- 9 Kasım 2014
- 229
- 40
- 48
- 36
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #5.661
Evet roaccutan agir bir ilac ve cilt dokusunu cok etkiliyor. Onun etkisi gecip cildin toparlanmadan cildinle ilgili baska hicbirsey yapamazsin. 6ay beklersin bozma moralini... 6 ay sonraya randevu verip hastasini geceyarisi saat 1 e kadar 4 saat bekletip, 1sene sonra ameliyat edenler bile var. Sen hic degilse gorustun icin rahat oluru olmaxi biliyorsun. Sagligin icin beklersin napalim...Ya arkadaşlar ben roaccutane adlı sivilce ilacının Son ayındayım dün doktora sordum bana altı ay içinde ameliyat olamazsın dedi nasıl moralim bozuldu ya
Hahaha demi para biriktirirm en azından ya çok heveslendm hemen ameliyat olmaya ne güzel şimdi olsam çoktan şişlik falan inerdi taaa bekleyicem altı ayEvet roaccutan agir bir ilac ve cilt dokusunu cok etkiliyor. Onun etkisi gecip cildin toparlanmadan cildinle ilgili baska hicbirsey yapamazsin. 6ay beklersin bozma moralini... 6 ay sonraya randevu verip hastasini geceyarisi saat 1 e kadar 4 saat bekletip, 1sene sonra ameliyat edenler bile var. Sen hic degilse gorustun icin rahat oluru olmaxi biliyorsun. Sagligin icin beklersin napalim...
Hem cene parasi biriktirirsin kiz, firsat bil...
en azından kime olacağın belli için rahat yaza olursun zaman çabuk geçiyor hayatım bir de bakmışsın ameliyat olmuşsun:)Hahaha demi para biriktirirm en azından ya çok heveslendm hemen ameliyat olmaya ne güzel şimdi olsam çoktan şişlik falan inerdi taaa bekleyicem altı ay
İnşallah canım ama ben sabırsızm bana çok gelir nasıl bekleyeceğim bilmiyorum :-(en azından kime olacağın belli için rahat yaza olursun zaman çabuk geçiyor hayatım bir de bakmışsın ameliyat olmuşsun:)
İlk ameliyat ise sekiz binFiyat nedir arkadaşlar
Bu da benim cebimi yakıyor of of keşke imkanım olsa düşünmem ama yapcak bişey yok başka doktor bakıcamİlk ameliyat ise sekiz bin
Hıım anladım canım ne kadara düşünüyorsunBu da benim cebimi yakıyor of of keşke imkanım olsa düşünmem ama yapcak bişey yok başka doktor bakıcam
8000 TL den başlıyor canımFiyat nedir arkadaşlar
güle güle kullan burnunu gerçekten çok hoş olmuş :)Merhaba, ben 6 ay once Dr. Abdulkadir Goksel bey'e revizyon ameliyati oldum. Gordugunuz gibi cok basarili ve guzel bir sonuc elde ettim. Ust dudagimda az miktarda doldu uygulamasi yapildi. Bence hersey son derece olumlu ve iyi oldu. Goksel bey hem son derece titiz hemde sonuclar itibariyle cok basarili. Burun estetigi yaptirmak isteyen herkese tavsiye ederim.
sakın fiat odaklı doktora karar vermeBu da benim cebimi yakıyor of of keşke imkanım olsa düşünmem ama yapcak bişey yok başka doktor bakıcam
Doktorum ol dedi zaten benim sorunum yan profilimi hiç beğenmiyorum zaten oonlara aldırış etmiyorum
Orası öyle mutlaka kemik eğriliği sorunum olduğu için iyi bir kbb uzmanı arıyorum 3 yıldır maddiyatı yüksek olduğu için erteledim ben erteledikçe fiyatlarda uçtu maalesef ödeyemeyeceğim bi para başka doktor aramak zorundayımsakın fiat odaklı doktora karar verme
astarı yüzünden pahalıya gelir,
para biriktir ama içine sinmeyen doktora sırf fiatı makul diye karar verme
benim başıma geldi
ben revizyon oldum Göksel bey e
ilk önce başkasına oldum
ama 8 ay sonra revizyon olmak zorunda kaldım
iki kere ameliyat oldum
fiat olarakta elbette daha fazla maliyetli oldu benim için
Canim masallah cok guzrl olmus burnun. YUzune cok yakismis. Bayildim vallahi. Goksel bey gercekten herkesin yuzune yakisan burunlar yapiyor.Merhaba, ben 6 ay once Dr. Abdulkadir Goksel bey'e revizyon ameliyati oldum. Gordugunuz gibi cok basarili ve guzel bir sonuc elde ettim. Ust dudagimda az miktarda doldu uygulamasi yapildi. Bence hersey son derece olumlu ve iyi oldu. Goksel bey hem son derece titiz hemde sonuclar itibariyle cok basarili. Burun estetigi yaptirmak isteyen herkese tavsiye ederim.
Hay allah. NEyse sen de ecemailinin dedigi gibi cene ameliyatin icin de para biriktirirsin. Beklemekten baska care yok gibi gorunuyor canim.Ya arkadaşlar ben roaccutane adlı sivilce ilacının Son ayındayım dün doktora sordum bana altı ay içinde ameliyat olamazsın dedi nasıl moralim bozuldu ya
peki tasarımla ameliyattan sonrakı görüntü bire bir aynı oluyor mu? birde muayene ücreti ne kadar?Evet Cnm ilk muayenede tasarım Yapılıyor. Fotoğraflarını çekip yaklaşık olarak nasıl olacağını gösteriyor. Yüzünün asimetsine bakıp, yapılması gerekenleri söylüyor. Ayrıca burnunu muayene edip dokusunu kontrol edip ona göre plan çiziyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?