- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #5.321
Mutlu olmana sevindim canim. Guzel birunlular kervanina bekliyoruz seni :) cok geciktirme ameliyati. Bir an once olsunbitsin :))Goksel beyle bugun tanistim. Tam da bir dr.da aradigim ozellikte yorumlar yapti. Dogallik konusunda cok hassas ve bu durumda bana ameliyat gunu belirlemek kaldi. Oyle cok guvendimki aklimdaki sorulari sormam anlsmsizlasti. Simdilik bende biraktigi izlenim 4 4luk bir burun uzmani oldugu yonunde... destek verenlere sonsuz tesekkuler... sureclerden haberdar edecegim...
Çok sevindim canımaslında Göksel bey in senin tam aradığın dr olduğunu biliyordum ama gene de çok öne sürmedim bu fikrimiGoksel beyle bugun tanistim. Tam da bir dr.da aradigim ozellikte yorumlar yapti. Dogallik konusunda cok hassas ve bu durumda bana ameliyat gunu belirlemek kaldi. Oyle cok guvendimki aklimdaki sorulari sormam anlsmsizlasti. Simdilik bende biraktigi izlenim 4 4luk bir burun uzmani oldugu yonunde... destek verenlere sonsuz tesekkuler... sureclerden haberdar edecegim...
Evham ve pimpirik konusunda göksel bey idmanlı canım rahat olzyk78 ve ecemali çok teşekkür ediyorum... umarım bundan sonrası da olumlu gider... pimpirikliğin kelime anlamını hakkıyla taşıyan biri olarak dr.umu da çok sıkmamayı umuyorum...
Rica ederiz canim ne demek. Emin ol doktor beyin karsisina cikan tum kadinlar cok pimpirikli :) guzel olu merak etme :)zyk78 ve ecemali çok teşekkür ediyorum... umarım bundan sonrası da olumlu gider... pimpirikliğin kelime anlamını hakkıyla taşıyan biri olarak dr.umu da çok sıkmamayı umuyorum...
Canım benim dua etmezmiyiz, tüm dualarım ve kalbim seninle...Evet, benimde az kaldi, cok heycanliyim , yarin ameliyat oluyorum, dua edin benim icin... Insallah mutlu olurum
Dualarımız seninle canım. Herşey güzel olacak inşallah. Bilgilendir bizi :)Evet, benimde az kaldi, cok heycanliyim , yarin ameliyat oluyorum, dua edin benim icin... Insallah mutlu olurum
hepinizin çok güzel burunları olacak ben bunu biliyorum:)))))decke umarım herşey istediğin gibi olur. benimki de yaklaşık bir ay sonra...
ya istediğim gibi olmazsa ya keşke oldugu gibi kalaydı 36 yıllık burnum ne de olsa korkusunu pek atamıyorum... sizleri okudukça işte cesaret geliyor. burnum çok kötü değil degişim de çok olmayacak aslında daha bi genç görünsem süper olur bu yüzden botox yapar mı ya da gözlerime ne yapabilir ameliyat öncesi görüşmede bi konuşucam...hepinizin çok güzel burunları olacak ben bunu biliyorum:)))))
decke iyi ya da kötü süreçlerden bizleri haberdar edebilir misin? izlenimlerini anlatır mısın? arkandan sıra bende ve merak kötü bir kurttur...Evet, benimde az kaldi, cok heycanliyim , yarin ameliyat oluyorum, dua edin benim icin... Insallah mutlu olurum
ya istediğim gibi olmazsa ya keşke oldugu gibi kalaydı 36 yıllık burnum ne de olsa korkusunu pek atamıyorum... sizleri okudukça işte cesaret geliyor. burnum çok kötü değil degişim de çok olmayacak aslında daha bi genç görünsem süper olur bu yüzden botox yapar mı ya da gözlerime ne yapabilir ameliyat öncesi görüşmede bi konuşucam...
tamamdır oraya gidince konuşayım muhakkak. burnum sıfır suratım bu yaşta hiç olu mu cık cık cık. fark ettiyseniz yaşımı 2. defa telaffuz etmiyorum... dr civanım bana bi sıkımlık botox...
decke şu anda ameliyatta,çok mjerak ediyorum sürecini,
güzel olacağından eminim ama:)
decke şu anda ameliyatta,çok mjerak ediyorum sürecini,
güzel olacağından eminim ama:)
aslında estetik çok risk,yapanla çok alakalı bu sebeple revizyon oldum ya:)botox ok bildiğim bir şey de ben yağ dolgusu ile ilgili hep olumsuz şeyler duydum hata affetmiyormuş galiba... bu yüzden beni korkutuyor...
ve decke şimdiden sana geçmiş olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?