- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #5.461
Ben deviasyon ve burun estetiği oldum kendisine. Resimlerime albümümden bakabilirsin.burun ucu estetiğinde Abdülkadir Bey'in de iyi olduğunu söyledi bi arkadaş, kendisine burun ucu estetiği +deviasyon yaptıran var mı acaba?
Canım benim çeneme Göksel bey silikon Parça koydu. Burun ameliyatımda aynı anda yaptı. Alt dudağımın içinden kesip yerleştirdi parçayı. 3-4 dikiş atıldı. Herhangi bir ağrım olmadı. Hem burnum hem de çenem 10 günde iyileşti ve ben işbaşı Yaptım. Ama normal hayatıma 1 haftadadönmüştüm. Burun ameliyatı çeneden daha zor bir ameliyat. Çene için o kadar doktor araştırıp Kafanı karıştırmana gerek yok bence. Bu işlemi Göksel bey gayet güzel yapıyor resimlerimden de gördüğün gibi :) bu arada işlem geçici süre için değil Kalıcı bir işlem. Şu anda çenemde farklı bir his yok. Gayet memnunum. Eğer sana Çene tavsiyesinde bulunduysa görüntün için gerekli olduğunu düşünmüştür. Ben fazla Düşünme, hemen ol derim.
Çok güzel olacağından ben eminim canım mutlaka haberleşelimbu cuma büyük gün... tiheyt ölüyorum heyecandan... nşallah çok güzel olurum da deger herseye...
Göz çevreni kesin yaptır zaten hazır narkozu almışkenBu son hafta iyice heyecanlandim... bir de goz cevreme biseyler yaptirirsam azicik genc ve dinc gorunsem ne iyi olur hevesi basti bekleyemiyorum.
parayi ayarlar ayarlamaz hemen olucam zaten bu sureyide arastirarak gecirmek istiyorm.gercekten bu sefer hata yapmak pisman olmak istemiyorum.goksel beyle gorusmemizde bana senin burnunu ben yapsaydim cenenede ameliyat ederdim ama suan icin cene dolgusu yaparim dedi.tabii bunda benim de asla bidaha ameliyat olmak istemiyorum diye israriminda payi vardir.2 kez burun ameliyatindan sonra ameliyat fobisi olustu.ama goksel beyle bidahaki gorusmede siz neyi uygun girurseniz ona varim dicem.cunku saglam ve omurluk olsun istiyorum dolgu akiyo diyolar.gerci boylr bi risk olsaydi gojsrl bey onrrmezdi heralde diyede dusunuyorum.amaaann ne biliyim yaaa kafam cok karisik.bide silikon protezler icin zamanla kemige giriyo diyolar.5 yil sonra ceneniz eskisi gibi olur diyolar.en iyisi medpor protezmis.ammaaan ne biliyim yaaa.ecemali yle sana cok ozeniyorum valla ne guzel herseyi atlatmissiniz ununuzu eleyip duvara asmis halinize coookkk ozeniyorum.bende bi gun boyle olucak miyim acabaaa.cok zor sureclermis valla.su ceneyide atlatsam bu kis ikisi birden cikiverse aradan
parayi ayarlar ayarlamaz hemen olucam zaten bu sureyide arastirarak gecirmek istiyorm.gercekten bu sefer hata yapmak pisman olmak istemiyorum.goksel beyle gorusmemizde bana senin burnunu ben yapsaydim cenenede ameliyat ederdim ama suan icin cene dolgusu yaparim dedi.tabii bunda benim de asla bidaha ameliyat olmak istemiyorum diye israriminda payi vardir.2 kez burun ameliyatindan sonra ameliyat fobisi olustu.ama goksel beyle bidahaki gorusmede siz neyi uygun girurseniz ona varim dicem.cunku saglam ve omurluk olsun istiyorum dolgu akiyo diyolar.gerci boylr bi risk olsaydi gojsrl bey onrrmezdi heralde diyede dusunuyorum.amaaann ne biliyim yaaa kafam cok karisik.bide silikon protezler icin zamanla kemige giriyo diyolar.5 yil sonra ceneniz eskisi gibi olur diyolar.en iyisi medpor protezmis.ammaaan ne biliyim yaaa.ecemali yle sana cok ozeniyorum valla ne guzel herseyi atlatmissiniz ununuzu eleyip duvara asmis halinize coookkk ozeniyorum.bende bi gun boyle olucak miyim acabaaa.cok zor sureclermis valla.su ceneyide atlatsam bu kis ikisi birden cikiverse aradan
ben de aynı fikirdeyim ama gözkapağı ameliyatları normalde ileri yaşlarda yapılan uygulamalar ve biraz riskli sanırım. kaş kaldırma kaldı elde alternatif fazla kalkarsa da tipime gitmez... kaş kaldırma maliyeti nedir acaba? bi de üstüne botox olsa daşa dönmem mi? ne dersiniz? öneriniz nedir göz çevresi için?Göz çevreni kesin yaptır zaten hazır narkozu almışken
Göz çevreni kesin yaptır zaten hazır narkozu almışkenBu son hafta iyice heyecanlandim... bir de goz cevreme biseyler yaptirirsam azicik genc ve dinc gorunsem ne iyi olur hevesi basti bekleyemiyorum.
