Burun Estetiği Hasta Yorumları

Merhabalar bu buraya kaçıncı mesajım bilmiyorum sürekli o doktor bu doktor gelgitler yaşıyorum. Herkes kendi doktorunu övüyor olumsuz netice alan ise çok az. Bazen burası bir reklam platformu mu diye düşünmeden edemiyorum... Ilk düşündüğüm Abdülkadir GÖksel'di sonra Emre İLhan hastası biri hiç o ismi duymadım Emre İlhan en iyisi dedi. 2 sene takip edermiş hastalarını ama kimse alınmasın araştırınca yaptığı burunları ben sevemedim... Sonra Prof olsun dedim hatta başlık bile açtım iki doktor için ama forumlarda öyle az yorum var ki yine geri adım attım. Şimdi yakın zamanda GÖksel Bey ile randevum var. Korkuyorum çünkü burnumda çevremin önemsemediği benim kafaya taktığım irilik dışında çok bariz bir sorun yok. Yani bana ameliyat konusunda pek destek olan da yok. Ameliyat sonrası sonuç şimdiki halimi aratırsa çok üzücü olacak... "Biz sana demiştik"lerle yaşamak şu anki burnumla yaşamaktan daha zor. Neden yazıyorum bunları açık Yürekli yorumlarımızı beklediğimden 2 hafta sonra randevum var.

Son düzenleme:
Bir de burun içinde kıkırdak eğriliği var bu sebeple özel sigorta ameliyatımı karşılar mı? Ayrıca Göksel bey'in Botox fiyatları nedir burunla aynı gün Botox da yapar mı?

Merhaba, benim kadar Cok doktor arasitiran kimse olmadi, diye bazen düsünüyorum, ben almanyada yasiyorum, burada en ünlü Doktorlarla görüstüm , ön görüsme icin dünyanin parasini verdim, vermek zorundaydim cünkü bir daha ayni seyleri yasamayi kaldiramam, Almanyadadaki doktorlar Reviziyonda basarili olmadigini anladim, sonra ünüverstede hocam, sagolsun bana yardimci oldu, türkiyede basarili doktor oldugunu söyledi Ve bir kac ülke daha saydi, hocamla beraber oturup arastirdik, türkiyenin en iyi doktorlarini gezdim, artik ön görüsme icin para yetistiremiyordum o derece artik, kk da Ecemali le tanistim , göksel beye bide git dedi, Ve tekrardan Türkiyeye uctum, ofisinde beklerken yaptigi burunlari gördüm , iste bu dedim, Ve tanistiktan sonra dahada mutlu ciktim, bu doktor burnumu yapar dedim, yakinda Reviziyon ameliyati olucam bende, tabiki karar senin, ama göksel beyden baska kimseye yüzümü emanet edemem, cünkü hem dogal yapiyor hemde yüze uyumlu burunlar yapiyor, eminim sende görüsdpktem sonra ne demek istedigimi anliyacaksin... Hakinda hayirlisi neyse o olsun...

İçimi çok rahatlatsın Decke, birçok ünlü doktoru gezmiş olman masraflı ama fikir edinmen yönünden çok iyi... Ben bunu yapamayacağından biraz da korkuya kapıldım. Gidip görüşücem belki de karşılaşırız kimbilir...

Bir de burun içinde kıkırdak eğriliği var bu sebeple özel sigorta ameliyatımı karşılar mı? Ayrıca Göksel bey'in Botox fiyatları nedir burunla aynı gün Botox da yapar mı?
550 TL 600 TL civarında,ameliyat esnasında yağ enjekte bile ediyor yüzde bazı bölgelerde çöküklük varsa,
Mutlaka Göksel Bey ile görüşmeni tavsiye ederim,
Decke bence de zor tatmin olan,ne isediğini bilen ciddi anlamda araştırma yapan biri.
Onun fikirlerine bu anlamda güvenebilirsin,
Revizyon olan her hasta az çok burun estetiğini ciddi anlamda araştırıyor
ve son zamanlarda revizyonda Göksel Bey e talep inanılmaz arttı,
Bana özelden o kadar kişi yazıyor ki bazen yetişemiyorum bile

Yanımda olsan sana sarılıp öperdim öyle sevindimki bilemezsin. Doğumdan sonra yüzümde özellikle gözaltımda çökme oldu. Kara kara düşünüyordum burnumu yaptırsam oh gıcır da bu yüzde gıcır burun hepten aykırı gitmez mi diye... Göksel bey bir çaresine bakar diyorsunuz kalbimi fethediyorsunuz... Yuppiii....

Canım benim ben beni öptüğünü varsayıyorum.göksel bey e söylersin canım gerçekten o halleder sen sıkma canını, gelişmelerden haberdar et beni

bir burunla bir kaç dost kazanırsam daha ne isterim...

benim muayene günüme de bir hafta kaldı. yanımda benimle gelecek kimse olmaması beni biraz ürkütüyor ama mecbur yalnız gidicem gibi...

bir burunla bir kaç dost kazanırsam daha ne isterim...

benim muayene günüme de bir hafta kaldı. yanımda benimle gelecek kimse olmaması beni biraz ürkütüyor ama mecbur yalnız gidicem gibi...
Ben istanbuldayim, seninle gelebilirim, Arkadasimin Filim cekimleri var, bana Saat kacta Ve hangi tahride oldugunu yaz, bana uygunmu bir bakayim...

muayne ücretlımı acaba bırde fıyat aralgı ne kadar
Muayne sanırım ücretli, sadece ön görüşme niteliğindeyse slmıyor ancak 1 saat sürerse alıyor dşye biliyorum.çünkü muayne ediyor
Eğer ilk defa burun estetiği olacaksan 8000 TL den başlıyor, revizyon ise Göksel bey in burnunu görmesi gerekiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…