Burun Estetiği Hasta Yorumları

Merhaba bayanlar... Bundan tam bir yil önce sinavlarimi kazanmistim Ve hayal edemicegim kadar Cok iyi bir is teklifi almistim... Bu mutlulugumu ailemle paylasmak icin Türkiyeye uctum. Bizim tam Deniz kenarinda huzurlu evimiz var, orada sinav stresi üzerimde atip almanyaya geri dönecektim... Ben kendimi bildim bileli, hep nefes sorunu vardi bende, ama bu kez o kadar cok kötü olmustumki nefes alamadigim icin gözlerimden yaslar gelmeye baslamisti... Kbb uzmani dayim benim, onun yanina gitim, ameliyat olmalisin dedi, kalbe cok zararli dedi, olmusken kemerinide alalim dedi, tasarim yapti , anlati... Altini cizerek söyledim dayima , kemeri al, baska bisey yapma dedim. 2 hafta sonra ise baslicagim icin yüzümde bir sorun olurmu diye sordum, yok dedi, sadece bir kac gün hafif gözler morarir Ve Cok az sislik olur dedi, isine 1 hafta sonra basliya bilirsin bile dedi... Anlastik Ve ameliyat oldum ama cok huzursustum, hata ameliyata girmeden önce vaz gececektim, Narkozdan uyanir uyanmaz, agrilarimi his etim, bogazim, yüzüm, basim,
boynum, her tarafim, üsüsüdügümü söylemek istedim, konusamiyordum...tam ayildiktan sonra agrilarima karsi ine yaptilar, ve sürekli kusuyordum... Sonra corba getirdiler bana, azimi acamiyordum, icemedim o corbayi ve lavobaya Annemin Ve hemsirenin yardimiyla gitim, aynada kamyon carpmis bir surat gördüm , dayimin gelmesini istedim, dayimla zorlanarak soru sordum, bana sakin ol dedi, 3 gün sonra hic bisey kalmaz dedi. Ve 3 gün gecti, halen azimi acamiyordum ama agirilarim hafiflemisti ve konusmakla halen zorluk cekiyordum, 5 günde alcim alindi, kemer sadece alinmadigini anladim, fakat Cok sis oldugu icin seklini anlamadim, almanyaya geri döndüm, bu sekilde ise gidemezdim, görüntü olarak ve piskoloji olarak kendimi cok kötü his ediyordum, patronumdan 1 ay izin aldim, ama sisler indikce burnumun hatalari ortaya cikmaya baslamisti, yüzüme hic yakismamisti, zamanla düzelir diye umut ediyordum, ve kafam sürekli burunla ilgileniyordu, hic abartmiyorum her ortamda, ne yapsam ne etsem hep burun... Ve calismak halde olamadigimi anladim... Isimmden vaz gecmek zorunda kaldim cünkü kendimi hic iyi his etmiyordum, 3 ay evden cikmadim, Cok zayifladim , yemekten tad alamiyordum, piskolog doktordan tedavi olmaya karar verdim, ilaclar yazdi ve haftada 2 kere konusmaya gidiyordum, disariya cikinca herkesin burnunu incelemeye basladim, hersey anlamsiz geliyordu bana, cünkü aynada kendimi tanimiyordum, sonra almanyadaki Doktorlari arastirmaya basladim, ön görüsme icin en iyi Doktorlara gitim, Reviziyonda iyi olmadigini anladim ve ünüverstedeki doktor olan hocam bir gün evime geldi , oturup dertlestim onunla, bana türkiyede Reviziyonda Cok basarili doktorlar oldugunu söyledi Ve arastirip türkiyedeki doktorlarla ön görüsmeye gitim, bazilari hersey mümkün diyordu, bazilari ise farkli seyler anlatiyordu, hic birinden mutlu ayrilmadim, Ve almanyaya tekrar uctum, Ece Hanimin tahfsiyesiyle göksel beyden randevü aldim, ofisde otururken yaptigi dogal burunlari gördüm , hayran kaldim, ve Göksel beyle tanistim, piskolojim bozuk oldugu icin, ilk önce düzelmemi istedi, seni böyle ameliyat etmem dedi, vaktini bana ayirdi Ve herseyi Detaili konustuk , zaten göksel beyi görür görmez karar beliydi , iceriye girer girmez bu doktor burnumu yapicagini hisetim, Ve Cok mutlu göksel beyden ayrildim, hic unutmuyorum o gün ilk defa ac oldugumu his etim Ve Arkadasimla Restauranta gidip uzun zaman sonra yemegin tadini aldim. Ben yüz mankenliyini yapiyordum, bu burun yüzünden beni istemediler, o isimi cok seviyordum cünkü resim cekmeyi ve cekilmeyi cok severim... Göksel beylen görüstükten sonra iyi oldugumu his etim, artik o kadar takmiyordum, tabiki takdigim günler oluyordu, heleki eski resimlerime bakinca... Göksel beyle sadece ameliyati konusmamistik, piskolojimide düzelti göksel bey ... Ben Cok güclü bir kadin olarak kendimi taniyordum ama o kadin yoktu artik, öz güvenini kaybetmisti... Ic hayatimlan ilgilenmeye basladim... Don Miguel Ruizlen tanistim ( Autor) , kendimi bulmam icin bana yardim eti, Ve ameliyat olmadan önce, göksel bey bana mesaj yazdi, piskolog doktorum ameliyata hazir oldugumu düsünüyormu diye sordu , göksel bey dogru secim oldugunu bir kez daha anladim... Göksel beyle tanismadan önce ben gercekten cok kötüydüm, öz güvenimi kaybetmistim, panikataklarim vardi, uyku sorunum vardi , yemek yiyemiyordum, hayatan zevk alamiyordum... En kötüsü, kendimi tanimiyordum, ortamlara girdigimde kimin ne dedigini anlamiyordum, beynim sürekli burun diyordu... Sükür o günleri atlatim ve ic hayatimla ilgilendim, kendimi buldum... Ve o an geldiiiiiiiiii:))) Tekrar herseyi konusmak icin Göksel beyle görüstük, acadämie Hospital da ameliyat icin gün beliydi zaten, ve ameliyat günümde geldi , Göksel bey geldi tekrar odama tekrardan kisa istediklerimi söyledim ve hazirlandim, sakinlestirici verdiler, uyandigimda inanin bana cooooooooooook sasirdim , hic bir yerim agirmiyordu, sadece Narkosun hafif etkisi vardi üstümde, bir adam beni uyandirdi, yüzünü görmedim, sesini duydum sadece, cok güzelsiniz dahada güzelestiniz dedi:))) sonra Göksel beyin sesini duydum burnumu uzatigini , sirtini doldurdugunu , eskiye benzer bir burun yaptigini söyledi, Cok mutlu uyandim, coook, sanki yeniden dogmustum... Ilk ameliyata kusmaktan boguluyordum, ve bu kez hic kusmadim, ilk ameliyata bogazim agirsi ve boynumun, basimin agrisi, beni maf etmisti, bu kez hic bir agri yoktu, sakami , rüyami diye sordum vallahi kendime, ki bu kez iki kulaktan kikirdak alindi, burun yapildi, dahada kötü olucagini düsünmüsdüm... Arkadaslarim ziyaretime gelecekti, onlar karsi tarafta oldugu icin ve filim cekimleriyle yogun olduklari icin, onlari arayip gelmemesini Rica etim, Cok israr etiler ama ben bomba gibiyim dedim, hastane ise süper bir ekip, herkes güler yüzlü Ve sevimli, Cok ilgilendiler... Sabah ise yönetmen Ömer Bey beni almaya geldi... Sen ameliyat olmadinmi dedi:))) hani morluk... Cumartesi alcim alinacak , Cok mutluyum ve Ece Hanimada cok tesekür ediyorum :))) iyi geceler Hanimlar... Türkce kendimi ifade etmek zor oluyor bazen, hatalarim varsa kusura bakmayin...

