Burun Estetiği Hasta Yorumları

6 ekim de üye olmam neden ayrı bi odak? ne alaka_? sana göre ne zaman üye olmam lazım forumu zaten bi kaç saat içinde yaklaşık 350. sayfadan itibaren okudum. ben burun doktoru araştırmak için üye oldum gelip de buraya bu olumsuz yorumu yazmak için değil.

yani ilk amacım olumsuz bi yorum yapmak değildi okuduklarım karşısında bu yorumu yaptım. ilk amacım tabiki doktoru araştırmaktı

Burası reklam panosu değil, herkesin kendi hikayesini paylaştıgı bir alan. Bizlerde Göksel beye ameliyat olup memnuniyetimizi dile getirmekle tabiki yükümlüyüz. Neden güzel sonuçları, mutluluğumuzu paylaşmayalım. Göksel bey işinde gerçekten çok başarılı bir doktor. 100% güvenebileceğim tek doktor. Benim referansımla bir sürü arkadaşım ameliyat oldu. Oğlum ve babamda ameliyat oldu. Gerçekten inanmasam güvenmesem 6 yasında oğlumla 60 yaşında babamı riske atmam herhalde. Sonuç ortada, Göksel beyin reklama da hiç ihtiyacı yok. Bİlmeden tanımadan vaka sonuçlarını görmeden yorum yapmaya kimsenin hakkı yok bu platformda. Binlerce insan bu platformada yazı yazıyor, soru soruyor, tabiki bir sürü yorum göreceksin. Bu platformun kullanım amacını bilmeyen burayı kullanmasın.

yani ilk amacım olumsuz bi yorum yapmak değildi okuduklarım karşısında bu yorumu yaptım. ilk amacım tabiki doktoru araştırmaktı

Kimsenin hiç bir yükümlülüğü yoktur ve olumlu ya da olumsuz yorumları amacı bilmemek olarak yorumlamayalım lütfen burası halka açık bir platform şu saldırılarınıza bir son verin. sadabad1 olabilir haklısın memnuniyet çok üst seviye de olduğu için can-ı gönülden yazılıyor bu sayfalar. Ben ameliyatımda hiç araştırma yapmamıştım ama işini iyi yapan her insana takdiri hastaları mutlak veriyordur diye tahmin ediyorum. Benimde bir kaç arkadaşı görüp aynı fikre kapıldığım olmuştu. Bence bu çoğunluğun bu kadar olumlu görüşlerine içinin tamamen rahat olması gerek, sormak istediğin detaylar, doktor ve operasyon bilgileri istersen bana özelden ne zaman istersen yazabilirsin. Olumlu tecrübemi paylaşmaktan memnuniyet duyarım.

Sevgiler.

İnan kaç senedir kısa saç tutkunluğundan saçımı hiç uzatamıyorum
bu sefer sağ taraf kısa sol taraf uzun:)
hatta ön tarafına mor geçici boya attırdım
40 yaşında çılgın oldum:)

hayat 40ından sonra başlar diye boşa dememişler... vur patlasın çal oynasın mode on...
bence kadınlar için 40 yaş ne istediğimizi bildiğimiz kendime güvenimizin tavan olduğu yaşlar ..
20 li yaşlar ne istediğimizi bilmediğimiz avare yaşlar,
30 lu yaşlar ise kararsızlıklarla dolu yaşlar...

bence kadınlar için 40 yaş ne istediğimizi bildiğimiz kendime güvenimizin tavan olduğu yaşlar ..
20 li yaşlar ne istediğimizi bilmediğimiz avare yaşlar,
30 lu yaşlar ise kararsızlıklarla dolu yaşlar...
30'lu yaslar neyin kararsizligoinin yasandigi yaslar sence :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…