Burun Estetiği Hasta Yorumları

ben burdaki arkadaşları nicklerinden tanımıyorum,
resim de olmayınca hatırlamam mümkün değil,

ben burdaki arkadaşları nicklerinden tanımıyorum,
resim de olmayınca hatırlamam mümkün değil,

Ben fotoğraflar duruyor sanıyorum ama Hande Şaktimur diyeyim, adecco diyeyim şaşırdım yani
N nunuhs Doktorun ismini vermekle reklam anlamina gelmez, biz burada birbirmize yardimci oluyoruz. Eger biseyler paylasmak istiyorsan, acik yaz...

Ben paylaşımımı gayet açık yazdım. Konunun ana ismi olan Göksel Bey'in mesaj akışında isim belirtmek senin için doğru olabilir ama benim için değil .

küçük bir araştırma sonucu göksel bey ile aralarındaki problemi anladım... olay bizlerden çok bağımsız olsa da buraya büyük puntolarla yazmak gerekli miydi....

Arkadaşlar yarın ameliyatım var ama bu saat oldu arayıp ameliyat saatini belirten olmadı normal mi bu

2"]Arkadaşlar yarın ameliyatım var ama bu saat oldu arayıp ameliyat saatini belirten olmadı normal mi bu[/QUOTE]
ararlar canımcım,yoğunlardır ,yarın sabah mı

2"]Arkadaşlar yarın ameliyatım var ama bu saat oldu arayıp ameliyat saatini belirten olmadı normal mi bu
ararlar canımcım,yoğunlardır ,yarın sabah mı[/QUOTE]
Sabah olup olmadığını bile bilmiyorum ki bilgi verilmedi.Sadece yarın ameliyat tarihi olduğunu biliyorum

küçük bir araştırma sonucu göksel bey ile aralarındaki problemi anladım... olay bizlerden çok bağımsız olsa da buraya büyük puntolarla yazmak gerekli miydi....

Sonunda revizyon sebebi olduğunu ve Göksel beyle aramda problem olmadığı gibi, operasyonel sıkıntım olmadığını, özel mesaj desteği vermek durumundan çekilme isteğimi büyük puntolarla belirtişimi defalarca nezaketen açıklamama rağmen anladığına sevindim. Güzel burunlar dilerim.

Goksel beyle bugun tanistim. Tam da bir dr.da aradigim ozellikte yorumlar yapti. Dogallik konusunda cok hassas ve bu durumda bana ameliyat gunu belirlemek kaldi. Oyle cok guvendimki aklimdaki sorulari sormam anlsmsizlasti. Simdilik bende biraktigi izlenim 4 4luk bir burun uzmani oldugu yonunde... destek verenlere sonsuz tesekkuler... sureclerden haberdar edecegim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…