- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #5.381
sadabad1 : Her övgü ve başarılı sonuçlanan her işin ardından iyi söz etmek reklamdır, elalemin kasap doktorlarına önüne gelen yalan yere atıp tutmalar oluyor da burada gerçek memnuniyetini belirten insanların başı kel mi pardon?!? Diğerlerini bilemem ama burada zyk78'de çoğu insanda bedelli,beleşçi ve sen bana yorum yap ben sana işlem karşılığı övgü yapmıyor şayet gelmek istediğin konu oysa...Varsa memnun olduğun herhangi bir konuda başarılı gördüğün insanlar kalk sende onu yaz napalım?
Bu arada 6 Ekim tarihli yeni üye olmanda ayrı bir odak biledim.
Burası reklam panosu değil, herkesin kendi hikayesini paylaştıgı bir alan. Bizlerde Göksel beye ameliyat olup memnuniyetimizi dile getirmekle tabiki yükümlüyüz. Neden güzel sonuçları, mutluluğumuzu paylaşmayalım. Göksel bey işinde gerçekten çok başarılı bir doktor. 100% güvenebileceğim tek doktor. Benim referansımla bir sürü arkadaşım ameliyat oldu. Oğlum ve babamda ameliyat oldu. Gerçekten inanmasam güvenmesem 6 yasında oğlumla 60 yaşında babamı riske atmam herhalde. Sonuç ortada, Göksel beyin reklama da hiç ihtiyacı yok. Bİlmeden tanımadan vaka sonuçlarını görmeden yorum yapmaya kimsenin hakkı yok bu platformda. Binlerce insan bu platformada yazı yazıyor, soru soruyor, tabiki bir sürü yorum göreceksin. Bu platformun kullanım amacını bilmeyen burayı kullanmasın.ecem ve zyk78 o kadar çok göksel beyi övmüşsünüz ki reklam yaptığınızı düüşünüyorum. her sayfada en az 4 tane yormunuz var çoğu da göksel beye güvenin ona güvenirseniz rahatsınız hep aynı yüze göre burun yapıyor bilmem ne
aminnn :)Tşk ederim canım hepimiz mutlu olalım ve kem gözlerden korunalım inş amin herşey gönlünce olsun içini ferah tut:)sevgiyle kal
kesinle katılıyorum, sihirli eller mutlu kadınlar yaratır sloganını hep savunuyorum. Gerçekten işini çok iyi yapan bir doktorumuz var çok şanslıyız.Ge
Gecmis olsun :))) doktorumuz harikalar yaratiyor, simdiden tebrikler :)))
yani ilk amacım olumsuz bi yorum yapmak değildi okuduklarım karşısında bu yorumu yaptım. ilk amacım tabiki doktoru araştırmaktı
kızlar saçlarımı kestirdim:)Ya bazi Reviziyon Arkadaslar beni Facebookta göksel beyle resimimizi görmüs , ben sonradan gördüm, kusura bakma, simdi anladim seni :)))
ben de tam uzatırken yine kestirip sonra saçım niye uzamıyor diye ağlayanlardanım...:) ossun çok modern görünüyor. kaçık moduna girmek de kolay oluyor seviyorum...kızlar saçlarımı kestirdim:)
sanırım ben hiç uzatamayacağımmm
İnan kaç senedir kısa saç tutkunluğundan saçımı hiç uzatamıyorumben de tam uzatırken yine kestirip sonra saçım niye uzamıyor diye ağlayanlardanım...:) ossun çok modern görünüyor. kaçık moduna girmek de kolay oluyor seviyorum...
mesajınızı çok beğendim farketiyseniz...
İnan kaç senedir kısa saç tutkunluğundan saçımı hiç uzatamıyorum
bu sefer sağ taraf kısa sol taraf uzun:)
hatta ön tarafına mor geçici boya attırdım
40 yaşında çılgın oldum:)
bende kestirdim :) bize kısa sac yakısıyor ecemalikızlar saçlarımı kestirdim:)
aaa saatler olsun canımcım:)bende kestirdim :) bize kısa sac yakısıyor ecemali
bence kadınlar için 40 yaş ne istediğimizi bildiğimiz kendime güvenimizin tavan olduğu yaşlar ..hayat 40ından sonra başlar diye boşa dememişler... vur patlasın çal oynasın mode on...
30'lu yaslar neyin kararsizligoinin yasandigi yaslar sence :)bence kadınlar için 40 yaş ne istediğimizi bildiğimiz kendime güvenimizin tavan olduğu yaşlar ..
20 li yaşlar ne istediğimizi bilmediğimiz avare yaşlar,
30 lu yaşlar ise kararsızlıklarla dolu yaşlar...
hahahakızlarrrrr ben elmacık kemik istiyorum:))))))))))))))))))
bir o kalmıştı
Bende eskisi gibi uzaticagim, sana kisa sac yakisiyor canim ...kızlar saçlarımı kestirdSAC y
Tşk ederim canımcımBende eskisi gibi uzaticagim, sana kisa sac yakisiyor canim ...
Aklına gelebilecek herşeyin30'lu yaslar neyin kararsizligoinin yasandigi yaslar sence :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?