- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #5.361
tesekür ederim canim...Canim mutlu olmana cok sevindim. Bu sonucun olacagina hic suphem yoktu zaten. Hersey cok daha guzel olacak. Alcilarin cikinca resimlerini yayinlarsin. Bol bol fotograf cektirirsin. Zaten seviyormussun :) Goksel bey gercekten isinin ehli. Binlerce ameliyat yapmis. Hala da kendini gelistiriyor. Guzel resimlerini bekliyoruz :)
Canim cok gecmis olsuuun. Guzel burunlular arasina hosgeldiin. Resmini merakla bekliyorum. Benim de morluklarim gec duzelmisti ama gecti bitti sonucta :) sonra sefasini suruyorsun. Burun ucun biraz daha inecek. Cok guzel olacak merak etme :)Selam arkadaşlar :)
Benim dün alçım ve dikişlerim alındı.Şuan sadece burun bandım var.Benim cilt hassas o yüzden şişliklerimin geçmesi uzun zaman aldı.Hatta sol gözüm de kan var ve altı birazcık mor.Aynı zaman da ust dudak da hala hareket kısıtlılığı var.Üçüncü günü gittiğim de ofisine benden bir gün önce olan bayan da maaşallah hiçbişey yoktu.Cilde göre değişiyor.Ama ben böyle olacağını tahmin ediyordum.
Neyse gelelim sonuca bizimkiler çok beğendi.Millet ameliyat olmak için sıraya girdi resmen.Yandan profilim bayağı güzelleşti sanki.Önden kalkık olduğu için hala tam gözüm alışamadı.Ama Göksel bey ineceğini söyledi.Doktoruma güveniyorum.Su bandajlarda çıksın haftaya foto ekliycem
Decke sen de ameliyat olup yorum yapan tarafina gectin. Nasil cok keyifli degil mi :)))))Ge
Gecmis olsun :))) doktorumuz harikalar yaratiyor, simdiden tebrikler :)))
Evet :)))Decke sen de ameliyat olup yorum yapan tarafina gectin. Nasil cok keyifli degil mi :)))))
Decke sen de ameliyat olup yorum yapan tarafina gectin. Nasil cok keyifli degil mi :)))))
Cok ayip ediyorsunuz, Ece Hanim Ve zky78 olmasaydi, ben Göksel beyi bulamazdim, insanlara yardim etmek reklam anlaminami geliyor, bende mesela Alman bir Forumda Göksel beyi tahfsiye etim, ve tahfsiye etmeyide devam edicem, ne kadar cok basarisiz burun ameliyatlar var, haberiniz varmi??? Burun yüzünden piskoloji bozuk Insanlar var... O Insanlara neden yardim etmiyelim??? Bence sizin derdiniz baska...siz reklam yerini baska Doktorlarin sayfasinla karistirdiniz herhalde, Göksel beyin reklama ihtiyaci yok, cünkü degil Türkiyenin, Dünyanin en iyi Doktorlarindan biri...ecem ve zyk78 o kadar çok göksel beyi övmüşsünüz ki reklam yaptığınızı düüşünüyorum. her sayfada en az 4 tane yormunuz var çoğu da göksel beye güvenin ona güvenirseniz rahatsınız hep aynı yüze göre burun yapıyor bilmem ne
Yok canim, o eski burunum:))) ask olsun , eklesene beni, biz burun Arkadasi olduk artik:)))Decke
Face'te gordum resmini. Gercekten harika gorunuyor. Ben 3. Gunde mor ve sistim daha :) gozlerinin ici guluyordu. Masallah :))
ecem ve zyk78 o kadar çok göksel beyi övmüşsünüz ki reklam yaptığınızı düüşünüyorum. her sayfada en az 4 tane yormunuz var çoğu da göksel beye güvenin ona güvenirseniz rahatsınız hep aynı yüze göre burun yapıyor bilmem ne
Ya bazi Reviziyon Arkadaslar beni Facebookta göksel beyle resimimizi görmüs , ben sonradan gördüm, kusura bakma, simdi anladim seni :)))Decke
Face'te gordum resmini. Gercekten harika gorunuyor. Ben 3. Gunde mor ve sistim daha :) gozlerinin ici guluyordu. Masallah :))
Canim Goksel beyin sayfasinda daha alcili resmini gordum :)Yok canim, o eski burunum:))) ask olsun , eklesene beni, biz burun Arkadasi olduk artik:)))ecemali sende beni ekle:))) öpüyorum ikinizi tesekür ederim hersey icin...
ecem ve zyk78 o kadar çok göksel beyi övmüşsünüz ki reklam yaptığınızı düüşünüyorum. her sayfada en az 4 tane yormunuz var çoğu da göksel beye güvenin ona güvenirseniz rahatsınız hep aynı yüze göre burun yapıyor bilmem ne
Artık bu tarz suçlamalardan vazgeçin!!!! Ne reklamı ya ben 3 sene olacak göksel beye revizyon oldum memnunum ve kk klubüne üyeyim yorumlarda bulunmam sen ve senin gibileri neden bu kadar çok rahatsız ediyor esass sizin mi reklam yapmanızı engelliyoruz !!!ecem ve zyk78 o kadar çok göksel beyi övmüşsünüz ki reklam yaptığınızı düüşünüyorum. her sayfada en az 4 tane yormunuz var çoğu da göksel beye güvenin ona güvenirseniz rahatsınız hep aynı yüze göre burun yapıyor bilmem ne
Facede mi canım gemen ekliyorum fıstık:)Yok canim, o eski burunum:))) ask olsun , eklesene beni, biz burun Arkadasi olduk artik:)))ecemali sende beni ekle:))) öpüyorum ikinizi tesekür ederim hersey icin...
decke fotonu gördüm, hiç morarmamışsın şişmemişsin süper... çok şanslısın...Ya bazi Reviziyon Arkadaslar beni Facebookta göksel beyle resimimizi görmüs , ben sonradan gördüm, kusura bakma, simdi anladim seni :)))
Bazı şbsanlar hiç morarmıyor şişmiyordecke fotonu gördüm, hiç morarmamışsın şişmemişsin süper... çok şanslısın...
ecem ve zyk78 o kadar çok göksel beyi övmüşsünüz ki reklam yaptığınızı düüşünüyorum. her sayfada en az 4 tane yormunuz var çoğu da göksel beye güvenin ona güvenirseniz rahatsınız hep aynı yüze göre burun yapıyor bilmem ne[/QUOTE
Her övgü ve başarılı sonuçlanan her işin ardından iyi söz etmek reklamdır, elalemin kasap doktorlarına önüne gelen yalan yere atıp tutmalar oluyor da burada gerçek memnuniyetini belirten insanların başı kel mi pardon?!? Diğerlerini bilemem ama burada zyk78'de çoğu insanda bedelli,beleşçi ve sen bana yorum yap ben sana işlem karşılığı övgü yapmıyor şayet gelmek istediğin konu oysa...Varsa memnun olduğun herhangi bir konuda başarılı gördüğün insanlar kalk sende onu yaz napalım?
Bu arada şu decke suna mıydı yahu ?
Sana decke ve avizehatun gerekli cevabi vermis canim. Ben sahsim adina Goksel beyi beni cok mutlu ettigi icin seviyor ve anlatmak istiyorum. Kendimi bildim bileli nefes alamiyor ve goruntumden sikayetciydim. Tum bunlari tersine cevirdi. Nicin iyi tecrubemi anlatmayayim ki? Sen ozgur iradenle istedigin gibi dusunebilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?