Burun Estetiği Hasta Yorumları

Çok moralim bozuldu şimdi olsam ne güzel aradadn çıkardı beklemek çok zor gelir :-(
Evet canim haklisin. Sinir bozucu olmus ama beklemek lazim. Bu arada kullandigin ilac gercekten cok agir. Ev arkadasim kullanmisti. O donemde butun cildi kurudu. Ama sonrasinda cildi bebek gibi oldu. Burnunu da yaptirir yaza mis gibi girersin iste :))

cildim maşallah bebek gibi oldu bu konuda çok mutluyum aralık 25'inde ilacım bitiyor. cilt doktorum altı ay içinde ameliyat olamazsın dedi ben o kadar beklemek istemiyorum ya 4 ay içinde kendine gelirmi acaba

Evet basardım sonun da fotoları ekledim kızlar.Burun ucu nasıl olur diye merak edenler benim burundan fikir edinebilir :)

Çok güzelsinnnn, kesinlikle harika görünüyorsun canım.burnun çok doğal olmuş tatlım ya aynı benimki gibi

Şansın açık olsun canım

bildigim kadariyla ameliyatlar ya central hospital yada memorial da yapiliyor siz hangisinde oldunuz? tavsiyeniz?​
Ben centralda olmuştum hastaneden memnun kaldım
zaten göksel bey ve ekibi hangi hastane olursa olsun aynı olduğundan hastanede farketmiyor canım

Kizlarrrrrrrrr Göksel beyle görüstüm, kim ne derse desin Böyle bir doktorumuz oldugu icin Cok sansliyiz

Selamlar arkadaşlar, 2013 eylül ayında Göksel beye burun estetiği oldum. Yüzüme yakışan bir burnum oldu ancak ameliyattan sonra bana Şişli Etfal ve Cerrahpaşa Tıp Fakültesi hastanesinin doktorları tarafından nazal valv teşhisi kondu. Geceleri yattığımda sağ burun deliğim tamamen kapanıyor ve bu yüzden geceleri rahat bir uyku uyuyamıyorum. Yine kış geldi, grip, boğazımdaki ağrılar sürekli sürekli devam ediyor. Göksel Bey'e buradaki yorumları okuyarak ameliyat oldum ama kendisinden memnun kalmadım. Bu forumu okuyan arkadaşlara yardımcı olacağını düşündüğümden böyle bir yorum yazdım. Herkese iyi akşamlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…