Burun Estetiği Hasta Yorumları

merhaba bende burun ucu revizyon düşünüyorum kıkırdak gslibs dsğs doğru yamuk ve sivri duruyo abdulkadir bey burun ucunda başarılı mı sizce :)

Abdülkadir Bey'in burun ucunda geliştirdiği bir teknik var. O teknik sayesinde yıllar sonra burnun ucu mandalla sıkılmış görüntüsü kesinlikle oluşmuyor. çökme yaşanmıyor. Randevu alır görüşürsen eğer sorarsın kendisine detaylı.

Decke,
mutlu olmana çok sevindim. Şişlikler inmeye başladı mı? Fotoğraf ne zaman yükleyeceksin? Bu arada buluşmadan kesinlikle haberdar olmak istiyorum :)

Sisliklerim bir insin, daha 2 haftalik Burnum:))) tabiki haberdar ederim...
Deckecim tablet bozuldu takip edemedim. Morluklarin ne zaman basladi ne zaman gecti... sira bana geliyor 1 haftam kaldi heyecanlandim. Bir de burnu estetikli birkac kisiyle tanistim. Burun delikleri simetrik degildi. Sizlerde bu sorun oldu mu

Deckecim tablet bozuldu takip edemedim. Morluklarin ne zaman basladi ne zaman gecti... sira bana geliyor 1 haftam kaldi heyecanlandim. Bir de burnu estetikli birkac kisiyle tanistim. Burun delikleri simetrik degildi. Sizlerde bu sorun oldu mu
bayağı az kalmış canım hadi hayırlısı hangi hastanede olacaksın
ben ameliyattan çıktığımdan bu zamana kadar burun deliklerim hiç asimetrik olmadı:)

Canim ben Cok az sistim, morluk ise Cok hafifti...benimde suan deliklerim Ve kanatlarim ayri, ama Göksel bey sislikten dedi, ayrica bir sorun olursa ben varim dedi, o yüzden takmiyorum... Insallah Cok mutlu olursun

Merhaba arkadaşlar ben de revizyon için Göksel Bey'de karar kıldım 8 günüm kaldı heyecan dorukta.İnşallah ben de mutlu olurum.Avizehatun seninle yakın tarihlerde olucaz sanırım.

Merhaba arkadaşlar ben de revizyon için Göksel Bey'de karar kıldım 8 günüm kaldı heyecan dorukta.İnşallah ben de mutlu olurum.Avizehatun seninle yakın tarihlerde olucaz sanırım.
Canim senin burnun Cok Güzel olucak, emin ol... Cok mutlu olacaksin:)))

hayırlı olsun kararın canım,hiç pişman olmazsın.
sen de grubumuza katılacaksın kocaman aile oluyoruz biz:)))

bayağı az kalmış canım hadi hayırlısı hangi hastanede olacaksın
ben ameliyattan çıktığımdan bu zamana kadar burun deliklerim hiç asimetrik olmadı:)
Central da... evet fotolarda da belli aslinda... o gorduklerimi dr.lari suna ikna etmis bana sacma geldi... guya cilt mermer degilmis asimetri her ameliyatta mutlaka olurmus... demek goksel bey mermer gibi yapiyor...

Çok az kalmış heyecan doruktadır ben ve kardeşimde Göksel beye ameliyat olduk benim ilk ameliyatım kardeşim ise revizyon ameliyatı yapıldı burun deliklerimiz gayet normal herhangi bir asimetri oluşmadı. Çok doğru bir karar vermişsin bence doğru yerdesin kendini Göksel beye emanet et gerisini düşünme , herşey çok güzel olacak ...

Icin rahat olsun , eger bir sorun cikarsa göksel bey arkanda...
bu çok önemli bazı dr.ların ameliyattan sonra önceki ilgili tutumlarını sergilemediklerini hatta oluşan hatalara sen vurmuşsundur, sözümü dinlememişsindir şeklinde cevaplarla baştan savdıklarını duymuştum... göksel bey i sizlerden dinledikçe içime sular serpiliyor...

Central da... evet fotolarda da belli aslinda... o gorduklerimi dr.lari suna ikna etmis bana sacma geldi... guya cilt mermer degilmis asimetri her ameliyatta mutlaka olurmus... demek goksel bey mermer gibi yapiyor...

Asimetri kimde var? Benim de gülümseyince ve dudak kapatınca sağ taraf bariz yukarıda . Bana da yüz asimetrisi mimikten olması çok normal, ikisi eşit olamaz denildi. olabiliyor mu yani?

valla göksel bey işinde gerçekten başarılı canım
zaten her muaynede resim çekiyor önden yandan üstten orda da belli olur asimetrik durum olsa
ama benim deliklerim simetrik canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…