Burun Estetiği Hasta Yorumları

Asimetri kimde var? Benim de gülümseyince ve dudak kapatınca sağ taraf bariz yukarıda . Bana da yüz asimetrisi mimikten olması çok normal, ikisi eşit olamaz denildi. olabiliyor mu yani?

benim ikinci ameliyatta yan darlatildi disardanda dikis vardi kac kere ve kime yaptirdiniz? delikmi esit degil?

Hayır ilk defa yapıldı. İkinci ameliyatta sadece uç mu yaptırdın ? deilkler eşit fakat mimikte sağ oldukça yukarıda kalıyor, resimlerde de yansımaya başladı daha 5 ay var oturmasına. Ne kadar arayla ne zaman revizyon oldun? Ben ilk kemik çıkıntısını bir kaç kişiye sordum ödem kalıcı olabilir iğneyle çekeriz dediler

iki kere revizyon uc icin randevu alicam birer sene araylan oldum. sene dolmadan almiyolar deliklerin biri buyuk biri dar ustun inmesi bi sene 2 ay surdu

iki kere revizyon uc icin randevu alicam birer sene araylan oldum. sene dolmadan almiyolar deliklerin biri buyuk biri dar ustun inmesi bi sene 2 ay surdu

Anladım canım, bir kere olmakla üçüncü kez olmak çok farklı tabii ve semptomlarımızda farklı, benim delik boyutları eşit ve alt eğrisi mimikte birisi yukarıda duruyor. Kemik ve revizyon için mecbur birkaç ay daha gözlemleyeceğim.
Sen randevunu al bir danış derim .

geçmiş olsun canımcım ben de çok korkmuştum:)
sağol canım okadar dikkat ettiğim halde ne olursa direk minik güzel burnuma oluyor ya buarada sen şakaklarına müdahale düşünüyordun değil mi yaptırdın mı birşey yada sordun mu Göksel beye o ne diyor bu konuda ? Sen yaptır Devamında Sırada ben Varım galiba

Deckecim tablet bozuldu takip edemedim. Morluklarin ne zaman basladi ne zaman gecti... sira bana geliyor 1 haftam kaldi heyecanlandim. Bir de burnu estetikli birkac kisiyle tanistim. Burun delikleri simetrik degildi. Sizlerde bu sorun oldu mu
Haberdar et gelişmelerden canım :) Heyecanlı mısın :)

burun ucu estetiğinde Abdülkadir Bey'in de iyi olduğunu söyledi bi arkadaş, kendisine burun ucu estetiği +deviasyon yaptıran var mı acaba?

Zeyk78 goksel beyle bende on gorusme yaptim.decke yle birlikte gittigimde bi on gorusme yapmak istedim.iyikide yapmisim.burun ameliyatimin memnuniyetsizligimden gorusmek istedim.burnumdan once cenemin geride oldugunu soyledi. ceneniyaptirinca sen bi sakinlesiceksin dedi.bende simdi cenemle ilgili deli gibi dr.arastiriyorum.aslinda kararim belli goksel bey.ama burun estetigi ameliyatimda hic arastirmadan direk karar verdigim icin sirf bu pismanligimi tatmin etmek icin dr.larla gorusmeye gidiyorum diyebilirim.
simdiye kadar sadece goksel bey disinda hayati akbasla gorustum.bana cenene medpor protez tavsiye ederim dedi.tabii genel aneztezi agiz icinden yada cene altindan girilerek yapilicak bi ameliyat.iyilesme suresi uzun.yani ben tekrar bi ameliyat gercekten istemiyorum.dolguyla hallolmazmi diye sordum.dolgu onermiyorum.akma olabiliyomus veya bunye kabul etmeyebilir dedi.ki bazi insanlarda puturlu puturlu goruntuleri goruyorum ve cok itici gercekten.illa ameliyat olmam dersen kendi yagindan enjekte ederim dedi.o da 1 yil sonra 2. en fazla 3. Seans gerekebilir dedi.ama medpor protez gibi guzel olmaz sonucta protez sert ve kemik gibi durur digeri yag dokusu guzel durmayabilir dedi.
goksel beyle de dolgu enjekte ederim 1 yil kadar sonra 2.defa yapariz belki 3.yede gerek olabilir demisti.
simdi benim kafam cok karisti.senin cenene ve burnuna bayiliyorum.doktorlarin fikrinden ve onerisinden ziyade bu tecrubeleri yasamis kisilerden bilgi almak en dogrusu.cunku bizi sadece biz anlariz.senin cenende protezmi? Dolgu mu? Yada kendi yagindanmi dolgu yapti ? goksel bey.ve dolguyu tekrarladiniz mi ? ve nekadar sure sonunda tekrarladiniz.?e en onemlisi dolgu eriyip eski haline donme olasiligin varmi yani omurluk mu oldu bu dolgu ?.ayyy cok soru isaretli bi yazi oldu ama inan bunlari yasamis birinden ogrenmek en dogrusu.cunku arastirdikca aslinda kafa karisikligi oluyo.kimisi ilk zamanlar o dolgu cok oluyo zamanla eriyo diyo kimisi baska bisi diyo noluuurr ayrintili bilgilendirme rica ediyorum senden
He bi de agri sizi olaylari..goksel bey lokalle olur dedi bana.gerci agrisi sizisi cokda onemli deil.sonuc guzel olsun

