallah hepimiz Cok mutlu oluruz
peki ben o grupta olmayayım:)
ben de seni öpeceğim,mutlu olacaksınız özellikle sen az kaldı:)

Göksel bey son zamanlarda revizyonda çoook öne geçti,

Canim, gel gurubumuza, ama bizim iki Gurubumuz var :))) b
aldim seni guruba canim... Alman gurubumuzda var, orada bisey anlamasin, türk gurubuna aldim seni

Cok dogru soyluyosun ecemali sislikler indikce odemler gittikce burnu degisicek laflari fasa fiso.seklinde bi degisiklik olmaz.sadece burun enine boyuna incelir.benimde suan korkum burnumun dahada incelmesi.suanki halini begeniyorum burnumun aslinda.simdi yuvarlak oval burnum.ben zayif ince burun sevmiyorum.oyuzden odemler inmesin incelmesin diye hergun dua ediyorum.41.gunumdeyim ve ince deriliyim.umuyorum sadece icteki odemler iner burnumun disinda bi incelme olmaz.ah bide deliklerim ve kanatlarim esitlense.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…