- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #5.421
Göksel bey burun ucunda Cok basarili...merhaba bende burun ucu revizyon düşünüyorum kıkırdak gslibs dsğs doğru yamuk ve sivri duruyo abdulkadir bey burun ucunda başarılı mı sizce :)
merhaba bende burun ucu revizyon düşünüyorum kıkırdak gslibs dsğs doğru yamuk ve sivri duruyo abdulkadir bey burun ucunda başarılı mı sizce :)
Kesinlikle:))) Burun kardesi olduk biz artik, Göksel beyin ailesine aldiniz beni:))) Allah bilir Göksel bey ne kadar dualar aliyordur, ben her sabah kalktigimda Allah razi olsun diyorum... Göksel beyi ailemden biri olarak görüyorum, o kadar Cok sevdimki onu, artik benim bir abim daha var :)))
kesinlikle canım ,Göksel bey burun ucunda Cok basarili...
Sisliklerim bir insin, daha 2 haftalik Burnum:))) tabiki haberdar ederim...Decke,
mutlu olmana çok sevindim. Şişlikler inmeye başladı mı? Fotoğraf ne zaman yükleyeceksin? Bu arada buluşmadan kesinlikle haberdar olmak istiyorum :)
Deckecim tablet bozuldu takip edemedim. Morluklarin ne zaman basladi ne zaman gecti... sira bana geliyor 1 haftam kaldi heyecanlandim. Bir de burnu estetikli birkac kisiyle tanistim. Burun delikleri simetrik degildi. Sizlerde bu sorun oldu muSisliklerim bir insin, daha 2 haftalik Burnum:))) tabiki haberdar ederim...
bayağı az kalmış canım hadi hayırlısı hangi hastanede olacaksınDeckecim tablet bozuldu takip edemedim. Morluklarin ne zaman basladi ne zaman gecti... sira bana geliyor 1 haftam kaldi heyecanlandim. Bir de burnu estetikli birkac kisiyle tanistim. Burun delikleri simetrik degildi. Sizlerde bu sorun oldu mu
Canim ben Cok az sistim, morluk ise Cok hafifti...benimde suan deliklerim Ve kanatlarim ayri, ama Göksel bey sislikten dedi, ayrica bir sorun olursa ben varim dedi, o yüzden takmiyorum... Insallah Cok mutlu olursunDeckecim tablet bozuldu takip edemedim. Morluklarin ne zaman basladi ne zaman gecti... sira bana geliyor 1 haftam kaldi heyecanlandim. Bir de burnu estetikli birkac kisiyle tanistim. Burun delikleri simetrik degildi. Sizlerde bu sorun oldu mu
Canim senin burnun Cok Güzel olucak, emin ol... Cok mutlu olacaksin:)))Merhaba arkadaşlar ben de revizyon için Göksel Bey'de karar kıldım 8 günüm kaldı heyecan dorukta.İnşallah ben de mutlu olurum.Avizehatun seninle yakın tarihlerde olucaz sanırım.
hayırlı olsun kararın canım,hiç pişman olmazsın.Merhaba arkadaşlar ben de revizyon için Göksel Bey'de karar kıldım 8 günüm kaldı heyecan dorukta.İnşallah ben de mutlu olurum.Avizehatun seninle yakın tarihlerde olucaz sanırım.
HaNgi gun hangi hastanede olacaksin...Merhaba arkadaşlar ben de revizyon için Göksel Bey'de karar kıldım 8 günüm kaldı heyecan dorukta.İnşallah ben de mutlu olurum.Avizehatun seninle yakın tarihlerde olucaz sanırım.
Central da... evet fotolarda da belli aslinda... o gorduklerimi dr.lari suna ikna etmis bana sacma geldi... guya cilt mermer degilmis asimetri her ameliyatta mutlaka olurmus... demek goksel bey mermer gibi yapiyor...bayağı az kalmış canım hadi hayırlısı hangi hastanede olacaksın
ben ameliyattan çıktığımdan bu zamana kadar burun deliklerim hiç asimetrik olmadı:)
Icin rahat olsun , eger bir sorun cikarsa göksel bey arkanda...Central da... evet fotolarda da belli aslinda... o gorduklerimi dr.lari suna ikna etmis bana sacma geldi... guya cilt mermer degilmis asimetri her ameliyatta mutlaka olurmus... demek goksel bey mermer gibi yapiyor...
Çok şükür hiçbirşey olmamış burnuma , herşey yolundaymış. Çok korkmuştum Şekli bozulacak diye neyseki ucuz atlattıkceylince gittin mi göksel bey e var mı ciddi birşey ?
Çok az kalmış heyecan doruktadır ben ve kardeşimde Göksel beye ameliyat olduk benim ilk ameliyatım kardeşim ise revizyon ameliyatı yapıldı burun deliklerimiz gayet normal herhangi bir asimetri oluşmadı. Çok doğru bir karar vermişsin bence doğru yerdesin kendini Göksel beye emanet et gerisini düşünme , herşey çok güzel olacak ...Deckecim tablet bozuldu takip edemedim. Morluklarin ne zaman basladi ne zaman gecti... sira bana geliyor 1 haftam kaldi heyecanlandim. Bir de burnu estetikli birkac kisiyle tanistim. Burun delikleri simetrik degildi. Sizlerde bu sorun oldu mu
bu çok önemli bazı dr.ların ameliyattan sonra önceki ilgili tutumlarını sergilemediklerini hatta oluşan hatalara sen vurmuşsundur, sözümü dinlememişsindir şeklinde cevaplarla baştan savdıklarını duymuştum... göksel bey i sizlerden dinledikçe içime sular serpiliyor...Icin rahat olsun , eger bir sorun cikarsa göksel bey arkanda...
Central da... evet fotolarda da belli aslinda... o gorduklerimi dr.lari suna ikna etmis bana sacma geldi... guya cilt mermer degilmis asimetri her ameliyatta mutlaka olurmus... demek goksel bey mermer gibi yapiyor...
valla göksel bey işinde gerçekten başarılı canımCentral da... evet fotolarda da belli aslinda... o gorduklerimi dr.lari suna ikna etmis bana sacma geldi... guya cilt mermer degilmis asimetri her ameliyatta mutlaka olurmus... demek goksel bey mermer gibi yapiyor...
geçmiş olsun canımcım ben de çok korkmuştum:)Çok şükür hiçbirşey olmamış burnuma , herşey yolundaymış. Çok korkmuştum Şekli bozulacak diye neyseki ucuz atlattık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?