- 9 Kasım 2014
- 229
- 40
- 48
- 36
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #5.681
Çok moralim bozuldu şimdi olsam ne güzel aradadn çıkardı beklemek çok zor gelir :-(Hay allah. NEyse sen de ecemailinin dedigi gibi cene ameliyatin icin de para biriktirirsin. Beklemekten baska care yok gibi gorunuyor canim.
Benim tasarimdan daha guzel olduguna inaniyorum burnumun. Muayene 250 ya da 200 sanirim. Emin degilim inan. Sekreteri arayip sorabilirsin tam ogrenmek icin canimpeki tasarımla ameliyattan sonrakı görüntü bire bir aynı oluyor mu? birde muayene ücreti ne kadar?
Evet canim haklisin. Sinir bozucu olmus ama beklemek lazim. Bu arada kullandigin ilac gercekten cok agir. Ev arkadasim kullanmisti. O donemde butun cildi kurudu. Ama sonrasinda cildi bebek gibi oldu. Burnunu da yaptirir yaza mis gibi girersin iste :))Çok moralim bozuldu şimdi olsam ne güzel aradadn çıkardı beklemek çok zor gelir :-(
Muayene 300 ytl...peki tasarımla ameliyattan sonrakı görüntü bire bir aynı oluyor mu? birde muayene ücreti ne kadar?
cildim maşallah bebek gibi oldu bu konuda çok mutluyum aralık 25'inde ilacım bitiyor. cilt doktorum altı ay içinde ameliyat olamazsın dedi ben o kadar beklemek istemiyorum ya 4 ay içinde kendine gelirmi acabaEvet canim haklisin. Sinir bozucu olmus ama beklemek lazim. Bu arada kullandigin ilac gercekten cok agir. Ev arkadasim kullanmisti. O donemde butun cildi kurudu. Ama sonrasinda cildi bebek gibi oldu. Burnunu da yaptirir yaza mis gibi girersin iste :))
Ben centralda oldum. Onun fiyati daha uygun. Hicbir sorun yasamadim. Hemsireler gayet ilgili. Tavsiye ederimbildigim kadariyla ameliyatlar ya central hospital yada memorial da yapiliyor siz hangisinde oldunuz? tavsiyeniz?
Hic bilmiyorum canim. Goksel beye bi sor istersencildim maşallah bebek gibi oldu bu konuda çok mutluyum aralık 25'inde ilacım bitiyor. cilt doktorum altı ay içinde ameliyat olamazsın dedi ben o kadar beklemek istemiyorum ya 4 ay içinde kendine gelirmi acaba
Çok güzelsinnnn, kesinlikle harika görünüyorsun canım.burnun çok doğal olmuş tatlım ya aynı benimki gibiKızlar merhaba,foruma uzun zamandır bakamıyordum halbukı ameliyattan önce bilgisayar başında saatlerimi geciriyordum :)Şimdide saatlerini geçirip doktor arayışında olanlar için resim paylaşıcam :) 7. ayımdayım burnumum estetik olduğunu tamamen unuttup butunlestım :) Suan tamamen yuzume oturmus gıbı hıssedıyorum ama onumde daha 5 ayım var daha ne kadar severım onu bılemedım Umarım sızlerde beğenırsınız hoşçakalın :)
Şansın açık olsun canımOrası öyle mutlaka kemik eğriliği sorunum olduğu için iyi bir kbb uzmanı arıyorum 3 yıldır maddiyatı yüksek olduğu için erteledim ben erteledikçe fiyatlarda uçtu maalesef ödeyemeyeceğim bi para başka doktor aramak zorundayım
Canım ben göremedim fotoğraflarını..Evet basardım sonun da fotoları ekledim kızlar.Burun ucu nasıl olur diye merak edenler benim burundan fikir edinebilir :)
Yaza hem cildin hem burnun miss gibi olacak canım benim sabretÇok moralim bozuldu şimdi olsam ne güzel aradadn çıkardı beklemek çok zor gelir :-(
İnşallah canım sonuç iyi olsunda ben beklerimYaza hem cildin hem burnun miss gibi olacak canım benim sabret
Arkadaş olduktan ve belli bir sayıda mesaj yazdıktan sonra resim görebiliyorsun ancak platform yenilendi belki mesaj sayısına gerek yoktur canımyeni üye oldum, mümkünse ben de fotoğraflarınızı görmek isterim,
Evet kesinlikle şanslıyız aksini hiç düşünmedimKizlarrrrrrrrr Göksel beyle görüstüm, kim ne derse desin Böyle bir doktorumuz oldugu icin Cok sansliyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?