- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #5.301
evet canım birkaç ay geçmişti ama:) görüşelim şekerimEvet canım biliyorum ama operasyondan sonra seni hiç görme şansım olmadı. Profil resminde dolgulu mu?
ben burdaki arkadaşları nicklerinden tanımıyorum,
resim de olmayınca hatırlamam mümkün değil,
Insallah Cok mutlu olursun, bekle aricaklardir...Arkadaşlar yarın ameliyatım var ama bu saat oldu arayıp ameliyat saatini belirten olmadınormal mi bu
ararlar canımcım,yoğunlardır ,yarın sabah mı[/QUOTE]2"]Arkadaşlar yarın ameliyatım var ama bu saat oldu arayıp ameliyat saatini belirten olmadınormal mi bu
Sabah olup olmadığını bile bilmiyorum ki bilgi verilmedi.Sadece yarın ameliyat tarihi olduğunu biliyorum[/QUOTE]ararlar canımcım,yoğunlardır ,yarın sabah mı
tam supriz olacak desene:)[/QUOTE]Sabah olup olmadığını bile bilmiyorum ki bilgi verilmedi.Sadece yarın ameliyat tarihi olduğunu biliyorum
aradılar yarın 8.30 da hastanede olucam[/QUOTE]tam supriz olacak desene:)
Hayırlı olsun canım,güzel haberlerini bekliyoruz:) central da mı olacaksın?aradılar yarın 8.30 da hastanede olucam
küçük bir araştırma sonucu göksel bey ile aralarındaki problemi anladım... olay bizlerden çok bağımsız olsa da buraya büyük puntolarla yazmak gerekli miydi....
@ kimjon , insallah Cok mutlu olursun , simdiden gecmis olsun...Arkadaşlar yarın ameliyatım var ama bu saat oldu arayıp ameliyat saatini belirten olmadınormal mi bu
decke inş sen de çok mutlu olacaksın:)@ kimjon , insallah Cok mutlu olursun , simdiden gecmis olsun...
aradılar yarın 8.30 da hastanede olucam[/QUOTE]tam supriz olacak desene:)
neyseki hokka burun derdim yok... doğal ve yüzüme uygun burun kafi. ha bu uyan hokka ise ona da eyvallah...:)
Ben kacirmisim yazismalari. Umatim iyi gecmistir ameliyatin. Gecmis olsun canim. Guzel haberlerini bekliyoruz :)[/QUOTE]aradılar yarın 8.30 da hastanede olucam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?