Zeyk78 goksel beyle bende on gorusme yaptim.decke yle birlikte gittigimde bi on gorusme yapmak istedim.iyikide yapmisim.burun ameliyatimin memnuniyetsizligimden gorusmek istedim.burnumdan once cenemin geride oldugunu soyledi. ceneniyaptirinca sen bi sakinlesiceksin dedi.bende simdi cenemle ilgili deli gibi dr.arastiriyorum.aslinda kararim belli goksel bey.ama burun estetigi ameliyatimda hic arastirmadan direk karar verdigim icin sirf bu pismanligimi tatmin etmek icin dr.larla gorusmeye gidiyorum diyebilirim.
simdiye kadar sadece goksel bey disinda hayati akbasla gorustum.bana cenene medpor protez tavsiye ederim dedi.tabii genel aneztezi agiz icinden yada cene altindan girilerek yapilicak bi ameliyat.iyilesme suresi uzun.yani ben tekrar bi ameliyat gercekten istemiyorum.dolguyla hallolmazmi diye sordum.dolgu onermiyorum.akma olabiliyomus veya bunye kabul etmeyebilir dedi.ki bazi insanlarda puturlu puturlu goruntuleri goruyorum ve cok itici gercekten.illa ameliyat olmam dersen kendi yagindan enjekte ederim dedi.o da 1 yil sonra 2. en fazla 3. Seans gerekebilir dedi.ama medpor protez gibi guzel olmaz sonucta protez sert ve kemik gibi durur digeri yag dokusu guzel durmayabilir dedi.
goksel beyle de dolgu enjekte ederim 1 yil kadar sonra 2.defa yapariz belki 3.yede gerek olabilir demisti.
simdi benim kafam cok karisti.senin cenene ve burnuna bayiliyorum.doktorlarin fikrinden ve onerisinden ziyade bu tecrubeleri yasamis kisilerden bilgi almak en dogrusu.cunku bizi sadece biz anlariz.senin cenende protezmi? Dolgu mu? Yada kendi yagindanmi dolgu yapti ? goksel bey.ve dolguyu tekrarladiniz mi ? ve nekadar sure sonunda tekrarladiniz.?e en onemlisi dolgu eriyip eski haline donme olasiligin varmi yani omurluk mu oldu bu dolgu ?.ayyy cok soru isaretli bi yazi oldu ama inan bunlari yasamis birinden ogrenmek en dogrusu.cunku arastirdikca aslinda kafa karisikligi oluyo.kimisi ilk zamanlar o dolgu cok oluyo zamanla eriyo diyo kimisi baska bisi diyo noluuurr ayrintili bilgilendirme rica ediyorum senden
He bi de agri sizi olaylari..goksel bey lokalle olur dedi bana.gerci agrisi sizisi cokda onemli deil.sonuc guzel olsun

Canım benim çeneme Göksel bey silikon Parça koydu. Burun ameliyatımda aynı anda yaptı. Alt dudağımın içinden kesip yerleştirdi parçayı. 3-4 dikiş atıldı. Herhangi bir ağrım olmadı. Hem burnum hem de çenem 10 günde iyileşti ve ben işbaşı Yaptım. Ama normal hayatıma 1 haftadadönmüştüm. Burun ameliyatı çeneden daha zor bir ameliyat. Çene için o kadar doktor araştırıp Kafanı karıştırmana gerek yok bence. Bu işlemi Göksel bey gayet güzel yapıyor resimlerimden de gördüğün gibi :) bu arada işlem geçici süre için değil Kalıcı bir işlem. Şu anda çenemde farklı bir his yok. Gayet memnunum. Eğer sana Çene tavsiyesinde bulunduysa görüntün için gerekli olduğunu düşünmüştür. Ben fazla Düşünme, hemen ol derim.

Bu son hafta iyice heyecanlandim... bir de goz cevreme biseyler yaptirirsam azicik genc ve dinc gorunsem ne iyi olur hevesi basti bekleyemiyorum.
Canım rahat ol diyecek ama heyecanlanmamakta pek elde değil. Ben de benzer Şeyler yaşadım 3 yıl önce ama ameliyat sonrası endişelerin geçecek. Doktor beye güven ve sakin olmaya çalış :)) göz çevrene ne yaptırmak istiyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…