Burun Estetiği Hasta Yorumları

Kızlar dÜn akşam burnumu çok kötü çarptım birazcık şişti ama birşey olmuşmudur çok korkuyorum ya kanama falan olmadı sadece şişti gibi geliyor bana. Göksel beyi aradım burnumun fotoğrafını gönderdim, yarın bi gel bakalım dedi ,panik yapma dedi.bugün saat 5 te gidicem çok fenayım inşallah bişey olmamıştır inşallah

Geçmiş olsun canım birşey olmadığını düşünüyorum
aynı şey bana da oldu.eşimle oğlum şakalaşırken içi yarımdolu pet şişesi benim burnuma geldi
aynı endişeyi ben de taşıdım,çok şükür bir sıkıntı olmadı

ceylince gittin mi göksel bey e var mı ciddi birşey ?

Gecmis olsun canim. Birsey olmamistir insallah. İkinci ayda bana dans ederken arkadasim dirsek atmisti. Cok canim yanmisti ama cok sukur birsey olmadi.

ozellikle revizyon olan hastalar yardim edin kikirdak eklenince belli oluyomu disaridan ben cok tedirginin bir sikinti yasayan oldumuzor bir surecmi ,simdiki burnum kotu ama ya ararsam diye korkuyorum.Ne olur cevaplayin,revizyonda dogal yapiyomu goksel bey

Slm as:) ben 2,5 sene önce revizyon oldum Göksel bey e , çok memnunum sıkıntı yaşamadım
Ben de kulak arkasından yağ dokusu alıp burnumun üstüne yerleştirdi çok şükür öyle zorlukta
Yaşamadımtedirginlik olucak birşey yok, dr una inanır ve güvenirsen olay bitiyor zaten

En zor sürec basladi, Burnum Cok sisti, sekli kayboldu, ama bu sürec normal cünkü dokular eklendi... Biricik doktorum rahatlati beni, cok sismis dedi, icin rahat olsun dedi...

En zor sürec basladi, Burnum Cok sisti, sekli kayboldu, ama bu sürec normal cünkü dokular eklendi... Biricik doktorum rahatlati beni, cok sismis dedi, icin rahat olsun dedi...
Sen beni görseydin canımcım hem şişlik hem morarma olmuştu sonrasında hepsi geçiyor
Şu anda patates evresi

merhaba bende burun ucu revizyon düşünüyorum kıkırdak gslibs dsğs doğru yamuk ve sivri duruyo abdulkadir bey burun ucunda başarılı mı sizce :)
yani abdülkadir bey burun estetiğinde revizyonda başarılı
ne beklediğin önemli ,
göksel beyin hastalarının resimleri mevcut ordan inceleyebilirsin canım

merhaba :) ya bu revixyon amelıyatlarını neden bu kadar pahalı .. 4000 5000 den baslıyorr .. keşke sigorta karsılıyor olsaydı ..
Çünkü revizyon daha riskli canım
Bozulan birşeyi kaburga kulaktan doku vs alınarak sağlıklı ve estetik açıdan güzel bir burun yapmaya çalışıldığından maddi açıdan tuzlu olabiliyor..

Geldiğinde haberleşelim buluşuruz tekrardan canım
Kesinlikle:))) Burun kardesi olduk biz artik, Göksel beyin ailesine aldiniz beni:))) Allah bilir Göksel bey ne kadar dualar aliyordur, ben her sabah kalktigimda Allah razi olsun diyorum... Göksel beyi ailemden biri olarak görüyorum, o kadar Cok sevdimki onu, artik benim bir abim daha var :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…