Son düzenleme:
Bu arada yazmaya unutum, sislerim cok az, morluk hiccccccccc yok:))) hastaneden cikar cikmaz, Arkadaslarla beraber yemek sofrasini hazirladik ve kutladik, onlar raki ictiler ben izledim:)))

Bu arada yazmaya unutum, sislerim cok az, morluk hiccccccccc yok:))) hastaneden cikar cikmaz, Arkadaslarla beraber yemek sofrasini hazirladik ve kutladik, onlar raki ictiler ben izledim:)))
senin adına ve doğru doktoru seçtiğimi düşündürttüğün için kendi adıma da çook mutlu oldum. seni burnundan kocaman öpüyorum.

Canim mutlu olmana cok sevindim. Bu sonucun olacagina hic suphem yoktu zaten. Hersey cok daha guzel olacak. Alcilarin cikinca resimlerini yayinlarsin. Bol bol fotograf cektirirsin. Zaten seviyormussun :) Goksel bey gercekten isinin ehli. Binlerce ameliyat yapmis. Hala da kendini gelistiriyor. Guzel resimlerini bekliyoruz :)

Canım güzel geçmesine sevindim yeni burnun hayırlı olsun

Selam arkadaşlar :)
Benim dün alçım ve dikişlerim alındı.Şuan sadece burun bandım var.Benim cilt hassas o yüzden şişliklerimin geçmesi uzun zaman aldı.Hatta sol gözüm de kan var ve altı birazcık mor.Aynı zaman da ust dudak da hala hareket kısıtlılığı var.Üçüncü günü gittiğim de ofisine benden bir gün önce olan bayan da maaşallah hiçbişey yoktu.Cilde göre değişiyor.Ama ben böyle olacağını tahmin ediyordum.
Neyse gelelim sonuca bizimkiler çok beğendi.Millet ameliyat olmak için sıraya girdi resmen.Yandan profilim bayağı güzelleşti sanki.Önden kalkık olduğu için hala tam gözüm alışamadı.Ama Göksel bey ineceğini söyledi.Doktoruma güveniyorum.Su bandajlarda çıksın haftaya foto ekliycem

canım benim geçmiş olsun
benim de cildim çok hassas ben de öyle olmuştum
ama sonucun güzel olmasına senin ve çevrenin beğenmesine çok sevindim:)
güzel burunlar kervanına hoşgeldin canım:))))

Ge
Gecmis olsun :))) doktorumuz harikalar yaratiyor, simdiden tebrikler :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…