- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #5.281
Tesekkurler :)Senin dudakların çok güzel ama maşallah
Biliyorsun değil mi ğst dudağıma çok az göksel bey dolgu yaptı, belli belirsizTesekkurler :)
Valla duyunca bende cok gulmustum. Bana ozelden yazip cene ameliyati ile ilgili detaylari sordu. Sonra esine soylemeyecegini soyledi. Aynen de dedigi gibi yapti ve sorun yasamadi :) yani doktor beyin ne kadar dogal sonuc cikardigini buradan anlayabiliriz :) tabii soyle de bir durum var. herkes burnuna ofaklandigi icin diger islemlari fatketmiyor kimse. Bende de oyle oldu. Bana sorduklari sey dudaklarina da birsey yaptirdin mi oldu
kime revizyon olacaksın?ARKADAŞLAR HEPİNİZE GÜNAPAYDIN!
KADINLAR KLÜBÜNÜ TELEFONLA ARAYIP RESİMLERİMİN KALDIRILMASINI RİCA ETMİŞTİM SANIRIM UNUTULDU.
ÖZELDEN YAZAN ARKADAŞLARA DA YETERLİ CEVAP VEREMEDİĞİM İÇİN ÜZGÜNÜM ANCAK SORMANIZ GEREKEN ADAY MAALESEF Kİ BEN DEĞİLİM.
GERİDE KALAN YORUMLARIMI LÜTFEN YAZMADIM FARZEDİN, YORUM VE FOTOĞRAFLARIN KALDIRILMAMASI BÜYÜK HANDİKAP OLDU VE BURADAN ULAŞIP,FBTAN FOTOĞRAFLARI PAYLAŞAN ARKADAŞLAR LÜTFEN DİKKATE ALMAYIN.ZATEN ÇOĞU RESİMDE PLASTIC SURGERY SIMULATOR KULLANILDI.
BURADA VE DİĞER PORTALLARDA YAPTIĞIM REKLAMI BİR KENARA BIRAKIYORUM VE ÖNÜMÜZDEKİ AYLARDA BİR BAŞKA SEÇENEK İLE REVİZYON OLACAĞIM, MEMNUN KALIRSAM HERKESLE YENİ HALİ PAYLAŞACAĞIM.
KALANLARA GÜZEL GÜZEL,SAĞLIKLI BURUNLAR OLSUN EMİ :)
SEVGİLER
canım sen istanbuldaydın değil mi,yok yok her geçen gün göksel bey daha çok içime siniyor fotografından güvendiğim tek doktordu da sırf bu hisse göre hareket etsem çok saçmalardım. zira tüm oklar kendisini gösteriyor...
kime revizyon olacaksın?
ben istanbul'dayım evet canım... fakat ilk ve umarım son ameliyatım... randevu günüme saatler kaldı... fakat tam bu sırada hande hanımın üstteki yorumu beni korkuttu... neden revizyon neden o kadar övgüden sonra böyle....canım sen istanbuldaydın değil mi,
gün içersinde özel olsun face olsun kk olsun çok fazla görüştüğüm kişi var bazen karışıtırıyorum
avizehatun sen revizyon mu olacaktın?
gün alınmışmıydı canım
ben istanbul'dayım evet canım... fakat ilk ve umarım son ameliyatım... randevu günüme saatler kaldı... fakat tam bu sırada hande hanımın üstteki yorumu beni korkuttu... neden revizyon neden o kadar övgüden sonra böyle....
burda dilin yandı sanırım:) haklısınTEL'DEN VERİRİM CANIM DAHA OLMADAN İSMİNİ VERMEKTE REKLAMA GİRİYOR . REKLAMA TÖVBELER TÖVBESİ ARTIK :)
o arkadaş göksel bey emi olmuş burun estetiği onu anlamadım ki?ben istanbul'dayım evet canım... fakat ilk ve umarım son ameliyatım... randevu günüme saatler kaldı... fakat tam bu sırada hande hanımın üstteki yorumu beni korkuttu... neden revizyon neden o kadar övgüden sonra böyle....
bunu biliyorum elbette memnun olmayan hastaları her doktorun vardır... hatta eminim hepsinin davalık olduğu hastaları da vardır... sanırım biraz şans biraz doktor ile iyi iletişim kurabilmek... vs daha pek çok minik detay etkili... ben randevuma ne olursa olsun gidiyorum zaten...o arkadaş göksel bey emi olmuş burun estetiği onu anlamadım ki?
bu kadar memnun insan arasında memnun olmayan bir kişi çıkabilir boşver takılma
insanların beklentileri çok farklı biri çok memnun olurken diğer dudak büküyor
sen rahat ol canımcım
bak ben olalı nerdeyse 3 sene olacak
resimlerim ortada
sonuç ortada
göksel beyden memnunum
her doktor herkese uygun olacak diye bir genelleme yok elbette,bu her söktör ve durum için geçerli,bunu biliyorum elbette memnun olmayan hastaları her doktorun vardır... hatta eminim hepsinin davalık olduğu hastaları da vardır... sanırım biraz şans biraz doktor ile iyi iletişim kurabilmek... vs daha pek çok minik detay etkili... ben randevuma ne olursa olsun gidiyorum zaten...
hayır değil:)zaten herkesin yere göre sığdıramadığı biri olsun desem şu an emre ilhan sayfasında olurdum değil mi...
bunu biliyorum elbette memnun olmayan hastaları her doktorun vardır... hatta eminim hepsinin davalık olduğu hastaları da vardır... sanırım biraz şans biraz doktor ile iyi iletişim kurabilmek... vs daha pek çok minik detay etkili... ben randevuma ne olursa olsun gidiyorum zaten...
neyseki hokka burun derdim yok... doğal ve yüzüme uygun burun kafi. ha bu uyan hokka ise ona da eyvallah...:)Canım herkesin beklentisi farklı. Örneğin ben doğal görünümlü bir sonuç isterken, birçok bayan arkadaş okka diye tabir ettiğimiz bir burun istiyor. Ne istediğini belirlemek ve isteğine cevap verecek kişiyi saptamak yeterli. tabii bir de kişinin fizyolojik yapısı da buna etken. Ben daha kalkık bir burun ile mutlu olmazdım mesela. Muayeneye gittikten sonra sen zaten içinden gelen sesi dinlersin cnm.
o arkadaş göksel bey emi olmuş burun estetiği onu anlamadım ki?
bu kadar memnun insan arasında memnun olmayan bir kişi çıkabilir boşver takılma
insanların beklentileri çok farklı biri çok memnun olurken diğer dudak büküyor
sen rahat ol canımcım
bak ben olalı nerdeyse 3 sene olacak
resimlerim ortada
sonuç ortada
göksel beyden memnunum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?