Burun Estetiği Hasta Yorumları

Mutlu olmana sevindim canim. Guzel birunlular kervanina bekliyoruz seni :) cok geciktirme ameliyati. Bir an once olsunbitsin :))

Çok sevindim canımaslında Göksel bey in senin tam aradığın dr olduğunu biliyordum ama gene de çok öne sürmedim bu fikrimi
Her zaman destek sonuna kadar destek
Gelişmeleri merakla bekliyor olacağım

zyk78 ve ecemali çok teşekkür ediyorum... umarım bundan sonrası da olumlu gider... pimpirikliğin kelime anlamını hakkıyla taşıyan biri olarak dr.umu da çok sıkmamayı umuyorum...

zyk78 ve ecemali çok teşekkür ediyorum... umarım bundan sonrası da olumlu gider... pimpirikliğin kelime anlamını hakkıyla taşıyan biri olarak dr.umu da çok sıkmamayı umuyorum...
Rica ederiz canim ne demek. Emin ol doktor beyin karsisina cikan tum kadinlar cok pimpirikli :) guzel olu merak etme :)

Evet, benimde az kaldi, cok heycanliyim , yarin ameliyat oluyorum, dua edin benim icin... Insallah mutlu olurum

hepinizin çok güzel burunları olacak ben bunu biliyorum:)))))
ya istediğim gibi olmazsa ya keşke oldugu gibi kalaydı 36 yıllık burnum ne de olsa korkusunu pek atamıyorum... sizleri okudukça işte cesaret geliyor. burnum çok kötü değil degişim de çok olmayacak aslında daha bi genç görünsem süper olur bu yüzden botox yapar mı ya da gözlerime ne yapabilir ameliyat öncesi görüşmede bi konuşucam...

Konuş canım. Botoks süper bişey. zaten sadece botoksla bile genç görünmeye başlıyorsun. Bu arada seninle yaşıtmışız :)

tamamdır oraya gidince konuşayım muhakkak. burnum sıfır suratım bu yaşta hiç olu mu cık cık cık. fark ettiyseniz yaşımı 2. defa telaffuz etmiyorum... dr civanım bana bi sıkımlık botox...

tamamdır oraya gidince konuşayım muhakkak. burnum sıfır suratım bu yaşta hiç olu mu cık cık cık. fark ettiyseniz yaşımı 2. defa telaffuz etmiyorum... dr civanım bana bi sıkımlık botox...

hahahahaa. Alemsin yaw :) ben ameliyattan sonra bir başladım, daha da bırakamadım. bence mucizevi birşey :)

Canımcım ben ilk burun estetiğimi 36 yaşında oldum göksel beyede 37 yaşında oldum şnan hiç oişman olmadım
Sanki hep bu burunlaymışım gibi hissediyorum inan
Gelelim botox ve dolguya
Burun estetiği yapılırken göz altı dolgudu yaptırabilirsin hem kırışıklık hem de aydınlık veriyor bana yapmıştı göksel bey eğer yağ enjekte edilecek bir alan varsa yüzünde onu da hazır narkozu almışken yaptırırsın .ancak göksel bey ile konuş xanım
Bu söylediklerin hallolacak şeyler hiç dert etme
Sen sadece ameliyat gününü düşün

botox ok bildiğim bir şey de ben yağ dolgusu ile ilgili hep olumsuz şeyler duydum hata affetmiyormuş galiba... bu yüzden beni korkutuyor...

ve decke şimdiden sana geçmiş olsun...
aslında estetik çok risk,yapanla çok alakalı bu sebeple revizyon oldum ya:)
göksel bey yaparsa endişelenme,gereksiz hiçbirşeyi uygulamaz o
:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…