Burun Estetiği Hasta Yorumları

Ya arkadaşlar ben roaccutane adlı sivilce ilacının Son ayındayım dün doktora sordum bana altı ay içinde ameliyat olamazsın dedi nasıl moralim bozuldu ya

Ya arkadaşlar ben roaccutane adlı sivilce ilacının Son ayındayım dün doktora sordum bana altı ay içinde ameliyat olamazsın dedi nasıl moralim bozuldu ya
Evet roaccutan agir bir ilac ve cilt dokusunu cok etkiliyor. Onun etkisi gecip cildin toparlanmadan cildinle ilgili baska hicbirsey yapamazsin. 6ay beklersin bozma moralini... 6 ay sonraya randevu verip hastasini geceyarisi saat 1 e kadar 4 saat bekletip, 1sene sonra ameliyat edenler bile var. Sen hic degilse gorustun icin rahat oluru olmaxi biliyorsun. Sagligin icin beklersin napalim...

Hem cene parasi biriktirirsin kiz, firsat bil...

Son düzenleme:
Hahaha demi para biriktirirm en azından ya çok heveslendm hemen ameliyat olmaya ne güzel şimdi olsam çoktan şişlik falan inerdi taaa bekleyicem altı ay

Hahaha demi para biriktirirm en azından ya çok heveslendm hemen ameliyat olmaya ne güzel şimdi olsam çoktan şişlik falan inerdi taaa bekleyicem altı ay
en azından kime olacağın belli için rahat yaza olursun zaman çabuk geçiyor hayatım bir de bakmışsın ameliyat olmuşsun:)

taş çatlasa 6000 verebilirim en son verebileceğim rakam bu bile çok zorlucak zaten emre bey 9000 dedi geçen sene 6000 demişti napıcam bilmiyorum 6000 çok gelirken ona razı oldum bu fiyatlarla

Merhaba, ben 6 ay once Dr. Abdulkadir Goksel bey'e revizyon ameliyati oldum. Gordugunuz gibi cok basarili ve guzel bir sonuc elde ettim. Ust dudagimda az miktarda doldu uygulamasi yapildi. Bence hersey son derece olumlu ve iyi oldu. Goksel bey hem son derece titiz hemde sonuclar itibariyle cok basarili. Burun estetigi yaptirmak isteyen herkese tavsiye ederim.

güle güle kullan burnunu gerçekten çok hoş olmuş :)

Bu da benim cebimi yakıyor of of keşke imkanım olsa düşünmem ama yapcak bişey yok başka doktor bakıcam
sakın fiat odaklı doktora karar verme
astarı yüzünden pahalıya gelir,
para biriktir ama içine sinmeyen doktora sırf fiatı makul diye karar verme
benim başıma geldi
ben revizyon oldum Göksel bey e
ilk önce başkasına oldum
ama 8 ay sonra revizyon olmak zorunda kaldım
iki kere ameliyat oldum
fiat olarakta elbette daha fazla maliyetli oldu benim için

Doktorum ol dedi zaten benim sorunum yan profilimi hiç beğenmiyorum zaten oonlara aldırış etmiyorum

chaplinnn bende çene ameliyatı oldum burundan çok o ameliyattan korkuyordum ama okadar sancılı bir süreç değilmiş. Benide çok korkutmuşlardı ama gerek varsa ol derim. Aslında burada önemli olan tek bir şey var doktoruna güvenmen. Ben çok güvendim ve pişman olmadım umarım seende pişman olmazsın ( olacağını sanmıyorum araştırdığın doktordan vazgeçmezsen :) )

Orası öyle mutlaka kemik eğriliği sorunum olduğu için iyi bir kbb uzmanı arıyorum 3 yıldır maddiyatı yüksek olduğu için erteledim ben erteledikçe fiyatlarda uçtu maalesef ödeyemeyeceğim bi para başka doktor aramak zorundayım

Canim masallah cok guzrl olmus burnun. YUzune cok yakismis. Bayildim vallahi. Goksel bey gercekten herkesin yuzune yakisan burunlar yapiyor.

Hay allah. NEyse sen de ecemailinin dedigi gibi cene ameliyatin icin de para biriktirirsin. Beklemekten baska care yok gibi gorunuyor canim.

peki tasarımla ameliyattan sonrakı görüntü bire bir aynı oluyor mu? birde muayene ücreti ne kadar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…