- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #5.401
Geçmiş olsun canım birşey olmadığını düşünüyorumKızlar dÜn akşam burnumu çok kötü çarptım birazcık şişti ama birşey olmuşmudur çok korkuyorum ya kanama falan olmadı sadece şişti gibi geliyor bana. Göksel beyi aradım burnumun fotoğrafını gönderdim, yarın bi gel bakalım dedi ,panik yapma dedi.bugün saat 5 te gidicem çok fenayım inşallah bişey olmamıştır inşallah
ceylince gittin mi göksel bey e var mı ciddi birşey ?Kızlar dÜn akşam burnumu çok kötü çarptım birazcık şişti ama birşey olmuşmudur çok korkuyorum ya kanama falan olmadı sadece şişti gibi geliyor bana. Göksel beyi aradım burnumun fotoğrafını gönderdim, yarın bi gel bakalım dedi ,panik yapma dedi.bugün saat 5 te gidicem çok fenayım inşallah bişey olmamıştır inşallah
Gecmis olsun canim. Birsey olmamistir insallah. İkinci ayda bana dans ederken arkadasim dirsek atmisti. Cok canim yanmisti ama cok sukur birsey olmadi.Kızlar dÜn akşam burnumu çok kötü çarptım birazcık şişti ama birşey olmuşmudur çok korkuyorum ya kanama falan olmadı sadece şişti gibi geliyor bana. Göksel beyi aradım burnumun fotoğrafını gönderdim, yarın bi gel bakalım dedi ,panik yapma dedi.bugün saat 5 te gidicem çok fenayım inşallah bişey olmamıştır inşallah
Harikaa :)) Gozun aydin canim. Su an bile guzel oldugunu dusunuyorsan zaten guzel olacaktir.Burnumun alcisi cikti, bu haliyle bile coook güzel, insallah dahada Güzel olur:)))
Slm as:) ben 2,5 sene önce revizyon oldum Göksel bey e , çok memnunum sıkıntı yaşamadımozellikle revizyon olan hastalar yardim edin kikirdak eklenince belli oluyomu disaridan ben cok tedirginin bir sikinti yasayan oldumuzor bir surecmi ,simdiki burnum kotu ama ya ararsam diye korkuyorum.Ne olur cevaplayin,revizyonda dogal yapiyomu goksel bey
Sen beni görseydin canımcım hem şişlik hem morarma olmuştu sonrasında hepsi geçiyorEn zor sürec basladi, Burnum Cok sisti, sekli kayboldu, ama bu sürec normal cünkü dokular eklendi... Biricik doktorum rahatlati beni, cok sismis dedi, icin rahat olsun dedi...
yani abdülkadir bey burun estetiğinde revizyonda başarılımerhaba bende burun ucu revizyon düşünüyorum kıkırdak gslibs dsğs doğru yamuk ve sivri duruyo abdulkadir bey burun ucunda başarılı mı sizce :)
kuzum nasıl oldun?En zor sürec basladi, Burnum Cok sisti, sekli kayboldu, ama bu sürec normal cünkü dokular eklendi... Biricik doktorum rahatlati beni, cok sismis dedi, icin rahat olsun dedi...
merhaba :) ya bu revixyon amelıyatlarını neden bu kadar pahalı .. 4000 5000 den baslıyorr .. keşke sigorta karsılıyor olsaydı ..kuzum nasıl oldun?
Çünkü revizyon daha riskli canımmerhaba :) ya bu revixyon amelıyatlarını neden bu kadar pahalı .. 4000 5000 den baslıyorr .. keşke sigorta karsılıyor olsaydı ..
Iyim sükür :))) özledim Istanbulu...kuzum nasıl oldun?
Canım sen ne zaman gittin?Iyim sükür :))) özledim Istanbulu...
23 de döndüm canim, ama 3 ay sonra kontrole gidicem göksel beye...Canım sen ne zaman gittin?
İstanbul da seni özledi
Geldiğinde haberleşelim buluşuruz tekrardan canım23 de döndüm canim, ama 3 ay sonra kontrole gidicem göksel beye...
Kesinlikle:))) Burun kardesi olduk biz artik, Göksel beyin ailesine aldiniz beni:))) Allah bilir Göksel bey ne kadar dualar aliyordur, ben her sabah kalktigimda Allah razi olsun diyorum... Göksel beyi ailemden biri olarak görüyorum, o kadar Cok sevdimki onu, artik benim bir abim daha var :)))Geldiğinde haberleşelim buluşuruz tekrardan canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?