avizehatun,göç çevreni görmedim bilmiyorum ancak gözaltı dolgusu ve botox ile düzelebiliyorsa ki cevap göksel bey de hallettirirsin,orta yüz germe dedikleri operasyon için henüz vaktimiz var,b
ben de aynı fikirdeyim ama gözkapağı ameliyatları normalde ileri yaşlarda yapılan uygulamalar ve biraz riskli sanırım. kaş kaldırma kaldı elde alternatif fazla kalkarsa da tipime gitmez... kaş kaldırma maliyeti nedir acaba? bi de üstüne botox olsa daşa dönmem mi? ne dersiniz? öneriniz nedir göz çevresi için?
bu arada E elfista kafanı fazla bulandırma, herkes birşey söylüyor dr. seçme döneminde... ben bekledim bekledim ve sadece göksel bey ile görüşüp içime sinince diğer tüm doktorları sildim... bir arkadaşım kararsızlığı yüzünden 2 dr.a muayene oldu toplamda 1000tl. harcadı bile... hala kararsız daha da harcaması muhtemel... örnekler iyiyse, dr. güven verdiyse, eğitimi ve özgeçmişi yaptıklarını destekler nitelikteyse, daha arasan ne bulacaksın ki....
merhaba sanırım göksel bey burun ucunda başarılı değil sizcede öyle miAmeliyat olmayı düşünüyorum yorumlarınızı okudum göksel bey için yorumlarınız 1 yıl öncesine ait şuanda memnunmusunuz? Bende deviasyon var birde törpülettirmek isityoum burnumu yardım...
heyecanlanman çok normal ben geceleri uyuyamıyordum güzel olacak ben eminim Herşeyden önemlisi doğal olacak ve kimse güzelliğinin sebebini anlayamayacak fotoğraflarını görmedim ama eğer göz çevrene birşey düşünüyorsan ameliyattayken yaptır niye bekleyesinki olmuşken hepsi tam olsun. Buarada Göksel beye gözaltı Işık dolgusunuda bir danışsaydın, inanılmaz Değişiyor görüntün. 5 sene geriye gidiyor insan benim favorim Işık dolgusu o yorgun görüntün gidiyor canlı parlak Işıl Işıl bir görüntü çıkıyor ortayaBu son hafta iyice heyecanlandim... bir de goz cevreme biseyler yaptirirsam azicik genc ve dinc gorunsem ne iyi olur hevesi basti bekleyemiyorum.
aaa nedir bu ışık dolgusu... gözaltlarım genetik olarak mor... nadiren kapatıcısız gezerim... doğumdan sonra da çökük çökük oldu... hep yorgun bir görüntüm var... dolgu beni korkutuyor biraz... bir de o da geçici diye duydum... botox gibi tekrarlamak gerekiyormuş öyle mi.... fiyat bilginiz var mı?heyecanlanman çok normal ben geceleri uyuyamıyordum güzel olacak ben eminim Herşeyden önemlisi doğal olacak ve kimse güzelliğinin sebebini anlayamayacak fotoğraflarını görmedim ama eğer göz çevrene birşey düşünüyorsan ameliyattayken yaptır niye bekleyesinki olmuşken hepsi tam olsun. Buarada Göksel beye gözaltı Işık dolgusunuda bir danışsaydın, inanılmaz Değişiyor görüntün. 5 sene geriye gidiyor insan benim favorim Işık dolgusu o yorgun görüntün gidiyor canlı parlak Işıl Işıl bir görüntü çıkıyor ortaya
cevap için teşekkürler cnm. ama bana burun ucu ameliyatı olmuş bir hasta lazım :) yok mu acaba burda sadece burun ucunu yaptıran?Ben deviasyon ve burun estetiği oldum kendisine. Resimlerime albümümden bakabilirsin.
