Burun Estetiği Hasta Yorumları

Selam arkadaşlar :)
Cuma günü ameliyatım var heyecan dorukta.Aç mı gidiyoruz ,heralde nasıl gelmem gerektiğini söyleyecekler ama kısa bir bilgi alabilir miyim sizden ?

Cuma günü ameliyatım var heyecan dorukta.Aç mı gidiyoruz ,heralde nasıl gelmem gerektiğini söyleyecekler ama kısa bir bilgi alabilir miyim sizden ?

merhaba kimjon
çok az kalmı :) tabii heyecan dorukta olur :))
Evet aç gidiyorsun. Sigara içiyorsan bugünden içmeyi bırak. Ameliyattan önceki gün akşam yemeğini yedikten sonra birşey yemezsen iyi olur. Sadece su içiyorsun. Zaten detaylı bilgiyi sana ileteceklerdir. Sana şimdiden geçmiş olsun. Bizi bilgilendirmeyi atlama :)

Merhaba avizehatun,
Seni daha önceden hatırlıyorum. Araştırmalarını tekrar tamamlayıp, gelmene sevindim. Ben Göksel Beyden memnun kalacağına çok eminim.
Etrafındaki insanlara kulak asma, çünkü herkes muhakkak birşey söylüyor. üstelik herkesin fikri ve bakış açısı farklı olduğundan sana farklı farklı şeyler söyleyip, kafanı karıştırırlar. Sevdiklerimiz bizi olduğumuz gibi sevdiğinden yüzümüzde ya da vücudumuzun başka bir yerinde değişiklik zaten istemeyeceklerdir. Bana da burnumun çok karakteristik olduğunu, burnumdaki bir değişikliğin yüzümdeki ifadeyi değiştireceğini çok söylediler ama ben kendilerini dinlemedim ve ameliyat oldum. Hatta sadece burnumdan değil, ilave olarak çenemden oldum. Bunun sebebi de muayeneye gittiğimde Göksel beyin bana çene ameliyatını önermesiydi. Çünkü yüzümdeki uyuma baktığında çeneme de müdahale edilmesi gerektiğini ve ikisini birden yaptığımızda çok doğal ve güzel bir sonuç alacağımızı söyledi. Doktorumun dediğini uygulamakta hiç tereddüt etmedim. İyiki de öyle yapmışım. Profilimden öncesi ve sonrası resimlerime yanılmıyorsam bakmıştın. Hatırlamak için tekrar bak istersen. Ayrıca yine bu forumda okuduğum bir yorumdu. Ameliyat olmak için kendisine giden biri yazmıştı. Çok net hatırlıyorum. Kendisinin sorununun dolgu ile çözüleceğini söyleyi, ameliyat etmemişti. Anlayacağın gerek olmayan işlemi yüzünüze yapmıyor ama yüzün bütününe bakıp, ne yapılması gerekiyorsa da söylüyor ve öneriyor. Tabiiki yaptırıp, yaptırmamak kişiye kalıyor. Tekrar söylüyorum, memnun kalacağına kesinlikle şüphem yok. Muayene sonrası görüşlerini paylaşırsan sevinirim.

ah teşekkür ederim, hatırlanmak güzel şey... ben en son senin fotolarını inceledim... en çok araştırmaktan yıldığım dönemdi... neyi düşünüyorum dedim kıza bak bomba gibi olmuş bende bu kadar değişim elbette olmayacak ama bunu yapan doktor bana da bir şey yapar elbet.... umarım ben söylemeden gözaltlarımdaki çökmelere de çare önerir... bu sayede eş ikna etmem kolay olur... :) randevuma çok az kaldı... bu aralar ameliyatı randevudan ne kadar zaman sonraya veriyor bilen var kı acaba? ve çok teşekkür ederim bu dönemde yürü be koçum diyen birileri çok kıymetli....:)

bu aralar kafama taktığım bir sorun var... benim burun köküm yani burnumun alın ile birleştiği yer pek oyuk değil burnum bana göre büyükçe olduğundan oradaki bu sorun doğal duruyor fakat eğer burnum küçülürse tamamen alnımdan dümdüz inen bir burnum olacak korkusu taşıyorum. alnı dar ve dışa çıkık olmayan burnu ile düz birleşen birileri var mı? ameliyatlarda buna çare bulunuyor mu?

zaten dr un asistanı arayıp bilgi veriyor,aç gidiyorsun eğer ameliyat saatin sabah erken saatlerde ise ,deniz hn bu konuda ameliyat saatine göre bilgilendiriyor,
çok heycanlı ama güzel bir heycan bu süreç.Çünkü yüzüne yakışan ,sağlıklı,güzel bir burna sahip olacaksın,Göksel bey işinde uzman aynı zamanda insani duygusu yüksek olan biri.A dan z ye her süreçte yanında olduğunu hissettiriyor .
sakin ol zaten ameliyathaneye gidene kadar ki zamanda sakinleştirici veriyorlar ve ben o zamanı hiç hatırlamıyorum:)
sonrasında uyandığında herşey bitmiş oluyor,buz maskesi denen bir uygulama var.Çok faydalı morluk ve şişlikleri olursa eğer minumuma indirgiyor,onu mutlaka tatbik etmelisin.
Hastanede kalmanı gerektirecek bir durum yok sabah ameliyat olursan akşam çıkabilirsin göksel bey bilgi veriyor zaten,ameliyattan sonra hemşiresi ile birlikte ziyarete geliyor
sonrası zaten hızlı bir iyileşme süreci,
resimlerini görmek isterim mutlaka paylaş
aramıza hoşgeldin canım:)

canımcım ,senin o gördüğün muhteşem detayı emin ol Göksel bey de görüyor hiç endişelenme
yüzüne uygun bir burun yapacağından o detayları görmüş sonuca bile varmıştır:)
sen sadece Göksel bey e güven :)

avizehatun,sen burun estetiği olmadan önce gözaltına da müdahele olmasını istediğinden bahset göksel bey halleder canım:)

Burada burun ile birlikte çene ameliyatı olupda eşine söylemeyen arkadaş tanıdım ben canım ya :) göz altı dolgusu nedir ki :))) Kadın isterse herşeyi yapar :) Senin yüzündeki detayları zaten görecektir doktor bey ama sen de sorabilirsin bence.

Rahat ol cnm. Doktor bey zaten muayenede kesinlikle bu detaya değinecektir. Burnunu görmediğim için yorum yapamıyorum ama için rahat olsun. Emin ol gönlün çok rahat yanından çıkacaksın.

avizehatun,
Genelde 3 ya da 4 hafta sonrasına verir ameliyat gününü ama tabii yurtdışı kongre programları falan oluyor arada. Bu sebeple değişebilir.

çok güldürdün beni...
Valla duyunca bende cok gulmustum. Bana ozelden yazip cene ameliyati ile ilgili detaylari sordu. Sonra esine soylemeyecegini soyledi. Aynen de dedigi gibi yapti ve sorun yasamadi :) yani doktor beyin ne kadar dogal sonuc cikardigini buradan anlayabiliriz :) tabii soyle de bir durum var. herkes burnuna ofaklandigi icin diger islemlari fatketmiyor kimse. Bende de oyle oldu. Bana sorduklari sey dudaklarina da birsey yaptirdin mi oldu

Senin dudakların çok güzel ama maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…