Burun Estetiği Hasta Yorumları

tesekür ederim canim...

Canim cok gecmis olsuuun. Guzel burunlular arasina hosgeldiin. Resmini merakla bekliyorum. Benim de morluklarim gec duzelmisti ama gecti bitti sonucta :) sonra sefasini suruyorsun. Burun ucun biraz daha inecek. Cok guzel olacak merak etme :)

ecem ve zyk78 o kadar çok göksel beyi övmüşsünüz ki reklam yaptığınızı düüşünüyorum. her sayfada en az 4 tane yormunuz var çoğu da göksel beye güvenin ona güvenirseniz rahatsınız hep aynı yüze göre burun yapıyor bilmem ne

Cok ayip ediyorsunuz, Ece Hanim Ve zky78 olmasaydi, ben Göksel beyi bulamazdim, insanlara yardim etmek reklam anlaminami geliyor, bende mesela Alman bir Forumda Göksel beyi tahfsiye etim, ve tahfsiye etmeyide devam edicem, ne kadar cok basarisiz burun ameliyatlar var, haberiniz varmi??? Burun yüzünden piskoloji bozuk Insanlar var... O Insanlara neden yardim etmiyelim??? Bence sizin derdiniz baska...siz reklam yerini baska Doktorlarin sayfasinla karistirdiniz herhalde, Göksel beyin reklama ihtiyaci yok, cünkü degil Türkiyenin, Dünyanin en iyi Doktorlarindan biri...

Decke
Face'te gordum resmini. Gercekten harika gorunuyor. Ben 3. Gunde mor ve sistim daha :) gozlerinin ici guluyordu. Masallah :))
Yok canim, o eski burunum:))) ask olsun , eklesene beni, biz burun Arkadasi olduk artik:))) ecemali sende beni ekle:))) öpüyorum ikinizi tesekür ederim hersey icin...

merhaba, ne zyk'yı ne de ecemali isimli yazarları birebir tanımam. 2 senedir dr. arıyorum. her doktorun sayfası övgülerle dolu. göksel beyi buradaki yorumlar ile başlayıp facebook sayfası ile tanıdım. gittiğimde de aynı burada bu arkadaşlarımızın bahsettiği gibi bir dr. ile tanıştım. kk. da göksel beyden daha popüler övgüler alan yere göğe sığdırılamayan bir doktora giden arkadaşım ise hüsranla şaşkınlıkla, onun bir arkadaşı da kavga ederek ofisten ayrılmış. 4 saat kuyruk bekelemeleri de cabası, sanki bedava amelşyat yapar gibi hastaya hakaret bence. herneyse konumuza dönersek bu insanlar olsa olsa dr. beyi çok sevdiklerinden ve bizim yaşadıklarımızı yaşadıklarından buraya yazıyorlar. herkesin aklı var en azından bir kısmının burada okuduğu ile masaya yatmaz kimse, sadece okuduklarım bana ön ayak oldu ve sağolsunlar söyledikleri şimdiye dek hep doğru çıkt. ameliyatımdan memnun kalırsam ben sokak duvarlarına da dr. göksel on mumara yazarım belki... kime ne...

Decke
Face'te gordum resmini. Gercekten harika gorunuyor. Ben 3. Gunde mor ve sistim daha :) gozlerinin ici guluyordu. Masallah :))
Ya bazi Reviziyon Arkadaslar beni Facebookta göksel beyle resimimizi görmüs , ben sonradan gördüm, kusura bakma, simdi anladim seni :)))

Sana decke ve avizehatun gerekli cevabi vermis canim. Ben sahsim adina Goksel beyi beni cok mutlu ettigi icin seviyor ve anlatmak istiyorum. Kendimi bildim bileli nefes alamiyor ve goruntumden sikayetciydim. Tum bunlari tersine cevirdi. Nicin iyi tecrubemi anlatmayayim ki? Sen ozgur iradenle istedigin gibi dusunebilirsin.

Artık bu tarz suçlamalardan vazgeçin!!!! Ne reklamı ya ben 3 sene olacak göksel beye revizyon oldum memnunum ve kk klubüne üyeyim yorumlarda bulunmam sen ve senin gibileri neden bu kadar çok rahatsız ediyor esass sizin mi reklam yapmanızı engelliyoruz !!!
Resimlerimiz ortada , memnuniyetimiz ortada...
Uğraşmayın bışu boşuna...

sadabad1 : Her övgü ve başarılı sonuçlanan her işin ardından iyi söz etmek reklamdır, elalemin kasap doktorlarına önüne gelen yalan yere atıp tutmalar oluyor da burada gerçek memnuniyetini belirten insanların başı kel mi pardon?!? Diğerlerini bilemem ama burada zyk78'de çoğu insanda bedelli,beleşçi ve sen bana yorum yap ben sana işlem karşılığı övgü yapmıyor şayet gelmek istediğin konu oysa...Varsa memnun olduğun herhangi bir konuda başarılı gördüğün insanlar kalk sende onu yaz napalım?

Bu arada 6 Ekim tarihli yeni üye olmanda ayrı bir odak biledim.

Şu üsluplarını dağıtan arkadaşlarda biraz desturlu dönüş yapın. Burası forum olumlu görüşte olacak, olumsuz da. Hiç karşıt görüş olmayacak diye bir şey yok. Hakikaten fazla soru işareti ve açık yaratıyorsunuz. Önemli olan memnun olanların fazlalığı...gerisi zaten kaale alınmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…