çok haklısın aslında... umarım bu tarz şassızlıklar yaşamayız hiçbirimiz... dikişler neden ve nasıl gevşer ki? bir yılını mahveedecek bir hata... korkmakta en çok sen haklısın... ben göksel beyi ne tavsiye edebilrim ne de kötüleyebilirim... henüz ona ameliyat olmadım... söylediğim genel bir şey... içine sinen dr. herkim olursa olsun umarım iyi olur.... umarım benim seçimim de benim için iyi olur...Cok dogru soyluyosunSchrodingerin kedisi fazla dr gezmek kafa karisikligindan baska bisey deil.dr guven verdiyse orda durmak lazim.ama ben suan 2,5 aylik burun ameliyatliyim ve burnumun sag tarafinda cokme var.dikisler gevsemis dedi doktorum.simdi 1 yil busekilde beklemek zorundayim.oyuzden tekrar hata yapmaktan korkuyorum.ama goksel beyin sayfasinda ozgecmisinide okudum.yaptigi burunlarida gordum ceneleride muaynehanesinde.tabii her burnu begenmek imkansiz.Ama genel anlamda begendim.bende sanirim goksel beye yaptiricam cenemi.reha yavuzer diye bi doktor var.bide ona muayne olmak istiyorum aslinda.bakalim ins.hepimiz memnun kaliriz ve bukadar sikintiya deger
çok haklısın aslında... umarım bu tarz şassızlıklar yaşamayız hiçbirimiz... dikişler neden ve nasıl gevşer ki? bir yılını mahveedecek bir hata... korkmakta en çok sen haklısın... ben göksel beyi ne tavsiye edebilrim ne de kötüleyebilirim... henüz ona ameliyat olmadım... söylediğim genel bir şey... içine sinen dr. herkim olursa olsun umarım iyi olur.... umarım benim seçimim de benim için iyi olur...
Göz altı dolgusu ışık veriyo .dolgu ve botox hep süreli.kalıcı deil.belli bi süreyi kapsıyo ancak düzenli yapıldığında sonuç çok iyi oluyo:)dolgu pahalı 1500 civarı çünkü o yıllıkaaa nedir bu ışık dolgusu... gözaltlarım genetik olarak mor... nadiren kapatıcısız gezerim... doğumdan sonra da çökük çökük oldu... hep yorgun bir görüntüm var... dolgu beni korkutuyor biraz... bir de o da geçici diye duydum... botox gibi tekrarlamak gerekiyormuş öyle mi.... fiyat bilginiz var mı?
Dikis gevsemesini ilk defa duyuyorum canim. Nasil birsey o bilemedim inan.Cok dogru soyluyosunSchrodingerin kedisi fazla dr gezmek kafa karisikligindan baska bisey deil.dr guven verdiyse orda durmak lazim.ama ben suan 2,5 aylik burun ameliyatliyim ve burnumun sag tarafinda cokme var.dikisler gevsemis dedi doktorum.simdi 1 yil busekilde beklemek zorundayim.oyuzden tekrar hata yapmaktan korkuyorum.ama goksel beyin sayfasinda ozgecmisinide okudum.yaptigi burunlarida gordum ceneleride muaynehanesinde.tabii her burnu begenmek imkansiz.Ama genel anlamda begendim.bende sanirim goksel beye yaptiricam cenemi.reha yavuzer diye bi doktor var.bide ona muayne olmak istiyorum aslinda.bakalim ins.hepimiz memnun kaliriz ve bukadar sikintiya deger
Goz cevresi ile ilgili Goksel bey ile konustunmu canim? O ne diyor?b
ben de aynı fikirdeyim ama gözkapağı ameliyatları normalde ileri yaşlarda yapılan uygulamalar ve biraz riskli sanırım. kaş kaldırma kaldı elde alternatif fazla kalkarsa da tipime gitmez... kaş kaldırma maliyeti nedir acaba? bi de üstüne botox olsa daşa dönmem mi? ne dersiniz? öneriniz nedir göz çevresi için?
bu arada E elfista kafanı fazla bulandırma, herkes birşey söylüyor dr. seçme döneminde... ben bekledim bekledim ve sadece göksel bey ile görüşüp içime sinince diğer tüm doktorları sildim... bir arkadaşım kararsızlığı yüzünden 2 dr.a muayene oldu toplamda 1000tl. harcadı bile... hala kararsız daha da harcaması muhtemel... örnekler iyiyse, dr. güven verdiyse, eğitimi ve özgeçmişi yaptıklarını destekler nitelikteyse, daha arasan ne bulacaksın ki....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?